צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אותם? הם מעבדה מרכזית ורשמית לתיקון מדפסות של HP
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב אני אספר את הסיפור בקצרה כי רק חזרתי מטירונות ואני עייף מת. בקיצור קניתי מכשיר פלאפון פגום מהחנות ELINE מדגם RAY של סוני (המכשיר הפסיק לעבוד לאחר שפעם ראשונה הפעלתי את הפלאש) יש לציין שהמכשיר נקי משריטות ופגיעות כלומאר לא נפל בחיים וכו. כששלחתי את המכשיר לתיקון במסגרת האחריות האשמה הופלה אלי (נזק פיזי) למרות שהמכשיר חדש וללא פגיעות ורצו לחייב אותי בסכום של 500 שקל כמובן שסירבתי לאחר הרבה כאסים צעקות וכו.. אמרו לי שילחו לקראתי ויתנו לי הנחה ל360 ש"ח. כמובן שסרבתי וכאוס חזרתי לאשקלון. פניתי לאמון הציבור בתקווה לקבל קצת עזרא אך החנות הנאשמת פשוט מתעלמת מאמון הציבור והעגודה לא שולחת להם כלום חוץ מתזכורים ולא עושה כלום בנידוןכבר יותר מחודש (התלונה הוגשה ב7 למאי).
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מקורה אנשים שאלה-מישהו מכיר אתר/מוכר באיביי/מוכר בארץ שמוכר נעלי וחולצות של המותג FRED PERRY במחירים סבירים לעלותם בחו"ל כשכוללים את מחיר המשלוח?! אני בטוח שיש איזה מקום עם מציאות,אשמח אם מי שמכיר ישתף! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש טיסות זולות ליוון/קפריסין בחודש-חודשים הקרובים. מישהו יכול להמליץ על אתר אמין ומקיף בו אפשר לאתר טיסות זולות, מבצעים או מחירי הרגע האחרון ליעדים אלה? אם אפשר משהו עם RSS או התראות מחיר - מה טוב. תודה! נ.ב: הכוונה לטיסות בלבד, ללא לינה/רכב. דילים משולבים זה בסדר אבל חייבת להיות אפשרות למצוא גם טיסות בלבד. על הדרך, אם מישהו כאן מכיר מקומות לינה טובים למשפחה (3 ילדות) ולא יקרים ליד הים באיזורים האלה אשמח לשמוע. עדיף APARTMENT עם מטבחון ואיזה מרפסת קטנה, לא משהו פלצני או מפונפן אבל נוח, נקי ומרווח.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים במכשיר חכם עם עלות של פחות מ-1,000 שקלים? כעת יש לכם עוד דגמים בקטגוריה שכדאי לבחון, ואחד מהם אפילו מגיע עם שבב Snapdragon לכתבה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית מכשירי ה-iPhone הצליחה לתפוס את המקום הראשון במכירות בסוף שנת 2017, אך המתחרה הקוריאנית שלה עדיין מובילה בהסתכלות שנתית, בשוק שחווה הצטמצמות קלה לראשונה בעידן המודרני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מוצר שחלק מהפונקציות שלו לא תקינות ומתוך שיחה באימייל עם המוכר הוא אמר שאין בעיה ושאני יכול לשלוח לו את המוצר חזרה ולקבל לאחר מכן החזר כספי \ מוצר חדש. עכשיו זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם מקרה כזה... לשלוח חזרה בדואר רשום לכתובת שממנה קיבלתי? לשים מעקב? האם לערב את PAYPAL? EBAY?
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך הזמנתי מסך מאייבורי, וכבר כמה חודשים שהמסך עושה לי בעיות. - לפחות פעם ביום, המסך הופך לדבר דומה לזה (קישור) רק במקום הירוק, הצבע האדום הוא השולט והתצוגה חלקה ללא נקודיות. (מה שכן שמתי לב, זה נראה לי לא קשור למסך, כי כשאני מבצע SIGNOUT לווינדוס וחוזר, זה מסתדר באותה השניה) - מלבד זה, המסך הופך לי לנקודות לבנות מרצדות על כל המסך ואז למסך ירוק מלא וחוזר חלילה למשך כמה שניות (הכוונה לנקודות לבנות, כמו פעם שהייתם מתנתקים את הכבל טלוויזיה מהטלוויזיה? או שזה היה סורק ערוצים?) המסך מחובר על HDMI אבל גם על VGA זה היה אם אני לא טועה. הכבל HDMI חדש. היכן הבעיה? במסך? כרטיס מסך? ווינדוס? חומרה אחרת? בכל אופן, יש טעם לפנות לאחרי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מוצר מאליבבה, זאת החברה: http://chinapackbuy.en.alibaba.com/ המוצר זה אבקה מסוימת. מה אני צריך לדעת לפני? איך אפשר לראות ביקורות וציונים על החברה? מה לגבי מיסים פה בארץ? האם החבילה תגיע אלי לבית או לסניף הדואר? הם כותבים שיש להם אישורים מ- GMP, ISO, COS. כיצד אפשר לוודא את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול האם מישהו יודע האם יהיו מבצעי חנוכה ב-KSP ואייבורי? אם אני לא טועה שנה שעברה היו מבצעים שנמשכו מבלק פרדי ועכשיו המבצעים באייבורי כבר נעלמו וב-KSP עוד ארבעה ימים.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה עלה הצורך לשדרג את החדר של הבן המתבגר, הוא רוצה מיטה זוגית.... הוא מצא את המיטה הזו :http://www.kingdavid4u.co.il/Category/%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA.aspx, אנחנו חושבים שאולי כדאי לקנות בסיס למיטה עם מזרון ולעשות את זה קצת יותר צעיר וקול... אשמח לשמוע אם למישהו יש משהו בסגנון הזה של בסיס ומזרון ואם זה עדיף על מיטה רגילה?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש המלצה על מזגן 1 כ"ס אמין וחסכוני ואם אפשר שלא יהיה אינוורטר כי הם יקרים יחסית...
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש חנויות שנוקטות בשיטה של לשים מדבקה על המארז כך שאם תפתחו אותו הם ידעו על כך כיוון שהמדבקה למעשה נקרעה. ובמקרה כזה, אם תבואו אליהם בתלונה שמשהו לא עובד, ויתברר שישנו נזק פיזי לאחד הרכיבים, אותו רכיב לא יכוסה במסגרת האחריות וכן האחריות על המחשב כיחידה אחת תבוטל ותישאר רק אחריות על הרכיבים עצמם. אז בבקשה הצביעו בסקר, או תנו את דעתכם כאן, הצבעת הרוב תעזור לי מאד להגיע להחלטה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך בזק בינלאומי? אני מתחבר אליהם תשתית + ספק (תשתית בזק ספק בזק בינלאומי) ל-40 מגה, איך האינטרנט שלהם בכללי? פינגים למשחקים וכו'? אני מקבל את ה POWER NGN הזה נכון? שמעתי שהוא טוב. אשמח לחוות דעת מהגולשים פה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי. קצת רקע... יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה. המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע. התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע. לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי. עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול. היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה. א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה? ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי? ג. מה באמת ההבד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי בתור לקוח חדש לבזק+בזק בינלאומי 75 ש"ח ל 5 מגה והתקנה של 100 שח. כמובן שתמיד ההצעות הראשוניות שלהם הם מעפנות ואני די בטוח שאפשר לרדת יותר אבל הם לא מוכנים ואומרים שזה מה יש. האם זה נשמע הגיוני? האם אין אפשרות להשיג משהו יותר טוב מזה בהמשך התמקחות איתם? אגב, אני לא מעוניין לשלם להם על קו טלפון או משהו כזה כי אין לי צורך בטלפון נייח. אני רוצה רק לשלם על התשתית של האינטרנט ועל הספק. האם תהייה בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי חכת דייג מEBAY בעלות של 50 דולר והמשלוח חינם, והשאלה שלי היא האם יחייבו אותי במכס/מס או משהו כדומה ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
http://dx.com/p/stainless-steel-triple-razor-blade-set-4-pack-44065 מאד זול, לא? מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כולי עצבני לגמרי כרגע ורציתי לשאול אתכם אם יש לי קייס לפניה לאיזה שהוא ארגון או גוף להגנת הצרכן. הסיפור הוא כזה. לפני כשנה בנובמבר 2009 קניתי ארנק עור של חברת CAMEL ACTIVE בצבע ב'ז מחנות PURE בקניון הזהב בראשון לציון, הארנק עלה לי מעל ל 300 ש"ח. אחת הסיבות שהשקעתי כל כך הרבה בארנק היא שאהבתי את צבעו המיוחד, כמו כן המוכרת נתנה לי להאמין שמדובר בארנק איכותי שיחזיק לי שנים רבות. אך לא כך היה הדבר, לאחר מספר חודשים, תוך כדי שימוש רגיל ויום יומי כמו כל ארנק אחר, הפלא ופלא הארנק החל לשנות את צבעו לחום כהה מגעיל שהתווסף לו כל מיני פסים מכוערים עוד יותר. רק על מנת שתבנינו עד כמה הוא שינה את צבעו, כאשר סוף סוף התפנתי מעיסוקי וניגשתי לחנות שנמצאת לא בעיר מגורי, ה…
-
- 31 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם במקרר הזה (או דומה לו) ניתו לראות את הטמפרטורה בפועל ולא הרצוייה ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? אז ככה יש לי בwatch list ב-ebay מספר פריטים, ליד אחד מהם (רק אחד) שהוא כרגע out of stock יש תאריך. המוכר הוא חנות די גדולה, שמכרה מספר מוצרים כאלה, ולדעתי כבר קרה בעבר שהמוצר הספיצי הזה אזל ובהמשך הגיע מלאי חדש. הניחוש שלי (או התקווה) הוא/היא שבאריך הנ"ל יגיע מלאי חדש, אבל לא הצלחתי לאשר את זה כי אין שום כותרת מעל התאריך או בסביבה ואני לא מצליח למצוא אזכור לשדה הזה בשום מקום. מצד שני זה תאריך עם שעה ספציפית מאוד שזה קצת מוזר בתור תאריך הגעת מלאי. אצרף צילום מסך... אז אולי מישהו יודע בוודאות מה התאריך הזה? כי אם זה לא מה שאני חושב חבל לי סתם לשבת לחכות עד שהוא יגיע במקום פשוט לקנות במקום אחר... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-