צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי. כמה כסף כדאי להשקיע על מחשב ביתי?3 אני לא הייתי משקיע יותר מארבע אלף, אבל אני גם רוצה שהוא ישאר טוב לפחות חמש שנים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם היו בצפון אימפריות ואפילו נציגויות לחנויות שהיום עברו למקומות אחרים. היום למיטב ההבנה / התרשמות שלי, אין חנויות מחשבים בצפון הארץ שנותנות גם מבחר איכותי ונרחב של חלקים וגם הם לא חלק מאיזה רשת ענקית שבעצם נותנת זכיניות לכל מני מפעילים ואז צריך להתפלל שנופלים על משהו סביר... מחירי הארנונה בצפון כלכך גבוהים שאף חנות לא שורדת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכשיר חכם סיני חדש בשם Vernee Thor מתיימר לספק לכם מפרט ביניים איכותי, במחיר מינימלי בהחלט השוק שלנו עמוס בסמארטפונים סינים עם תגי מחיר שמרגישים לעיתים פשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, אך נראה כי מבצע השקה עדכני על מכשיר בשם Thor של חברת Vernee מצליח לערער פעם נוספת את כל מה שכבר ראינו עד היום. אם אתם מעוניינים בסמארטפון ביניים מודרני בעבור תג מחיר של 100 דולר בלבד, כעת זו ההזדמנות שלכם לפעול. ה-Thor המדובר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p עם חיפוי Gorilla Glass 3 ב-2.5 מימדים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD, זכרון RAM של 3GB, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה היישר מהקו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את SAMSUNG UN55D8000 מה דעתכם על החנות dvdcenter בכרמיאל ? האם יש שם שירות טוב חנות אמינה? וכו' אשמח לשמוע חוות דעת, חווית קנייה וכו' תודה רבה במידה ויש לכם המלצה גם לחנות מומלצת באיזור המרכז אשמח לשמוע גם...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברגע של שיעמום הזמנתי מ-gearbest ראוטר מדגם D - Link DIR - 822 1200Mbps Wireless Router (סה״כ 100 ומשהו ש״ח). היום קיבלתי הודעה שהוא תקוע במכס ואינו מאושר ליבוא (מסיבת תקשורת). יש למישהו מושג מה עושים? האם יש דרך להעביר אותו בכל מקרה, או שהוא ישלח חזרה לחנות ואקבל זיכוי? איך להמנע מזה בעתיד? לא סיפור גדול, אבל עדיין מעצבן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. הייתי לקוח וותיק אצל בזק בינלאומי עד שבסוף השבוע לא היה לי אינטרנט בכלל באחד מ2 המודמים שיש לי בבית (אל תשאלו למה יש לי 2 מודמים, סיפור ארוך). הייתה בוודאות בעיה בספק, ומה שהכי עצבן אותי זה התמיכה שענתה לי מספר פעמים "האינטרנט שלך יכול לחזור בעוד 10 דקות, בעוד שעתיים או מחר". לא לשווא רשמתי שהייתי כעשור בבזק בינלאומי כי אני רוצה להסביר שאין לי מושג בכלל איזה ספקים נחשבים לטובים וברמה של בזק בינלאומי. לכן אני פותח כאן דיון ומבקש עזרה למצוא ספק שיענה לי על דרישות הבאות: 1. מהירות הורדה טובה ויציבה לחול. 2. סטרימינג טוב מ-Youtue ומאתרי סרטונים נוספים (ואם למישהו יש נסיון גם עם netflix, hulu ויודע איזה ספק מנגן משם סרטים טוב אני אשמח לדעת גם). 3. פינג נמוך במשחקי רשת. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, איזו חברה נחשבת אמינה כיום מבחינת מקררים חזקים? מחפש עם מקפיא תחתון תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם מחייבים אותך על "דקות שיחה" או "זמן אוויר" כשאתה מחכה שמישהו ירים את השפופרת לאחר שימוש בניתוב שיחות (מרכזיה). האם החיוב הוא על הרגעים בהם אתה מדבר עם מישהו או שאתה משלם גם על להחזיק את הפלאפון צמוד לאוזן? במידה וכן, האם עושים משהו בנושא? תודה ליודעים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי הזמנה לא קטנה של רכיבים למערכת קירור מים. תוך יום קיבלתי את המייל הבא (במקביל לעוד מייל שאומר שההזמנה יצאה לדרך): Dear Amit Thanks for shopping with us. I wanted to let you know a couple things. Firstly, I declared a very reasonable value on your package for export. Also please note, Customs may take up to three weeks to clear this into Israel, just a warning, our other customers from Israel are encountering these delays also. קודם כל, כיף לקבל כזה מייל. זה גורם לך להרגיש שאתה לקוח חשוב ושמתייחסים אליך כמו שצריך. דבר שני, עצם זה שהוא הכניס מיוזמתו הצהרה על ערך חבילה נמוך משוויה האמיתי הוא ללא ספק מעל ומעבר למה שציפיתי. ודבר שלישי, מיידע אותי על עיכובים שהו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר תלונות ודיווחים במגוון ערוצים ברשת, נראה כי נציגיה של היצרנית הקוריאנית מאשרים את קיומה של בעיה בסמארטפון הפופולרי, אשר מביאה למצב בו הוא נכנס לרצף אתחול שאינו נגמר חדשות לא ממש חיוביות מגיעות אלינו מכיוונה של LG כעת, כשבחברה מודים רשמית, לכאורה, בקיומה של תקלה חומרתית בסמארטפונים מדגם ה-G4 הנודע, שעלולה לגרום לקריסה שלו ולכניסה למצב של תהליך אתחול תמידי. לפי האתר הבריטי techradar, נציגיה של LG החזירו להם תשובה ובה הם מאשרים כי הם מכירים ומודעים לתופעת 'האתחולים האינסופיים' ב-G4 שעליה ניתן למצוא תלונותבשלל פינות ברחבי הרשת, וגם כאן בישראל. בחברה מצהירים כי הבעיה נוצרת כתוצאה ממגעים רופפים בין רכיבים מסויימים, כשהניחוש שלנו הוא שמדובר בנתק במספר פ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגביי זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר ? לא הבנתי את סוג האריזה הזאת ? Certified Frustration-Free Packaging
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ישנן מספר לא מבוטל של חנויות בארץ המנצלות לטובתן את המחסור הצפוי בהשקה בארץ ב19.11, ולכן מוכרות בכפול מחיר מזה שישפאר פירסמה. בכפול מחיר חברים. 2000 שקל יותר. פשוט מרתיח. ועוד חנויות טובות כמו game station שתמיד נותנות מחירים טובים למשחקים שלהם משתתפות בשוד וגזל הזה. אין לכך שום הצדקה. כן, אנחנו בשוק חופשי נכון, אבל צריך הגינות. בטח בתקופה כזו. ונקודה מפתיעה לטובה - באג היקרנית מוכרת את הפלייסטשיין במחיר נורמלי, שישפאר פירסמה. תקנו מהם.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-