עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by veco,

שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/

2. שלום לכולם. תיש לי בעיה במחשב כבר ץנה+ הבעיה כנראה באחד הארדיסקים יש לי שלושה של סמסונג 2 שכל אחד מהם טרה, ועוד אחד של 2 טרה, שלושתם אותו דגם. הבעיה החלה, נראה לי, כשהתקנתי את הארדיסק של ה2 טרה ומאז המחשב נתקע לכמה שניות כשפותחים תיקיות וכו, ניסיתי לפרמט, להוציא הארדיסקים ולנסות איזה מהם לא טוב, כלום לא עוזר. הטכנאי שלי לא הסתדר עם זה. האם יש לכם המלצה על חנות אמינה, או מישהו פרטי שיוכל לסדר לי את הבעיה הארורה הזאת? i7 לוח אם ud5 גיגהבייט 6 או 12 זיכרון לא זוכר כרטיס מסך redaon 5850 המחשב אמור לטוס אבל עושה לי הרבה בעיות, ניסיתי לפתור לבד עם עזרה שלכם ולא עזר. התקשרתי לכמה חנויות כמו ksp ואמרו לי שהם לא מטפלים במחשבים אחרים שלא נקנו אצלם. אפילו אם מישהו מכאן מבין ויוכל ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. משהו כזה כמו אלו: https://www.amazon.com/s?k=anti+fatigue+mat&ref=nb_sb_noss אני מתכוון בארץ כי באמזון לא שולחים כאלו לפי מה שהבנתי... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה אפשר לעשות בנדון ? האם יש איזו עילה לתביעה ? כל הפניות שלי לאנשים בסטים וההנהלה טוענים שהמפתחים קובעים את המחירים ושהם לא מתערבים אבל זה כבר נהיה ממש מוגזם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by haifaboy,

בחודש הבא נגמר לי המבצע על ה 50 מגה אצל הספק בזק בינלאומי ( 35 שקל ) . מישהו יודע כמה משלמים היום ואיזה מבצעים יש ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Nati.M,

אהלן, שאלה לי בנוגע לבאג. מצאתי את עצמי עם חומרה חדשה למחשבים, עם פאדיחה קלה - עם כל מה שקניתי, שכחתי גוף קירור למעבד I5 6400, סוקט 1151. אני חייל ככה שהחג זה אחלה זמן בשבילי ליהנות מהמחשב החדש ואני ממש מנסה להשיג גוף קירור, ורציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי האם באג מוכרים חומרה, והאם אצלהם ריאלי בכלל להשיג גוף קירור למעבד? ידוע לי פשוט שיש להם סניפים, בין היתר אחד שממש קרוב אליי בגן שמואל שעובד בשבתות ועד כמה שאני יודע גם בחגים. תודה לכל מי שיידע לעזור לי

8. אוזניות ה-G933 Artemis Spectrum של היצרנית השוויצרית מדברות אליכן? בשעות הקרובות תוכלו לרכוש אותן בכמחצית מהמחיר הקיים בישראל אם כונני SSD הם לא בדיוק כוס התה שלכם, אבל גיימינג הוא דווקא כן – לאמאזון בריטניה יש עוד מבצע לזמן מוגבל שאמור לעניין אתכם בהחלט. חנות הענק המקוונת מציעה כעת את אוזניות ה-G933 מבית Logitech בגירסתם האלחוטית, שהושקו באוגוסט 2015, בעבור כ-121 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. האוזניות המדוברות כוללות כפתורי מאקרו ייעודיים וניתנים להגדרה אישית, הארה שניתנת להתאמה אישית אף היא, תמיכה במחשבים אישיים ובקונסולות הסלוניות, טווח פעולה אלחוטי של עד 20 מטרים, סוללה שאמורה לספק עד 12 שעות פעולה בין טעינה לטעינה ומערכות אודיו 7.1 שמתבסס על טכנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Svensk.il,

היי, אני כרגע עם 12 מגה בבזק בילנאומי, תשתית של הוט, וחושב לשדרג ל-30 מגה. תהיתי כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי עבור 30 מגה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Raanan30,

שלום. לפני כשבועיים+ שלחתי חבילה לחבר בארה"ב (אטלנטה, ג'ורג'יה) בדואר רשום (מעטפה גדולה, עם שלושה מסמכים וטי-שירט קטן, משקל פחות מ-500 גרם). מאז התאריך 24 ביולי סטטוס החבילה תקועה "Processed Through Sort Facility" ב-"ISC NEW YORK NY" (מרכז המיון וההפצה שלהם בניו יורק). מנסיוני בעבר, יומיים שלושה מקסימום לאחר שהחבילה מגיעה לשם, היא כבר יוצאת ליעד, וכאן מדובר כבר בכמעט 13 ימים בהם אין עדכון. כשבועיים לפני כן שלחתי חבילה די דומה לידידה בניו ג'רזי ולשם החבילה הגיעה יומיים אחרי שהיא הגיעה למרכז המיון בניו יורק. צלצלתי ל USPS והם טוענים שעד שיסרקו את החבילה לתוך המערכת בסניף הדואר באנטלנטה, אין להם דרך לדעת איפה החבילה, ובמידה והיא לא מגיעה אני צריך ליצור קשר עם דואר ישראל שימצ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Stingray,

היי, אשמח לדעת אם קיימת כבר או אם יש רצון להקים קבוצת רכישה לזה?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. בארץ או בחו"ל? ב-ZAP מצאתי רק סוללות נטענות ובארה"ב יש כל מיני שגם נמכרות בכמויות. בדרך כלל אם אני מזמין מחו"ל, אני מזמין משהו שאין בארץ או נמכר במחיר גבוה בארץ. לא יודע אם הגיוני להזמין מחו"ל עם עוד קניות שאני עושה שם...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Dom,

עדכון : אחרי קניית מחשב מחנות באיזור השרון בתחילת נובמבר האחרון ולא מעט תקלות ובעיות (עם המחשב החדש לחלוטין מהניילונים), נסעתי אל החברה עם המחשב והסברתי להם את המצב. הם היו מבולבלים כמוני מאיך המחשב הגיע אליי בצורה לא מקצועית וגם החליפו לי את הקירור למעבד לקירור טוב יותר ממה שקניתי כפיצוי. בסה"כ קיבלתי במקום שירות טוב.

15. Started by jornan,

אני מעוניין למכור את המחשב,אם מישהו יכול לייעץ בכמה אפשר למכור תודה . נקנה ב2014 intel I7-4790 quad core Ga h97 d3h arctic freezer i11 Adata 8gb ddr 3 1600 Ga h97 d3h gtx 970 G1 gaming windforce x3 s12G-550W seasonic Seagate 1tb ST1000DM003 samsung 250gb 850 evo Fractal Design arc midi R2 window black Dell 2311 h Microlab solo 6C

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב ראשון של אפל, (עוד לא החלטתי אם זה יהיה נייד או נייח) ואני יודע שיש כמה יבואנים שמייבאים את אפל בארץ. האם זה משנה דרך איזה יבואן יהיה המחשב שאקנה? (למשל בגלל שירות יותר טוב, או עלות חלקים שונה, וכו') ובדומה לכך, האם יש סיבה להעדיף חנות כזו או אחרת? תודה

17. היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!

18. Started by ShaySolomon,

שלום,אני טס בקרוב לסינגפור ולפי מה שהבנתי וקראתי המחירים אמורים להיות נמוכים מבארץ. אני מעוניין לקנות לפטופ, האם כדאי לקנות שם? האם יש חברה מסויימת שזולה יותר שם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2506579

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lev-27,

יש בארץ בורסה לזהב או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. האם מישהו מכיר חנות באזור ת״א והמרכז שמחזיקה בתצוגה את ה Surface Pro 4 החדש, שאפשר לראות ולהתרשם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by askme,

ישנה בעיית סוללה בניידים מסויימים של המותג. http://tech.walla.co.il/item/3034963 לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האתר 'כלכליסט' מדווח כי גולן טלקום מצאה פתרון מסתמן לצרותיה, בדמות מעבר לשימוש בתשתית של חברת 'Hot Mobile' למשך עשור במחיר של כ-150 מיליון ש"ח בשנה - כאלטרנטיבה לרכישתה והיבלעותה בסלקום, שלא אושרה ע"י הממונה על ההגבלים העסקיים. בהנחה שהמהלך יצא לדרך, הוא יאפשר לגולן להמשיך ולהתקיים בנוף הסלולר המקומי בתור חברה עצמאית - אך השאלה היא האם זה יסייע לעצור את הנטישה אותה היא חווה, שמוערכת בכ-25,000 לקוחות בחודשיים האחרונים בלבד.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by שקד נעים,

שלום לכולם! חבר נוסע לארצות הברית ואני רוצה שהוא יקנה לי איפון 7 פלוס, רוצה לוודא איזה חברה מתאימה לארץ? הבנתי שT-MOBILE. זה נכון? תודה רבה שקד

25. Started by Googleness,

עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים