צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אפתח בכך שאיני מומחה לנתבים או חומרה הקשורה לרשת כלל. לכן, אשמח לקבל עזרה מכם אני מחפש ראוטר (נתב) המסוגל "לסחוב" רשת עם תשתית של בזק במהירות 100Mb. חשוב לי שהנתב יפרוס את הרשת דרך ארוכה שכן, מדובר בבית פרטי עם שלוש קומות. הראוטר מחובר בקומה התחתונה ואנו צריכים שהרשת תגיע עד לקומה העליונה. אשמח לקבלת המלצות על ראוטר אמין, מהיר וארוך טווח. תקציב: 500 ש"ח, אשקול לחרוג מהתקציב במידה ומדובר בנתב איכותי באמת ששווה להשקיע בו את הכסף. אשמח אם תוכלו גם להסביר לי מדוע אתם ממליצים דווקא על הראוטר הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, האם אתם מכירים דרכים להוזיל עלויות באתר הנ"ל ? כי אם אני קונה עם המשלוח שלהם אני מגיע בדיוק למחירים של הארץ ואז לא משתלם לי לקנות משם.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הגיע הזמן שנסנן תוכן לילדים - אפשר חוות דעת על השירות\ איכות \ יתרונות וחסרונות...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי גיפט קארד בשווי 3$ שקיבלתי עקב רכישת בלק פריידי בדיל אקסטרים. אני לא אממש את שוויו כך שאני מציע לכל המעוניין... יש לבצע רכישה של 15$ ומעלה כדי להשתמש בו. אם יש מישהו שזה רלוונטי עבורו נא לפנות אלי בהודעה פרטית ואשלח את הקוד. חג שמח!! **********הקוד נמסר! *********
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שיש בעיה נפה ב 8 ק"ג . מה דעתכם ? זה טוקבקים מכתבה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 >> פתח תגובה סימנס נדב 03:55 28.02.14 בבקשה לא ליפול בפח. זבל של מכונה 8 קילו כרטיס מנוע נישרף אחרי 3 שנים מרכך כביסה היא לוקחת עוד ליפני שהמכונה התחילה לעבוד. תקלה f57. נזילות מים מהדלת אני שוקל ליתבוע את החברה כרגע. לא להתקרב לסימנס בוש קונסטרוקצה!!! יניר 09:17 17.12.13 רכשתי מכונת כביסה סימנס 8 ק"ג לפני כשלוש וחצי שנים. התעקשתי על דגם שמיוצר עדיין בגרמניה העלות היתה 4400 שקלים. עכשיו לאחר שלוש וחצי שנים הופיעה תקלה f57 התקשרתי לשירות לברר מה מהות התקלה אמרו שהם לא יכולים לומר רק טכנאי יכול לאבחן תקלה בעלות של 150 ש"ח לביקור ואם רוצים לת…
-
- 0 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו שמתמצא ימליץ לי על איזה מחשב נייד שיהיה מהחדישים יותר I-3 אני חשבתי או על acer או lenovo חשוב לי שיהיה אמין מבחינה טכנית.השימוש המיועד :לא מסובך מדי :אינטרנט,פוטושופ לחובבנים,תכנות אופיס,סרטים זהו בעצם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תמיד יש סיכוי שיבואו לקראתך כבר בכמה מקרים בעבר שילמו לי החזר כספי על משלוחים בגלל כל מיני תקלות משניות די קטנות והפעם הזה קרה שוב הזמנתי מקלדת אלחוטית שתלך לי עם ה סטים לינק שהזמנתי לפני כמה שבועות המקלדת הזאת https://www.amazon.com/gp/product/B014EUQOGK/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 עלתה לי 28 דולר ועוד איזה 10 דולר משלוח הייתה בעיה במשלוח וזיהיתי את זה די בזמן אמת הנתונים של המשלוח לא התעדכנו במעקב שלחתי אימייל לתמיכה של אמאזון והם אמרו שהם רואים את הבעיה והוא תיקנו אותו והמקלדת תגיע בזמן שהייתה צריכה להגיע האמת קצת התאכזבתי חח עברו שלושה ימים ואני מקבל …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לגור באוסטריה ואני מתכנן לשלוח את המחשב הנייח שלי. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם חברות השילוח השונות ואם יש המלצות כלשהן? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים מהאתר הגרמני mindfactory.de
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להגיב מספר פעמים להמלצה https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/. כתבתי שיש שעונים רבים כאלה וזולים יותר בארץ (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellwatch&orderby=price), ושהכותב מטעה כשהוא משווה לשעונים יקרים של חברות גדולות, שמריצים android wear. 3 פעמים התגובה שלי נמחקה. יש כאן אינטרס כלשהו? (אתר הקניות שהכתבה מקשרת אליו נראה די מפוקפק, אפילו בלי ssl)
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני אודיופיל ובתחום הרמקולים אינני מבין כלום כך שלקנות רמקולים מכל סוג שהוא זה הימור די גדול בשבילי. אז מה אני מחפש: רמקול/בידורית שיאפשרו לי להחליף את מה שיש לי כרגע, טייפ של פנסוניק, ישן יחסית, שמסוגל לנגן דיסקים של MP3 אבל לא ניתן לחבר אליו שום מכשיר אחר דרך Aux, USB, SD וכד'. אני מחפש משהו די איכותי, אין צורך בעוצמה שתעיר את כל השכונה אבל רמקול כזה שיש לו באס טוב, לא צורם ורעשני ואפשר לשמוע איתו בכל הבית פחות או יותר. סכום עד 1000 ש"ח (אפשר גם לגרד את ה-1200) חובה כניסות דיגיטליות (הכוונה ל-USB, SD וכו') בלוטוס - יתרון. נטען - יתרון. נגד מים - יתרון. קריוקי וכד' - מיותר. הבנתי שלמצוא כז…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כן כן, בעזרת הקופון: GMG25-1BW0K-K1A3G באתר: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/rpgs/borderlands-2/ עותק דיגיטלי. המבצע נגמר מחר ב 17/9.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעתכם לפני שאבצע רכישה מחו"ל של טאבלט-וינדוס, כאשר שניהם לא ניתנים לרכישה בארץ. אני מתלבט בין samsung tab pro s ו- surface pro 4. מלבד העניין החומרתי, האם למישהו יש מושג אם שניהם מגיעים עם מקלדת או שצריך לרכוש בנפרד? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המחשב שלי, אני חשוב לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך: evga / gigabyte gtx 1060 לוח אם:h81m-e34 מעבד:intel core i3-4170 3.70GHz אשמח אם תעזרו לי
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה הנחת בזק על דגם ה-480GB של הכונן העדכני מבית היצרנית האמריקאית המהווה חברת בת לטושיבה שבוע חדש החל לו – ואיתו מגיע עוד מבצע מעניין מאוד על כונן SSD באדיבותה של אמאזון ארה"ב. הפעם מדובר בכונן ה-Trion 150 העדכני של OCZ, אשר הושק לפני כמה חודשים והציג יכולות ביניים לא רעות בכלל ושיפור כללי בלתי מבוטל לעומת כונני ה-Trion 100 שקדמו לו. במסגרת מבצע Lightning Deal למשך שלוש השעות הקרובות בלבד, דגם ה-480GB של הכונן מוצע בעבור כ-139 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, כלומר כ-525 ש"ח שמהווים כמובן עסקה אטרקטיבית בהחלט. אז אם אתם מעוניינים בכונן SSD בנפח ראוי ועם ביצועים ראויים – יש לכם כמה שעות לשקול את העניין. בהצלחה! https://hwzone.co…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפיצה הצרפתית חוזרת למיזם הגיימינג המפורסם עם כמה מהכותרים הטריים ביותר שלה, במחירים שמתחילים כמו תמיד מדולר אחד בלבד מבצעי המשחקים המדליקים ממשיכים לזרום אלינו, הפעם עם חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר לשנת 2016 –עם קאמבק למשחקיה של המפיצה Ubisoft. חבילת הבסיס, שתינתן לכל מי שיבחרו לשלם דולר אחד או יותר, כוללת הפעם שלושה משחקים: משחק הפעולה הארקיידי המדליק Call of Juarez: Gunslinger, משחק הפלטפורמה החביב Grow Home וגם משחק הפלטפורמה התחרותי Rayman Legends. שלושה כותרים הם פחות ממה שמקבלים בדרך כלל בחבילות Humble Bundle, אך במחיר שמתחיל בקצת פחות מארבעה שקלים זה עדיין דיל נדיר ונהדר. החבילה החדשה פופולרית ביותר, כך נראה, וכן חצתה את קו מיליון החביל…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה המחיר של ה INTEL® NUC KIT NUC7I5BNH לעובדי אינטל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני ועוד 5 חברים רוצים לקנות PS4 PRO... ידוע על דיל טוב כלשהו לקבוצות? יהיה טוב גם אם FIFA 18 יהיה כלול בדיל
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-