עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. רכשתי מיטה בחנות בשם Di Arka ברשלצ במרכז לריהוט.. מועד ההספקה היה אמור להיות 31 ימי עסקים. אבל הם מאחרים כבר בשבועים ממועד ההספקה. ומועד ההספקה נכון לעכשיו אחרי חג פסח. הטענה שלהם לאיחור זה שלא היה בד שרצינו. אך בשום שלב הם לא התקשרו ועדכנו אותנו... בקבלה חתמתי שאין לי אפשרות לעשות ביטול הזמנה בגלל איחור. הסעיף הזה חוקי? יש לי אולי אפשרות לעשות ביטול? הריי המיטה עוד מוכנה בכלל! זה אומר שאין מוצר. אז למה שלא תהיה לי אפשרות לבקש ביטןל הזמנה?

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  2. שלום וחג שמח, לאשתי יש לפטופ של LG דגם R510 עם סוללה גמורה בדקתי ברשת לגבי מחירי סוללות מקוריות וחילופיות וראיתי שהמחיר הוא 300 שקל וצפונה באיביי לעומת זאת ראיתי שהמחיר הוא 20 דולאר וצפונה האם למישהו יש ניסיון עם הסוללות האלה? מלחיץ אותי האיכות שלהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי, אני רוצה לקנות מספר מוצרים של razer אבל אני לא מעוניין לקנות בksp/ivory בגלל עניין האחריות והשירות הגרועים בדר"כ. הייתי קונה בבאג אבל ממש יקר שם יחסית. מישהו מכיר חנות באיזור ת"א והסביבה שמוכרת יחסית בזול ויש בה שירות טוב ואמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  4. גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. מישהו שמע על החברה הזו? נתקלתי בדוכניה במספר קניונים. התעניינתי ספציפית במשקפי השמש האלה ונאמר לי שהעדשות מסננות UV400. מאחר ולא שמעתי על החברה הזו לפני כן, רציתי לשמוע אולי מישהו מכיר/התנסה/שמע..

• 12 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי כמה נושאים דומים, אבל הם כל כך ישנים שהם ממש לא היו לי לעזר. כרגע אני בבזק בינלאומי בחבילת 10 מגה ומשלם 49 בחודש. ניסיתי להוריד אותם במחיר וזה פשוט לא הצליח, לא משנה איזו טקטיקה ניסיתי. זה המחיר ללקוח ותיק, ומסתבר שהם עומדים עליו. בקרוב אמור להתחיל השדרוג ל-15 מגה בתשתית (או שכבר הגיע, אמרו שאדע לפי החשבונית), אז אמרתי אם כבר בירורים על מעבר, אז נבדוק כבר על ה-15 מגה. האמת שלא ביררתי מחיר בבזק בינלאומי, אבל פעם אחרונה שאני זוכר זה היה 99 בחודש. החלטתי להציץ קצת בכמהזה על ספקיות אחרות וכמובן שזול יותר. אלה המחירים (כולם ל-15 מגה): ב-012 המחיר 40, בנטוויז'ן 30, ב-018 20, בטריפל סי 29.5 בממוצע לחודש לשנה (4 חודשים ראשונים 18.9 ולאחר מכן 34.9). הייתי רוצה לשמוע חוות דעת…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by eliom,

איך אפשר לדעת לאיזה כתובת המוכר שולח לי את החבילה מאיביי. אמנם סיפקתי כתובת.אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקיץ, וחשבתי כהרגלי לקנות בקיי אס פי, בגלל הנוחות והקרבה לבית. אני לוקח בחשבון שהשירות שלהם ידוע לשמצה. עכשיו אני רוצה לדעת משהו אחר - מהם החלקים שאני מקבל מהם כשאני קונה אצלם מחשב חדש? בפעם האחרונה שקניתי אצלם מחשב ב2008 - כעבור שנתיים היה כשל בלוח אם, והוא נשרף. החלפתי לוח אם, וכעבור עוד חצי שנה נשרף גם הכרטיס מסך. לוח האם היה של ג'יגהבייט, לא זוכר את הדגם, והכרטיס מסך היה Radeon HD 4870x2 של Sapphire. בכל מקרה עכשיו אני תוהה האם זה היה רק מקרי. לאחרונה נודע לי כי קיימת שמועה שKSP דוחפים ללקוחות חלקים מחודשים וכל מיני חלקים סוג ב' במסווה של חלקים חדשים. יש לזה ביסוס? מישהו שמע משהו על זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eliom,

בטעות לא היה מקום בתיבת המייל שלי. והמוכר באיביי היה אמור לשלוח לי מספר מעקב. ובגלל שתיבת המייל שלי היתה מלאה זה הוחזר לשולח. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני בן 18 וחצי, לפני כחצי שנה בערך קיבלתי כרטיס אשראי מהבנק שאני נמצא בו, הכרטיס נקרא: מפתח צעירים.. אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר סלולרי חדש כי המכשיר הישן שלי "הלך לעולמו", מחיר המכשיר הסלולרי החדש גבוה (בסביבות ה-3000 ש"ח). האם ניתן לשלם את המחיר בחנות שבה אני קונה את המכשיר דרך כרטיס האשראי שניתן לי על-ידי הבנק? איני בקיע בנושא של כרטיסי אשראי ומגבלותיהם לכן פניתי בהתייעצות לפורום זה. שיהיה ערב טוב ותודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות זיפו מאיביי .. אבל זכור לי שיש איסור על יבוא של נשקים סכינים ודברים שקשורים לאש מצד שני ראיתי מגיגול מהיר שבFXP יש פוסטים על אנשים שמזמינים מאיביי מצתים האם זה אכן אפשרי? אני מעוניין לקנות משהו יקר אז אני אשמח לאישור רשמי לנושא (ציטוט ממקור מהימן או מישהו שקנה לא ממזמן)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eliom,

אני רוצה להזמין מוצר שעלות המוצר לבדו הוא 54$.ואת המשלוח אני עושה באמצעות חברת שליחיות פרטיות.האם המוצר מחושב במיסים ביחד עם המשלוח של חברה פרטית?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by sabichos,

היי מישהו מכיר חנות (פיזית) שבה ניתן לרכוש טלפונים בלונדון? אם יש להם אתר - אז עוד יותר טוב היחידות שאני מכיר הן: phones4u carphonewarehouse ושתיהן לא טובות כי הן לא מוכרות טלפונים פתוחים (מסתבר ש-simfree זה לא - "סים פתוח לכל רשת". זה צריך להיות גם unlocked) תודה לכל מי שמגיב!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להזמין כונן קשיח כמו שכתבתי בכותרת, השאלה היא האם על כוננים קשיחים משלמים מכס/מע"מ או תשלום אחר כלשהו? תודה רבה זה הכונן למי שתהה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eliom,

נרשמתי לשרות של חברות שנותנות כתובת באירופה ובארצות הברית לשם שליחתם לארץ. אבל נגיד שאני רוצה להשתמש באיביי באתר גרמנית מאיפה אני יודע את השפה של שליחת מוצרים. אני רוצה לקנות את המוצר הזה. ואני לא יודע אם זה מכירה פומבית או מכירה מיידית? http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=160975971560&index=0&nav=SEARCH&nid=31209735472

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

שדרגתי את המהירות ונתבקשתי ללכת לקבל מבזק סטור ראוטר \ מודם ב"חיוב זיכוי" מלא. וידאתי שהזיכוי הוא אכן זיכוי מלא על סך 25 שקלים בחודש למשך שנתיים. כשניגשתי לבזק סטור בסניף ראשל"צ אחת המוכרות חיפשה את המנוי שלי, לקחה את הראוטר, שמה בשקית, הוציאה קבלה ובירכה אותי ביום טוב. כששאלתי אותה אם הזיכוי הוא אכן זיכוי מלא היא אמרה שלא ואני מקבל זיכוי של 15 שקלים בחודש. (תשלום של 10 שקלים בחודש למשך שנתיים = 240 ש"ח מהכיס שלי) כשציינתי בפניה שלי אמרו בטלפון שהזיכוי על הראוטר יהיה מלא המשפט הבא שיצא מהפה שלה היה "אוקיי בוא אני אשנה לך את הקבלה" שיטת מצליח טהורה. אני נגעלתי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי. אני רציתי לחבר את סבתא שלי לאינטרנט של הוט. אין לה כרטיס אשראי אז היא רצתה לשלם באמצעות הוראת קבע. לאחר שיחה עם הנציג, הוא אמר שאי אפשר לעשות הוראת קבע באמצעותו ואני צריך לעשות "דרך האתר". מעבר לזה הוא לא יכל לפרט. בכל מקרה, מצאתי באתר שלהם טופס להוראת קבע לשירות האינטרנט, החתמנו את הבנק של סבתא שלי ופיקססנו להוט. מכיוון שאי אפשר להצתרף להוראת קבע דרך הנציג, צריך לחכות עד שהם יחזרו אלינו למספר שמופיע על הפקס. אבל אף אחד לא חוזר. התקשרתי אליהם מספר פעמים, נציג אחד אמר שהם קיבלו את הפקס אבל הוא לא ידע להגיד לי את מספר הזהות שהופיע עליו (כנראה שיקר לי), נציג אחר אמר שהם לא קיבלו את הפקס, ונציג שלישי אמר שהם לא יכולים לבדוק אם הם קיבלו את הפקס עד שלא יחזרו אלינו. …

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מעוניין להזמין פלאפון מחו"ל, יש אפשרות להזמין אותו כשהוא משומש ? כלומר, הוא חדש והכל אבל הבעלים השתמש בו יומיים (לפי מה שרשום) אבל המצב שלו טוב והכל .. יכניסו אותו לארץ ?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Nemesis,

http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Desktop-External-STCA4000100/dp/B00829THLE/ref=xs_gb_A1HQ4U4BY5MVAQ?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GEEDBHGV3Y2B3V44WS8 כ-755 ש"ח ב-Buy2USA כולל הכל, במקום 1200 בארץ או 1050 לקשיח 4TB הכי זול שראיתי.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by GolanBerlin,

תגידו, איך YES מבחינת מכירים ותוכן? מה יש בערוצי HD? יש סדרות טובות? סרטים טובים? אנחנו עוברים דירה ושוקלים אם לעבור ל-YES.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by RayZ,

יש לי מאוורר 200 מ"מ של CM בחזית שניזון מחיבור מולקס בלבד, לכן כשהוא מחובר דרך מולקס הוא פועל תמיד על 100% והרעש שלו משגע אותי. אני צריך לחבר אותו ללוח אם אבל אני לא מצליח למצוא בארץ בשום מקום מתאם ממולקס ל-3 פינים נקבה בכדי לחבר אותו בלוח. מצאתי רק ל-3 פינים זכר, שיש לי בשפע פה בבית... אני מדבר על הכבל הבא אגב: http://www.heatsinkfactory.com/3-pin-4-pin-adapter.html יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה בארץ? או שאין מנוס מלהזמין מחו"ל ולחכות עוד חודש מחריש אוזניים? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים