עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. פעם היו בצפון אימפריות ואפילו נציגויות לחנויות שהיום עברו למקומות אחרים. היום למיטב ההבנה / התרשמות שלי, אין חנויות מחשבים בצפון הארץ שנותנות גם מבחר איכותי ונרחב של חלקים וגם הם לא חלק מאיזה רשת ענקית שבעצם נותנת זכיניות לכל מני מפעילים ואז צריך להתפלל שנופלים על משהו סביר... מחירי הארנונה בצפון כלכך גבוהים שאף חנות לא שורדת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. היחס בין הדולר לשקל יורד לרמות נמוכות במיוחד - וזה נותן לכם סיבה טובה במיוחד לנצל את המחירים הקורצים של חנות הענק המקוונת לכתבה

3. Started by shai769,

אני רוצה לקנות מחשב נייד asus g752vs שעולה 12 אלף שקל אני שואל אם זה יירד בעוד חצי שנה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by segev22,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס FOUNDERS EDITION דרך החנות של Nvidia ישירות ולא דרך Amazon\Ebay וכו'(למרות שאני רוכש ברשת דרך האתרים האלה למעלה מעשור) המחירים באמזון ואיביי גבוהים בהרבה מהמחירים המופיעים באתר החנות של Nvidia , מדובר על הבדלים של 200-250 דולר לטובת Nvidia. השאלה היא אם כן יש אפשרות לרכוש בחנות של Nvidia ? מאחר שמופיע משלוחים רק ל-2-3 מדינות, קנדה ארצות הברית וכו'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Orong,

לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Daniel Phillips,

היי חברים, אני מחפש ומחפש אבל משום מה בארץ עושים את זה קשה למצוא את המוצר הזה למרות שבאמזון יש מלא אופציות, מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? אני מחפש 91 או 99% כדי לעבוד על מכשירים אלקטרונים. אשמח לעצתכם

8. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את SAMSUNG UN55D8000 מה דעתכם על החנות dvdcenter בכרמיאל ? האם יש שם שירות טוב חנות אמינה? וכו' אשמח לשמוע חוות דעת, חווית קנייה וכו' תודה רבה במידה ויש לכם המלצה גם לחנות מומלצת באיזור המרכז אשמח לשמוע גם...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wooper,

שלום כאחד שמעביר את הזמן בגלישה במרבית הזמן אני מנוי באורנג ל1 גיגה גלישה. עברתי את ה 1 גיגה ועכשיו אין בכלל אפשרות לגלוש המחיר ל 1 גיגה עולה לי 55 ש"ח, ולדעתי המחיר גבוהה לנפח. אני לא בקיא במחירים של החברות האם יש מנוי יותר משתלם? 1 גיגה לחלוטין לא מספיק לצרכים שלי ביום יום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי. כמה כסף כדאי להשקיע על מחשב ביתי?3 אני לא הייתי משקיע יותר מארבע אלף, אבל אני גם רוצה שהוא ישאר טוב לפחות חמש שנים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Eldad5550,

אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן. הייתי לקוח וותיק אצל בזק בינלאומי עד שבסוף השבוע לא היה לי אינטרנט בכלל באחד מ2 המודמים שיש לי בבית (אל תשאלו למה יש לי 2 מודמים, סיפור ארוך). הייתה בוודאות בעיה בספק, ומה שהכי עצבן אותי זה התמיכה שענתה לי מספר פעמים "האינטרנט שלך יכול לחזור בעוד 10 דקות, בעוד שעתיים או מחר". לא לשווא רשמתי שהייתי כעשור בבזק בינלאומי כי אני רוצה להסביר שאין לי מושג בכלל איזה ספקים נחשבים לטובים וברמה של בזק בינלאומי. לכן אני פותח כאן דיון ומבקש עזרה למצוא ספק שיענה לי על דרישות הבאות: 1. מהירות הורדה טובה ויציבה לחול. 2. סטרימינג טוב מ-Youtue ומאתרי סרטונים נוספים (ואם למישהו יש נסיון גם עם netflix, hulu ויודע איזה ספק מנגן משם סרטים טוב אני אשמח לדעת גם). 3. פינג נמוך במשחקי רשת. …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by קובי המלך,

אני רוצה להזמין נטסטיקים דור 4 למכירה ביתית מישה/י יודע על מקום מוצלח לקניה זולה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by davidavr,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tax1 Dr1v3r,

כותרת.

17. כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כול שני וחמישי אני רואה פה שאלות דומות צצות כעשבים שוטים. מכיוון שיש הרבה אי בהירות והנושא צץ ועולה מחדש כל פעם אולי זה יהיה מקום טוב לרכז בו מידע פרקטי שהשגתם מהתנסות אישית - מעין סיכום דברים של האורדיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by amexudo,

היי, איזו חברה נחשבת אמינה כיום מבחינת מקררים חזקים? מחפש עם מקפיא תחתון תודה

20. Started by nachopicho,

אפשר למחוק את הנושא.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by דניאל3124,

לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!

22. Started by jacobweins,

שלום לכולם, ברגע של שיעמום הזמנתי מ-gearbest ראוטר מדגם D - Link DIR - 822 1200Mbps Wireless Router (סה״כ 100 ומשהו ש״ח). היום קיבלתי הודעה שהוא תקוע במכס ואינו מאושר ליבוא (מסיבת תקשורת). יש למישהו מושג מה עושים? האם יש דרך להעביר אותו בכל מקרה, או שהוא ישלח חזרה לחנות ואקבל זיכוי? איך להמנע מזה בעתיד? לא סיפור גדול, אבל עדיין מעצבן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לאחר תלונות ודיווחים במגוון ערוצים ברשת, נראה כי נציגיה של היצרנית הקוריאנית מאשרים את קיומה של בעיה בסמארטפון הפופולרי, אשר מביאה למצב בו הוא נכנס לרצף אתחול שאינו נגמר חדשות לא ממש חיוביות מגיעות אלינו מכיוונה של LG כעת, כשבחברה מודים רשמית, לכאורה, בקיומה של תקלה חומרתית בסמארטפונים מדגם ה-G4 הנודע, שעלולה לגרום לקריסה שלו ולכניסה למצב של תהליך אתחול תמידי. לפי האתר הבריטי techradar, נציגיה של LG החזירו להם תשובה ובה הם מאשרים כי הם מכירים ומודעים לתופעת 'האתחולים האינסופיים' ב-G4 שעליה ניתן למצוא תלונותבשלל פינות ברחבי הרשת, וגם כאן בישראל. בחברה מצהירים כי הבעיה נוצרת כתוצאה ממגעים רופפים בין רכיבים מסויימים, כשהניחוש שלנו הוא שמדובר בנתק במספר פ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.