צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מקורות מדווחים כי מחירי היבואנית הרשמית לצמד הדגמים החדשים של סמסונג יהיו דומים עד זהים לאלו שאיתם הושקו ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge לפני קצת פחות משנה אוספים כסף לקראת בואם של ה-Galaxy S7 ואחיו קמור המסך? הצמד עתיד להגיע לישראל באמצע החודש הבא, כשבוע לאחר ההשקה הבינלאומית הנרחבת, ככל הנראה בגירסה עם שבבי ה-Exynos 8890 מפיתוח וייצור עצמי של סמסונג – ועם תגי מחיר שיעמדו על 3,700 ש"ח לדגם הסטנדרטי וכ-4,200 ש"ח לדגם ה-Edge, שניהם עם נפח אחסון פנימי של 32GB, כאשר נפחים גבוהים יותר כמדווח אינם נראים באופק כרגע. עלויות אלו מהוות הוזלה של כ-50 ש"ח מהמחירים איתם הושקו דגמי ה-S6 וה-S6 Edge בארץ בשנת 2015, כך שנראה כי היבואנית סקיילקס ממשיכה בגישה כללית דומה, ללא הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמי שהזמין מאות מוצרים באיביי ואני אומר מאות...אני מתעסק עם תיקון אייפונים ומכירת אביזרים וכיסויים.... יצאתי חמור וברוב טיפשותי הזמנתי עכבר בחיפזון ולא שמתי לב למצבו(לא חדש) Manufacturer refurbished מישהו יכול להרגיע אותי ולהסביר לי מה המונח למרות שקראתי אחרי שהזמנתי שהמוצר לא יגיע באריזתו המקורית ויכול להיות עם סימני שימוש? סונוורתי מהמחיר ומכמות הרכישות של המוצר ולתומי חשבתי המחיר כזה זול והישראלים מנסים לעשות קופה עלי...חחחח..בבקשה שמישהו יעיף מבט ויתן איזו חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן ההתחיבות של ההורים של אשתי נגמרה והם התחילו לשלם +140 שקל במקום איזה 60 או 70 (לא זוכר כמה). אז מתחיל פה תהליך מסובך של ללכת מכות עם אנשי המחירות. התקשרתי ביום שישי כי זה היום שאני אצלם לארוחת צהריים - לא שהם גרים רחוק אבל בימים אחרים אני עובד. הגעתי לנציג שירות (לא זוכר את סדר הגבר/אישה )מספר אחת העברנו את הטלפון להזדהות ולדבר איתם ומה הנציג עושה - "זה לא אצלי אני מעביר אותך". טוב פעם אחת - אולי הוא באמת לא מתעסק עם זה. עברתי לנציג השני ומעבירים טלפון מיד ליד ואז הנציג אומר רגע מה שאתה רוצה לעשות זה לא אצלי אני מעביר אותך . חשבתי - מה אני אשתגע פה. באותו זמן אני מתחיל למלא פרטים של קנית חשבון אינטרנט חדש באתר של CCC .... הגעתי לנציגה הפעם והיא אמרה לי שהיא …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצד הצגה של דגמים חדשים ומסקרנים מאוד, המפתחת מצהירה כי המחירים שהפכו את מוצריה ללהיטים בעונת הקניות הגדולה בסוף השנה שעברה יהפכו למחירים הקבועים החדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מתלבט בין שעון אפל דגם 3 או 4 מהבדיקה שערכתי עולה כי בדגם 4 יש אפשרות לתצוגה כפולה של שעון מאזורים שונים בו זמנית אך אני לא בטוח האם זה תופס גם בדגם 3 וזה מאסט. מישהו יודע ? זה הטרד שמסביר איך עושים: https://discussions.apple.com/thread/7535242 הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי פאקינג תמונה אחת על איך זה נראה בסוף .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לפני כ-8 שנים התנתקתי מבזק בינלאומי (אינטרנט) בעקבות שירות לא הגון. עברנו לנטוויזן.. היום קיבלנו מכתב מבזק בינלאומי "חיוב לפני ניתוק" בו אנו צריכים לשלם כ-1400 שח חוב. יש להם זכות אחרי שמונה שנים לבקש? במיוחד שאנחנו לא מחוברים אליהם בשום צורה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיקרון חושפת את המחירים של כל משפחת כונני ה-SSD החדשה שלה, ונראה שהם תחרותיים כבר מהיום הראשון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ספר פיסי של BASH scripting למתחילים בהחלט. אני מתעסק עם לינוקס / BASH ביום יום אך הניסיון שלי עם תיכנות גם ברמה הבסיסית הוא אפסי. אין לי בעיה אם הספר לא מתורגם לעיברית. אני לא מעוניין בספר דיגיטלי. אם יש לכם מידע לגבי ספר כזה ואיפה ניתן לרכוש אותו אני אשמח (גם להזמין מחו'ל אין לי בעיה אבל אני מעדיף לקנות בארץ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
4 דיסקים USB של 4 ו-8 GB שקניתי מחנות מסויימת מתחממים נורא, אם זה במחשב נייד, נייח או בטלוויזיה. מה יכולה להיות הסיבה? זה יכול לפגוע במכשיר או בכניסת USB של המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הבנתי שאמורים להיות מבצעים באמזון בימים הקרובים. מכיוון שאני לא מכיר את האתר, מישהו יודע משנים קודמות מה סדר הגודל המבצעים. אם יהיה מבצע טוב, הייתי רוצה לקנות קורא ספרים שיש אפשרות להתקין עליו איזה אפליקציות שאני רוצה ולהוריד איזה ספרים שאני רוצה. האם יש בקינדל הם חוסמים לרכישת ספרים רק דרכם? אשמח להמלצות על דגם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להזמין כסא Aeron chair מחו"ל? עם כמה שאני אוהב את אמזון ואת איביי. אין אפשרות להזמין משם את הכסא לישראל. אני רוצה רק את הכסא הזה ויודע שהמחיר יכול להגיע גם ל4000 כולל משלוח. אשמח למביני עניין לעזרה בהזמנת הכסא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . האם ניתן להמיר אתר אמזון גרמניה את השפה לאנגלית . ואם כן איך ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-