צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב ולספק יש 5 שנות אחריות בספק הקודם כבר בשנה הראשונה נשברו לי כל חיבורי ה sata וקניתי באותה החנות של הספק כבלים ממולקס לסאטה ולא שאלתי על אחריות וגם לא אמרו לי. מה ניתן באחריות של הספק seasonic?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
https://www.lastprice.co.il/%EE%E2%EF-%E1%F8%F7%E9%ED-GPT/GPT-PA~IS3~01SD מה אתם אומרים? שווה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נתב ביתי חדש. אני יחסית לא מבין בתחום הזה כי מעולם לא התעסקתי יותר מדי ביצרנים ואני לא הכי מעודכן בתחום הרשתות הביתיות. לכן, אשמח מאוד לעזרתכם! מדובר בדירה, כ120 מ״ר. אינטרנט פרטנר, תשתית בזק (אני עדיין לא מחובר אליהם, עוד כשבועיים). הקו יהיה ל100 מגה, והשימושים הם: גיימינג ברשת - חיבור קווי לדסקטופ. סטרימינג. גיימינג על הnintendo switch (שבעל קליטת wifi מאוד גרועה ב2.4, הבנתי שהרבה יותר טוב ב5 גיגהרץ). עבודה מהמשרד בבית שכוללת הורדה של קבצים דיי גדולים מהרשת, ומצריכה חיבור יציב. מעבר לכך, כל הדברים הרגילים של גלישה בסלולרי ובפלפטופים וכו. אולי בעתיד גם ארצה לקנות רמקולים חכמים, אך זה פחות קריטי. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז לפני חודש וקצת רכשתי טלפון חדש דרך אייבורי, המחיר היה מעט יותר יקר מחנויות אחרות אבל אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי מאייבורי עד כה ולכן החלטתי לרכוש מהם. שבוע לאחר רכישת המכשיר התגלתה בו בעיה, ניגשתי לסניף ממנו רכשתי התייחס אלי באותו אופן כמו ביום הרכישה בצורה מקצועית וסובלנית. בסניף ישנה מעבדה עם טכנאי לכן ניגשתי לטכנאי הוא בדק את המכשיר ראה שהבעיה אכן קיימת ולאחר מספר דקות הוא חזר עם קופסא חדשה, פתח אותה בנוכחתי והושיט לי מכשיר חדש. שירות פשוט מעולה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלפון של סמסונג S22 ultra ובכל החנויות כמעט אני רואה ייבוא מקביל האם שווה לקנות מיבוא מקביל?, האם זה סיכון? האם יכול להיות שיהיה לי בעיה במכשיר מאחר וקניתי מייבוא מקביל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
הייתי עכשיו בדר גב חיפשתי לי כיסא יש לי בעיות בגב תחתון, שבר מאמץ /: נתקלתי בכיסא מוזר hugM flex , התיישבתי והיה נוח מאוד מרגיש כאילו תומך בגב שלי ב 100% ניסיתי אחרי זה כמה כיסאות אחרים ולא יודע מה אהבתי לכן הלכתי ורכשתי את ה Flex ב 2500 שקל עכשיו חזרתי הביתה חיפשתי על זה באינטרנט, ופשוט לא מצאתי שום דבר על הכיסא הזה יש רק את האתר שלהם hugm שהם כמובן סינים אין REVIEWS, אין פשוט שום פיסת מידע או משהו שיעזור לי להבין אם העסקה הייתה שווה רציתי לשאול את דעתכם מה עליי לעשות? לבטל את העסקה? להשאיר? לקחת כיסא אחר או משהו כזה זה הכיסא: http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=216&ArticleID=979
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכדי להיות בטוח שלא תחייב אותי יותר חברה שבה הייתי לקוח בעבר ולא חייב לה שום דבר, איך אני יכול לבטל הוראת קבע עצמאית ככה שבאם חברה "בטעות" תחייב אותי, לא תוכל לעשות זאת? אפשר לעשות זאת עצמאית בחשבון מקוון באינטרנט? אחרת איך ניתן להסביר נכון לנציג שירות את מה שאני רוצה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים לשאול שאלה עליו. מקווה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פותח נושא זה לא כדי להתלונן על עוול מסויים שנעשה לי או כדי לבצע "רצח אופי" בחנות זו או אחרת. עם זאת, מאוד מציק לי, כצרכן המודע לזכויותיו, שנראה שהרוב המוחלט של חנויות המחשבים בארץ מרשות לעצמן להכניס בתקנון שלהן סעיפים המנוגדים לחוק הגנת הצרכן. אמנם החוק קובע שאסור להפשיט את הצרכן מזכויותיו וברגע שידרש בירור משפטי הסעיפים הללו לא יחזיקו מים, אך אני מאמין שרוב הלקוחות לא ירצו להגיע למצב זה. על מה אני מדבר? הנה למשל לקט ציטוטים מתקנונים שונים של חנויות מוכרות (מבלי לפרט שמות): מישהו כנראה לא שמע שעדכנו את החוק, המאפשר לכל לקוח שהזמין טלפונית או באינטרנט להחזיר מוצר ומגביל את גובה דמי הביטול שהחברה יכולה לדרוש. נראה הגיוני (ואף בכפוף לחוק)... עד שרואים סעיף אחר באותו הת…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טענת חברת החשמל : " על פי חוק אנחנו מחויבים לקרוא מונים רק פעם בשנה " , האומנם ??? זה נישמע הזוי ,אולם זאת בדיוק התשובה שקיבלתי מנציג בכיר של חברת החשמל . השאלה אם זה באמת נכון ? אני מחפש את הציטוט של החוק המדוייק הנוגע לעניין (לא פרשנות כזאת או אחרת של החוק ). השאלה היותר חשובה ,אם זה אכן כך : מי הם חברי הכנסת האידיוטים שאישרו חוק כל כך מופרך ,דרקוני ומנותק מהמציאות? האם לא הגיע הזמן למבחן פסיכיאטרי ופסיכומטרי בסיסי ,כדי לוודא שהפרלמנט שלנו לא ימשיך להיות מורכב מאחוז גדול של מטורללים תלושים מהמציאות ,עברינים סידרתיים ודפ"רים עם IQ של בלטה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מזגן לחדר החדר הוא ממ"ד (קירות בטון) נמצא במרכז הארץ יש בחדר חלון אחד לכיוון צפון מזרח פעולה שקטה ישומש רק לקירור (אם זה קריטי) חדר 12 מ"ר יופעיל 2-3 שעות רצוף מקסימום ואולי בלילה (אם זה קריטי אז לא בלילה) מה אתם אומרים על המזגן הזה http://www.tadiran-group.co.il/index.aspx?id=4340 רשום בתכונות שלו בסוף שהוא שקט מאוד ובכללי נראה זה מזגן שיתאים לי כדאי לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגירסה האמריקאית של החנות המקוונת מציעה לרכישה נייד ThinkPad Yoga קטן וצנוע במחיר זעיר, שממשיך להיות משתלם גם אחרי תשלום מסים ושילוח לארץ בידי חברת צד ג' לא תמיד משתלם לרכוש מחשבים ניידים בחנות מקוונות מחוץ לארצנו הקטנה, עם אי יכולת להתרשם מהמוצר לפני הרכישה, סכנת פגיעה במהלך השילוח וגם מחיר גבוה יחסית עבור האספקה – אך יש מקרים שהם בהחלט יוצאי דופן, וכעת יש אחד כזה בדיוק בחנות ה-Amazon האמריקאית. במסגרת מבצע Deal of the Day שימשיך עד לשעה 10:00 מחר בבוקר (יום חמישי ה-25 בפברואר) מוצע למכירה נייד 11.6 אינץ' היברידי מסדרת ה-ThinkPad Yoga של לנובו, אשר משלבת את צמד המותגים החזקים ביותר שלה בתחום למוצר אחד שאפתני. הדגם הספציפי המוצע למכירה כולל מעבד Celer…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קרביץ יצאה במבצע המזכיר מאוד את מבצע ה-BF של באג, בו יש לדוגמה 50 אחוז הנחה על ציוד היקפי. קחו בחשבון שיש בנוסף להנחה בחנות, הנחה של 10 אחוז למחזיקי ויזה כאל (במידה והם הפעילו זאת) במסגרת cal לקנות נכון, המביאה את המחיר הסופי ל-45 אחוז מהמחיר הרגיל. http://banner.icon-interactive.co.il/kravitz/2011/december/Endyeardeals/mikum_kavua/index.html
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר פרסמתי פוסט בנוגע לרכישותיי אשר היו גרועות ביותר מחברה זו הן במתן נתונים חומרה והן במתן שירות לאחרונה עקב תקלה במכשיר XIAOMI REDMI 5 PLUS שרכשתי מהם ,טורטרתי על ידם למעבדה שאינה מטפלת במכשיר דנן בנוסף ,אפילו לא השיבו לפנייתי בכתב ולטענותיי. זה הפעם אני פונה אליהם גם באמצעות פוסט זה וכן להזהיר את הרוכשים מחברה זו . לקספי פנייה שנייה 07/06/18 מאחר שלא עניתם לפנייתי הראשונה א.נ הנדון:חשבונית מס 170336 XIAOMI REDMI 5 PLUS 07/05/18 עם פתיחת המכשיר היו תקלות של טא'ץ רגיש ושיחות מתנתקות. המכשיר נרכש ביום 07/05/18 .אחרי כמה ימים ניסיון אוליי התקלה תחלוף ואוליי גם העדכון יפתור את הבעיה ,אך מאחר שהתקלות נמשכות ,ניגשתי לחנות בקרית השרון נתניה ובק…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה אשמח לתגובות גולשים שרכשו מוצרים וקיבלו מהם מחודשים, אני בתביעה משפטית מולם וברצוני להעזר במקרים דומים. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון בקנייה של לפטופ מחודש ברשת או בכללי. מדובר על מוצר שאו שתוקן או שהוחזר לחנות ומוצא למחירה מחדש במצב "כמו חדש". לדוגמא המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-9360-13-3-FHD-1080p-7th-gen-i5-7200U-4GB-128GB-SSD-Silver-Warranty-/112369677249?hash=item1a29c133c1:g:UhIAAOSwTM5Y78qL אני ראיתי כמה לפטופים שמוצעים למחירה באיביי במחירים מאוד אטרקטיביים ורציתי לדעת האם זה באמת שווה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מברשת שיניים חשמלית. מבקש המלצה לדגם מסויים או אפילו הפניה לאתר שיכול להמליץ על כך. תודה לכל עונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קנינו נעליים משופרא לפני כחודש וחצי ,בת זוגי רצתה לקנות זוג נוסף וכאשר ביקשנו לעשות זוג חורים נוסף מהמוכרת היא פגעה בנעל הישנה, הם מתנהגים בצורה מחפירה וחושבים שאם אומרים לא בנימוס זה פותר את הבעייה. מה עושים איתם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח. יש לי שאלה קטנה. אם הזמנתי מוצר מאתר של חנות מסויימת, ולאחר כמה ימים מתקשר הנציג ואומר לי שאין לו את מה שהזמנתי אבל הוא יכול לתת לי את הדגם החדש יותר באותו המחיר.. אני לא כל כך מסכים אבל בסוף מתפשר. ומסתבר שהסכמתי לקבל משהו אחר לגמרי ממה שרציתי, ובנוסף לכך המוצר לא עובד כמו שצריך. בקיצור אני לא מרוצה. האם מגיע לי החזר? או שזאת אשמתי שלא ביררתי קצת יותר לפני שהסכמתי.. אני חושב שעברו 14 ימים מאז קבלת המוצר. (לא יצא לי ליצור קשר עם החנות, חוץ מאימייל שעדיין לא קיבלתי עליו תשובה..)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
החלטתי להחזיר מוצר שהזמנתי מאמזון גרמניה דרך חברת שליחויות* (הסניף שלהם באוסטריה). פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז כאשר התחלתי את התהליך הופתעתי לגלות שאני מחוייב לשלוח את החבילה חזרה רק לכתובת המקורית, באוסטריה במקרה זה. אוקיי, אז קיבלתי את התוית משלוח החזר ושם מצויינת במפורש הכתובת של המרכז הלוגיסטי של אמאזון באוסטריה... אז רציתי לשאול את החברים המנוסים פה, האם אני יכול לשלוח את החבילה ישירות, למרות שכתובת המען לא תואמת את זו שציינתי בבקשה להחזר? פשוט חוסך לי את המשלוח הכפול (אני מניח שאני אצטרך לשלם גם על המשלוח המקומי באוסטריה) ואת העמלה של חברת השליחויות. *הכוונה לשירות קידום חבילות
-
- 2 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא זה אבל לא היו תשובות מספקות. אז אתאר את המצב כך. אני תושב ת"א. יש לי עדשת מצלמה ישנה שרכשתי בארץ ממשתמש אחר. כמובן שהיא נקנתה ללא קבלות מאדם פרטי. אני רוצה לשלוח אותה למעבדה בחו"ל לצורך כוונים ותיקון במידה ויהיה צורך. מה אני אמור לעשות בארץ כדי להמנע מתשלומי מכס ומיסים אחרים כשהעדשה תחזור לארץ. אני רוצה לציין שבעבר שלחתי מוצרים לתיקון בחו"ל אבל מילאתי טופס עם הפרטים של המוצר שמוכיחים שהוא משומש ויצא לתיקון אבל את זה עשיתי בדואר מיון בהדר יוסף שאינו קיים יותר (עבר למודיעין)
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-