עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. עוד שבועיים נגמר החוזה שלי עם בזק+בזק בינלאומי (15 מ"ב ב 115 שקל). אני מעוניין לעבור לגלישה במהירות הורדה של 100 מ"ב (בלי טלוויזיה או טלפוניה, לזה יש לנו את hulu (עם hola unblocker) ואת רמי לוי בסלולאר). מה העסקה המשתלמת ביותר שהצלחתם להשיג, ואיפה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by foxbat_a,

אני רוצה לבנות מחשב ישן, רק חסר לי לוח אם. איפה אני יכול להשיג עכשיו לוח אם לSOCKET 7/SOCKET 370/SLOT1? או אולי למישהו מחברים בפורום יש חומרה ישנה שהם מוכנים למסור/למכור במחיר מתאים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בנוגע לספקים, המחירים קבועים - 30 ש"ח לכל המהירויות. הבעיה היום היא התשתית. ועם בזק יש לי לאחרונה בעיה רצינית. הם כנראה הבינו שההכנסות שלהם מטלפוניה הולכות ויורדות ולא יעלו יותר ולכן החליטו לפצות על כך באמצעות העלאת תעריפי האינטרנט. אני כרגע על תשתית 20 מגה ב 60 ש"ח (הועלו ל 30 מגה לפני כחודש באותו מחיר). לפי נציגת השירות המחיר הולך לקפוץ פי שניים (2!!!) באפריל. מה המחיר הנמוך ביותר שניתן להוציא מהם? במה כרוך המעבר להוט?

• 23 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. אני נוסע בקרוב לניו יורק, וחושב לנצל את הטיול בין השאר לקניות. אחד היעדים שלי בטיול הוא קנייה של ה-Nexus 4 הנוכחי, אבל אשמח להמלצות נוספות לקניות. באילו תחומים הקניות בניו יורק יהיו זולות יותר מהארץ? (מכשירי חשמל? בגדים? איפה?)

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קניתי אתמול מחשב בKSP (יותר נכון מעבד, לוח אם, זיכרון, וSSD, וקירור). קודם כל אני רוצה לציין לשבח את המוכר בירושלים הר חוצבים, אין לי מושג לשמו אבל הוא עם שיער ארוך, פירסינגים באוזניים ובגבות. בחור אדיב ונחמד ובתור אחד שנתן שירות במשך שנים - הוא נותן אחלה שירות. גם במוקד שלהם יש שירות מהיר יחסית, בזמן שהמתנתי שההזמנה תגיע, התקשרתי מספר פעמים למוקד כי לא האמנתי שיחזרו אליי בזמן. כשהמוקד אמר שהם יחזרו אליי עם עדכון - באמת חזרו אליי. וגם המוקד עונה מהר יחסית. וגם התקשרו אליי להגיע שהציוד הגיע - והוא הגיע אחר צהריים. אני רוצה לציין גם את החידוש החכם שלהם - יש טופס שבו אתה מתחייב לבדוק את הלוח אם במקום, לפתוח ולבדוק שאין כלום שבור או פינים עקומים. ואם יש יחליפו במקום ב…

• 49 תגובות
    • 9.6k צפיות
  7. שלום, רכשתי כרטיס מסך בארה"ב שהגיע עם קרוב משפחה. הכרטיס תקול וכבר הגשתי וקיבלתי אישור ל RMA - return merchandise authorization אני שולח את המוצר לגרמניה - מה התהליך של החזרה לארץ ? האם אני אקבל לשלם על המוצר מע"מ ? אשמח לשמוע מנסיון של אנשים שכבר נתקלו בעניין.

• 24 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. הוא יותר זול בכ25 דולר מהמשלוח האווירי. כמה זמן יקח לו להגיע?

• 14 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי זוג נעליים מאמזון בכוונה לשלוח אותם דרך השירות של buy2. היום, כאשר החבילה הגיעה מחסנים שלהם, די הופתעתי לגלות כי עבור שילוח אווירי של החבילה הם דורשים לא פחות מ-40 דולר. לפי מה שכתוב באתר שלהם, המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל הפיזי או הנפחי, הגבוה מבין השניים. המשקל הנפחי של החבילה הוא כ-1.5 ק"ג. פה רשום כי עבור 40$ משקל החבילה צריך להיות 2 קילו. בדף המתפאר לשלוח נעליים במחיר של 20$ רשום: גם לפי המחשבון שלהם באתר רשום כי המחיר הסופי הוא 20$. מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by michabb,

שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים.אני מעוניין לקבל חוו"ד לתימחור אחזקת מחשבים לעסק. כיצד לתמחר, מה התעריף הנהוג לפי מחשב רגיל ברשת(קבוצת עבודה עם/בלי חיבור לשרת), מדפסות . לא עפ"י קריאת שרות אלא לפי חוזה שרות חודשי. אני יודע שיש שוני בין אזור המרכז לדרום וצפון. נא להתייחס לאיזור הדרום. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כידוע יש עליו ביקוש גדול (האמת לא רק על הגרסה הזאת), את העבודה שלי עשיתי, ביררתי מול כמה חנויות, לאחר מכן פניתי ליבואנים, נכון לעכשיו לקראת סוף החודש חברת רונלייט מתכוונת להשיק אותו בארץ, כך או כך, בקניה מחו"ל יש סיכון להיתפס במכס ואם חס וחלילה לא יעבור כמו מחשב נייד או כל דבר אחר, ידוע שנשלם ביוקר, נכון שיש שרות ואחרית בארץ, עולי בכל זאת נקבל מחיר טוב, תגיבו פה, נראה כמה יש ביקוש עליו, כי לי אישית 3G חשוב מעוד, גם אם בפועל הוא לא יצה מהבית, אין לדעת איך השימוש יהיה בעתיד, ונוח יותר 3G מובנה ולא מודם USB שתקוע מהצד, וטטרינג תוכן את הסוללה בנייד בטיל.

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by AvlK,

בזמני ההגעה שלהם רשום 6-10 ימי עסקים , ברור לי שזה לא בדיוק כך אבל האם זה נורמאלי שהחבילה באוויר (לא בארה״ב ולא בישראל) כבר 12 יום? הזמנות קודמות דרכם לאחר 7-8 יום נחתו בארץ (עדיין לא הגיעו לסניף הדואר אבל נחתו) אני צריך במקרה כזה להתחיל לברר מה קורה או שזה עדיין בגדר חריגה נורמאלית? תודה

• 19 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by אהרוןכהן,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מותג ודגם של תנור משולב כיריים שעומד בקריטריונים הבאים:פיזור חום לאפיה בתוך התנור כיריים מסודרות באופן יעיל להעמדת סיריםתנור מצופה באמייל ואיכותי שלא מתקלקל מהר?תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הוא אמר שאין לו זמן להסתובב, אז מה שארצה אצטרך להזמין למקום שבו הוא יהיה. יש המלצות מה כדאי לקנות?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום היבואן של Centrum בארץ מוכר רק את הקופסאות הקטנות של 60 טבליות, ולא את האריזה הגדולה החסכונית שמספיקה לשנה. (כנראה בגלל שהיבואן מעדיף לעשות רווח גדול על הלקוחות, ולא למכור להם אריזה חסכונית) אני בד"כ קונה את הקופסא הגדולה כשאני בחו"ל.. אבל כשאני לא, האם מוכרים בארץ באיזהשהו מקום(יבוא פרטי למשל?) את האריזה שמספיקה לשנה? ובנוסף, מישהו מכיר אתרים אמינים בחו"ל שמוכרים אותה? תודה רבה card

• 23 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by yuvalm2,

מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. עידכון #2 - 15.02.2013 הגענו למאסה הקריטית הנדרשת לדעתי והגיע הזמן לפתוח את הקניה באופן רשמי גשו לדיון הרשמי, הצביעו והשפיעו - בהצלחה! אני מזכיר לכולם לשמור על תרבות דיון וניסוח ענייני ורלוונטי לדיון - הודעות אחרות תמחקנה ללא התראה! נתראה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 ננעל! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - עידכון #1 - 14.02.2013 קיבלנו בינתיים כמה הצעות קרובות מאוד מ-TMS ו-IQPC אבל פרטים ותנאים סופיים יתבררו במהלך השבוע הבא נראה כרגע שהכיוון הוא בעיקר HD7870XT וה-GTX660OC אבל …

• 87 תגובות
    • 28.9k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  19. חבילת גלישה שלי 20 מגה מסתיימת בסוף החודש (בזק 70 ש"ח, סמייל 45 ש"ח), היום התקשרתי לבזק לבדוק חידוש חבילת הגלישה הם דרשו 109 ש"ח עבור אותה מהירות ולא הסכימו להשאיר את אותו מחיר. האם יש אלטרנטיבה זולה יותר ?. אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Bauer,

אני מעדכן את ההודעה הראשונה בנושא למקרה שמישהו יקרא: לאחר שיחה עם מנהלת שירות הלקוחות, כל הנושאים הובהרו, הובנו ומטופלים לשביעות רצוני המלאה לסיכום: השירות טוב, התמורה למחיר מצוינת, ובסופו של יום - כן הייתי ממליץ להשתמש בשירותים שלהם. תודה, ובהצלחה! שלום! רציתי לספר פה על הנסיון (השלילי) שלי בשילוח דרך BUY2USA. הזמנתי משהו כמו 10 חבילות דרך אמזון, ועוד כ 6 מחנויות אחרות וביצעתי איחוד ב BUY2USA. החבילות הגיעו עם 3 בעיות: בחבילה אחת שקע מתאם אמריקני-אירופי שבור. כל האריזות הגיעו פתוחות וכמה קרועות (למשל אריזות פלסטיק שאפשר לפתוח יפה בהחלקת קרטון מאחורה). אף חשבונית מקורית לא הגיעה עם המשלוח, והיו חבילות שהגיעו מאמזון עם חשבוניות בוודאות. הם מתנערים מ…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. אני אמורה לקבל מחו"ל שני סכומי כסף קטנים, סדר גודל של מאות בודדות של דולרים, איך אני אשלם הכי פחות עמלות? צריכה את הכסף בשקלים, לא יכולה לשמור במט"ח...

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. שלום, לפני כ5 חודשים אחי הקטן קנה מpelecom את הסמארטפון xperia arc s. אחרי כמה שבועות שמנו לב שיש מלא בעיות קליטה ושיחות מתנתקות באמצע. כמובן שהלכנו לפלקום והצגנו את הבעיה. הם שלחו אותו למעבדה פעמיים, ואמרו שהכל תקין. לאחר כמה שבועות הבעיה נהייתה בלתי נסבלת ואח שלי שוב פנה אליהם. אז הם הביאו לו talkman של פלאפון כדי לראות אם זה עובד לו כמו שצריך. יש לציין שכיום אחי נמצא ברשת רמי לוי. לאחר חיפוש קטן בגוגל גיליתי שהדגם שמכרו לאחי בשם LT18i שתומך כיום רק ברשת orange. שאלתי את אחי אם הוא מודע לזה שהוא קנה סמארטפון שפתוח רק לאורנג' והוא אמר שלא. הוא גם אמר לי שהם אמרו לו ולאימי במפורש שזה הדגם שעולה טיפה יותר ופתוח לכל הרשתות בשם LT18A. לאחר שאימי שאלה במפורש כמה פע…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. זה לא אשכול תלונה, אלא אשכול "הארה" שאולי יוכל לעזור לאנשים אחרים במימוש אחריות של מוצרי סיגייט. יש לי כונן פנימי 3.5 של סיגייט שקניתי ב 2008 מרשת KSP. הרשת כמובן לא נתנה יותר מ 3 שנים אחריות על הכונן למרות שהיצרן נתן 5. בכל מקרה, שנה אחרי שנקנה הוא התקלקל ו KSP החליפו אותו בכונן מחודש (ארוז מהמפעל). אמרתי בסדר, אני לא מאלה שמתלוננים יותר מדי על "מחודש". הוא עבד טוב עד לפני שבוע בערך שהתחילו בעיות וארורים, נכשל בסמארט וטסטים אחרים. נכנסתי לאתר של סיגייט לבדוק אם הוא עדיין באחריות ומסתבר שוואלה, עדיין באחריות !! עד אוגוסט 2013. להזכירכם, נקנה ביולי 2008 (!). לפי דעתי, ברגע שהחליפו את הכונן, תקופת האחריות התאפסה (מבחינת סיגייט). KSP כמובן לא הסכימו לטפל אבל לצערי זה "לגיטי…

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר של SODA STREAM חשבתי לבדוק אופציה לקנות את זה במכירה קבוצתית שנארגן פה. יש היענות? יש מספר מבצעים ואם תהיה הענות רחבה אולי נוכל להוזיל עוד יותר מחירים מחיר מבצע לדוגמא הינו 350 למיכל +בקבוק http://www.sodastream.co.il/catalog/onsale

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים