עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ran_cohen,

סתם חיפשתי בגוגל "The most powerful computer" והגעתי לדף הזה, ששם יש את "Maingear F131 X99 Super Stock" בכמעט 8000 דולר (משהו כמו 30,000 שקל). לשעשוע הפרטי שלי, הרכבתי מחשב כמעט זהה בKSP, ששם הוא עלה 11,000 שקל, כלומר כמעט שליש. ההבדל היחיד בין המחשב שלי למחשב שלהם זה שבשלי יש מהירות של 3GHz למעבד, ובשלהם יש 4.4. זה מצדיק הבדל של 20,000 שקל?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  2. Started by *AlCHEMY*,

ברצוני להתקין בבית מערכת אוסמוזה הפוכה בזמן הקרוב, מה "מחקר" הקטן שעשיתי כרגע אני בכיוון לקנות מערכת של Pentek בעלת 5-6 שלבים. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מערכת אוסמוזה הפוכה ? האם יש המלצות על מערכת ספציפית או חנות ספציפית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  3. ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  4. Started by idoaa,

שלום לכולם האם המחירים באתר זאפ כוללים מע"מ כבר, או שצריך להוסיף מע"מ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

בפורום כלבים בתפוז אירגנו קבוצתית לרכישת שואב אבק רובוטי IROMBA. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=708&messageid=165762905 אני לא מארגן הרכישה ובעצמי לא קונה, אבל אני זוכר שהיה תרד בנושא בפורום אז רק מביא לידיעתכם.

6. רכישה של כותרי PlayStation 5 מובילים, וככל הנראה גם כותרים מקבילים ב-Xbox Series X, תהפוך לעסק יקר יותר מבעבר - גם עבור הצרכנים באירופה וגם עבור הצרכנים בישראללכתבה

7. שלום לפורום. מחפש חנויות להנעלה, עם דגש על מחירים הגיוניים. לדוגמה- בבלאק פריידיי פילה עשתה מכירת חיסול באיביי ומכרה נעל גבוהה ב20 דולר. באסוס גם ב"מבצעים" שלהם אני רואה מוצרים שנמכרים באותו מחיר כמו במשביר. בעדיפות למשלוח בינלאומי ולא צד ג׳. שלומות.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by bfdaqaaq,

שלום חברים רציתי לשאול אם יש לי ביטקוין שהשגתי ואני מוענין לקנות עם זה דברים באינטרנט בחנויות שמאשרות ביטקוין בארץ ולא שילמתי על הביטקוין הזה מס האם אני מסתכן בכך שאני מזמין איתו או שיש דרך מסויימת שמותר לי להשתמש בו?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרית חימום גדולה למיקרו, משהו בסגנון הזה: http://www.drugstore.co.il/p/9796/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94 מישהו מכיר מקום שמוכרים אותן בזול יותר? *אגב תראו את הכותרת המצחיקה שלהם - Small neck warmer והתרגום שלהם - "כרית חימום גדולה" תודה רבה!

10. שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  12. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350. לא לפני כמה זמן, החלה ירידה משמעותית בביצועי הגילוח של המכונה ובמקביל התגברות הגירויים שלאחר הגילוח (בעיקר באיזור הסנטר). מאחר ואני התגלחתי מבלי להרטיב את הפנים (דבר שמוריד את ביצועי הגילוח ומגביר את הגירוי בעור), ומבלי שהפנים שלי יזיעו, ובצורה הנכונה, הבנתי כי הבעייה היא בראשי הגילוח שהתבלו. ביקשתי מאבא שלי שילך עם מכונת הגילוח לסניף של אלקטרה בחיפה, על מנת להחליף את ראשי הגילוח: הוא אמר שזה עלה לו יקר מאוד (לפי מה שאני זוכר, מעל ל-100 ש"ח בשביל ראשי גילוח חדשים). האם יש מקומות (לא באינטרנט), באיזור חיפה, שאפשר לקנות בהם ראשי גילוח חילופיים במחיר זול יותר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. עם אי אילו חריגות ..... https://tech.walla.co.il/item/3453871

14. כותרת ועדיפות לדגמים חדשים שכרגע נמכרים כמובן...

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  15. כשהזמנתי מלאסט פרייס לא חשבתי שהם לא מחזיקים מלאי וצריכים להזמין מספק. אמרו לי שהם מתחייבים לספק הזמנה 14 ימי עסקים למחסן שלהם. אתמול זה היה אמור להיות במחסן והייתי אמור לקבל SMS שלא קרה. האם לחכות או להרים שפופרת ולבקש לבטל הזמנה? זה שכיח בארץ שחנויות לא מחזיקות מלאי וצריך להזמין? אני לא קונה הרבה בארץ דרך האינטרנט ואם קונה אז בחנויות וקניונים ומקבל ישר על מה ששילמתי.

16. אני לא יודע באיזה מחיר הגיוני למכור את ה Samsung ATIV Smart PC XE700T1C-A01IL שרכשתי לפני כ 3 חודשים . המחיר שלו בחנויות הוא 5600 שח. כמה לדעתכם כדאי להוריד מהמחיר? שליש מחיר? רבע? חצי? קצת יותר מחצי?ואין ממש מוכרים שלו בלוחות יד שנייה.אני פשוט לא משתמש בו . הוא כמו חדש מהחנות. תעזרו לי מאוד אם יש לכם תשובה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. בשני מקרים, אי מתן אחריות ומכירת סוללה מזוייפת של מצלמה, פניתי אליהם לקבלת עזרה. (אפשר למצוא את הדיון בפורום בקשר לסוללה) בשני המקרים הם היו נורא נחמדים, חזרו אלי יום או יומיים אחרי שפניתי אליהם, שאלו שאלות, התעניינו, שאלו עוד שאלות אבל בשורה התחתונה לא עזרו לי במהומה ונפנפו אותי בצורה הכי נחמד שיש. הם אלופי ה "תפנה ל____". גם בפורום אני קורא מדי פעם על אנשים שפנו אליהם ולא ממש קיבלו עזרה. רציתי לדעת אם מישהו קיבל מהם עזרה שכללה משהו יותר מ "תפנה ל" או נפנוף כזה או אחר.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. זהירותתתתתתתתתתתתת דואר ישראל ויזה נטען יש פריצות בארץ של חברת SOE פשוט פורצים לכרטיס ומושכים את כספכם לי פרצו לפני שבוע לקחו סכום גדול ואני אין עם מי לדבר בדואר ישראל הם לא רוצים לשלם ולא מוכנים לדבר היזהרו זה לא מאובטח ואין לכרטיס הזה אבא ואמא למי שיש סכום גדול אני ממליץ להוציא את הכסף ולהשאיר סכום קטן שבמידה ופרצו שלא ימשכו את הכל אני פתחתי לעצמי שם משתמש בפורום הזה כדי להזהיר את כולם שלא יעברו את הסיוט הזה עם בנק ישראל כמוני אני עכשיו רוצה לתבוע אותם אני אשמח לקבל עצות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מעוניין לרכוש את הsurface book החדש מהם.. האם הם אמינים?

20. כוננים קשיחים, רמקולים ואפילו מחשבים ניידים מוצעים בחנות המקוונת במחירי מבצע שעשויים לגרום למתחרים בארץ להחוויר לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשבים-ניידים-בזול-black-friday-לא-מפסיק-להפתיע/

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. מישהו שלך באמצעות דואר רגיל דברים בודדים מארה"ב ללא מספר מעקב? איך הייתה חוויה? אני שוקל לשלוח עיפרון מיוחד שעולה ~$15 ושוקל 60 גרם ארוז בדואר רגיל לפי מחירון של-DEALTAS. אמור לעלות בסביבות $4.52. מהירות פחות חשובה כי יותר חשוב שזה יגיע וחסרון יחיד זה חוסר מספר מעקב. שווה לשלם $19.36 עבור מספר מעקב ומהירות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…

23. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל

24. Started by shaolin,

שלום לכולם, לקראת סוף אוקטובר אטוס לניו יורק כאשר ברצוני לרכוש במקום אחד משלושה מכשירים: oneplus one או galaxy s6 או Lg g4. הפקטור העיקרי מבחינתי הוא המחיר - מה שיהיה יותר זול אותו ארכוש. יחד עם זאת, אני מתקשה למצוא אינפורמציה רלוונטית לעניין המקומות בהם כדאי לרכוש. 1. למיטב הבנתי ל oneplus אין חנות רשמית - יש צורך להזמין ישירות מהאתר. אני אשהה שם בדירה ששכרתי אך מישהו יודע להגיד לי כיצד מתבצע המשלוח והאם מתאמים עמי מראש? שכן רוב הזמן לא אהיה בדירה, אולי יש אופציה לאיסוף עצמי? 2. כמו כן, אם ידוע על חנויות ו/או רשתות פרטיות (ואמינות) שמוכרות את המכשיר אני מוכן לקנות בהן עבור תוספת מחיר סבירה. 3. לגבי ה- LG וה- GALAXY - מה היא האופציה הזולה ביותר לרכישה? - בחנות הרשמית? להמ…

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  25. אורח בן
    Started by אורח בן,

אהלן, אני רוצה לקנות משהו מאמזון (המחיר בארץ הוא 2200 לנינטנדו סוויץ') ומצאתי באמזון איטליה את המכשיר ב1400 השאלה שלי האם מה שאני רואה זה כולל מכס והכל? מה שזה רושם לי בסוף ההזמנה זה : Riepilogo Ordine Articoli:EUR 270,41 Costi di spedizione:EUR 23,47 Totale IVA esclusa:EUR 293,88 IVA:EUR 0,00 Deposito dei costi di importazioneEUR 49,96 Totale ordine:EUR 343,84 מה שרושם על מכס זה Storage costs for importing זה לא ברור במיוחד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין האם זה משתלם, והאם זה המחיר הסופי בהחלט שאשלם.. אשמח לתשובה מהירה זה ליומהולדת של אחותי זה המוצר אגב: https://www.amazon.it/g…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.