עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אשמח לקבל את עזרתכם בקשר להמלצות למעבדה רצינית ואמינה תקן מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by oz25,

מה זה אומר ? לא הבנתי את סוג האריזה הזאת ? Certified Frustration-Free Packaging

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by none77,

שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז כאמור בנושא, אני מעוניין להזמין משחק לוח שעלותו היא 130$ + 25$ דמי משלוח. האם יחייבו אותי בתשלום נוסף בדואר או שאחרי החוק החדש אני פטור מכל תשלום נוסף? תודה לעונים 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zeev86,

אהלן. קיבלתי אתמול ממיר Magic של הוט "חדש". כשחיברתי אותו והדלקתי, שמתי לב להשתקפות אדומה על הקיר (המכשיר שוכב מול הקיר), חזקה, מאחורה. השאלה שלי, יכול להיות שזה אופטיקה של חיבור הקול הדיגיטלי? זה לא אמור להיות חסום לגמריי כמו במכשירים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הרי באמאזון זה לא כך, אז מה הקטע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GoldenACE,

שלום לכולם, נא למחוק הודעה תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by cheneilat,

שלום לכולם, אני אשמח לדעת מה היא הדרך הכי זולה שקיימת בעולם כדי לקנות את המכשיר הזה? ובלי ביקורות בבקשה על המכשיר וכאלה. תודה רבה

9. Started by dadzik,

אני מחפש תיק טוב ללימודים, שאוכל לאכסן בו הרבה דברים. אני חושב על להזמין את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B002WC7RI2/ אבל לא חושב שהוא מספיק מרווח בשביל ספרי לימוד/קלסרים וגם בשביל מחשב נייד/טאבלט.. יש לכם רעיונות כלשהם? וגם אני חייב שיהיה ריפוד כלשהו שספרי הלימוד שלי לא ימעכו את הגאדג'טים.. תודה!

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. הזמנתי בחודש ינואר כרטיס רשת אלחוטי USB, תקן N מאייבי, קישור: http://www.ebay.com/itm/USB-150M-Wireless-LAN-Adapter-802-11b-n-g-WiFi-2dBi-Antenna-150Mbps-/330708482569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cffc2fa09#ht_5012wt_1168 המוצר לא הגיע ואחרי 45 יום קיבלתי החזר כספי. החלטתי לנסות להזמין אחד אחר, כי אני עדיין צריך כרטיס רשת, הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/320749368078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עברו 43 יום וגם זה עדיין לא הגיע, עכשיו אני בדיבורים עם המוכר מה עושים. המוכר הציע שליחה מחדש, מקובל עלי אך הפעם אני מתעקש על מספר מעקב ואין לי בעיה להוסיף 2$ בישביל זה. השאלה היא למה המוצרים האלו לא מגיעים, האם זה סתם חבילות שנעלמות (ולאחרונ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  12. http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by trovlet,

קיבלתי הודעה שניה על דבר דואר רשום ואמרו שאני חייב ללכת לקחת את המוצר הקטע שאני בכלל לא הזמנתי כלום(ממה שאני זוכר) ואני לא יודע בדיוק מזה איפה אפשר לבדוק לפי המשלוח? יש בהתחלה LM ובסוף US כמו כן רשום סוג שירות אקספרס מחו"ל

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Abyss3,

לאחרונה יצא לי להחשף ל-XBLADE, המחירים שלהם ממש אטרקרטיביים.. אני משתמש בד"כ ב-Gillette והסכינים שלהם יקרים בצורה מטורפת, עולה לי 70 שקל לרביעייה כשאני מחליף סכין פעם בשבוע בערך האתר:http://www.xblade.co.il/ יש להם שני סוגי סכינים, אחד עם 3 להבים ב-20 שקל לסכין+ידית ו-29 למילוי של רביעייה. ועוד סכין שזה 5 להבים ב-23 לסכין+ידית ו-36 שקל למילוי של רביעייה. ממה שהבנתי הסכין זו חברה גרמנית שמייצרת אותם ומשווקת אותם תחת שם של חנויות מקומיות.. מישהו התנסה עם הסכין הזו? האיכות טובה כמו של ג'ילט?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by jsuares,

אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הי חברים בוקר טוב, אני מנהל רשת ולאחרונה קיבלתי עוד תפקיד להגדיר מחשבים עם תוכנה מסוימת של החברה שלנו, אני לא מוצא KVM עם חיבור VGA וHDMI מכיון שיש לנו גם מחשבים ישנים אז אני צריך את שני החיבורים. אשמח לעזרה, תודה 😊

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המבצעים של אמאזון לא מפסיקים להפתיע אותנו, הפעם עם עלות אטרקטיבית במיוחד לכרטיס המסך הפופולרי שמגיע מחברת Gainward רוצים להשתדרג בכרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בשוק כיום? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה מאוד לעשות זאת. אמאזון גרמניה פצחה במבצע ליממה הקרובה בלבד, במסגרתו היא מציעה את ה-GeForce GTX 970 בדגם סטנדרטי למדי מבית חברת Gainward, במחיר של כ-294 יורו בלבד כולל מע"מ, מסים ומשלוח ישיר לישראל. מדובר במחיר שמתורגם לכ-1,270 ש"ח – וזול ביותר מ-300 ש"ח ממחירו הטוב ביותר של הדגם הספציפי הנ"ל שקיים כאן בארץ, כלומר הנחה של כ-20 אחוזים. לא נותר לנו אלא להמליץ לכם בחום על הדיל הזה – ולנצל אותו לפני סוף היום הנוכחי (שישי, ה-8 באפריל), שאחריו הוא כבר לא יהיה זמין. …

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  18. כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. שאלתי אותם במייל אם זה כולל משלוח או לא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בהנחה שזה המחיר כולל משלוח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? מהאתר: http://www.i-like.co.il/?deal=112 וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפש…

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. שלום חברים בקרוב אני עובר דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט איכותי. בתור עובד של הוט לשעבר אני יודע טוב מאוד מה ההבדלים בין שתי החברות. (אין דבר כזה הוט או בזק יותר טובים, הכל תלוי במיקום שלך). That being said המקסימום שבזק יכולים לספק לי זה עד 40 מגה בהתאם למיקום. אז לבזק יש מסלול עד 40 מגה ( ההתחייבות היא למינימום 20 מגה) ב 85 ש"ח לחודש. עלות התקנה בשווי 99 ש"ח. מודם משולב ראוטר לשנתיים "בחינם" ולאחר שנתיים עלות אחזקה של 10 ש"ח בחודש. הוט מציעים אינטרנט עד 100 מגה ב100 ש"ח, ההתקנה בחינם. מוד משולב ראוטר "בחינם" לשנה ולאחר שנה עלות אחזקה של 10 ש"ח בחודש. לגבי ספק אני כבר מסודר, יש לי דייל עם בזק בנלאומי של 100 מגה ב29.90 ש"ח לחודש ואני לא מעוניין לעבור. מה אתם אומרים?…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by bbking,

שלום חברים אני צריך חוות דעת על האתר הזה https://www.myled.com האם המוצרים הם איכותיים? האם מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אז בין שיטוטי באמאזון ראיתי שהנייד הזה מוצע במחיר של 850 דולר (לעומת 999 מחיר בסיס), םלוס מיסים ומשלוח יעלה $1,109.02 שהם 3,735 ש"ח. לדעתי זה מחיר בדיחה למחשב כזה, אני ממש מתלבט אם לקנות עכשיו או לחכות עוד לבלאק פריידי. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. על פי מה שידוע לי, רוב מגיני הברקים (כולל המובילים מביניהם [למשל GPT]) מכילים השהייה מופרזת של 4-5 דקות. הבעייה עם זה, שזה מגביל אותם לשימוש עם שני סוגי מכשירים בלבד: 1. מזגנים מכניים (עם כפתורים) מתחילת שנות ה-90 ומוקדם יותר. 2. מקררים ומקפיאים ללא פיקוד אלקטרוני (אין לי מושג האם יש מקררים ומקפיאים מכניים בעלי השהיית מדחס מובנת). מובן שהשהייה ארוכה שכזאת לא מתאימה להגנה על חומרת מחשב ואלקטרוניקה בידורית, אלא רק להשהיית מדחסים לא מוגנים של מזגנים ישנים, מקררים ומקפיאים. אולם חומרת המחשב עדיין צריכה השהייה כלשהי למשך כמה שניות, על מנת להגן עלייה מפני נפילות מתח והתפרצויות מתח שנגרמות לאחר חזרת החשמל. על כן, אני מעוניין לדעת מאיזה יצרנים אפשר למצוא מגיני ברקים עם השהייה קצר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן אתם מכירים איזה מכונת תספורת טובה במחיר שפוי? היה לי פעם PANASONIC 145H שבפעם האחרונה נמכרה ב150 ! בזאפ וכבר לא נמכרת שם יותר. יש איזה מכונה אחרת זולה שאתם ממליצים עליה - אבל איכותית כן.. מאוד חשוב שלא תהיה גדולה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.