עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום ברצוני לשתף אתכם בחווית הקנייה שלי בK.S.P אשמח אם תקראו ותוכלו לעזור לי מה לעשות בנידון, לפני כ3 שבועות קניתי אצל KSP את הטלפון Galaxy S3 I9305 אשר הינו מיובא בלעדית על ידי KSP אני חייב לציין שהשירות והתיאום שקיבלתי מהחנות עד שנסעתי לאילת היה מעולה ובאמת הם שמרו לי את המוצר להרבה זמן עד שבאתי לאסוף אותו מסניף אילת. בכל מקרה, לאחר שימוש של כמה ימים שמתי לב להופעת פסים משונים לאורך המסך בעת הופעת איחודי צבעים (במיוחד בצבע אפור), בהתחלה חשבתי שזו תקלה בסרטון שראיתי אבל אחרי בירור מעמיק גיליתי שזו בעיה במכשיר שלי ספציפית, וזאת אחרי כמובן שהשוואתי עם 4 טלפונים מסוג גלקסי S3 I9305 באותו ניסוי צבעים שעשיתי אשר להם כמובן לא הופיעו הפסים בכלל. בעקבות זאת אבי הביא את המכשי…

• 49 תגובות
    • 9.6k צפיות
  2. Started by omerha,

אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by מנחם,

אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני נוסע לתקופה קצרה לניו יורק, ומעוניין להיות מסוגל להתקשר לישראל. איך הכי כדאי לי לעשות את זה? האם אני יכול להסתמך על נגישות של Wifi בכל מקום, ולהסתפק בשליחת הודעות לישראל על גבי האינטרנט, או שעדיף לי להשיג חבילת שיחות לישראל ולארה"ב? ניתן להניח שאבצע מעט מאד שיחות, ושהשיחות שאבצע יהיו קצרות מאד.

• 9 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by morpheus1234,

לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום יש לי בחדר טלפון אלחוטי של Panasonic, ואני חייב לציין שפנסוניק של היום זה לא מה שהיה פעם. השימוש בו לא נוח, ואני מעוניין לקנות משהו אחר, של יצרן אחר, ומחפש המלצה על משהו טוב. אז אם למישהו יש טלפון אלחוטי שהוא מרוצה ממנו, אודה לכם אם תוכלו להגיד.. תודה רבה card

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש כל מיני חברות מותגים ושמות המלצה למזרון איכותי מחברה מסוימת? אני יודע שהנוחות היא החשוב אבל לאורך זמן גם בריאות מיטה 200X180

• 18 תגובות
    • 17k צפיות
  8. Started by The Evil Dead,

קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטית מכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by MaorSwan,

כבר לא יודע מה לעשות.. עברתי 3 חברות בחודש האחרון ואני עדיין מאוכזב מכולן, חוויות שירות גרועות להחריד! הוט: עם הוט הייתי שנים, היה לנו אינטרנט 100 מגה אבל מהירות מחרידה והמון המון ניתוקים, עד שהחלטנו להתנתק ולעזור לבזק. בזק: המהירות הייתה עוד יותר מחרידה, הייתה לנו חבילה של 30 מגה אבל מספיק שהיית פותח את הטורנט עם הורדה מסכנה אחת האינטרנט היה הופך כ"כ איטי שהיה לוקח 10 שניות להיכנס לגוגל. הם לא עצמאיים בשיט, בכל בעיה הכי קטנה הם היו צריכים להעלות את הוט על הקו ועד שהוט עונים זה 40 דקות אז התחרפנתי. הם ניסו לסדר את הבעיה 4 פעמים אבל ויתרתי כבר, לא רציתי להקשיב להם ולקח לי שעתיים וחצי!!! להתנתק מהם, הם לא עזבו אותי בשקט, העבירו אותי מנציג לנציג לנציג וניסו לשכנע אותי בלי הפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by מנחם,

לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. אני רוצה להזמין משהו מחו"ל והייתי רוצה לדעת איזה משהם עדיף. עד היום היה לי ניסיון רק עם HK POST, הדברים בדרך כלל הגיעו אלי אחרי 4-6 שבועות. מניסיון שלכם איזה מהם מהיר יותר/בטוח יותר? נ.ב. חשוב לציין שאח שלי הזמין ספר מתל אביב והוא הגיע לירושלים אחרי יותר משבועים (כנראה ניסו להשתמש ביונה והיה כבד לה והיו צריכים לחפש חמור...) אז יכול להיות שהחבילות מ HK הגיעו לארץ דיי מהר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yellow acid,

בשבעות האחרונים הספק שלי עושה לי בעיות והתמיכה שלו לא ממש עוזרת ואני חשבתי לעבור לבזק בינלאומי הבעיה היא שהם רוצים 40 שקל לחודש ועוד 25 על חבילת גיימרים שזה 20 שקל יותר ממה שאני משלם עכשיו (כולל הגיימרים שיש לי) הם לא הסכימו בשום אופן להציע מחיר נמוך יותר. מישהו כאן משלם פחות מזה? אם כן איך הוא השיג את זה? מישהו הציע לי להתחבר אליהם ואז לאיים בניתוק ולבקש שימור לקוחות, מה דעתכם? אני במהירות של 10 מגה אם זה משנה משהו... תודה!

• 37 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. שלום, ראיתי את ההענות הרבה לכרטיסי הHIGH-END - ה7970 וה 670. לבעלי המסך היחיד (1080P או פחות) הדיל מאוד משתלם כי הכרטיסים האלו ממקסים בקלות את רוב המשחקים החדשים,כשאת הכרטיסים ברמה אחת פחות אפשר לקנות באותו מחיר,כשגם הם(אפילו עם OC קטן או בכלל לא) ממקססים את רוב המשחקים החדשים על 1080P. אז חשבתי לעצמי,למה שלא נפתח קנייה קבוצתית על הכרטיסים האלו-נשיג אותם בפחות 300-400 שקל מהמחיר של עכשיו,מה רע? והנה אני פה כדי לבדוק הענות לכרטיסי המסך האלו.להערכת מחיר-את ה7950 בגרסא של גיגהבייט עם 3(!) מאווררים(OCקר מצוין) אפשר להשיג מאמאזון+BUY2USA ב1150 שקל אחרי מסים+משלוח-הצפי למחיר הוא 1200-1300 אם תהיה הענות גדולה. תרשמו בתגובות אם אתם בעניין עד שאני אבין איך עושים סקר. עריכה:…

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. דיברתי עם בעל עניין, בשביל הנחה של לפחות 20% צריך ביקוש של לפחות 50 חבר'ה. נראה אם ייצא לפועל, בכל מקרה רשמו כאן אם אתם מעוניינים. ואם אתם יודעים שמישהו מתכנן לקנות בקרוב מחשב הציעו לו להשתתף בקניה מחיר יעד - כמה שיותר לכיוון ה-900, מי יודע אם יהיו מספיק אנשים אולי אפילו פחות. [אני מודע לכך שבסקר קודם היה למכירה את ה7970HD ב-1750 ש"ח, אבל יש אנשים (כמוני ) עם עיקרון לא לשלם מעל 1000 שקל לכרטיס מסך (גם למעבד לא, אבל מזה רלוונטי?). כי בכל זאת עד כמה שזה היה משתלם (בא גם עם משחקים וזה) יש הבדל בין 900 ש"ח ל-1700 ...] http://www.tms.co.il/product/11436 - 7870HD http://www.tms.co.il/product/11861 - GTX660 עריכה: ראיתי שלא היה עדיין מספיק ביקוש ל-7870 וזה הלך דיי לאט.…

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתנצל מראש אבל הקניה הזו כנראה שלא תצא לפועל. עשיתי כל מה שביכולתי. נדנדתי לכל מי שרק אפשר. דיברתי עם כל רשת וחנות שמכבדת את עצמה. קיבלתי כמה וכמה הצעות אבל רק אחת הייתה מתחת לזו שהכי זולה כיום ב-ZAP שהיא כאמור של KSP, אך בכמה שקלים בודדים. כבר עדיף להזמין מאמזון ולהשתמש באחת מ-BUYUSA או אחת מהחברות ששולחות ארצה חבילות. זה יוצא אצלם 1000 שקל כולל הכל, מחיר שאין בשום מקום בארץ לצערי הרב. אני מתנצל בפני כל מי שחיכה עד עכשיו, אך באמת שאזלו ידיי ואין לי יותר אל מי לפנות.

• 69 תגובות
    • 15.8k צפיות
  16. לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  17. אני יושב מול המחשב הרבה שעות, ולכן אני מחפש כסא מחשב איכותי שלא "ישבור" לי את הגב. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני מעדיף לחסוך במחיר, אבל לא על חשבון האיכות. מאוד חשוב לי שיהיה אפשרות לשלוט על גובה הידיות. ראיתי שהרבה ממליצים על הכסא של וקסמן F15/Matrix-xl, והוא עולה בסביבות 900 ש"ח. יש כיסאות אחרים מומלצים? אשמח לשמוע על גם על מבצעים.

• 32 תגובות
    • 21.6k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

מעין סקר" קטן - כמה אתם משלמים על גז, ובאיזו חברה? לי יש "דמי שימוש קבועים" של 33.98 ש"ח בחודש ועוד 39.90 ש"ח לממ"ע צריכה. פז גז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hardwell,

הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yarin153,

קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. עדכון בדף האחרון ** לפני שבוע הזמנתי מtms מסך למחשב מסוג lg ips -231p-bn לאחר מס ימים כאשר הגיע המשלוח פתחתי את המסך וראיתי (הדבר הראשון שקולטים) שהזרוע מחוברת רק ל2 הברגים התחתונים (מתוך 4) ככה : ° ° • • סיבבתי את הברגים והם הסתובבו באוויר .. פרקתי את שני הברגים האחרים לבדוק אולי זאת בעיה של לחץ לא נכון והבנתי את הבעיה : מתברר שבמסך בתוך יש שני פלטות מתכת / פח לכל שני ברגים והם התושבות המחוררות בסלסול שמתברג לתוכם כל בורג והעליונה הייתה חסרב פשוט. . בגלל זה זה הסתובב באוויר (קל לזהות) התקשרתי ואספו ממני את המסך בתחילת השבוע לבדוק את הבעיה ... היום התקשרו להגיד לי שיש סימנים של הברגה (תשובה לא ברורה אבל הסקתי שמאשימים אותי בערך) אז או שהם יתקנו או לחכות שבועים שהי…

• 46 תגובות
    • 11.3k צפיות
  22. Started by elixvx,

היי אני מחפש המצה לאוזניות איכותיות לפלאפון עד 50$ (על מנת לא להיתפס במכס) מ-ebay . יש לי מוטורלה רייזר אם זה משנה. תודה לעוזרים. (אוזניות כפתור ולא קשת)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. אני סטודנט בדירה שכורה (נדיר לא?) כך שהשולחן שלי הוא בסלון, שם הטלוזיה ושגם גם חברה שלי אני לא יכול לצפות ממנה לא לראות טלויזיה כל היום לכן אני מחפש אוזניות מבטלות רעשים/אטמי אוזניים טובים (לא הפשוטים בשקל וחצי). אני רוצה משהו שבאמת יבודד את הרעש של הטלויזיה אבל יראה נורמאלי - נכון שאני לא יוצא עם זה מהבית אבל לא בא לי להסתובב עם שני גושים צהובים תקועים לי באוזניים. המלצות מאיביי יתקבלו בברכה האמת שחשבתי על זה ויותר הגיוני (מאחר ובת זוגי היקרה גם מתחילה עוד חודש ללמוד) שנקנה אוזניות חוטיות/אלחוטיות כך שכל מי שלא לומד ורוצה לראות TV יוכל לעשות זאת בנוחות. אני משנה גם את הכותרת של הדיון ומוחק את התגובות לגבי האטמים. אשמח מעכשיו להמלצות, אם מישהו מכיר לאוזניות אלחוטיו…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by jonbir2,

שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים