צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אולי זה משהו חדש אבל אני יודע שרק בטלפונים סלולריים (ביבוא מקביל) בדרך כלל אין מטען. אבל זה רשום במפורש. עם אפשרות לרכוש מטען בתשלום נוס לצערי עכשיו זה הגיע לטאבלטים. (טאבלט ביבוא רשמי של ח.י) אני בהתכתבות מול KSP והעדכן שיהיה משהו חדש
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הגירסה הצרפתית של אמאזון מציעה מחירים קורצים מאוד על כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית, רק למשך חצי היממה הקרובה מתגעגעים למבצעים הנהדרים של תקופת הבלאק פריידיי? נראה כי חג הפסחא המתקיים בחו"ל מעניק לנו תזכורת קטנה מתקופת הדילים החמה ההיא – עם מבצעים על כונני ה-Ultra II הנודעים. במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר יהיו זמינים עד לשעה 01:00 מחר לפי שעון ישראל, אמאזון צרפת מציעה את דגמי ה-240GB, ה-480GB וה-960GB של הכונן של סאנדיסק במחירים של כ-66 יורו, כ-122 יורו וכ-211 יורו בהתאמה, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. מחירים אלו מתורגמים ל-283 ש"ח, 523 ש"ח ו-904 ש"ח בהתאמה – וכנראה שלא צריך להסביר כי מדובר בהצעות נהדרות ומשתלמות מאוד, אשר מתקרבות (ואף חוצות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו לא יקר באזור עד מאה שח פלוס אם מישהו מכיר בכלל רציתי לשאול, האם כל מגפיים עדיפות על נעלים רגילות, מההיבט שפחות מחליקים איתם על שלג קשה, או שזה רק בדגמים מסוימים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן ההתחיבות של ההורים של אשתי נגמרה והם התחילו לשלם +140 שקל במקום איזה 60 או 70 (לא זוכר כמה). אז מתחיל פה תהליך מסובך של ללכת מכות עם אנשי המחירות. התקשרתי ביום שישי כי זה היום שאני אצלם לארוחת צהריים - לא שהם גרים רחוק אבל בימים אחרים אני עובד. הגעתי לנציג שירות (לא זוכר את סדר הגבר/אישה )מספר אחת העברנו את הטלפון להזדהות ולדבר איתם ומה הנציג עושה - "זה לא אצלי אני מעביר אותך". טוב פעם אחת - אולי הוא באמת לא מתעסק עם זה. עברתי לנציג השני ומעבירים טלפון מיד ליד ואז הנציג אומר רגע מה שאתה רוצה לעשות זה לא אצלי אני מעביר אותך . חשבתי - מה אני אשתגע פה. באותו זמן אני מתחיל למלא פרטים של קנית חשבון אינטרנט חדש באתר של CCC .... הגעתי לנציגה הפעם והיא אמרה לי שהיא …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי סמארטפון באמאזון ושלחתי ל Buy2usa הם גבו ממני מכס לפי החוק. עכשיו אני צריך את הרשימון של המכס כדאי להיזדכות במע"מ. אבל הם אומרים שהם משחררים באופן קולקטיבי ולא פרטני. על פי מה שהם אומרים שחרור פרטני עולה 75$. בנוסף הם לא חברה ישראלית לכן אין להם חשבונית מס. לכן אני לא יכול להזדכות במע"מ על המכשיר. מישהו ניתקל בדבר הנ"ל? בברכה יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקורות מדווחים כי מחירי היבואנית הרשמית לצמד הדגמים החדשים של סמסונג יהיו דומים עד זהים לאלו שאיתם הושקו ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge לפני קצת פחות משנה אוספים כסף לקראת בואם של ה-Galaxy S7 ואחיו קמור המסך? הצמד עתיד להגיע לישראל באמצע החודש הבא, כשבוע לאחר ההשקה הבינלאומית הנרחבת, ככל הנראה בגירסה עם שבבי ה-Exynos 8890 מפיתוח וייצור עצמי של סמסונג – ועם תגי מחיר שיעמדו על 3,700 ש"ח לדגם הסטנדרטי וכ-4,200 ש"ח לדגם ה-Edge, שניהם עם נפח אחסון פנימי של 32GB, כאשר נפחים גבוהים יותר כמדווח אינם נראים באופק כרגע. עלויות אלו מהוות הוזלה של כ-50 ש"ח מהמחירים איתם הושקו דגמי ה-S6 וה-S6 Edge בארץ בשנת 2015, כך שנראה כי היבואנית סקיילקס ממשיכה בגישה כללית דומה, ללא הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בחנות כלשהיא שעל החשבונית שלהם כתוב שהאחריות היא לרוכש הבלעדי שכתוב על החשבונית . האם הדבר חוקי והם יכולים לעשות את זה ? מכוון שאני רוצה לקנות ממשהו מוצר והוא הראה לי את החשבונית אבל על החשבונית כתוב שהאחריות היא למי שקנה את המוצר בלבד . משהו מבין בזה מבחינה משפטית האם זה חוקי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך החנות פלונטר? האם הם אמינים נותנים שירות טוב? אני מעוניין להזמין מהם לוח אם. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי משהוא ספציפי בנושא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שעון אפל דגם 3 או 4 מהבדיקה שערכתי עולה כי בדגם 4 יש אפשרות לתצוגה כפולה של שעון מאזורים שונים בו זמנית אך אני לא בטוח האם זה תופס גם בדגם 3 וזה מאסט. מישהו יודע ? זה הטרד שמסביר איך עושים: https://discussions.apple.com/thread/7535242 הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי פאקינג תמונה אחת על איך זה נראה בסוף .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בנדון ? האם יש איזו עילה לתביעה ? כל הפניות שלי לאנשים בסטים וההנהלה טוענים שהמפתחים קובעים את המחירים ושהם לא מתערבים אבל זה כבר נהיה ממש מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי כרגע בארה"ב והיא תשאר שם בחודש הקרוב, בשנה הבאה היא מתחילה ללמוד בהעברית בירושלים האם היא נחשבת סטודנטית בפני האמריקאים? היא קונה לעצמה נייד שם והיום אחד המחשבים בבית שלי נפטר, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ושהיא תביא עוד מחשב הביתה. שאלות : - האםה יא יכולה להביא 2 מחשבים ולא יעשו לה בעיות במכס בארץ/בארה"ב? - היא זכאית לקבל הנחות סטודנטים? - היא נמצאת בניו-יורק בעיקרון האם אתם מכירים שם חנויות טובות עם מבצעים משתלמים? או חנויות באינטרנט שאני יכול להזמין(אני לי בעיה לבצע הזמנה יש לי שם כתובת אמריקאית) תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקלקל לי המחשב, לקחתי אותו לחנות שקניתי ממנה, בדקו אותו במעבדה ונאמר לי שיש חשד שלוח אם תקול. שלחו את הלוח ליבואן (לוח של GIGABYTE) ואמרו שיקח בארך שבועיים עד שהלוח יגיע... עכשיו עברו כבר כמעט 3 שבועות ואין לוח... השאלה כמה זמן לפי החוק מותר להם לתקן את המוצר ? (הרי זה לא יכול להיות חצי שנה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרון חושפת את המחירים של כל משפחת כונני ה-SSD החדשה שלה, ונראה שהם תחרותיים כבר מהיום הראשון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז עוד שבועיים אהיה בגרמניה. אני רוצה לרכוש GTX980 ושואל אתכם האם זה משתלם? האם אתם יכולים להמליץ על חנויות מסויימות? אהיה גם באמסטרדם (אבל בעיקר גרמניה מטרופולין-לים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מקצועי לעריכת וידאו מאייבורי ע"פ מפרט שבניתי בסכום של 6500 ש"ח ואמור לקבלו השבוע .שולמה מקדמה של 300 ש"ח .האם לפתוח את המחשב ולבדוק האם הרכיבים שהוזמנו אכן נמצאים ? מה בדבר שרות ואחריות, זו פעם ראשונה שאני קונה באייבורי נא לעזור שלא אפול עדיין לא מאוחר .תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-