צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מהאתר של מסטופ הבנתי שאפשר לקנות מאיביי/פייפאל ולשלוח דרך מסטופ. בעוד שבאמזון אין שום בעיה להכניס את הכתובת בארה"ב, הבעיה בפייפאל שאני לא יכול להכניס את הכתובת בארה"ב כי שם המדינה (ישראל) לא ניתן לשינוי. הבחורה במסטופ לא יכלה לעזור לי, אולי יש לכם מושג איך אני מוסיף את הכתובת בארה"ב? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
למי שראה או לא ראה, זה הלינק: http://www.asus.com/microsite/2013/vga/Prepare_4_Battle/ מישהו אולי יודע אם זה תקף בארץ? מישהו קנה כרטיס כזה וקיבל את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם רכישת חידוש MSDN בארה"ב? הפרש המחירים עם המוצר בארץ הוא די מזעזע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שמי שני, סטודנטית שנה ג' למערכות מידע, אני עורכת סמינר במסגרת התואר הראשון בנושא השפעת הקופות בשירות העצמי בסופר על רמת השירותיות. אשמח אם מי שמשתמש/ת בקופות הללו יענו על שאלון קצרצר ואנונימי. המון תודה, יעזור לי מאוד. https://docs.google.com/forms/d/1GxrqyveQcpCQOoxuUCmfJ8E3bd3h_xw61fPWhlkjgJE/viewform
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף מזג האויר קצת התקרב לממוצא שלו, אך במקום זה באה עוד צרה-מכונת הכביסה החדשה שלנו התקלקלה. כל תוכנית שבוחרים היא מתחילה, אך כעבור כמה שניות הזמן קופץ ל-1 והיא מפסיקה לעבוד. במקרה הגרוע, הלך הכרטיס האלקטרוני, במקרה הטוב יש בעיה בהספקת חשמל וצריך עוד התקן כדי שלא תהיה בעיה.. התקשרתי לשירות קריסטל. נראה לי שלא היה אכפת לנציגת השירות מה הבעיה, היא התחילה מיד להסביר שהבעיה אכן בחשמל,וצריך להוסיף עוד התקן עם כרטיס אלקטרוני (כנראה איזה פילטר או מייצב מתח, לדעתי) , שעלותו לא כלולה בביטוח. מאין ברירה הסכמתי, אך אני חושש שלא זאת הבעיה וצריך להחליף את הכרטיס שבתוך המכונה. לדעתכם, החלפת הכרטיס היא במקום, או שצריך לקחת את המכונה לשירות? האם הם צריכים לתת לנו מכשיר חלופי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיימים אתרים מתחרים לזאפ, שסוקרים את TMS, פלונטר, IQPC, RSM ועוד אתרים שלא חתמו על חוזה עם זאפ? (הרי כדי להופיע בזאפ, אתה צריך לשלם לזאפ עבור כל אדם שמגיע לאתר דרכם) אשמח אם תציינו חנויות מומלצות נוספות שלא מופיעות בזאפ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין למכור מסך Samsung SyncMaster XL2370HD בגודל 23 אינץ. חדש עולה כ1300 שקל. הוא אצלי כשנתיים-שלוש. בכמה אני יכול לדעתכם למכור אותו ואיזה אתרים אתם עוד מכירים חוץ מyad2? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי משלוח מALIEXPESS של טלפון שעלותו 160$. המוכר רשם לי על החבילה PHONE GIFT VALUE 40$. התקשרו אלי מDHL ( חברת המשלוחים) ואמרו לי שעלי למלא טופס מסויים שמצרים שזה לשימוש עצמי, ומצהיר את עלות המוצר והסוג. לאחר מיכן קיבלתי מייל נוסף שזה הנוסח שלו : "שלום מצורף בזאת העתק שטר מטען וחשבון ספק למשלוח הנ"ל. לשחרור המשלוח הנ"ל מהמכס יש צורך במילוי הטופס המצורף "הצהרה על יבוא אישי של טובין". בתאור המלא של המוצר יש לציין האם מדובר במכשיר מותג מקורי / מכשיר לא ממותג – מכשיר שמיוצר בסין ללא מותג או בזיוף ואת ערכו הריאלי ע"ס _____ כפי שציינת טלפונית. הערך של הטלפונים הסלולריים נקבע ע"י המכס ע"ס שחרורים קודמים של משלוחים שהכילו טובין זהים או דומים, המכס לא מתיר שחרור בערכים נמ…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
ראו עמוד זה: https://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/plans-2014/ המבנה של עמוד שבור כפי שמופיע בדפדפנים. אני רואה שליד כל חבילה מצוינים מספר מנויים ואני לא מבין מה הכוונה. האם זה מספר מנויים מינימלי שצריכים להצטרף כדי שכל אחד יוכל להינות בחבילה שבמבצע או שזה מספר מקסימלי של אנשים במשפחה שיכולים להינות בחבילה שבמבצע? יש לי שאלה בנוגע לחבילה ראשונה של 69 ש''ח בחודש. עד כמה שאני מודע, יש חבילה במחיר שונה אצל הוט וגולן. בהתחשב שאני באורנג', האם כדאי לקחת חבילה שלהם ב-69 ש''ח ולחסוך בטריחה לעבור לחברה אחרת? אורנג' מציעים 500 מגה בחבילה ולאחר שנפח יגמר, אחוייב ב-5 אגורות לכל מגה, שזה זול משמעותי בהשוואה למחיר למנוי שאין לא חבילה כזאת - 2 ש''ח לכל מגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנה הסיפור: רכשתי מחשב של HPבסוף אפריל 2013. מתחילה היו בעיות, המסך קופא ויש לכבות ולהפעיל מחדש. המון שיחות טלפון עם התמיכה. לבסוף אחרי בקשות רבות.בסוף דצמבר לקחו אותו למעבדה. החזירו אותו אחרי חמישה שבועות מבלי שתקנו את המפגע. מה דעתכם ? ביקשתי שיחליפו אותו, לא עונים לי. (יש לי צילומים וסרטיםעל המפגע) צבי
-
- 1 תגובה
- 11.2k צפיות
-
-
אני מסתקרן לקנות את זה ולהתנתק מהכבלים, השאלה היא אם כדאי לקנות ובאיזה אופן, כי הבנתי שיש הרבה מקומות שעדיין אין קליטה טובה (או שנכון ל2011 יש קליטה בכל הארץ?) האם מומלץ לקנות את הממיר כחיבור USB למחשב, או בכלל כאנטנה למחשב או כממיר שלם לטלוויזיה? מה אתם אומרים? יש לכם ניסיון בקניית המוצרים של הDVB-T?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
במהלך החיפושים שלי אחר טלויזיה קטנה לחדר, ניסיתי את מזלי באתר של איבורי, שם נתקלתי מתחת לכל טלויזיה בכיתוב "על חלק מהטלוויזיות קיימים מחירי מבצע - פרטים בסניפים" הרמתי אליהם טלפון לשאול באילו סניפים יש מבצעים, ואחרי הטרטורים הרגילים ("תשאיר טלפון ונציג שלנו יחזור אליך", השארתי ווידאתי שהכוונה שהוא יחזור אלי עוד היום, אמרו לי שכן, ובסוף הוא כמובן חזר אלי רק למחרת, כשאני בלימודים וסידורים, ומשחקים של תופסת עם אנשים שאמורים לרצות את הקנייה שלי) שוחחתי עם נציג המכירות, שטען שאין להם שום מבצע כרגע בשום סניף על שום טלויזיה. "אז למה באתר שלכם רשום שכן יש?" שאלתי, והוא השיב ש"לפעמים יש מבצעים, בסופי שבוע..בחגים..", תשובה דבילית למדי. פרטים על מתי בדיוק יש מבצעים כאלה, באיזה סניפי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא מעוניין לתת פרטים של כרטיס אשראי רגיל. יש לי אפשרות לרכוש בדואר כרטיס אשראי במזומן האם זה יכול לעזור? מה לגבי מיסים מכס מעמ הובלה וכד' ? איך יודעים אם זו חנות אמינה או אדם פרטי מפוקפק ? כרגע ראיתי שהמחיר לסוללה (כנראה תחליפית) בערך 40 - 50 דולר , לעומת בארץ סוללה מקורית 600 שח . האם כדאי לקנות את התחליפית ? כל עזרה בנושא או אפילו הפניה להסבר או כתבה טובה על איך קונים ב EBAY יעזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
השאלה המתבקשת היא: איזה חנות הכי אמינה? מכל הבחינות: שירות לקוחות,החזרת מוצרים וקבלת החלף/זיכוי,מחירים,וכד'. אני גר בנצרת עילית,אז יש לי את KSP ממש מתחת לאף,את IVORY בצד השני של העיר ואת RSM בעפולה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הייבואן Midi-Com מוכרים ללקוחות פרטיים? הם כמו CD-Log רק שסידילוג לא מוכרים ללקוחות פרטיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי באתר הבא http://www.foxpc.co.il וזה בדיוק אותו אתר שהיה לFOXPC שפשטו רגל לפני כשנה וחצי עם אני לא טועה או יותר, הקטע המניאקים האלו חייבים לי לוח P45 ועם זה באמת הם אולי אני יצליח להוציא מהם את הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בדרכי לקנות רמקולים למחשב, אני נתקל בהודעה מעניינת: כדאי לבדוק! קישור לאתר: http://www.vipsales.co.il/page.asp?page=218
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מקרה עשירי לפחות שאני שומע שעכשיו מגיע אלי למשפחה שאורנג' סתם מגהצים לבן אדם את הויזה ביו 50 ל200 שקל יותר, ואז שכשאתה מתקשר אליהם הם אומרים סליחה ושיחזירו לך את זה עוד X שבועות כשיתאפשר להם. אני לא מבין איפה אני חי שדבר כזה קורה בלי שאורנג' נסגרת לאלתר. אנחנו היום שולחים כתב תביעה שכנראה יעלה יותר מהסכום שהם גיהצו הם עובדים בשיטתיות וכנראה גם תחת הנחיות בנושא הזה, ובכוונה לא לוקחים סכומים ששווה לערב עורך דין בשבילם אז רוב האנשים עוזבים את הסכום. האם גם לכם היה נסיון דומה ? אולי בואו תשתפו ונוכל להעביר את זה לתקשורת שיצאו כבר על כל השוק האפור הזה של הסלולר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה כבר 3 ימים להתקשר ל-PCGAMES ואין מענה. אולי מישהו היה פיזית באחד הסניפים שלהם בימים הקרובים? או שהם הלכו בדרך של PANDAS ו SKYPC?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-