עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום אנשים, אני לא מת על הטלפון הסלולרי שברשותי, בלשון המעטה אני רוצה Galaxy S3 - הראייה שלי לא משהו, ומסך גדול כזה יהיה נחמד מאוד (וכמובן לא מזיק שזה משהו חדש, יפה וככל הנראה איכותי) אני בקבוצת רכישה, אבל עוד לא התחייבתי, ועכשיו כשהמחיר פורסם, התאכזבתי... איך הולכת ירידת המחירים בישראל? אני דיי בטוח שלא אוכל להשיג s3 ב-3 אלף בארץ בעוד חודש, אבל בכל זאת שווה לשאול. אגב, קראתי איפהשהו שיש סיבה לזה שאי-אפשר להקליט שיחות במכשירים מבוססי אנדרואיד. מישהו יודע למה? (בארץ, למשל, למיטב ידיעתי מותר לצד אחד להקליט צד שני בלי רשותו. אבל בכל זאת הבנתי שכל התוכנות שמקליטות קול במכשירי אנרואיד בעייתיות מאוד) תודה!

2. מצטער על הכותרת הארוכה, אני לא יודע איך קוראים לזה אבל הבנתי שנכנס חוק כזה. שאם אני קונה מכשיר מחברה פרטית או מחול, החברת סלולר מחוייבת לתת לי תוכנית כאילו שקנית אצלם. אפשר לקבל על זה יותר פרטים? קניתי אייפון מאורנג', ורציתי לדעת אם אני יכול לעבור לפלאפון ובאיזה שהיא צורה לקבל הטבה על המכשיר (הרי גם אם אני יתנתק מהם אני יצטרך להמשיך לשלם על המכשיר). אשמח לעזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ההצעות הראשונות מחברות מקומיות דרך החנות המקוונת האמריקאית עלו לאוויר באופן רשמי - בינתיים ללא בשורות גדולות בכל הנוגע למחירים לכתבה

4. Started by Eldad5550,

אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הזמנתי בחודש ינואר כרטיס רשת אלחוטי USB, תקן N מאייבי, קישור: http://www.ebay.com/itm/USB-150M-Wireless-LAN-Adapter-802-11b-n-g-WiFi-2dBi-Antenna-150Mbps-/330708482569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cffc2fa09#ht_5012wt_1168 המוצר לא הגיע ואחרי 45 יום קיבלתי החזר כספי. החלטתי לנסות להזמין אחד אחר, כי אני עדיין צריך כרטיס רשת, הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/320749368078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עברו 43 יום וגם זה עדיין לא הגיע, עכשיו אני בדיבורים עם המוכר מה עושים. המוכר הציע שליחה מחדש, מקובל עלי אך הפעם אני מתעקש על מספר מעקב ואין לי בעיה להוסיף 2$ בישביל זה. השאלה היא למה המוצרים האלו לא מגיעים, האם זה סתם חבילות שנעלמות (ולאחרונ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidt99,

מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.

7. אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.

9. Started by jacobweins,

שלום לכולם, ברגע של שיעמום הזמנתי מ-gearbest ראוטר מדגם D - Link DIR - 822 1200Mbps Wireless Router (סה״כ 100 ומשהו ש״ח). היום קיבלתי הודעה שהוא תקוע במכס ואינו מאושר ליבוא (מסיבת תקשורת). יש למישהו מושג מה עושים? האם יש דרך להעביר אותו בכל מקרה, או שהוא ישלח חזרה לחנות ואקבל זיכוי? איך להמנע מזה בעתיד? לא סיפור גדול, אבל עדיין מעצבן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviv5g,

שלום אני קצת חדש בכל הענין של רכישה מהאינטרנט .. האם האתר www.tigerdirect.com הוא אתר שאפשר לסמוך עליו? כאשר אני מגיע למעמד של הכנסת כרטיס אשראי (על מנת לשלם) מופיע בצד האתר למעלה https:www.tigerdirect.com אבל על ה HTTPS יש פס אדום באלכסון (גולש בדפדפן של גוגל) בתודה בראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש מצלמה לרכב. העניין הוא שיש לי תלויה על המראה תושבת טלפון כזאת רפויה. אז אולי צריך מצלמה שלא יושבת על המראה. מצד שני בימי הקיץ הרותחים תושבת וואקום עלולה אולי ליפול.. אז צריך להתחשב בדברים אלו תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gavriel Karimov,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מ Newegg שאלתי שהאם אפשר להאמין לאתר והאם יש בעיות עם מכס אחרי קניה ? מוצר שאני רוצה לקנות בין 500 ל1000 דולר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SinMaker,

אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שמעתי שיש כרטיס מסך חדש של Intel איזה לוח אם זה שייך ספויילר הכוונה שלי היא מה הצורך של לוח האם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. לפני כחודש הזמנתי זכרון DDR2 ללפטופ מאיביי : http://www.ebay.com/itm/330684248901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עוד לפני שהזמנתי, ביקשתי מהמוכר (בהודעה) שישלח לי רק זכרון של חברות מוכרות (BRANDED MEMORY) והוא ביקש ממני לציין זאת ב NOTES בתהליך הרכישה. כעבור קצת יותר משבועיים הגיע הזכרון, בשקית אנטי סטטית פשוטה עם מדבקה שסוגרת אותה. ציפ'ים על הזכרון עם כיתוב דהוי לגמרי וכמובן, בלי שום אינדיקציה מי היצרן. אחרי שעה של בדיקה , הבנתי שמדובר בציפ'ים של מיקרון - אבל רק מהלוגו הדהוי עליהם. מתקין בלפטופ והוא לא עולה , עם הבהובים שבחיים לא ראיתי. מוציא והכל בסדר. מחליף בין המיקומים של המודולים ומנסה שוב - לא עוזר. מיד כתבתי למוכר ודרשתי להחליף בזכרון תקין…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי חברים אני מתעניין במוצר הנ''ל: http://www.ebay.com/itm/351357649203?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=620477874404&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true והייתי רוצה קצת מידע יותר מעמיק,כגון:מזה עושה?איפה המידע הדאטה נשמרים באמת?איך מתפעלים את זה .תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היחס בין הדולר לשקל יורד לרמות נמוכות במיוחד - וזה נותן לכם סיבה טובה במיוחד לנצל את המחירים הקורצים של חנות הענק המקוונת לכתבה

18. Started by BorisAsh,

בזמן האחרון חוויתי על בשרי תופעה מעניינת, אם אפשר לנסח זאת כך. התקלקל לי המזגן העילי בסלון, ומאז אני מחפש בנרות אנשי מקצוע מיומנים. זאת משום שאנשי החברה (אלקטרה) טוענים (ובצדק) שטכנאי שלא מהחברה טיפל במזגן לפניהם ולכן אין הם לוקחים על עצמם לתקן אותו כעת. חודש ושני טכנאים מאז, אני מחפש המלצות לטכנאי, או חברה המטפלת מהימנה במזגנים באזור הצפון (עכו). אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע!

19. החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by id3232,

האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by swisaman,

היי, אני בונה מערכת ITX חדשה ואני צריך לקנות מארז חדש. המארז הוא BITFENIX PRODIGY,הוא עולה אזור ה80-90 דולר. אני רוצה להזמין אותו מחו"ל בגלל שאי אפשר להשיג אותו בארץ. מה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת מיסים והכול?וכמובן,איך מזמינים ומאיפה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Kuroshiro,

פתאום כמעט ואין אותו באף חנות ובמקומו יש רק את הדגם הישן (750), מה הקטע שמוכרים לנו רכיבים ישנים במחיר של חדש? ולמה ה850 פתאום נעלם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים