עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. הבנתי שאמזון שולחים ספרים לארץ אבל השאלה היא האם הם גם הכי זולים? למישהו יש ניסון בנושא?

2. היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gavriel Karimov,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מ Newegg שאלתי שהאם אפשר להאמין לאתר והאם יש בעיות עם מכס אחרי קניה ? מוצר שאני רוצה לקנות בין 500 ל1000 דולר

4. Started by דובי770,

היום יש לי תשתית+ספק בבאנדל בזק ובזב"ל של 15 מגה. אני רוצה לעבור ספק כדי לחסוך בעלות. יש לי אפס ניסיון בתחום הזה. מה אני עושה? פשוט פותח חשבון משתמש בהוטנט מתחבר אליהם ומתנתק מבזב"ל? כמה עולה היום תשתית וספק בתקציב של איזור ה100 ש"ח? עדיף למהירות כמה שיותר גדולה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by hadaris,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקרר ומאוד אהבתי את הדגם הספציפי. למישהו יש ניסיון עם הדגם? עושה בעיות או ישנן בעיות נפוצות? בנוסף, הבנתי שהשירות של היבואן הרשמי על הפנים, כמה זה באמת קריטי לקנות ממנו ולא מיבוא מקביל? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by askme,

מכר שלי הלך לשלם את החשבון התקופתי שלו. התברר שאי אפשר. יש עוד שלושה ימים למועד האחרון לתשלום, אממה ? מסתבר שחברת החשמל משדרגת את מערכות המחשוב שלה !!! וואללה ? עוד יבקשו פרמיה שזה לא גרם להשבתת והחשכת כל הארץ! לענייננו, עקב שדרוג המחשבים, לא ניתן לשלם חשבונות בשום אופן ובשום דרך. רק ביום ראשון, ה - 4.6.2017. אז מה הבעיה אתם שואלים ? הנציג שנשאל אם נלקח בחשבון המצב שצרכנים לא ישלמו בזמן שלא באשמתם לא יחוייבו בריבית פיגורים, השיב כי " לא התקבלו הנחיות בעניין, ועל הצרכן להתקשר שוב ביום ראשון ולהסדיר את הסוגיה ולוודא שלא יחוייב בריבית פיגורים" ! אם זה לא לעג לרש , אז אני לא יודע מה כן .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. טוב אז הנה הסיפור בקצרה: לפני יותר משנה הצטרפתי לבזק בתור לקוח עם באנדל של בזק + בזק בינ"ל. אם אני לא טועה המחיר היה 100 שקל (או קצת פחות) ל-15 מגה. לפני מספר חודשים הבאנדל נגמר, ועברתי למסלול של 100 שקל לבזק + 40 שקל לבזק בינ"ל - עבור אותה המהירות. לפני מספר ימים הסתכלתי קצת על מחירים ונדהמתי מהמחירים שלקוחות חדשים בבזק משלמים. לשם השוואה - בזק מציעה את התשתית שאני משלם עליה 100 שקל, ב-70 שקל למצטרף חדש. 018 מציעים עכשיו באנדל של 15 מגה ב-80 שקל(!). החלטתי לצאת לקרב. לאחר מספר טלפונים, גם לבזק בניסיון לקבל הורדה במחיר וגם לספקיות האינטרנט השונות (בתקווה שהן יכולות לעקוף את ההגבלה של בזק ללקוחות חדשים) החלטתי שנמאס לי, וביטלתי את קו האינטרנט שלי במטרה להפוך למצטרף חדש. ל…

9. אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. היי חבריה כותרת תודה

11. הגירסה הצרפתית של אמאזון מציעה מחירים קורצים מאוד על כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית, רק למשך חצי היממה הקרובה מתגעגעים למבצעים הנהדרים של תקופת הבלאק פריידיי? נראה כי חג הפסחא המתקיים בחו"ל מעניק לנו תזכורת קטנה מתקופת הדילים החמה ההיא – עם מבצעים על כונני ה-Ultra II הנודעים. במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר יהיו זמינים עד לשעה 01:00 מחר לפי שעון ישראל, אמאזון צרפת מציעה את דגמי ה-240GB, ה-480GB וה-960GB של הכונן של סאנדיסק במחירים של כ-66 יורו, כ-122 יורו וכ-211 יורו בהתאמה, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. מחירים אלו מתורגמים ל-283 ש"ח, 523 ש"ח ו-904 ש"ח בהתאמה – וכנראה שלא צריך להסביר כי מדובר בהצעות נהדרות ומשתלמות מאוד, אשר מתקרבות (ואף חוצות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני יוצא לטיול בפיליפינים בעוד שבועיים, ולשם כך אני רוצה להצטייד במצלמת אקסטרים (שיומי או js 5000). האם כדאי לקנות במנילה שבפיליפינים? או לא לסמוך עליהם (זיופים וכו') ולקנות בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  13. אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by SEangel,

מישהו קנה בעלי אקספרס? אפשרות התשלום, למיטב הבנתי, היא דרך הגרסה שלהם לפייפאל. אפשר לסמוך על זה? אפשר לשלם בכ"ז בפייפאל "רגיל"? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. מבצע בלתי רגיל באמאזון גרמניה מספק לכם הנחה גדולה על כרטיס המסך החד ליבתי המתקדם ביותר מבית NVIDIA אנחנו לא רגילים לראות הנחות ומבצעים מרחיקי לכת על כרטיסי מסך בחנויות השונות של אמאזון ברחבי העולם – אך היום זה בדיוק מה שקורה בסניף הגרמני של הענקית, והדיל הזה עשוי להיות פשוט פנטסטי לכל מי שמעוניין בכוח עיבוד גדול. במסגרת מבצע ה-Deal of the Day אשר יהיה זמין רק עד סוף היום הנוכחי (יום חמישי, ה-14 באפריל), ניתן לרכוש את כרטיס ה-GeForce GTX 980 Ti של NVIDIA, מדגם ה-AMP! Omega Edition של חברת Zotac שמגיע עם קירור בעל שלושה מאווררים, תופס שלושה מקומות (סלוטים) במארז ומציע תדר עבודה של עד 1,280MHz היישר מהמפעל. המחיר? כ-601 יורו בלבד, שכולל בתוכו את ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MIKI1953,

אני מבקש את עזרתכם למעבר התחברות טלויזיה לעידן . אם יש לי טלויזיה בחדר נוסף הוא יתחבר לעידן או שאני חייב לקנות עידן נוסף לחדר השינה ? ובכלל המלצה מה לקנות ? תודה מאיר - 0544665873

17. חבר שלי רכש כרטיס זיכרון ממוכר מסויים המכירה כאן: http://www.ebay.com/itm/4GB-2GB-2PCS-DDR2-667MHz-Kingston-PC2-5300-NON-ECC-200-pin-SODIMM-Laptop-NEW-/200940980965?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2ec9040ae5&nma=true&si=tLGgnofA4%252BncSgqfIL1dXTYOqz4%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 על הכרטיס יש מדבקה מזוייפת של קינגסטון (אין פס מתכת, והמספר הסריאלי ביברור עם האתר מוכר כמזוייף) המוכר מתגונן בטענה שכתוב במכירה OEM, מצד שני כתוב בבירור KINGSTON האם יש מקום לתלונה מול איביי על מוצר מזוייף? אני מצרף את תגובת המוכר Friend You buy the memory you did not see my description of content? Memory is the OEM factories in China. Not the original king…

18. Started by Aviad56,

אהלן, אז אחרי חיפושים וקניות רבות באמאזון החלטתי לשתף אותכם עם הממצאים: כונן קשיח WD 10TB Elements Desktop Hard Drive - USB 3.0 כונן חיצוני WD 3TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0 אוזניות גיימינג SteelSeries Arctis 3 Console (2019 Edition) Stereo Wired Gaming Headset לקונסולות רמקולים איכותיים Logitech Z506 Surround Sound Home Theater Speaker System - יוצא רק 50$!!!! תמהרו אלו האחרונים, אעדכן מחר עם מבצעי Cyber Monday החדשים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מישהוא מכיר או שקרה לו???? הזכוכיתהחיצונית של תנור סאוטר מדגם TSD680W התנפצה באמצע הלילה . היא לא הייתה בשימוש כ 12 שעות לפני כן. אשמח למענה

20. Started by psich,

אני מחפש לקנות נעליים דגם ספציפי שיש רק באיביי אבל המוכר לא שולח לארץ הסתכלתי בחברות כמו MyUS על מנת לקבל כתובת בארה"ב אני צריך משהו שהמשלוח שלו ( כולל מכס ומע"מ ) זול תודה מראש לעוזרים

21. Started by sine,

לרגל ה-Black Friday המתקרב, אני מעוניין לקנות שלושה מחשבי גיימינג מלאים או לפחות את החלקים היקרים מחו"ל (מעבדים, כרטיסים גרפיים, SSD). מישהי שאני מכיר טסה לישראל בדצמבר הקרוב ויכולה להביא את הדברים במזוודה כך שזה אמור לצאת ממש זול כי אני חוסך את עלות המשלוח. רציתי לשאול כמה שאלות: האם מישהו מהקוראים ניסה פעם משהו כזה? הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב ורק מע"מ, זה נכון? האם ישנה איזושהי תקרה שכאשר עוברים אותה צריך לשלם גם מכס? מהו שיעור המע"מ על חלקי מחשב? מהי הפרוצדורה החוקית להצהרה על ייבוא מוצרים החייבים במע"מ בשדה התעופה? איזה הגבלות \ תוספת מחיר יש בדר"כ מבחינת נפח \ משקל? האם זה תלוי בחברת התעופה? לאיזה עוד הוצאות ומכשולים אפשריים כדאי לשים לב?

22. Started by FastJack,

לפני כ 3 שנים נכנסתי לעולם הWet Shaving ומאז לא הסתכלתי אחורה . הציוד שלי הוא: Razor - Edwin Jagger DE89L Brush - Shea Moisture badger brush Soap - Arko Shaving Stick בגדול אני מאוד מרוצה מהציוד שלי אבל רציתי להתקדם מבחינת המברשת, לכן קניתי את Vulfix Super Badger Brush #374 שאמורה להיות בכמה רמות מעל המברשת הקודמת. הבעיה היא שבמברשת הקודמת הקצף היה מחזיק ל3 סיבובים (ואפילו יותר) ובVulfix אחרי סיבוב אחד הקצף פשוט נעלם על גבי המברשת, כאילו הכל נספג. ולכן אני נאלץ לסבן מחדש את הפנים (Face Lather). ניסיתי לחקור את על הדבר הזה online אבל לא מצאתי משהו מועיל. נראה לי קצת מוזר שמברשת ברמה של הVulfix תתפקד הרבה פחות טוב ממברשת פשוטה של 10$. אשמח לעצות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. סוני מכריזה על הוזלה לקונסולה המצליחה שלה למשך השבועיים הקרובים, וגם לכם יש הזדמנות לנצל זאת באדיבותה של אמאזון במהלך ימי הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי המלצנו לכם עלמספר דילים שאיפשרו לרכוש קונסולת PS4 חדשה ונוצצת במחיר קורץ, אך אם התמהמהתם ופיספסתם – אל דאגה, כעת יש הזדמנות נוספת שעשויה להיות טובה עוד יותר ללכת על זה. בסוני החליטו להפוך את 'מחירי המבצע המיוחדים' שראינו במגוון חנויות ברחבי הרשת לרשמיים – והודיעו כי חבילות של קונסולות ה-PlayStation 4 בגירסת 500GB עם המשחק Star Wars Battlefront או עם חבילת המשחקים Uncharted: The Nathan Drake Collection יוצעו למכירה ב-300 דולר בלבד (כל אחת), באופן חגיגי עד ליום שבת ה-19 בדצמבר. באמאזון ארה"ב נענו להכרזה של היצרנ…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. אני מתכנת מהבית ומחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ3500 ש"ח למישהו יש רעיון באיזה מחשב כדאי להשקיע ומה המעלות שלו תודה רבה.

25. שלום לכולם, לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי בחיפוש, רציתי א', לשאול אם משיהו התנסה על השילוב הנ"ל, קיבלתי חודש חינם מבזב"ל לכל הבאנדל, מה שאני עדיין חושש לגביו, אבל שווה את הניסיון... ולאחר מכן 179 לבאנדל. בנוסף עיינתי בהסכם מול הוט וכתוב שם שהטרפיק מוגבל ל50 ג'יגה בייט, ושמעבר להם יהיו שינויים במהירויות ותוספות מחיר???? האם יגבו ממני עוד כסף עם אעבור את המכסה הזו? האם המהירות תצנח? תודה רבה חברים ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.