צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה בעיית סוללה בניידים מסויימים של המותג. http://tech.walla.co.il/item/3034963 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתם זקוקים לנפח אחסון זריז בגודל זעיר והמוצרים של סאנדיסק לא ממש מדברים אליכם, לאמאזון יש עוד כמה אפשרויות שעשויות לעניין אתכם רבים התעניינו בכרטיסי ה-microSD של סאנדיסק שמוצעים בהנחות עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים – אז החלטנו לספק לכם עוד אפשרות לבחירה, ולספר לכם על מבצעים נוספים בתחום שמתקיימים כעת באמאזון ארצות הברית. הענק הקמעונאי מציע כרגע כרטיסי microSD של חברת PNY האמריקאית, בנפח מרשים של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-I והבטחה למהירויות העברה של עד 60 מגה-בייט בשנייה, במחיר של כ-49 דולר כולל משלוח לישראל, מה שמתורגם לקצת פחות מ-200 ש"ח והופך אותו לכרטיס הזול ביותר שניתן להשיג בנפח זה, מבית חברה שמוכרת בתחום וניתן להסתמך עליה. מדובר במחיר שזול בכמה עשר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי דבר מה מה באתר DealExtreme, ושילמתי באמצעות Paypal. העניין הוא שאת כתובת המשלוח ציינתי באנגלית, ואת שמי הפרטי בעברית. האם הדבר עתיד להשפיע על המשלוח? תודה! ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודש האחרון הכפתור גלילה (הגלגלת ניתנת ללחיצה) מקרטע ואני מחמיץ לחיצות , וגם צריך ללחוץ הרבה יותר חזק השאלה היא אם לממש אחריות כי העכבר ממש בסוף תקופת האחריות , והשאלה היא אם זה סיבה לגיטימית
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. ביטלתי עסקה באמצעות כרטיס אשראי (הכסף כבר הועבר להם מהבנק). חלק מהמקומות אומרים במיידית, חלק אומרים 14 ימים. העסק הבטיח לבטל עסקה עד 14 ימים. האם הם צודקים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטנו לרכוש מזגן לסלון של כ42 מ"ר(סלון+מטבח+פינת אוכל). השאיפה לרכוש מזגן מחברה שמשקיעה בשירות לקוחות וכזו שמכשירה מתקינים כמה שיותר. מחיפוש ברשת, ראיתh שהחברות בכותרת ממוקמות באמצע ,בין המיצובישי ל-sega \ טורנדו. שיהיה כמה שיותר יעיל ושקט . אין צורך באינוורטר-זה לא חדר שינה. שיהיה חסכוני. כששאלתי קרובי משפחה לעיצה בנושא ,שמעתי בעיקר סיפורי בלהות על מתקינים לא מקצועיים . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגירסה הבריטית של חנות הענק המקוונת מציעה למכירה את המכשירים העדכניים של המותג לבית לנובו, עם משלוח ישיר לישראל ובמחירים תחרותיים הנה עוד מבצע סמארטפונים שכדאי לשקול: באמאזון אנגליה מספקים הנחות על מרבית הדגמים העדכניים מבית חברת מוטורולה-לנובו, אשר יכולים להוות אלטרנטיבה מרעננת לרוב מכשירי הביניים שזמינים בסביבה. מבצע קורץ קיים עבור ה-Moto G מהדור השלישי העדכני בגירסת ה-16GB המשופרת, שכזכור מגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, זכרון RAM של 2GB מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית מבית סוני עם מבזק לד כפול, שבב Snapdragon 410, סוללת 2,470mAh והגנת IPX7 מפני מים. דגם זה מוצע לרכישה כולל מסים ומשלוח לישראל בעבור כ-171.5 פאונד בריטי, שהם כ-950 ש"ח – ומהווים עלות דומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טאבלטים, קוראים אלקטרוניים ומזרימי מדיה, בעיקר מאמאזון עצמה אבל לא רק: ענקית הקמעונאות חושפת את הדילים המרכזיים שמצפים לנו בשבוע מכירות גדול לכתבה: http://hwzone.co.il/הארנקים-בכוננות-ספיגה-אלה-גם-מבצעי-ה-black-friday/
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חבר נוסע לארצות הברית ואני רוצה שהוא יקנה לי איפון 7 פלוס, רוצה לוודא איזה חברה מתאימה לארץ? הבנתי שT-MOBILE. זה נכון? תודה רבה שקד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני טס בקרוב לסינגפור ולפי מה שהבנתי וקראתי המחירים אמורים להיות נמוכים מבארץ. אני מעוניין לקנות לפטופ, האם כדאי לקנות שם? האם יש חברה מסויימת שזולה יותר שם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני נמצא כרגע בקורס MCITP במכללה מסוימת . לקראת המבחן הראשון שלנו ,642 ,אמרו לנו שדרך הלמידה ברובן ככולן של המכללות בארץ ,היא ללמוד את השאלות מהdumps בעל-פה ,וככה יוצא שבמבחן אתה לא באמת קורא את כל השאלה ומפעיל מחשבה ,אלא פשוט רואה שהשאלה מוכרת וככה גם התשובה מוכרת לך ,והם טוענים שככה זה בכל המכללות בארץ ועובד עם אחוזי הצלחה גבוהים . רציתי לבדוק עם אנשים שמכירים את הנושא האם זה נכון והגיוני ,והאם לא עדיף בכל זאת לעשות את השיטה השנייה . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב,אם מישהו יכול לייעץ בכמה אפשר למכור תודה . נקנה ב2014 intel I7-4790 quad core Ga h97 d3h arctic freezer i11 Adata 8gb ddr 3 1600 Ga h97 d3h gtx 970 G1 gaming windforce x3 s12G-550W seasonic Seagate 1tb ST1000DM003 samsung 250gb 850 evo Fractal Design arc midi R2 window black Dell 2311 h Microlab solo 6C
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בנדון ? האם יש איזו עילה לתביעה ? כל הפניות שלי לאנשים בסטים וההנהלה טוענים שהמפתחים קובעים את המחירים ושהם לא מתערבים אבל זה כבר נהיה ממש מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האתר 'כלכליסט' מדווח כי גולן טלקום מצאה פתרון מסתמן לצרותיה, בדמות מעבר לשימוש בתשתית של חברת 'Hot Mobile' למשך עשור במחיר של כ-150 מיליון ש"ח בשנה - כאלטרנטיבה לרכישתה והיבלעותה בסלקום, שלא אושרה ע"י הממונה על ההגבלים העסקיים. בהנחה שהמהלך יצא לדרך, הוא יאפשר לגולן להמשיך ולהתקיים בנוף הסלולר המקומי בתור חברה עצמאית - אך השאלה היא האם זה יסייע לעצור את הנטישה אותה היא חווה, שמוערכת בכ-25,000 לקוחות בחודשיים האחרונים בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מקורות מדווחים כי מחירי היבואנית הרשמית לצמד הדגמים החדשים של סמסונג יהיו דומים עד זהים לאלו שאיתם הושקו ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge לפני קצת פחות משנה אוספים כסף לקראת בואם של ה-Galaxy S7 ואחיו קמור המסך? הצמד עתיד להגיע לישראל באמצע החודש הבא, כשבוע לאחר ההשקה הבינלאומית הנרחבת, ככל הנראה בגירסה עם שבבי ה-Exynos 8890 מפיתוח וייצור עצמי של סמסונג – ועם תגי מחיר שיעמדו על 3,700 ש"ח לדגם הסטנדרטי וכ-4,200 ש"ח לדגם ה-Edge, שניהם עם נפח אחסון פנימי של 32GB, כאשר נפחים גבוהים יותר כמדווח אינם נראים באופק כרגע. עלויות אלו מהוות הוזלה של כ-50 ש"ח מהמחירים איתם הושקו דגמי ה-S6 וה-S6 Edge בארץ בשנת 2015, כך שנראה כי היבואנית סקיילקס ממשיכה בגישה כללית דומה, ללא הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיקרון חושפת את המחירים של כל משפחת כונני ה-SSD החדשה שלה, ונראה שהם תחרותיים כבר מהיום הראשון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ליבואן ח.י אין חלק שהוא חייב להחזיק במלאי לפי חוק: https://www.gov.il/he/pages/cpfta_after_sales_service אין לו את החלק במלאי ואין צפי הספקה. ולא הציע שום חלופה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-