צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי! באחד מהחיפושים שלי באמזון נתקלתי במארז המדובר... אחרי בדיקה נדלקתי עליו ובאמת הגיע הזמן להחליף את המארז שלי... עכשיו פה הדילמה, באמזון הוא עולה 310 שקל ובישראל 450 או 390 באילת. מה שאני שואל זה אם שווה להזמין אותו מאמזון ולהתעסק עם המכס (בהנחה שיתפס, שאני לא יודע מה הסיכויים בנושא הזה) ובמידה ואני הולך עם אמזון, מה הפרוצדורה שאני עובר עם המכס ומה התשלומים שאני צריך לשקלל במחיר. בעיקרון הבנתי שאני צריך לשלם רק מעמ שזה 18 אחוז זאת אומרת יוצא לי בערך 360 ש״ח אבל ראיתי באינטרנט סיפורי אימה על חיובים כאלה ואחרים שממש לא בא לי לשלם מה עוד שאני חייל שבא כול שבת שנייה הביתה אז גם זמן אין לי ספייר... מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה מדברים על שדרך הפורום הזה היו מחירים די טובים. אף אחד לא חושב לעשות רכישה קבוצתית ל SSD 250GB Samsung EVO? זה הרי משהו שכל אחד צריך (לא ככה? עושה כל מחשב למטוס) ו 250GB זה אחלה נפח, לא קטן, לא גדול מדי כרגע המחיר הכי זול בארץ אם אני לא טועה זה 420 שקל שקל פה, שקל שם. יש מצב אפשר להוריד ליותר אם נרכוש עשרה אנשים או זה קצת? אין לי מושג בדברים האלה ראיתי פורום קניה קבוצתית אמרתי נשאל, הם בטח מבינים יותר ממני
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במסגרת קניית תנור אפיה נתקלתי בנתוני צריכת חשמל ונצילות אנרגטית שאינם ברורים לי. בהינתן שני תנורים המגיעים לאותה טמפרטורה מקסימלית, לאחד מצויין הספק של 3.5 קילו ואט והשני 2.74 קילו ואט, לא ברור לי איך שניהם מדורגים כבעלי נצילות A, הגבוהה ביותר זו כמובן רק דוגמא ויש הרבה דוגמאות דומות. איך שני תנורים עם הבדלי צריכה חשמל של 20% מדורגים אותו הדבר? מי קובע את מדד הנצילות? איך הוא נקבע? ומה הקשר שלו אם בכלל קיים לצריכת החשמל? ואולי השאלה בכלל מה מייצג הספק המכשיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
המבצעים של אמאזון לא מפסיקים להפתיע אותנו, הפעם עם עלות אטרקטיבית במיוחד לכרטיס המסך הפופולרי שמגיע מחברת Gainward רוצים להשתדרג בכרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בשוק כיום? עכשיו יש לכם הזדמנות טובה מאוד לעשות זאת. אמאזון גרמניה פצחה במבצע ליממה הקרובה בלבד, במסגרתו היא מציעה את ה-GeForce GTX 970 בדגם סטנדרטי למדי מבית חברת Gainward, במחיר של כ-294 יורו בלבד כולל מע"מ, מסים ומשלוח ישיר לישראל. מדובר במחיר שמתורגם לכ-1,270 ש"ח – וזול ביותר מ-300 ש"ח ממחירו הטוב ביותר של הדגם הספציפי הנ"ל שקיים כאן בארץ, כלומר הנחה של כ-20 אחוזים. לא נותר לנו אלא להמליץ לכם בחום על הדיל הזה – ולנצל אותו לפני סוף היום הנוכחי (שישי, ה-8 באפריל), שאחריו הוא כבר לא יהיה זמין. …
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אמאזון צרפת ואמאזון גרמניה ממשיכות להציע מבצעים איכותיים למי שמעוניינים לשדרג את המחשב האישי שלהם מבצעי שבוע הגיימינג של אמאזון מסתיימים היום, עם צמד דילים שבהחלט כדאי לשקול אותם. באמאזון גרמניה מוצעים למכירה אוזניות הגיימינג המתקדמות של Logitech השוויצרית, מדגם ה-G930 שכולל שלושה כפתורי מאקרו ניתנים להגדרה, אודיו 7.1 ערוצים וסוללה שאמורה להספיק לכעשר שעות עבודה. המחיר הוא כ-105 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – והוא מתורגם לכ-452 ש"ח, שזולים ב-200 ש"ח מן המחירים הזמינים לדגם כאן בארץ. שווה בהחלט לחובבי האודיו. Logitech G930 באמאזון צרפת, מצידם, מציעים מבצע נוסף על כונני ה-BX200 הבינוניים והמוזלים של חברת Crucial – הפעם עם עלות של כ-110 …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי עכבר MIONIX שיש איתו תקלה ואני צריך לשלוח אותו אם אני לא טועה לשוודיה אני חושב שהעכבר והקופסא שלו לא עוברים את ה 200 גרם השאלה איך הולך התהליך של השליחה לחו"ל? אני צריך להביא קופסא מיוחדת או שמביאים בדואר? איך מדביקים לאן זה נשלח? והכי חשוב כמה זה בערך אמור לעלות אני ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא ממש הבנתי את התהליך והמחיר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לכם מחשב נייד למסירה כתרומה אשמח לקבל המחשב הינו עבור משפחה מעוטת יכולת (ברוכת ילדים) באזור המרכז. זה יהיה המחשב הראשון שלהם הבקשה למחשב ניייד היא כי למשפחה אין מקום לשים את הנייח תזכו למצוות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי עד לאחרונה לקוח מאוד נאמן של BUY2USA (חברת שילוח ישראלית מאמריקה), אבל משהו קרה שם ואני שם לב שאני נדרש לשלם מחירים אסטרונומיים פתאום על חבילות שעל כמותן פעם שילמתי כ22$. מישהו מכיר תחליף נורמלי לbuy2usa? תודה עריכה: כבר ניסיתי את MUSTOP שהיו זוועת עולם, ואת shipito שסתם לא נוח ונראה קצת שיידי.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בחיים לא נרשמתי לשטות הזאת ועכשיו בימים האחרונים קופצת לי הודעה בכל מיני אתרים שאומרת שהגישה לאתר נחסם כי יש שם רוגלות עכברושים ציפמאנקס ובולשיט נוסף אני משוכנע שמה שקורה פה זה שבזק דוחפים את השירות וגובים על זה תשלום ובונים על זה שאנשים לא ישימו לב ויצטרכו ממש להתקשר ולבטל את השירות וגם ככה הם יגבו את הכסף על התקופה שהמשתמש לא היה מודע שכפו עליו את השטות הזאת לעוד מישהו זה קרה? פעם להתערב בהרגלי הגלישה את המשתמש היה משהו שרצו להתצניע ולא להביא לידיעת המשתמש שיש גוף מאחוריו שממש רואה הכל היום כבר אומרים לך ישר לפרצוף אנחנו יודעים בדיוק באיזה אתרים אתה גולש מסתכלים על כל קליק שאתה עושה …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין הרבה מאתרים שונים, ולפעמים קשה לעקוב אחרי כל ההזמנות. לכן פיתחתי מערכת שעוזרת בניהול ואירגון הזמנות באינטרנט (כרגע תומכת באיביי ואלי אקספרס, בקרוב נרחיב לעוד אתרים), בשם iOrder. המערכת מורכבת מאתר ותוסף לדפדפן (כרום) שיצרתי. אחרי שסיימת לרכוש מוצר כלשהו, התוסף מאותת לך שעכשיו אתה יכול למשוך את נתוני ההזמנה בלחיצת כפתור ולאחסן אותם תחת המשתמש שלך. בשלב הבא כל המידע על הפריטים שהזמנת מהאתרים השונים מוצג באתר בטבלה נוחה, יחד עם המלצות לרכישת מוצרים דומים, אפשרות למעקב אחרי החבילה ועוד. גם אם התקנתם את התוסף אחרי שכבר קניתם מוצרים, אפשר לחזור לעמוד של פרטי ההזמנה של כל מוצר מאיביי/אלי אקספרס, ולמשוך את המידע ע"י לחיצה על EXTRACT בתוסף. הכל בחינם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769820 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769819 הבדל של 50 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפאונד הבריטי נמצא בשפל היסטורי אל מול השקל הישראלי ואל מול שאר מטבעות המערב, וזה הופך את רכישתם של כמה וכמה מוצרים לאטרקטיבית במיוחד להמשך: https://hwzone.co.il/לנצל-את-ה-brexit-מוצרים-באמאזון-בריטניה-שכדא/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אפתח בהתנצלות, הבחנתי ב"סטיקי" בנושא קנייה מחול אך לאחר מעבר על תוכנו לא מצאתי מידע העונה על השאלה שלי... אז ככה החלטתי להציץ באמזון אנגליה לרגל הירידה בערך הלירה, ואכן מצאתי אוזניות ׁׁ(מדגם Sennheiser HD650 למי שמתעניין) במחיר די משתלם. עכשיו לפי מה שהבנתי הם נותנים (אמורים לתת) מחיר סופי כולל משלוח לארץ ומיסים. עם זאת, אחותי ציינה בפניי שלאחרונה הזמינה משם (אמזון אנגליה) חבילה בשווי של כ35 לירות ולא רק שהחבילה כן עצרה במכס, אלא גם דרשו ממנה לשלם 140(!) שקלים (מכס + עמלת שקר כלשהו) אני קצת מבולבל מכל הסיפור הזה. לפי בדיקה שערכתי על אוזניות אמור להיות מכס של כ17 אחוזים ומעם בשיעור דומה. במעמד התשלום, באתר של אמזון, מוצג בפני הפירוט הבא: (הכל בGBP) …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו התנסה בשירות הזה? (מופיע כרגע בפרסומות באתר). על פניו נראה נחמד, החזר של 4%-5% בהרבה מקומות שאני קונה מהם. העובדה שמדובר בשיתוף לאומי קארד אומרת שיש גב להבטחה הזו. יש ממה לחשוש?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ! מכרתי טלסקופ באינטרנט, שזו קופסא של בערך 70 סנטימטר אורך, 40 רוחב, 30 עומק במשקל 20 קילוגרם. בדקתי בEMS של דואר ישראל והעלות היא מעל 700 שקלים שזה מגוחך. ניסתי ליצור קשר עם UPS אבל כבר בניתוב שיחות הם דורשים מספר לקוח כדי לעבור הלאה, כלומר לחברות בלבד. מה האפשרות של אדם פרטי לשלוח משהו בפחות מ700 שקל לחו"ל ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים, ממש בקצרה: לפני שנה עברתי מבזק לאקספון (ספק+תשתית), אינטרנט סביר אבל עכשיו אני רוצה לנסות את 012 (שמיתגו את עצמם כפרטנר לאחרונה). התקשרתי, אמרו שאין בעיה, התחברתי, אמרו שיגיע טכנאי ואח"כ להתקשר אליהם להשלמת החיבור, התקשרתי. ואז אמרו לי שבמכירות טעו ושהם לא יכולים להעביר אותי מתשתית אקספון לתשתית שלהם, אני חייב להעביר קודם את התשתית לבזק ורק אז הם יוכלו להעביר אותי. אמרו שזה החוק, ממשרד התקשורת. זה נכון? משרד התקשורת יצרו את השוק הסיטונאי כדי לשבור את המונופול של בזק רק כדי לתת אותו לחברות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היה באתר אפשרות לסנן סמרטפונים לפי מחיר וחברה תשלחו לי קישור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים סים, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו ווי-פי משום מה). השאלה שלי היא לגבי החבילה הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו "חבילות גלישה", שבד"כ נתנו פחות GB מהחבילות הרגילות (שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני החבילות גלישה האלה גם עלו יותר מחבילה רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "חבילת גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB גלישה, וכל זה ב-29שח לחודש למשל, זה לא טוב? …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Intel i7-3770 Scythe Ninja G.Skill Ripjaw X 8GBx2 WD 2x320GB Seagate 1X4TB Crucial M4 256GB Thermaltake TPXT 675w Saphire R7870HD MS SideWinder X6 Razer Black Mamba PLantronics GameCom Fractal Design Define R4 מתלבט איזה מחיר לשים שיהיה פייר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הRazer Tiamat שלי נשברו (הקשת שמחברת בין שתי האוזניות נשברה). הייתי מאוד לא מרוצה מהאוזניות האלה, קניתי אותם לאחר Siberia V2 שהייתי מאוד מרוצה מהם. הסאונד בTiamat היה מאוד "מזוייף" לטעמי. עכשיו אני מחפש זוג חדש ורציתי לשמוע המלצות מהפורום כאן. חשוב לי שיהיה מיקרופון כי אני מרבה להשתמש בSkype\Teamspeak, לא רואה סרטים בכלל ומעט מוזיקה, כלומר העיקר הוא למשחקים במחשב. אני גם חייל לקראת שחרור ככה שאין לי תקציב לאוזניות בטווח ה1000+ ש"ח. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא היה כאן בעבר פורום כזה? קיצר, על מנת לא לצאת כמו המוכר הזה: https://hwzone.co.il/advert/מחשב-גיימינג-במחיר-מנצח-gtx970-עם-3-כונני-ssd/ הייתי רוצה לקבל מחיר שלדעתכם אני יכול למכור את המחשב הנוכחי שלי: i5-3570 (לא K) כרגע המחשב פועל כבר כמה חודשים עם OC קטן של 3.8 (או 4.0 אני לא זוכר בדיוק) GHz ללא שום בעיות. 16 ג'יגה RAM מסוג DDR3 GTX970 בא ללא דיסקים קשיחים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפי מה שהבנתי, מחיר המשלוח באמזון נגזר לפי תחשיב מסוים שאמזון עושים ומשקללים לתוכו עלות של מכס / עמילות מכס וכיו"ב והקונה לא נדרש להוסיף כסף במקרה שהעלות היתה נמוכה ממה ששולם בפועל (תקנו אותי אם אני טועה) השאלה היא, האם במצב הפוך כשאמזון למשל גובה מכס עבור מוצר שאין עליו, לצורך הדוגמא מכס בארץ, האם היא מחזירה את החלק היחסי לקונה או שזה באותה שיטה שמה ששולם לא מוחזר ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מחשב לפי ההצעות המומלצות שלכם ... המחיר בKSP : 6154 שקלים. (כולל windows ). הדבר הזה יעבוד ?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-