עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ToMeRv32,

הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by segev22,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס FOUNDERS EDITION דרך החנות של Nvidia ישירות ולא דרך Amazon\Ebay וכו'(למרות שאני רוכש ברשת דרך האתרים האלה למעלה מעשור) המחירים באמזון ואיביי גבוהים בהרבה מהמחירים המופיעים באתר החנות של Nvidia , מדובר על הבדלים של 200-250 דולר לטובת Nvidia. השאלה היא אם כן יש אפשרות לרכוש בחנות של Nvidia ? מאחר שמופיע משלוחים רק ל-2-3 מדינות, קנדה ארצות הברית וכו'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by amexudo,

היי, איזו חברה נחשבת אמינה כיום מבחינת מקררים חזקים? מחפש עם מקפיא תחתון תודה

4. לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה

6. Started by captaincaveman,

עשיתי הזמנה לא קטנה של רכיבים למערכת קירור מים. תוך יום קיבלתי את המייל הבא (במקביל לעוד מייל שאומר שההזמנה יצאה לדרך): Dear Amit Thanks for shopping with us. I wanted to let you know a couple things. Firstly, I declared a very reasonable value on your package for export. Also please note, Customs may take up to three weeks to clear this into Israel, just a warning, our other customers from Israel are encountering these delays also. קודם כל, כיף לקבל כזה מייל. זה גורם לך להרגיש שאתה לקוח חשוב ושמתייחסים אליך כמו שצריך. דבר שני, עצם זה שהוא הכניס מיוזמתו הצהרה על ערך חבילה נמוך משוויה האמיתי הוא ללא ספק מעל ומעבר למה שציפיתי. ודבר שלישי, מיידע אותי על עיכובים שהו…

7. ההצעות הראשונות מחברות מקומיות דרך החנות המקוונת האמריקאית עלו לאוויר באופן רשמי - בינתיים ללא בשורות גדולות בכל הנוגע למחירים לכתבה

8. Started by Orong,

לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shai769,

אני רוצה לקנות מחשב נייד asus g752vs שעולה 12 אלף שקל אני שואל אם זה יירד בעוד חצי שנה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מחפש מצלמה לרכב. העניין הוא שיש לי תלויה על המראה תושבת טלפון כזאת רפויה. אז אולי צריך מצלמה שלא יושבת על המראה. מצד שני בימי הקיץ הרותחים תושבת וואקום עלולה אולי ליפול.. אז צריך להתחשב בדברים אלו תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by surik,

שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כן חברים, התחרות החלה באופן רישמי. קיבלתי היום שיחה מפתיעה מסלקום בקשר לתוכניות החדשות שהיא משיקה. כרגע יש לי חבילה של 1100 דקות וסמים, 4000 דקות לסלכלום ואינטרנט בלי הגבלת נפח במהירות 1.4 מגה. יוצא לי לשלם 130 שח ( לאחר ניתוק זיקה). הנציגה הציעה לי לעבור לתוכנית חדשה משהו משפחתית בלי הגבלה. 399 שקל בחודש לשלושה קווים, כאשר כל אחד מקבל שיחות וסמסים ללא הגבלה עם אינטרנט במהירות של 15 מגה עם הגבלה של 500 מגה בנפח. סה"כ לכל קו - 133 שח כאשר אין ניתוקי זיקה והטבות ניוד משונות. עוד 20 שקל וניתן להגדיל את חבילת הגלישה ל2Gb בנפח. פיקססו לי את החוזה ואין אותיות קטנות בדמות מינימום שימושים (פלאפון), הגבלה בכמות השיחות או סעיפים נסתרים. שווה להחליף תוכנית או לחכות למפעילות נוספות?

15. המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by trovlet,

הייתי עכשיו בדר גב חיפשתי לי כיסא יש לי בעיות בגב תחתון, שבר מאמץ /: נתקלתי בכיסא מוזר hugM flex , התיישבתי והיה נוח מאוד מרגיש כאילו תומך בגב שלי ב 100% ניסיתי אחרי זה כמה כיסאות אחרים ולא יודע מה אהבתי לכן הלכתי ורכשתי את ה Flex ב 2500 שקל עכשיו חזרתי הביתה חיפשתי על זה באינטרנט, ופשוט לא מצאתי שום דבר על הכיסא הזה יש רק את האתר שלהם hugm שהם כמובן סינים אין REVIEWS, אין פשוט שום פיסת מידע או משהו שיעזור לי להבין אם העסקה הייתה שווה רציתי לשאול את דעתכם מה עליי לעשות? לבטל את העסקה? להשאיר? לקחת כיסא אחר או משהו כזה זה הכיסא: http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=216&ArticleID=979

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היחס בין הדולר לשקל יורד לרמות נמוכות במיוחד - וזה נותן לכם סיבה טובה במיוחד לנצל את המחירים הקורצים של חנות הענק המקוונת לכתבה

19. חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אם אתם מעוניינים במצלמת אקסטרים או במצלמת אבטחה ביתית מבלי לקרוע את הכיס ומבלי להמתין למשלוח מחוץ לארץ, כעת יש לכם אפשרות רכישה נוספת רשת חנויות 'באג' ממשיכה בחיזוק מגוון המוצרים הסיניים התחרותיים שהיא מייבאת ומשווקת, הפעם עם מותג ה-Yi(קיצור ל-Xiaoyi) של חברת Xiaomi שמתמקד במוצרים לתחומים הצומחים של צילום האקסטרים והאבטחה הביתית המקוונת. באג תמכור את מצלמת האקסטרים הקומפקטים והצבעונית של Yi, עם חיישן של סוני ושבב עיבוד תמונה של חברת Ambarella, במחיר של 400 ש"ח כולל שנה אחריות מהרשת. לצד המצלמה עצמה, שכבר הוכיחה את עצמה ככזו שלא נופלת (ואף מתעלה בחלק מהמקרים) מהדגמים המוזלים של GoPro, יוצעו גם כמה וכמה אביזרי נלווים כמו מוט סלפי טלסקופי, שלט אלחוטי, כיסוי אטום לצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את SAMSUNG UN55D8000 מה דעתכם על החנות dvdcenter בכרמיאל ? האם יש שם שירות טוב חנות אמינה? וכו' אשמח לשמוע חוות דעת, חווית קנייה וכו' תודה רבה במידה ויש לכם המלצה גם לחנות מומלצת באיזור המרכז אשמח לשמוע גם...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. פעם היו בצפון אימפריות ואפילו נציגויות לחנויות שהיום עברו למקומות אחרים. היום למיטב ההבנה / התרשמות שלי, אין חנויות מחשבים בצפון הארץ שנותנות גם מבחר איכותי ונרחב של חלקים וגם הם לא חלק מאיזה רשת ענקית שבעצם נותנת זכיניות לכל מני מפעילים ואז צריך להתפלל שנופלים על משהו סביר... מחירי הארנונה בצפון כלכך גבוהים שאף חנות לא שורדת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Eldad5550,

אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי. כמה כסף כדאי להשקיע על מחשב ביתי?3 אני לא הייתי משקיע יותר מארבע אלף, אבל אני גם רוצה שהוא ישאר טוב לפחות חמש שנים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.