עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. הרמקולים האלחוטיים הפופולריים של המותג בבעלות Logitech נמכרים בהנחות קורצות, עד סוף החודש בגירסה הגרמנית של הענקית המקוונת אוהבים סאונד איכותי שאפשר לקחת איתכם לכל מקום? המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה עשוי להתאים לכם מאוד. במסגרת מיזם אשר עתיד להימשך עד ל-1 במרץ, בחנות מציעים הנחות גדולות על הרמקולים האלחוטיים של חברת Ultimate Ears האמריקאית, אשר החל משנת 2008 מהווה חברת בת ל-Logitech השוויצרית, וזוכה לעיתים קרובות למחמאות על ציוד האודיו האיכותי והמתקדם שלה. רמקול ה-Roll העגול והקומפקטי ביותר של UE מוצע לרכישה בעבור מחירים של בין 94 ל-96 יורו כולל מסים ומשלוח לארץ, אשר מתורגמים למחירים של כ-410 עד כ-420 ש"ח – שהם הנחה של כמעט 150 ש"ח (!) לעומת המחירים של אותו …

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. הזמנתי שבוע שעבר חבילה מחו"ל במחיר של 60$~ שמתחת לרף המכס. כשבדקתי את עלות השילוח יצא שצריך להוסיף עוד 30$ כדי להביא את החבילה לישראל דרך UPS. בדקתי באתר רשות המיסים ואני מצטט: "משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא..... ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.... לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65$ ודמי משלוח החלים הם בסך 20$ (סך כולל של 85$) - עדיין יהיה פטור מתשלום מיסים על הטובין." למייטב הבנתי המקרה שלי נופל בדיוק על הסעיף הזה ולכן פטור ממיסים. אבל מה מסתבר שהשבוע אני מקבל SMS שהחבילה תגיע אלי יום למחרת ועל מנת לקבלה אני צריך לשלם לשליח ~260 ש"ח. התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של UPS …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xena,

אודה להמלצה. מה שחשוב הוא כמובן צריכת החשמל. המליצו לי בחנות על הדגם הזה, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791847 אבל 5 קוט"ש?! הייתי רוצה צריכה שפויה יותר אם אפשר. מבחינת תנאי החדר, אין משהו חריג במיוחד (חלון, קיר חיצוני או כל נתון אחר).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הזדמנות נוספת לרכוש את מכשירי ה-Nexus 6 וה-Moto X Style האיכותיים במחירים תחרותיים שגעון הקניות של סוף השנה האזרחית כבר ללא ספק דעך, אבל זה לא אומר שאין דילים איכותיים שצצים להם מפעם לפעם, גם כאן בארצנו הקטנה וגם בחנויות המקוונות הבינלאומיות – וכעת יש אחד כזה באמאזון, עבור צמד סמארטפונים מבית מוטורולה. באמאזון ארה"ב מוצע לרכישה ה-Moto X Pure Edition, אשר ידוע גם בשם Moto X Style בכל מקום אחר בעולם ומציע מסך 5.7 אינץ' ברזולוציית QHD, שבב Snapdragon 808 משושה, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 21 מגה פיקסל שקיבלה תשבוחות, במחיר מבצע של 350 דולר. אין אפשרות למשלוח ישיר לארץ לצערנו, אך גם במשלוח דרך חברות צד ג' כמו Buy2USA או Shipito העלות הכוללת אמורה להגי…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by Lead0r,

אהלן חבר'ה, צריך קצת המלצות על כונני SSD בין 240-256 GB במחיר שפוי, מעוניין להתקין אותו בלפטופ אסוס x556uj. אפשרי גם לקנות מחו"ל אם המחיר משתלם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. טוב, אחרי מאבק עיקש אני מוותר וקונה לאשתי רומבה. בית בן 3 חדרים, כלב שעיר ביותר. היא התאהבה בדגם 980. אני נרתע מהמחיר. יש להם עוד מספר דגמים הזולים בהרבה. המלצות? P.S לא מעוניין בILIFE ובשיאומי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלושת מכשירי הדגל של סמסונג הם המובילים הראשונים לשנת 2020 שנוחתים בארץ - עם מלחמת מחירים קשוחה כבר מהרגע הראשון לכתבה

8. Started by yossi21,

חשוב לי שיהיה לו חיבור HDMI האם אתם יכולים להמליץ לי על מסך מכאן: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db7819295=7819323&orderby=price תקציב: עד 2000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  9. אני לא מחפש לקנות מוצרים בקטגוריה מסויימת. אני מחפש לקנות מוצרים לפחות ב-3 קטגוריות ככה, שאוכל לקבל הנחות למוצרים בקטגוריות אלו. למשל יש לי 5 מוצרים מקטגורית "טיפוח אישי", 3 מוצרים בקטגורית "אלקטרוניקה", ו-2 מוצרים בקטגוריית "כלי עבודה". במצב מושלם הייתי רוצה לקבל הנחות לרוב המוצרים ב-3 קטגוריות ולממש מועד מבצע למשלוח ים אצל Buy2USsa אבל איך אפשר לתזמן מועד קנייה ככה בשביל להצליח בזה? משלוח בנ''ל זה דבר לא כל כך הכרחי אבל קנייה באמזון כן הכרחי אז הייתי רוצה לשמוע מכם אם יש לכם טיפים ומידע שימושי בשביל לבצע הזמנה בזמן מוצלח מבלי לעמוד על המשמר כל יום ולבדוק כל מוצר אם יש עליו הנחה כי זמן שלי מוגבל. אם הייתי מחכה לבלאק פריידי עד דצמבר, אני לא בטוח הייתי מקבל מוצרים בהנחה מק…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ModChiP,

אני מחפש טוסטר לחיצה מומלץ היה לי את הפשוטים בלבן שמתו מהר מידי יש למישהו כאן טוסטר בעל משטחים נשלפים, והאם זה נוח?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by GALAI30,

איפה משיגים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by bbking,

שלום אני מחפש חלקים למכונת גילוח שזה קוצץ פיאות, סכינים ודברים אחרים אודה לכם אם מישהו יכול להביא לי קישורים לחלקים האלו זה המכונה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820897 תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מתי הנוכחית נגמרת ומתי הבאה כמו בממיר של יונדאי

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  14. משתף אתכם בחוויה לא נעימה שאני חווה: בתאריך 29/5/16 קניתי מחשב של hp מדגם hp omen 15-5211na N7K66EA. לאחר 12 ימים וכאשר אני בתוך ה14 יום יצרתי קשר עם hp בגלל רעשים מוזרים שהיו ברמקול שמאל של המחשב ולחצן עליון שהיה מגיב רק עם לחיצה קשה יותר -אלה אמרו שאלו תקלות קטנות ואין לי סיבה לדאגה. לאחר 6 ימים המחשב נאסף ממני ולאחר 37 ימים מהרגע שפתחתי קריאה אצל hp המחשב "תוקן" רק שלאחר תיקון החלפת הרמקול והמקלדת חזר המחשב עם חריטה בחלק העליון של המסך וגם לחצן כיבוי/ הדלקה שבשביל להדליק את המחשב נדרשות לא פחות מ5 לחיצות בכל פעם! אחרי וויכוחים עם מנהל המעבדה יניב שאמר תחילה שאני שלחתי את המחשב ככה הסכימו להזמין לי מסגרת חדשה למסך וגם נאמר להם על לחצן כיבוי ההדלקה הפגום. ולאחר 15 יום נא…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by segev22,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס FOUNDERS EDITION דרך החנות של Nvidia ישירות ולא דרך Amazon\Ebay וכו'(למרות שאני רוכש ברשת דרך האתרים האלה למעלה מעשור) המחירים באמזון ואיביי גבוהים בהרבה מהמחירים המופיעים באתר החנות של Nvidia , מדובר על הבדלים של 200-250 דולר לטובת Nvidia. השאלה היא אם כן יש אפשרות לרכוש בחנות של Nvidia ? מאחר שמופיע משלוחים רק ל-2-3 מדינות, קנדה ארצות הברית וכו'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תוך כדי התעניינות לקנות את Gears Of War 4 התחלתי לקרוא קצת וראיתי שמי שקונה בPRE-SALE מקבל גם את הDLC בחינם. באתר האמריקאי המשחק עולה 59 דולר (כולל מסים) לגרסה הרגילה ו99 דולר לגרסה המיותרת חח תוך כדי נסיונות רכישה שלא צלחו (המערכת לא הצליחה לבצע את הרכישה) נכנסתי לאפליקציה של החנות במחשב שלי והמחיר שם שונה לגמרי 300 שקל לגרסה הרגילה ו500 שקל למורחבת ! מישהו יודע למה ההפרשים כלכך גדולים ?? ואיך אני יכול פשוט לרכוש את המשחק דרך האמריקאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jacobweins,

שלום לכולם, ברגע של שיעמום הזמנתי מ-gearbest ראוטר מדגם D - Link DIR - 822 1200Mbps Wireless Router (סה״כ 100 ומשהו ש״ח). היום קיבלתי הודעה שהוא תקוע במכס ואינו מאושר ליבוא (מסיבת תקשורת). יש למישהו מושג מה עושים? האם יש דרך להעביר אותו בכל מקרה, או שהוא ישלח חזרה לחנות ואקבל זיכוי? איך להמנע מזה בעתיד? לא סיפור גדול, אבל עדיין מעצבן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aviv5g,

שלום אני קצת חדש בכל הענין של רכישה מהאינטרנט .. האם האתר www.tigerdirect.com הוא אתר שאפשר לסמוך עליו? כאשר אני מגיע למעמד של הכנסת כרטיס אשראי (על מנת לשלם) מופיע בצד האתר למעלה https:www.tigerdirect.com אבל על ה HTTPS יש פס אדום באלכסון (גולש בדפדפן של גוגל) בתודה בראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alps,

היי אני מעונין לקנות מקרר אמקור, באיזור ה- 500-600 ליטר, 2 דלתות. ראיתי את המקרר AM625 : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876951 במידה ויש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע את חוות דעתו תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ABL,

מצאתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by A-10,

קונים רכב חשמלי ? יופי לכם ! רק למה שהמדינה לא תרוויח קצת ? https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/synlcuxvt

22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%92%d7%96%d7%a8-%d7%94%d7%a2%d7%a1%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a7%d7%95-%d7%9c/

23. כיום אני נמצא בתשתית של בזק וספק של 012 במהירות של 15 מגה, 012 התקשרו והציעו לי לעבור לחבילה של 100 מגה ב100 שקל אצלם. יש למישהו ניסיון וידע האם כדאי לעשות את הצעד הזה ולהתשדרג לשם ? ואם בכלל להישאר אצל 012 ? מבחינת עומסים וכו' חשוב לי להגיד שב012 כבר מספקים לי מהירות של 100 מגה אבל התשתית של בזק זה מה שחוסם את זה ואני נשאר על 15. בבזק רוצים באיזור ה119 שקל ל100 מגה .

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. באמאזון ארצות הברית מציעים את כונן ה-BX200 של Crucial בעלות נמוכה ביותר, רק לשעתיים הקרובות אם עדיין לא התקדמתם לעידן כונני ה-SSD כי המחירים היו קצת גבוהים מבחינתכם, גם עם כל ההנחות המשמעותיות שהוצעו גם בארץ וגם בחו"ל במהלך החודשיים האחרונים – כעת זו עשויה להיות ההזדמנות שלכם. באמאזון ארה"ב מציעים את כונן ה-BX200 הטרי של Crucial (חברת מיקרון) בנפח של 240 ג'יגה-בייט ובעלות חסרת תקדים של 54 דולר בלבד, אשר יחד עם משלוח ישיר לארץ (אין צורך בתשלום מס, היות ומדובר בסכום שנמוך מתקרת הפטור של 75 דולר) מגיע לכ-68.3 דולר, כלומר כ-270 ש"ח בלבד – המחיר הנמוך ביותר שבו נתקלנו עד היום עבור כונן הבזק בנפח כזה. ה-BX200 הוא לא בדיוק שיאן הביצועים בנוף ה-SSD הביתי – אך…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by ZaKeN17,

שלום! ברשותי לוח אם של Asus מדגם P8B75-M LX יש לי 8GB זיכרון (בסטיק אחד) וכונן SSD של Kingston בנפח 120 GB , אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל-16GB וכמו כן לרכוש כונן SSD מהיר בנפח 250GB , הכונן ישמש למשחקים ולמערכת ההפעלה. את הכונן הישן אעביר למחשב הנייד. רציתי לדעת מה כדאי לרכוש והיכן- האם יש מבצעים טובים באתרים מחו"ל אשמח לעזרה! מאור

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.