עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yonibe,

אנחנו רוצים לנסוע לכמה ימים לאילת עם הילדים לפני תחילת הלימודים (בשבוע של ה-18-25 לאוגוסט). האם מישהו יודע על מבצעים טובים למלונות שם? בכתובת הזו יש מחירים ללאונרדו, מג'יק ועוד כמה מלונות. האם המחירים נחשבים בסדר לעונה הזאת? אני מבין שזו תקופה מבוקשת אבל לא מכיר ממש את המחירים כי תמיד אנחנו נוסעים לשם באי יוני אבל השנה החלטנו לנצל את התקופה שהילדים בחופש. מישהו יכול לקשר אותי למבצעים אחרים למלונות?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by naki,

שלום לכולם! אני מחפש מעבדה אמינה שמתמחה בחומרה של גיימינג. שיודעים לעבוד עם כרטיסי מסך חדשים ויקרים, והם ישרים והוגנים ולא יגרמו לך הוצאות מיותרות שלא צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..

4. Started by Gil28,

מכעיס או לא?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by alex542,

אני מחפש מתאם חשמל בכניסה שלו חיבור נקבה ל3 פינים(איטליה) ויציאה זכר שמתאים לישראל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dovik,

טוב, את הנושא ציינתי לעיל, אז אלה הנקודות: 1. שתתחן כל סוג בשר שדוחפים בתוכה. אני לא אומר עצמות (ואם יש מכונות כאלה אז זה מצויין), אך העיקר שזה תתחן את הגידים הלבנים שסותמים את כל הפתח ומכריחים כל פעם להפסיק ולפרק את המכונה כדי לחלץ את זה. 2. קלה להרכבה ולפירוק. 3. נוחה לשטיפה ולייבוש. 4. עמידה בפני העומסים, שלא תתפרק לנו תוך חודשיים. יעשו איתה שימוש רב. 5. שלא תתפוס יותר מדי מקום על השיש, אך זה לא קריטי.. מה תמליצו? תודה

7. נשרפה לי המנורה בחדר והנורה במטבח בבית. אני מחפש נורה בעלת אור לבן אבל שתהיה כמה שיותר חזקה! לא חשוב לי צריכת W אלא כמה שיותר עוצמת אור.אני לומד בחדר ועד עכשיו התענתי עם אור חלש. ראיתי שיש היום נורות פלואורסצנטית ונורות LED בעיקר, לא ברור לי מי מהשניים יותר חזקה שכן רמות הצריכה שלהן לא ניתנות להשוואה ואני לא יודע איך להשוות. העניין הוא שאני מתכנן להזמין כמות מ DX או מ- focalprice. עזרו לי לבחור נורה טובה שכמובן מתאימה לרשת 220V עם הברגה כדורית. http://www.dealextreme.com/c/e27-light-bulbs-936?page=1&pagesize=52&pagesort=relevance http://www.focalprice.com/categorylist/009003007?orderby=hot חפשו באתרים באופן חופשי ולא רק איפה שלינקקתי. תודה.

• 87 תגובות
    • 25.5k צפיות
  8. Started by BarBee,

שוטטתי קצת ברשת הישראלית וראיתי נורות בטווח של 50 ש"ח ומעלה לנורה בודדת. לא מבין על מה ולמה. למי שמכיר, אני מחפש כמה נורות לבנות לחדר שינה בחיבור סטנדרטי (e27?). ebay זאת אופציה. מעבר לזה אני מחפש מידע לגבי המרת העוצמות. אני רואה לדים ב6 ו9W ואני לא יודע כמה זה דומה ביחס לנורות להט הרגילות. השימוש יהיה כמובן לשהיה בחדר, אור מלא, וגם אופציה לתאורה חלשה לצפיה בסרטים. כך שעדיף יותר נורות חלשות מאשר מעט נורות חזקות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by itaypoo1,

שלום. אני מחפש לקנות לעצמי נינטנדו סוויץ ( הגרסה החדשה עם היותר סוללה), כמה משחקים ואקסטרה ג'ויקונים. מישהו כאן מכיר חנויות שמוכרות את אלה בזול? הכי זול שמצאתי את הסוויץ החדש זה 1,360. אשמח לעזרה, תודה!

10. Started by bbking,

שלום אני מחפש סטים של כלי עבודה שכולל בתוכו הכל חוץ ממברגה/מקדחה תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני צריך סטרימר טוב שיאפשר גם התקנה של אפליקציית T.V (סלקום או פרטנר) וגם קודי ונטפליקס אבל שאפשר לנגן איתו את הסרטים בהרצה טובה כלומר עם מהירות משתנה ורציפה ולא בדילוגים מישהו מכיר ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  12. היי, אני מחפש סטרימר או דונגאל אנדרויד כלשהו שהמטרה היחידה שלו תהיה להריץ סרטים על מסך מתוך דיסק קשיח נייד. הסרטים ככל הנראה יהיו בFHD על מסך FHD, מצפה שהוא יצליח להריץ אותם בצורה חלקה. התקציב הוא באזור ה 100 ש"ח אין בעיה להוסיף עוד כסף אבל המטרה היא לחסוך כי אני לא חושב שצריך יותר בשביל מה שאני מצפה ממנו. אשמח להמלצות, אין בעיה להזמין מאיביי ודומיו. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by amadey,

הסיפור הוא כזה: התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB). לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים. מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M. כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה " שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה. אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות. עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מקווה שאפשרי לשאול כאן, אני מחפש המלצה של ספקי מחשב שמוכרים לדילרים עם מחירים טובים ושירות טוב תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by OverBooking,

מחפש אתר שמספק סרטי תלת מימד להורדה בתשלום כמובן. מצאתי שב - אמזון מוכרים חבילה שלמה כולל דיסקים ועותק דיגיטלי. אני מחפש אתר בתשלום שמספק עותק דיגיטלי בלבד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שמחפש.. אני מחולון - דרום ( ליד קניון הזהב) עם נסיון תודה : ) 0544531869

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by ModChiP,

מישהו יכול להמליץ על קורא כרטיסים איכותי? איך זה נראה? -MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514'>http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-ALL-IN-1-Multi-Card-Reader-SD--MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tomer.feldman,

חשוב לי כוכבי הבטיחות ושיהיה גיר אוטומטי רגיל והמנוע יחסית חזק (לרכב מיני) יש המלצות מסויימות?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום אני מחפש מנורה לחדר, לא שולחן אלא תקרה, שלא מחממת. האם יש איזה מנורת לדים נחמדה, שאפשר לחבר ישירות לתקרה, שתתן את הפונקציה הזו? אם כן איפה אפשר לקנות את זה? באתרים כמו דיל אקסטרים, מצאתי לא מנורה, אלא נורה של לדים. זה אומר שצריך להתקין בית מנורה רגיל כלשהו. האם יש פשוט איזה ריבוע/מלבן שאפשר לחבר ישירות לתקרה, שיעשה את הכל ביחד? אני מעדיף משהו כמה שיותר קטן. אם למישהו יש רעיון, אודה לכם מאד.. תודה card

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470478.msg4713329#msg4713329 מחפש שותף לרכישה של עכבר (או מקלדת ועכבר) אלחוטיים איכותיים, מישהו מעוניין?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Rami Gazoli,

הי לכולם לניסוי שאני עורך - אני מחפש שעון יד שבודק HR HRV , (לחץ דם , מוליכות עורית ועוד זה יהיה בונוס ) . כולל בלוטוס . אם יש שעון שמעביר אינפורמציה ONLINE למחשב - מעולה. אם יש דבר כזה בעלות לא גדולה - עוד יותר טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

מחפש לקנות שעון טוב בסיילים, אפשר בחו"ל במבצעי BF, אני לא מבין במותגים יותר מידי, לכן אשמח להמלצות באופן בכללי. עד כ400-500 שקל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dadzik,

אני מחפש תיק טוב ללימודים, שאוכל לאכסן בו הרבה דברים. אני חושב על להזמין את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B002WC7RI2/ אבל לא חושב שהוא מספיק מרווח בשביל ספרי לימוד/קלסרים וגם בשביל מחשב נייד/טאבלט.. יש לכם רעיונות כלשהם? וגם אני חייב שיהיה ריפוד כלשהו שספרי הלימוד שלי לא ימעכו את הגאדג'טים.. תודה!

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. http://www.facebook.com/SpadeShipping ספייד שליחויות - נוסד ב-2012 החברה מתמחה בהשכרת שליחים באופן חד פעמי. כגון העברת כספים, מוצר כל שהוא ומעטפות מלקוח לבעל עסק או מוכר פרטי וחזרה. מצאתם מוכר באינטרנט? רוצים להגיע לקחת ממנו את המוצר אבל אין לכם איך? בא לכם להזמין לאכול אבל המסעדה לא עושה משלוחים? צריכים לקחת חבילה כל שהיא שנמצאת רחוק אי שם בארץ אבל אין לכם את הזמן או העצבים לזה? אנחנו פה בשבילכם! תמורת הסכום הזול ביותר שקיים בארץ - בהתחייבות. לדוגמא: לקוח מקריית מלאכי המבקש להעביר 200ש"ח למוכר מוצר כל שהוא שנמצא ברמת גן, יתקשר אלינו ויזמין שליח לאחר מכן יתן לשליח האחראי 280ש"ח מזומן במעטפה (80ש"ח מחיר מלא על שילוח קריית מלאכי - רמת גן הלוך חזור, 200ש"ח העברה אל המוכר) וי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים