צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהת'ראד נשמע כמו פרסומת, אבל מישהו נתקל בחברה http://www.fromusa.co.il ? נראה כמו עותק של ushops (אותם מחירים 1:1), הם מציעים גם משלוח ימי, אבל נמצאים בNY ולא NJ (טוב בשביל מיסים בתוך ארה"ב). האתר שלהם נראה חובבני משהו ואין ביקורות עליהם באינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות. מצד אחד ישנה חנות קטנה(נדמה לי) שכשבונים בה מפרט הוא יוצא זול יותר מTMS ב200 ש"ח (ומIVORY/KSP ב 300), אני רוצה לתמוך בה כי צריך לעזור לכל מי שמציע תחרות. מן הצד השני, אני קצת חושש מכך שהיא תיסגר לפני תום האחריות. כמו כן, אם אני ניגש לTMS ומבקש להשוואת הצעת המחיר אני מקבל יתרונות נוספים כגון מחיר נמוך יותר (הם מצהירים שיתחרו בכל הצעה), משלוח חינם בשביל מימוש אחריות (בניגוד ל30 ש"ח שהחנות השניה גובה) והבנתי שיש להם 20% הנחה על רמקולים בקניית מחשב חדש מה שיחסוך לי עוד 60 ש"ח. בקיצור, אני מניח שאני מנסה להשקיט יסורי מצפון () ולברר מה ההשלכות של הבחירה שלי בחנויות המבוססות יותר ומה לדעתכם האסטרטגיה הנכונה לפעול בה? (וכן, אני די תפרן וסופר כל שקל).
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, שאלה קטנה, רוצה לדעת בעקרון איזה בנק נורמלי אני יכול להצטרף לפי הכותרת הנ"ל? כשאני כותב נורמלי, אני מתכוון לכל בנק שהוא לא הבנק לאומי. ראיתי שבמזרחי מציעים הצטרפות עם תנאים נחמדים, למשל פטור מעמלות ל 3 שנים, וכל מיני ירקות. תודה!
-
- 25 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו קנה באתר הזה משהו? אתר לגאדג'טים ומתנות... http://www.out-of-the-box.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה רכשתי "מיטת נוער WAVE" מד"ר גב. המיטה הגיעה בזמן, הטכנאי התקין את המיטה, הכסף שולם והכל נסגר טוב ויפה. לאחר שהטכנאי הלך, התיישבתי לי על המיטה כדי לחוש אם זאת באמת המיטה שהזמנתי. חיצונית המיטה נראת בידיוק כמו שהייתה בחנות אבל בנוחות וברכות, לא. לאחר מספר טלפונים ופקסים רבים לחברה בשאלה היתכן שזה לא תהיה אותה המיטה נמסר בתגובה כי אין סיבה שזאת לא תהיה המיטה שהוזמנה וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתרכך, אמרו לנו בנוסף שננסה חודש ונראה מה יהיה אחר כך. נתנו צ'אנס לניסיון המריחה הזה ובאמת ניסינו. יש לציין שבהמלך הזמן של ה"ניסיון" הלכתי לכמה סניפים שלהם הלכתי להרגיש את נוחות המיטה באותו הסניף וזה פשוט לא כמו שקיבלתי, ובכל מקום ששאלנו אם המיטה מגיעה באותה רמת הרכות א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבקש עזרה מידעני החוק בפורום. הסיפור הוא כזה: חברתי ביטלה חבילת באנדל בהוט בשנה שעברה. מאז היא לא קיבלה חיובים מהספקית נטוויז'ן. עכשיו, באמצע שנת 2013 פתאום נגבו ממנה כ250 שקל מהספקית נטוויז'ן. כל מה שניסיתי להסביר ולהכניס היגיון לקופסה הקטנה בראש שלהם, הם מתעקשים ש"אין סיכוי שתקבל החזר". לטענת הנציגה והמנהל שביקשתי, מרגע שהתנתקה מהבאנדל דרך חברת הוט, בנטוויז'ן "חשבו" שהיא ממשיכה לשלם להם, ולכן המשיכו לספק לה שירות בלי ששילמה עליו. עכשיו, בסוף תקופת החבילה, החלו לחייב אותה על חבילה חדשה, חבילת המשך שאחרי סיום הבאנדל ועל כך הגביה. מיותר לציין שהיא לא צרכה את השירות מרגע שהתנתקה מהוט ועברה דירה. אני רוצה להבין: האם כשחבילה עומדת לפוג, יש חובה על ספק השירות להודיע ללק…
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בעקבות שינויים שנעשו באתר של הוט אין אפשרות ללקוחות קיימים לראות את המבצעים המוצעים להם, ולכן הכנתי פה רשימה של כל המבצעים האלו לטובת משתמשי האתר: טריפל Platinum: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת ספורט 1,2 ו- 1HD + חבילת ספורט 5 + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HD בתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום קו טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים כל זה ב- 453 ש"ח לחודש ללא הגבלת זמן (החברה רשאית לעדכן את המחירים מעת לעת). טריפל Top: טלוויזיה: חבילת הבסיס + כל חבילות התוכן + חבילה רוסית + חבילת פרימיום + שני ממירי HD (שדרוג לממיר מג'יק HDבתוספת של 10 ש"ח) תשתית אינטרנט: 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום …
-
- 1 תגובה
- 8.4k צפיות
-
-
אהלן, להלן סיפור קצר על התרשמותי וביקורי בחנות בעלת ביקורות רבות - KSP. הגעתי על מנת לקנות מתאם מהארדיסק 2.5 ל 3.5, מראה למוכר את המגירה של המארז ושואל האם יש להם מתאם שיתאים למגירה, המוכר: "אין לי מושג מה זה הדבר הזה ששמת פה" ( 1:0 למוכר, הראית לי מה זה) לאחר מכן שכהסברתי לו שזו מגירה של מארז אמר לי "כן אבל אין לי מושג אם זה יתאים או לא" (וועלאק אתה אחלה מוכר, גם עבדת עלי ואתה כן יודע מה זה, ניתן לך עוד נקודה לטובתך), לאחר מכן הפנה אותי למחסן אולי הוא יוכל להראות לי , הולך למחסן שואל אותו על המוצר, מסתבר שאני בתור לקוח צריך להגיד לאפסנאי מה המקט של המוצר (ראש קטן כבר אמרנו?) מחכה 5-7 דקות שהוא יסיים עם מישהו שנתן לו קבלה בערך דקה אחרי שהתחלתי לדבר איתו (לקוח קיים > …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם ההודעה נכתבה בפורום הלא נכון נא להעביר שלום - מתנצל מראש על החפירה אבל זה עניין חשוב [=, לפני כשבוע הזמנתי חבילה מחשב + מסך מksp בסך 5025 ש"ח, אתמול(יום שני) אספתי אותה מהסניף בנהריה. רגוע ושמח לבב הגעתי לביתי וחיברתי את המסך והמחשב וכשבאתי להדליק אותו נחרדתי למשמע אוזני - אחד המאווררים פשוט עושה רעש נוראי ולא תקין. למחורת(יום שלישי - היום) הגעתי לסניף וכשפתחו את המארז גילו שהמאוורר של הספק כח הוא שעושה את הרעש והחליטו שהספק לא תקין( Crosair VS550 550w Series). כמובן מייד ציפיתי שיחליפו לי את החלק אבל פה העניינים מתחילים להסתבך. לדבריהם הספק הזה שהזמנתי(שמחירו 250 ש"ח) היה האחרון בחברה ואין אפשרות להחליפו בחדש. האופציות שהביאו לי הם: 1)לשלוח את החלק לתיקון ושיחזור אח…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני משתמש ב-Windows 7, ואני רוצה לשפר את ביצועי המחשב, על ידי הפעלת מערכת ההפעלה, אופיס והדפדפן על כונן SSD, במקום כונן סטנדרטי, כמה מקום אני אצטרך, וכמה התענוג יעלה לי? (והאם אני מפספס משהו? יש עוד תוכנות סטנדרטיות שכדאי לשים על SSD?) המחשב משמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ועבודה על אופיס בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/nexter-smart-tuesday/Article-b95d99941780141006.htm&partner=homepage_jumbo בספק שיהיה משהו יוצא דופן, אבל למי ששוקל קניה בכל זאת כדאי לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מוצר של Ivory שעולה אצלם 440 ש''ח ובחו''ל 360 שקל, הם חנות שתוריד מחיר?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין ההתקשרות היחידה שלך עם החנות לאחר הקניה היא האחריות, האם: א) יש שירותי אחריות כלשהם שחנות מחשבים מעניקה בעצמה ולא רק מעבירה ליבואן שיתקן? ב)יש אפשרות נוחה לממש אחריות אצל היבואנים השונים? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על מקומות שכדאי לקנות בהם בדים, לפרוייקטי תפירה עצמאיים? (לא בהיקפים גדולים מדי) חנויות רגילות או מקוונות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג קופסאות זולות כאלה? Zap לא ממש יודע לעזור, וחלק ממנועי החיפוש לא יודעים לאכול כמו שצריך את ה-& באמצע השם, אז זה גם הופך את זה לקשה. מצאתי קופסאות באתרים ישראליים בחיפוש בגוגל - א. אגיאן, כלי בית, שמחי ובניו (לא חנות אינטרנטית), ועוד כל מיני. (ולכל חנות - דגמים שונים!) בנוסף, יש כבר המון זמן קופונים שלהם, אבל הם מכילים סט עם גדלים שונים, בעוד שאני מחפש רק את הקופסאות הגדולות. (יש לי מספיק קטנות) חלק מהקופסאות היו גם ב-Ebay, אבל אני לא אוהב לקנות דברים שקשורים למזון משם. למישהו יש הצעה מאיפה הכי נכון לקנות? בנוסף - האם יש מתחרים מוצלחים ל-Lock&Lock שהם באיכות דומה, ומחירים זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי חנות עם מוצר שאני לא יודע למצוא בארץ - Fa Spicy Black. (מישהו יודע למצוא?) לצערי, למרות שהאתר באנגלית, הוא שולח רק בתוך נפאל. מישהו מכיר שירות תיווך משלוחים שעובד עם נפאל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מארז שלא ידוע לי שנמצא כרגע בארץ: http://www.amazon.com/gp/aw/d/B006I2H04I?vs=1 המחיר שם הוא הכי זול אבל עם משלוח הופך ליקר מאוד. יש לי מישהו בארצות הברית אז חשבתי שאולי הוא יוכל להביא לי. כמו שניתן לראות החבילה עולה 85$ ויהיה עליי לשלם עוד 18%, זה מה שידוע לי. אצטרך לשלם מיסים נוספים? יש חברת שליחויות זולה לשם שינוי, עד עכשיו ראיתי רק מחירים מטורפים שעולים פי 2 מהמארז, אשמח לשמוע אם יש כזאת. לדעתי הם מחשבים לפי הנפח של החבילה ולא לפי המשקל ולכן זה עולה יקר מאוד. אם מישהו יודע על קיימות של מוצר זה בישראל אשמח אם יביא לי פרטים. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי את עצמי נזקק לחמישה מכשירי אל-פסק. אני משער שאני לא היחיד שצריך לקנות או לחדש אל-פסק. נכון לעכשיו שמתי עין על ADVICE AD850PRV שמחירו הנמוך בזאפ עומד על 395 ש"ח. זה לא חקוק בסלע ואם נגיע לכמות משתתפים מכובדת נוכל לכוון לדגמי פרימיום במחירים סבירים. אשמח אם המעוניינים להשתתף יגיבו כאן בת'רד. גם המלצות לדגמים יעילים\משתלמים יותר יתקבלו בברכה. עדכון קיבלנו הצעת מחיר לשני דגמי אל פסק: Aviem Pro 2080 800VA - סוללה אחת. מחיר מבצע באתר 342 ש"ח. מחיר לקניה הקבוצתית 275 ש"ח. Aviem Pro 2100 1000VA - שתי סוללות. מחיר מבצע באתר 539 ש"ח. מחיר לקניה הקבוצתית 456 ש"ח. מפרט מלא לשני הדגמים כאן. המחירים לקניה הקבוצתית אינם כוללים משלוח. תוספת משלוח 33 ש"ח. ניתן לכלול בכל משלו…
-
- 232 תגובות
- 54.5k צפיות
-
-
הכל התחיל כשעדכנתי את מערכת ההפעלה בסמארטפון שלי, וגיליתי שהאינטרנט הסלולרי עובד למרות ביטולו בעבר. התקשרתי למוקד השירות, הבעתי תרעומת על כך שלמרות בקשתי ופעולת הניתוק הקודמת האינטרנט ומגוון שירותי תוכן הפותחות את המכשיר לאפשרויות מזיקות, חזרו לעבוד ללא אישורי/ידיעתי, וביקשתי שינתקו ויחסמו אותם שוב. אחרי פעולת הניתוק לא יכלתי להיכנס לתא הקולי כי הקוד לא עבד. התקשרתי למוקד וגיליתי שהקוד הקודם עדיין קיים, ושהקלדתי אותו תקין כמו תמיד, ולמרות זאת המערכת שלהם הודיעה על שגיאה ולא איפשרה כניסה. המוקדן שינה לי את הקוד לאותו המספר בדיוק, ובכך לכאורה "איפס" מחדש את הקוד של התא הקולי, שבתורו חזר לעבוד. לא עבר שבוע ושוב המערכת שלהם מודיעה על שגיאה בקוד. ושוב התקשרתי וגיליתי שהקוד עדי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סופסופ ואמנם לא לגמרי וכמו שצריך אבל יש שינוי מסויים בעניין אגרת רשות השידור לגבי אנשים שאינם קולטים רשות השידור. לינק מכלכליסט
-
- 72 תגובות
- 10.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו קנה פעם 10 חולצות ב-6DollarShirts, ויודע להגיד מה מימדי החבילה המתקבלת? (להזנה למחשבון של Buy2USA) אולי עדיף להשתמש במשלוח היקר שלהם? (40 ומשהו דולר ל-10 חולצות)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-