צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות נעליים של Caterpillar בזול. האם כדאי לי לקנות אותן מהאינטרנט? מאיפה? אני מחפש דגם ספציפי במידה ספציפית שאני כבר מכיר טוב, ולכן אני לא צריך למדוד את הנעליים. (מעולם לא קניתי נעליים מהאינטרנט, ואני לא מכיר אתרים מתאימים)
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את האוזניות מדגם STUDIO במחיר הכי זול. אני מתכוון למזוייפות כמובן...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25. המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח. המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ. באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר. לכן, זו ההתלבטות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך בSKYPC , הכרטיס התקלקל החזרתי אותו לחנות (הוא אצלי בסך הכל 4 חודשים)אמרו לי שתוך שבוע הכרטיס מסך יחזור אלי תקין. מאז החנות סגורה ואין לי מושג אך לקבל את הכרטיס מסך שלי בחזרה. מבקש עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה הספק המומלץ ביותר כיום כדי לקבל את המירב מחיבור 12/1 שלי. הן מבחינת עלות והן מבחינת מהירות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה את corsair k70 ב920 ורוצה לקחת גם עכבר שיצא ב60%. לא רייזר סוג החזקה claw אם אפשר המלצה על כמה דגמים מומלצים והסבר עליהם.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי עכבר MIONIX שיש איתו תקלה ואני צריך לשלוח אותו אם אני לא טועה לשוודיה אני חושב שהעכבר והקופסא שלו לא עוברים את ה 200 גרם השאלה איך הולך התהליך של השליחה לחו"ל? אני צריך להביא קופסא מיוחדת או שמביאים בדואר? איך מדביקים לאן זה נשלח? והכי חשוב כמה זה בערך אמור לעלות אני ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא ממש הבנתי את התהליך והמחיר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה לעסקים יש חנויות כל כך טובות אבל לצרכנים אין חנויות טובות? באתר העקום של HP בישראל, יש המון מחשבים שבכלל אי אפשר לקנות, כי זה זמין רק לעסקים. לפחות בחנויות שהם מפרסמים באתר יש הרבה פחות מחשבים זמינים ממה שמוצג בקטלוג שלהם. https://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=24349512&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001 איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הגשתי בקשה לביטול עסקה באיביי והמוכר בהתכתבות שלי איתו סביב זה רוצה שאדרג חיובי אותו וכן הוא אותי ולאחר מכן אבקש ממנו לבטל והוא אכן יסכים...הסיבה לביטול היא שהוא נחשד אצלי כנוכל לפי הפידבקים שנראים מזויפים על עסקאות של סנטים שהוא ביצע... כמו כן לא ניתן להציג את המוצרים האלו שלו כשאני מנסה לראות אותם...יש לציין שעשיתי את העסקה דרך הפייפאל שלי...איך אני ממשיך להתייחס לעניין כי אני מרגיש שאני בידיים שלו כרגע תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות איזשהו מוצר מחו"ל וחשבתי ללכת על השירות של אמריקן אקספרס בגלל שיש לי כרטיס שלהם הבנתי שהם נותנים את המחיר הכי זול לדברים האלה..אך אני לא יודע מה טיב השירות שלהם.. מישהו הזמין דרכם ויכול לתת חוות דעת? האם זה אמין? אשמח לכמה שיותר מידע אודותיהם.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיזם הטלוויזיה החדש של סלקום, ה-סלקום TV, מרשים מאוד מצד אחד אבל גם מעלה שאלות רבות מצד שני, כשהנעלם הגדול הוא סיכוי ההצלחה המעשיים של השירות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9c%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאמור אני מעוניין להרכיב מחשב נייח ולהזמין את החלקים מחו"ל. אני מעוניין ברכיבים שיוכלו להריץ משחקים מודרנים בהגדרות הגרפיות גבוהות ושיהיה מספיק איכותי כדי שיוכל להריץ משחקים שיצאו בשנים הקרובות. תקציב כולל: 6,500 שח (עם או בלי מוניטור). אשמח לקבל המלצות למפרטים ולינקים לרכישת הרכיבים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ממש בקצרה: לפני שנה עברתי מבזק לאקספון (ספק+תשתית), אינטרנט סביר אבל עכשיו אני רוצה לנסות את 012 (שמיתגו את עצמם כפרטנר לאחרונה). התקשרתי, אמרו שאין בעיה, התחברתי, אמרו שיגיע טכנאי ואח"כ להתקשר אליהם להשלמת החיבור, התקשרתי. ואז אמרו לי שבמכירות טעו ושהם לא יכולים להעביר אותי מתשתית אקספון לתשתית שלהם, אני חייב להעביר קודם את התשתית לבזק ורק אז הם יוכלו להעביר אותי. אמרו שזה החוק, ממשרד התקשורת. זה נכון? משרד התקשורת יצרו את השוק הסיטונאי כדי לשבור את המונופול של בזק רק כדי לתת אותו לחברות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אני מעוניין בשואב אבק רובוטי, והתקציב שלי 1500 ש"ח. יש כ"כ הרבה אופציות ואני לא יודע מה לבחור. חשבתי בהתחלה לקנות את הroomba620 אבל אז ראיתי שיש מלא מבצעים (גרופון, וואלה שופס וכו'..) על שואבים מבית ecovacs LG samsung וכו'.. יש למישהו המלצות? התנסות עם אחת החברות האלו?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב. האם אפשר לקנות באליבאבא פריט אחד? אני רוצה לקנות את המוצר הזה איך אני יודע אם הוא מוכר ביחידות? ואיך אני יודע מהו המחיר? והאם זה בטוח לקנות מאליבאבא והמשלוחים מגיעים. כמו באליאקספרס ואיביי. תודה. http://www.alibaba.com/product-detail/Cheapest-5inch-Intel-Atom-Z530-1_1945735888.html?spm=a2700.7724855.35.1.NZssXW
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הכוונה בימים בין BF לכל אלה שאחריו .... ?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום: יש לי מכונת גילוח פיליפס מדגם HQ7530. מאז שהחליפו למכונת הגילוח את כל המכלול הקדמי עקב חדירת מים, שנגרמה כתוצאה מזה שהמעבדה לא אטמה כהלכה את המכונה לאחר שהוחלפה בה סוללה, מהירות הסיבוב של המנוע מכונת הגילוח שלי יורדת באופן דרמטי לאחר 2-3 גילוחים בלבד, כאשר בעת שאני מחבר אותה להטענה, תוך מספר דקות מרגע ההטענה, נורית הטעינה במכונה מהבהבת ומתריעה שסוללה טעונה במלואה ומפסיק להטעין אותה. נתנתי לאבא שלי את מכונת הגילוח והוא שלח אותה לסניף שירות רם בהדר. לאחר כמה ימים הם החזירו לו אותה וטענו שהם בדקו והכל תקין. פניתי לסניף שירות רם בהדר, וסיפרתי לנציגת שירות הלקוחות את הבעייה, וכל פעם היא אומרת לי שצריך להטעין למשך כ-3-5 שעות (גם כאשר אני מסביר לה שזה לא נכון לגבי סוללת לי…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לבטל דרך איביי ופייפאל ולא ניתן ליצור איתם קשר כי זה כותב שלא קניתי את המוצר למרות ששילמתי וירד בפייפאל. מה אני עושה במקרה כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-