עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4055272,00.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הכירו את אחד מדגמי ה-5G הכי זולים בשוק המקומי - ואחד מהראשונים בעולם שעושה שימוש ב-Snapdragon 750Gלכתבה

3. Started by deqution,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משם מחשב נייד. מסוג : HP EliteBook 2170p C7A51UT מחירו של המחשב בארץ נע בין 8-9 אלף ש"ח עפי האתר "נייד פלוס". באתר זאפ מחירו הוא 8,500 ש"ח. בדרך כלל אני מזמין ציוד מארה"ב דרך האתר TigerDirect. מצאתי את האתר הזה http://www.electronics-discount-shop.com/ מחיר המחשב שמה הוא בכ 300 דולר פחות. יש המלצות על האתר הזה? מישהו קנה משמה משהו בעבר? האם הוא אמין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by tood24,

http://www.glouds.com/meches/ כנסו ללינק והביעו את דעתכם תודה

5. טאבלט ה-Galaxy View שהושק רק לפני מספר חודשים זמין לרכישה כעת באמאזון בעבור 450 דולר בחודש נובמבר 2015 חשפה סמסונג את היצירה החדשה שלה בתחום הטאבלטים – מכשיר כבד ואדיר מימדים בשם Galaxy View, עם מסך 18.4 אינץ' ורגלית אשר אמורה להפוך אותו למעין מכשיר טלוויזיה חכם שניתן לנייד ברחבי הבית, ואפילו לקחת איתך לדרך. ה-Galaxy View נשמע כמו רעיון שעשוי לעבוד במידה והיישום יהיה מתאים, אך עם חומרת שוק בינוני-נמוך ומחיר מקורי של 600 דולר היה די ברור שהטאבלט הזה לא יהפוך ללהיט בינלאומי חסר תקדים. כעת נראה שגם בסמסונג מתחילים להבין זאת, ולאחר הוזלה של המחיר ל-550 דולר שהתרחשה לפני כחודש – ה-View זמין כעת לרכישה באמאזון ארה"ב בעבור 450 דולר, אשר מתחילים להתקרב לאיזור הסביר למכש…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. מקורות מדווחים כי מחירי היבואנית הרשמית לצמד הדגמים החדשים של סמסונג יהיו דומים עד זהים לאלו שאיתם הושקו ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge לפני קצת פחות משנה אוספים כסף לקראת בואם של ה-Galaxy S7 ואחיו קמור המסך? הצמד עתיד להגיע לישראל באמצע החודש הבא, כשבוע לאחר ההשקה הבינלאומית הנרחבת, ככל הנראה בגירסה עם שבבי ה-Exynos 8890 מפיתוח וייצור עצמי של סמסונג – ועם תגי מחיר שיעמדו על 3,700 ש"ח לדגם הסטנדרטי וכ-4,200 ש"ח לדגם ה-Edge, שניהם עם נפח אחסון פנימי של 32GB, כאשר נפחים גבוהים יותר כמדווח אינם נראים באופק כרגע. עלויות אלו מהוות הוזלה של כ-50 ש"ח מהמחירים איתם הושקו דגמי ה-S6 וה-S6 Edge בארץ בשנת 2015, כך שנראה כי היבואנית סקיילקס ממשיכה בגישה כללית דומה, ללא הפתעות…

7. Started by save,

קניתי לפני שנה טאבלט לנובו f1050 לילד שמתעלל בו על בסיס יומי. הטאבלט עצמו לא ממש מומלץ כי כבר היה בתיקון איזה 3-4 פעמים בגלל בעיית טעינה. אבל מה שכן מפתיע זה השירות. אתם מכירים את סיפורי הזוועה על השירות בארץ? אז זהו,שפה בכל תקלה בא שליח ups אלי לוקח ומחזיר מתיקון. מתקשר לפני לתאם (ולא דופק בדלת ובורח) . בתיקון האחרון הטאבלט שוב לא נדלק . אז ב 15 ליוני פתחתי קריאת שירות. למחרת הגיע שליח ולקח את הטאבלט למעבדות CPM . זו חברה שנותנת שירותי מעבדה ללנובו. בדרך כלל המעבדה עצמה בכלל במצרים. אציין גם שכמו הרבה טלפונים הילד סדק את את המסך במספר מקומות אבל זה לא הפריע לשחק בו. כמובן שזה כתוב בזמן המסירה. בקיצור ב 22 ליוני אני מקבל אותו חזרה מהשליח. לא רק שתיקנו כב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חייב להתאים ללינוקס כי מריץ רק MINT יש כזה דבר פה בארץ? חשוב שהתמיכה בלינוקס תהיה טובה מאוד אבל מתוך סקרנות מענין אותי גם בלי קשר להתאמה ללינוקס תודה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  9. לא מתלהבים מהרעיון להזמין לעצמכם מסך שולחני גדול, כבד ועדין דרך הרשת מסין הרחוקה? מעכשיו יש לכם גם אלטרנטיבה מקומית טרייה - במחיר לגמרי לא רעלכתבה

10. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם זה באמת אמין ובטוח וגם במידה ויש לי בעיה מול המוכר אז יש אפשרות לפתוח מחלוקות כמו בpaypal ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by radar,

שלום לכולם באתר של Lenovo בארה"ב, המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים של Lenovo בארץ, (לפעמים עד כדי מחצית מהמחיר בארץ) וכאילו זה לא מספיק, באתר של לנובו יש הרבה פעמים גם מבצעים, שמורידים את המחיר אפילו עוד יותר.. אם נרשמים לאתר, אפשר לבחור כתובת רק בארה"ב, לא בשום מדינה אחרת בעולם. אני מניח שאם אכניס כתובת של אחת מחברות השילוח שמקבלות את החבילה בארה"ב ומעבירות אותה לארץ, זה יעבוד, אבל השאלה אם lenovo.com יקבלו כרטיס אשראי בינלאומי, שהונפק בישראל, ולא בארה"ב..? האם למישהו יש נסיון עם קנייה מ-lenovo.com? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אם משהו מכיר דגם ספיציפי בתקציב של כ2000-2500 אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי! אני מסיים התחייבות ל-HOT ולאינטרנט של ORANGE בעוד 4 חודשים. התחלתי לברר לגבי מחירים אצל בזק + הוט וספק אינטרנט... אני עם HOT מזה 6 שנים לערך והם פשוט מציעים לי מחירים היקרים ב-ה-ר-ב-ה משל ה-NGN של בזק. הצעת בזק: NGN במהירות 10MB + קו טלפון קל(15 אג' לכל הסלולר,23 אג' לכל הקוויים): 64ש"ח (יחד עם ספק אינטרנט בזק בינ"ל זה יוצא 30ש"ח נוספים). סה"כ לתשתית NGN במהירות 10MB+ קו טלפון קל+ ספק בזק בינ"ל: כ-94ש"ח. הצעת HOT: מהירות 5MB + קו טלפון עם 300 דקות לכל היעדים. סה"כ לתשתית HOT במהירות 5MB + קו טלפון ו-300 דקות: כ-94ש"ח. מוזר לי ש-HOT כלכך יקרים בהשוואה ל-NGN של בזק...במחיר של רק תשתית+קו טלפון ב-HOT -> אני מקבל בבזק את ה-כ-ל. השאלה - איך איכות האינטרנט של NGN (כשהוא…

16. Started by PuppEDogg,

רציתי לשאול אם יש חנות בארץ שמוכרת, אני יודע שיש בחנויות נייקי משם קניתי את הזוג הנוכחי אבל אין שם מבחר ומה שיש לרוב מעפן. הכוונה שלי אם יש חנות עם מבחר ממש אני בעיקר מחפש את הדגמים 1 ו-3 למי שמכיר. אני מחפש חנות באיזור השרון (אני גר בחדרה)

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%95-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9-alibaba-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-25-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. איך עובד אחרון בדיוק? נניח מחיר מלא הוא 2000 ש"ח וניתן להגיש הצעת מחיר החל מ-1700 ש"ח. האם הגשת 1730 ש"ח יזכה אותי אם אני לבד שהגיש? מה אם הגישו עוד שני אנשים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  20. שלום לכולם, במסגרת פתיחת עסק חדש בתחום ההייטק, עדיין סודי, אני מחפש חברה שתספק לי מדפסות משולבות עם סורק, מכונת צילום, ופקס. בנוסף גם 2 מקרנים באיכות טובה, רצוי שיהיו ניידים. אני מחפש חברה שתספק לי את המוצרים. קצת התבלבלתי באינטרנט כי יש הרבה מאוד חברות ואתרים שונים בנושאים האלו. בהשוואה שעשיתי בזאפ קיבלתי הצעת מחיר הוגנת מהאתר http://www.topink.co.il/, האם למישהו יש ניסיון בעבודה משותפת איתם בעבר? אינני מכיר את חברת Epson, הם אמרו שהם ממליצים על המוצרים מהחברה הזו, אך מעולם לא שמעתי עליהם בארץ. האם מישהו פה יכול לספר לי את רמת הביצועים שלהם? אני מאוד מתלבט בינם לבין חברת Brother. תודה רבה על העזרה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by physx,

אני מעוניין לקנות thinkpad/latitude יש חנויות שהייתם ממליצים לבדוק אצלם? אזור המרכז, תל אביב-ראשון..

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  22. חדש,ניקיתי אותו במים והכל נזל זה צריך להיות כך?הפח לא צריך להיות אטום? תודה

23. ערב טוב. עשיתי מנוי חשבון חדש באתר עלי אקספרס. זה פעם ראשונה אני באתר עלי אקספרס. אני רוצה ליקנות מוצר מעלי אקספרס. וחקרתי קצת להכיר איך זה עובד עלי אקספרס. לפי הניסיון שלי יש לי חשבון ebay. וקונה מישם הרבה דברים. אבל הם לוקחים תוספת תשלום משלוח זה לא חינם. אני ראיתי מוצר מעלי אקספרס לא תוספת תשלום משלוח זה חינם לישראל. אבל יש בעיה באתר עלי אקספרס ראיתי קופונים הנחות אבל זה קופונים תוספת תשלום. מאיפה מקבלים קופונים הנחות חינם למוצר שלי? אני רוצה לקבל הנחה מחיר מוצר שלי. ובלי תוספת תשלום. בתודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.