עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. הכירו את אחד מדגמי ה-5G הכי זולים בשוק המקומי - ואחד מהראשונים בעולם שעושה שימוש ב-Snapdragon 750Gלכתבה

2. Started by ravnadal,

כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את הmodel o wireless, החנות היחידה ששולחת קרוב לארץ היא maxgaming הם שולחים למצריים. אבל לא שולחים לארץ כי הם אומרים שיש בעיות עם הדואר. אתם מכירים חנויות אחרות ששולחות לארץ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש המלצה לרחפן - עבור ילד (בן 9) . עלות - עד 600 - 500 ש"ח. מחפש דגם שיוכל לצלם טוב , וגם עדיף שיוכל להיות נשלט ע"י הפלאפון. אפשר גם להמליץ על חנויות בחו"ל כגון אמאזון (לא עלי אקספרס) או מהארץ - עדיף לי. תודה מראש לעוזרים מוטי

6. המחירים האירופאים של משפחת מוצרי הדגל החדשה מבית סמסונג לא נראו מעודדים במיוחד עבורנו - אך נראה כי המחירים המקומיים הם נמוכים באופן בלתי מבוטל ומסוגלים להפתיע לטובהלכתבה

7. אני רוצה להזמין מכונת תספורת חדשה מהאינטרנט וקצת חושש לקבל חתול בשק. האם יש צורך לחטא או לנקות בצורה מיוחדת מכונת תספורת חדשה לפני שמתחילים להשתמש בה ( אשתמש בה גם על אפס בחלק מהאזורים)?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by avitaluch94,

היי! רציתי להזמין אתכם להצטרף לקבוצת ההשכרה החברתית שלנו של פריטים בין אנשים שנמצאים ברחבי תל אביב צורכים פחות, מוציאים פחות, וגם מרוויחים קצת כסף https://www.facebook.com/groups/ flambushare www.flambu.com

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by ozzo,

מתלבט בין נשי הדגמים, חשוב לי מצלמה ומסך.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by shimonshapira,

קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?

11. אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. אהלן חברים, אני מחפש מעמד שולחני (בהנחה שיש לו גובה סביר) או זרוע מתכווננת שיתאימו לטאבלט עד 11 אינצ'. אני משתמש כרגע בזרוע פשוטה שמצאתי באמזון, אבל היא רועדת בצורה מוגזמת גם בנגיעות סופר עדינות, אז זה לא ממש פתרון נוח כרגע. אשמח לכל המלצה ממישהו שמרוצה משלו, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by amit14,

שלום, הזמנתי oculus quest 2 מאמזון, איך אני יושע אם אני יכול לחבר את המטען שלו רק בעזרת מתאם אוניברסלי או שיש צורך גם בממיר מתח כדי שלא ישרף?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. נכון, המחירים של הניידים טיפסו כל השנה, אבל זה כנראה לא מספיק .....

15. Started by יוסי בן לולו,

שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה

16. היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?

17. Started by radar,

שלום לכולם באתר של Lenovo בארה"ב, המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים של Lenovo בארץ, (לפעמים עד כדי מחצית מהמחיר בארץ) וכאילו זה לא מספיק, באתר של לנובו יש הרבה פעמים גם מבצעים, שמורידים את המחיר אפילו עוד יותר.. אם נרשמים לאתר, אפשר לבחור כתובת רק בארה"ב, לא בשום מדינה אחרת בעולם. אני מניח שאם אכניס כתובת של אחת מחברות השילוח שמקבלות את החבילה בארה"ב ומעבירות אותה לארץ, זה יעבוד, אבל השאלה אם lenovo.com יקבלו כרטיס אשראי בינלאומי, שהונפק בישראל, ולא בארה"ב..? האם למישהו יש נסיון עם קנייה מ-lenovo.com? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  18. תעשו אחד ועוד אחד .... https://mobile.mako.co.il/nexter-news/Article-5ae6b5eb20e4a71026.htm

19. Started by A-10,

לא יודע כמה זה קשור למציאות בשטח, אבל כך נטען בכתבה הזאת - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkfOwlLnd

20. אהלן!! מחפש בנרות מקשים רגילים לsk621 בחוסר הצלחה אם מישהו מוכר או יודע איך אני יכול להשיג אשמח לעזרה! (המקשים שאני מחפש הם כמו של הsk622) זה מה שאני מחפש:

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על י…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום, במסגרת עיסקה בגובה 10000 ש"ח התקין בביתי קבלן שיש. כעבור כ 7 חדשים השיש נסדק ונמצא בלתי ראוי לשימוש. פניתי לקבלן אשר הציע לי 2 אלטרנטיבות: 1. הוא יוותר על 5000 ש"ח מסכום העיסקה; 2. הוא יקבל את מלוא 10000 ש"ח שאני חב לו, יחליף בעצמו את השיש אך: לא ישא באחריות לנזקים שיגרמו למטבח בהסרת השיש הישן והתקנה השיש החלופי ! הפיתרון הרצוי לי הוא שהקבלן יתקין מחדש את השיש אך אני תוהה אם עלי לבלוע את הצפרדע המתווספת להצעתו שבתכליתה הוגנת, האם עלי לשאת בנזקים שיגרמו למטבח עקב החלפת השיש? אינני פונה לרשויות הגנת הצרכן כי הקבלן מכיר באחריותו ואף מוכן להחליף את השיש. אני מחפש חו"ד מקצועית בנוגע ל "עז" שהוא מכניס: לא לשאת באחריות לנזק שיגרם בעת התקנת השיש החלופי. מ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ORLY9992,

למישהו יש בבקשה קופון כללי לאליקספרס , לא מוצר מסויים ספציפי כי מדובר בכלי בית, בגדים וכל מיני שטויות עדיפות ללא הגבלה לקנייה של סכום מסויים, ואם יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה יש קופונים רק בקנייה מסויימת אז אולי גם אפשרי יש לציין אני לא משתמשת חדשה שם תודה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by A-10,

https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.

25. המכורים לקניות ברשת חיכו לרגע הזה במשך יותר משנה - חברת הענק חוזרת להציע משלוחים ללא תוספת תשלום עבור רבים ממוצריה, אם כי כעת בערך התחלתי גבוה יותר לעומת הגלגול הקודם של היוזמה הקורצת הזולכתבה

דיונים חדשים בפורומים