צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
הגירסה הבריטית של חנות הענק המקוונת מציעה למכירה את המכשירים העדכניים של המותג לבית לנובו, עם משלוח ישיר לישראל ובמחירים תחרותיים הנה עוד מבצע סמארטפונים שכדאי לשקול: באמאזון אנגליה מספקים הנחות על מרבית הדגמים העדכניים מבית חברת מוטורולה-לנובו, אשר יכולים להוות אלטרנטיבה מרעננת לרוב מכשירי הביניים שזמינים בסביבה. מבצע קורץ קיים עבור ה-Moto G מהדור השלישי העדכני בגירסת ה-16GB המשופרת, שכזכור מגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, זכרון RAM של 2GB מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית מבית סוני עם מבזק לד כפול, שבב Snapdragon 410, סוללת 2,470mAh והגנת IPX7 מפני מים. דגם זה מוצע לרכישה כולל מסים ומשלוח לישראל בעבור כ-171.5 פאונד בריטי, שהם כ-950 ש"ח – ומהווים עלות דומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! חבר נוסע לארצות הברית ואני רוצה שהוא יקנה לי איפון 7 פלוס, רוצה לוודא איזה חברה מתאימה לארץ? הבנתי שT-MOBILE. זה נכון? תודה רבה שקד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות ה-G933 Artemis Spectrum של היצרנית השוויצרית מדברות אליכן? בשעות הקרובות תוכלו לרכוש אותן בכמחצית מהמחיר הקיים בישראל אם כונני SSD הם לא בדיוק כוס התה שלכם, אבל גיימינג הוא דווקא כן – לאמאזון בריטניה יש עוד מבצע לזמן מוגבל שאמור לעניין אתכם בהחלט. חנות הענק המקוונת מציעה כעת את אוזניות ה-G933 מבית Logitech בגירסתם האלחוטית, שהושקו באוגוסט 2015, בעבור כ-121 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. האוזניות המדוברות כוללות כפתורי מאקרו ייעודיים וניתנים להגדרה אישית, הארה שניתנת להתאמה אישית אף היא, תמיכה במחשבים אישיים ובקונסולות הסלוניות, טווח פעולה אלחוטי של עד 20 מטרים, סוללה שאמורה לספק עד 12 שעות פעולה בין טעינה לטעינה ומערכות אודיו 7.1 שמתבסס על טכנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הבנתי שאמורים להיות מבצעים באמזון בימים הקרובים. מכיוון שאני לא מכיר את האתר, מישהו יודע משנים קודמות מה סדר הגודל המבצעים. אם יהיה מבצע טוב, הייתי רוצה לקנות קורא ספרים שיש אפשרות להתקין עליו איזה אפליקציות שאני רוצה ולהוריד איזה ספרים שאני רוצה. האם יש בקינדל הם חוסמים לרכישת ספרים רק דרכם? אשמח להמלצות על דגם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האתר 'כלכליסט' מדווח כי גולן טלקום מצאה פתרון מסתמן לצרותיה, בדמות מעבר לשימוש בתשתית של חברת 'Hot Mobile' למשך עשור במחיר של כ-150 מיליון ש"ח בשנה - כאלטרנטיבה לרכישתה והיבלעותה בסלקום, שלא אושרה ע"י הממונה על ההגבלים העסקיים. בהנחה שהמהלך יצא לדרך, הוא יאפשר לגולן להמשיך ולהתקיים בנוף הסלולר המקומי בתור חברה עצמאית - אך השאלה היא האם זה יסייע לעצור את הנטישה אותה היא חווה, שמוערכת בכ-25,000 לקוחות בחודשיים האחרונים בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מקצועי לעריכת וידאו מאייבורי ע"פ מפרט שבניתי בסכום של 6500 ש"ח ואמור לקבלו השבוע .שולמה מקדמה של 300 ש"ח .האם לפתוח את המחשב ולבדוק האם הרכיבים שהוזמנו אכן נמצאים ? מה בדבר שרות ואחריות, זו פעם ראשונה שאני קונה באייבורי נא לעזור שלא אפול עדיין לא מאוחר .תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקורות מדווחים כי מחירי היבואנית הרשמית לצמד הדגמים החדשים של סמסונג יהיו דומים עד זהים לאלו שאיתם הושקו ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge לפני קצת פחות משנה אוספים כסף לקראת בואם של ה-Galaxy S7 ואחיו קמור המסך? הצמד עתיד להגיע לישראל באמצע החודש הבא, כשבוע לאחר ההשקה הבינלאומית הנרחבת, ככל הנראה בגירסה עם שבבי ה-Exynos 8890 מפיתוח וייצור עצמי של סמסונג – ועם תגי מחיר שיעמדו על 3,700 ש"ח לדגם הסטנדרטי וכ-4,200 ש"ח לדגם ה-Edge, שניהם עם נפח אחסון פנימי של 32GB, כאשר נפחים גבוהים יותר כמדווח אינם נראים באופק כרגע. עלויות אלו מהוות הוזלה של כ-50 ש"ח מהמחירים איתם הושקו דגמי ה-S6 וה-S6 Edge בארץ בשנת 2015, כך שנראה כי היבואנית סקיילקס ממשיכה בגישה כללית דומה, ללא הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. ביטלתי עסקה באמצעות כרטיס אשראי (הכסף כבר הועבר להם מהבנק). חלק מהמקומות אומרים במיידית, חלק אומרים 14 ימים. העסק הבטיח לבטל עסקה עד 14 ימים. האם הם צודקים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.welhel.com/product.asp?class_id=286 אני רוצה להזמין מסכת ריתוך. המסכות שיש שם באתר תואמות לזיקה דימונד שמשווקות בארץ. אבל לא הצלחתי להבין איך להזמין מהאתר הזה. לדוגמא רציתי להזמין את המסכה הזו- http://www.welhel.com/ProductContent.asp?id=270 אין מקום להזמנה, וגם מה שקיים שם, שולח אותו לאתר בסינית שמוכר לא אותם מסכות. שלחתי להם אימייל דרך הצור קשר באתר שלהם, הם לא ענו לי. מישהו יודע מה לעשות?, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מזגן לחדר שינה (בגודל 12 מטר מרובע ) וככזה הוא חייב להיות מאוד שקט ,לרוב יופעל בלילה. יתר כן, אני מחפש את הדגם האמין והיעיל בתקציב שלי (העומד על כ3000 ש"ח) במצב האידיאלי ,בחדר תשרור טמפ' אחידה ללא "מכות" קור או חום. חשוב גם שלא יהיה יקר לתחזוקה . הייתי רוצה להתמקד בדגמים מובילים, כאלה שאמינותם מוכחת לאחר סבב בחנויות השונות, אוותר על טורנדו ומותגי מדבקה כמו מידאה\האייר. מה דעתכם על אלקטרה או סמסונג כחברות באופן כללי ? אשמח להמלצה על דגם ספציפי שיעשה עבודה טובה לאורך זמן . סוג של "טויוטה קורולה" בעולם המיזוג מצד אחד לא מלהיב (למשל לא תהיה שליטה אלחוטית או עיצוב מיוחד) ומצד שני יחזיק מעמד עם הגנה ליחידה הפנימית…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א.ג.נ., ביום 16.11.2015 אישר בית המשפט המחוזי בתל אביב את הסדר הפשרה בתביעה הייצוגית שבנדון. עניינה של התביעה הייצוגית הוא בבקשה לפיצוי משתמשי ה-("PSN") PlayStation Networkבישראל, וזאת בגין טענות התובעים לנזקים אשר נגרמו להם לטענתם (טענות המוכחשת ע"י הנתבעות) עקב חדירה לא חוקית של גורמים אלמוניים למחשבי רשת ה-PSN, אשר בוצעה במהלך חודש אפריל 2011, ושבעקבותיה הושבתה רשת ה-PSN לתקופה של כחודש ימים. בהתאם להסדר הפשרה, כל אדם, תושב ישראל, שהחזיק בכל עת לפני 15.5.2011 חשבון PSN עם כתובת רשומה בישראל, זכאי להגיש דרישה (claim) לקבלת הטבת משחק אחת מתוך רשימה של משחקים. אדם שהחזיק ביותר מחשבון ראשי אחד או בחשבון משנה אחד או יותר ייחשב כמי שהחזיק בחשבון PSN א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמי שהזמין מאות מוצרים באיביי ואני אומר מאות...אני מתעסק עם תיקון אייפונים ומכירת אביזרים וכיסויים.... יצאתי חמור וברוב טיפשותי הזמנתי עכבר בחיפזון ולא שמתי לב למצבו(לא חדש) Manufacturer refurbished מישהו יכול להרגיע אותי ולהסביר לי מה המונח למרות שקראתי אחרי שהזמנתי שהמוצר לא יגיע באריזתו המקורית ויכול להיות עם סימני שימוש? סונוורתי מהמחיר ומכמות הרכישות של המוצר ולתומי חשבתי המחיר כזה זול והישראלים מנסים לעשות קופה עלי...חחחח..בבקשה שמישהו יעיף מבט ויתן איזו חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שאלה לי בנוגע לבאג. מצאתי את עצמי עם חומרה חדשה למחשבים, עם פאדיחה קלה - עם כל מה שקניתי, שכחתי גוף קירור למעבד I5 6400, סוקט 1151. אני חייל ככה שהחג זה אחלה זמן בשבילי ליהנות מהמחשב החדש ואני ממש מנסה להשיג גוף קירור, ורציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי האם באג מוכרים חומרה, והאם אצלהם ריאלי בכלל להשיג גוף קירור למעבד? ידוע לי פשוט שיש להם סניפים, בין היתר אחד שממש קרוב אליי בגן שמואל שעובד בשבתות ועד כמה שאני יודע גם בחגים. תודה לכל מי שיידע לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטנו לרכוש מזגן לסלון של כ42 מ"ר(סלון+מטבח+פינת אוכל). השאיפה לרכוש מזגן מחברה שמשקיעה בשירות לקוחות וכזו שמכשירה מתקינים כמה שיותר. מחיפוש ברשת, ראיתh שהחברות בכותרת ממוקמות באמצע ,בין המיצובישי ל-sega \ טורנדו. שיהיה כמה שיותר יעיל ושקט . אין צורך באינוורטר-זה לא חדר שינה. שיהיה חסכוני. כששאלתי קרובי משפחה לעיצה בנושא ,שמעתי בעיקר סיפורי בלהות על מתקינים לא מקצועיים . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודש האחרון הכפתור גלילה (הגלגלת ניתנת ללחיצה) מקרטע ואני מחמיץ לחיצות , וגם צריך ללחוץ הרבה יותר חזק השאלה היא אם לממש אחריות כי העכבר ממש בסוף תקופת האחריות , והשאלה היא אם זה סיבה לגיטימית
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-