צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
4 דיסקים USB של 4 ו-8 GB שקניתי מחנות מסויימת מתחממים נורא, אם זה במחשב נייד, נייח או בטלוויזיה. מה יכולה להיות הסיבה? זה יכול לפגוע במכשיר או בכניסת USB של המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להזמין כסא Aeron chair מחו"ל? עם כמה שאני אוהב את אמזון ואת איביי. אין אפשרות להזמין משם את הכסא לישראל. אני רוצה רק את הכסא הזה ויודע שהמחיר יכול להגיע גם ל4000 כולל משלוח. אשמח למביני עניין לעזרה בהזמנת הכסא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טאבלטים, קוראים אלקטרוניים ומזרימי מדיה, בעיקר מאמאזון עצמה אבל לא רק: ענקית הקמעונאות חושפת את הדילים המרכזיים שמצפים לנו בשבוע מכירות גדול לכתבה: http://hwzone.co.il/הארנקים-בכוננות-ספיגה-אלה-גם-מבצעי-ה-black-friday/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני מספר ימים הדיסק הקשיח שלי התקלקל ולמרות שהוא היה עדיין באחריות הייתה לי בעיה לממש אותה כי הרשת בה רכשתי את הדיסק פשטה את הרגל. פניתי למספר רשתות בבקשה לעזרה אולם בכולן השיבו בנימוס שלא ניתן לסייע לי כי לא רכשתי את הדיסק אצלם. בעקבות המלצה שקיבלתי בפורום, פניתי למיכאל מרשת RSM בבקשה לעזרה. מיכאל השיב במהירות לפנייתי והסכים לסייע במימוש האחריות מול היבואן. מכיוון שהאחריות נגמרת בימים הקרובים מיכאל הסביר לי למי לפנות והציע סיוע נוסף ככל שיידרש. קבלת שירות ברמה כזו אינה דבר מובן מאליו ולכן אני מבקש לשתף אתכם בכך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרון חושפת את המחירים של כל משפחת כונני ה-SSD החדשה שלה, ונראה שהם תחרותיים כבר מהיום הראשון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש משהו לא יקר באזור עד מאה שח פלוס אם מישהו מכיר בכלל רציתי לשאול, האם כל מגפיים עדיפות על נעלים רגילות, מההיבט שפחות מחליקים איתם על שלג קשה, או שזה רק בדגמים מסוימים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיל ממש על הפנים, 9 חודשים 70 שקל ואז חינם 3 חודשים למהירות של 5 מגה. אני בלי קשר רוצה לעבור ל10 מגה (תשתית כבר יש לי) והם רוצים 80 שקל ל9 חודשים ואז 3 חינם (סך הכל 59 לחודש). בבזק בין לאומי בלי להתווכח איתם בכלל הציעו לי 50 שקל לחודש לשנה. זה קצת יותר טוב ממה שהציעו לי בנט וויזן וגם זה לא מותנה ב9 חודשים האלו שצריך להשאר בנטוויזן בשביל באמת לקבל מחיר של 60 שקל. אבל בכל זאת נראה לי שזה מחיר ממש יקר ולא משתלם 50 שקל לחודש. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה (תמיד אמא שלי היתה אחראית) אז אם אני צודק (ואני צודק לפי הודעות אחרות שקראתי בפורום) אני אשמח אם תגידו לי מה עושים בשביל דיל יותר טוב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה לגבי המוצר הזה עד כמה הוא יעזור לי בסטרים או שזה סך הכל מוצר שלוכד וידאו https://www.amazon.com/Elgato-Game-Capture-HD60-Pro/dp/B015E3OT54/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1479042597&sr=1-8&keywords=elgato
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן שנסנן תוכן לילדים - אפשר חוות דעת על השירות\ איכות \ יתרונות וחסרונות...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בחנות כלשהיא שעל החשבונית שלהם כתוב שהאחריות היא לרוכש הבלעדי שכתוב על החשבונית . האם הדבר חוקי והם יכולים לעשות את זה ? מכוון שאני רוצה לקנות ממשהו מוצר והוא הראה לי את החשבונית אבל על החשבונית כתוב שהאחריות היא למי שקנה את המוצר בלבד . משהו מבין בזה מבחינה משפטית האם זה חוקי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שעון אפל דגם 3 או 4 מהבדיקה שערכתי עולה כי בדגם 4 יש אפשרות לתצוגה כפולה של שעון מאזורים שונים בו זמנית אך אני לא בטוח האם זה תופס גם בדגם 3 וזה מאסט. מישהו יודע ? זה הטרד שמסביר איך עושים: https://discussions.apple.com/thread/7535242 הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי פאקינג תמונה אחת על איך זה נראה בסוף .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגירסה הצרפתית של אמאזון מציעה מחירים קורצים מאוד על כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית, רק למשך חצי היממה הקרובה מתגעגעים למבצעים הנהדרים של תקופת הבלאק פריידיי? נראה כי חג הפסחא המתקיים בחו"ל מעניק לנו תזכורת קטנה מתקופת הדילים החמה ההיא – עם מבצעים על כונני ה-Ultra II הנודעים. במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר יהיו זמינים עד לשעה 01:00 מחר לפי שעון ישראל, אמאזון צרפת מציעה את דגמי ה-240GB, ה-480GB וה-960GB של הכונן של סאנדיסק במחירים של כ-66 יורו, כ-122 יורו וכ-211 יורו בהתאמה, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. מחירים אלו מתורגמים ל-283 ש"ח, 523 ש"ח ו-904 ש"ח בהתאמה – וכנראה שלא צריך להסביר כי מדובר בהצעות נהדרות ומשתלמות מאוד, אשר מתקרבות (ואף חוצות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-849680
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות הדיון שלי בפורום רציתי לעלות נושא מסוים לדיון. הסיבה העיקרית שתמיד השתדלתי לרכוש מחשב קרוב אלי לבית היתה חוסר רצון להיות תלוי במשלוחים (הן מבחינת זמן והן מבחינת עלויות). אבל דווקא המקרה שבו מחשב נדפק במשלוח מעולם לא עלה בדעתי. גם על מחשב חדש בן שבועיים תחילה סירבו להחליף למחשב חדש ואני תוהה לעצמי מה היה קורה אם זה היה קורה שנה אחרי הרכישה (וחכו נראה מה אקבל כשאקבל את המחשב חזרה). אין לחנות באמת דרך לוודא שרכיב הוא תקין ב-100%. האם זה לדעתכם משהו שיגרום לכם לפסול חנות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי סמארטפון באמאזון ושלחתי ל Buy2usa הם גבו ממני מכס לפי החוק. עכשיו אני צריך את הרשימון של המכס כדאי להיזדכות במע"מ. אבל הם אומרים שהם משחררים באופן קולקטיבי ולא פרטני. על פי מה שהם אומרים שחרור פרטני עולה 75$. בנוסף הם לא חברה ישראלית לכן אין להם חשבונית מס. לכן אני לא יכול להזדכות במע"מ על המכשיר. מישהו ניתקל בדבר הנ"ל? בברכה יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת איך החנות פלונטר? האם הם אמינים נותנים שירות טוב? אני מעוניין להזמין מהם לוח אם. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי משהוא ספציפי בנושא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקורות מדווחים כי מחירי היבואנית הרשמית לצמד הדגמים החדשים של סמסונג יהיו דומים עד זהים לאלו שאיתם הושקו ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge לפני קצת פחות משנה אוספים כסף לקראת בואם של ה-Galaxy S7 ואחיו קמור המסך? הצמד עתיד להגיע לישראל באמצע החודש הבא, כשבוע לאחר ההשקה הבינלאומית הנרחבת, ככל הנראה בגירסה עם שבבי ה-Exynos 8890 מפיתוח וייצור עצמי של סמסונג – ועם תגי מחיר שיעמדו על 3,700 ש"ח לדגם הסטנדרטי וכ-4,200 ש"ח לדגם ה-Edge, שניהם עם נפח אחסון פנימי של 32GB, כאשר נפחים גבוהים יותר כמדווח אינם נראים באופק כרגע. עלויות אלו מהוות הוזלה של כ-50 ש"ח מהמחירים איתם הושקו דגמי ה-S6 וה-S6 Edge בארץ בשנת 2015, כך שנראה כי היבואנית סקיילקס ממשיכה בגישה כללית דומה, ללא הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי כרגע בארה"ב והיא תשאר שם בחודש הקרוב, בשנה הבאה היא מתחילה ללמוד בהעברית בירושלים האם היא נחשבת סטודנטית בפני האמריקאים? היא קונה לעצמה נייד שם והיום אחד המחשבים בבית שלי נפטר, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ושהיא תביא עוד מחשב הביתה. שאלות : - האםה יא יכולה להביא 2 מחשבים ולא יעשו לה בעיות במכס בארץ/בארה"ב? - היא זכאית לקבל הנחות סטודנטים? - היא נמצאת בניו-יורק בעיקרון האם אתם מכירים שם חנויות טובות עם מבצעים משתלמים? או חנויות באינטרנט שאני יכול להזמין(אני לי בעיה לבצע הזמנה יש לי שם כתובת אמריקאית) תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-