עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. גיליתי עכשיו אתר תיווך משלוחים זול בהרבה (לפחות עבור המקרים שבדקתי) מאשר Buy2USA ו-Mustop: Shipito בדקתי אותו לדוגמא עבור ה-Kindle, והם דורשים תיווך של פחות מ-4 דולר. (Buy2USA דורשים 20, למיטב זכרוני. אולי קצת פחות כי זה Amazon) נסו את המחשבון שלו. הוא זול בסדר גודל מהחלופות הישראליות. יכול להיות שיתחיל להיות כדאי להזמין דברים מ-Ebay שלא נשלחים לישראל. נ.ב. עוד לא יצא לי להשתמש בשירות, אבל שמעתי עליו לראשונה בכתבה הזו, שמכילה עוד הרבה מידע מעניין בנושא.

• 12 תגובות
    • 9.2k צפיות
  2. Started by Ash Binary,

אני צריך כמה חלקים של מחשבים ניידים לשדרוגים/תיקונים חשבתי להזמין הכול ממוכר 1 כדיי לחסוך על משלוחים ממוכרים שונים, אבל הוא לא נותן הנחה נוספת על קניה מרוכזת אז אני נשאר אם המחירים האלה, מצד 1 הם נמוכים יותר בהשוואה למה שיש בארץ, מצד שני.... עדיין יקר ברמות על...... מדובר בחלקים יד 2 (מפירוקים) במצב תקין, מה שצריך להיות בדוק (דיסקים קשחיים וכו) לטענתו נבדק ונמצא תקין. מחירים ב $, המוכר/המשלוח מ USA מסך ל Thinkpad X60s מורכב בפלסטיק כולל כבלים וצירים 69.88$ פלסטיק ל Thinkpad X60s ללא משטח מגע 19.88$ פלסטיק ל Thinkpad T60 כולל משטח מגע 14.88$ זיכרון 4GB (2x2GB) PC2-6400 DDR2 למחשב נייד 39.88$ זיכרון 1GB PC-2700 DDR למחשב נייד 24.88$ זיכרון 1GB (2x512MB) PC-2700 DDR למחשב ני…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by rivim,

אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחפש לקנות לפחות 5 יחידות, בEBAY יש מיליארד מוכרים ובפעם האחרונה שהזמנתי קיבלתי משהו שהתפרק אחרי חודש... מישהו הזמין ויכול להמליץ על מוכר עם מוצר לא באיכות זיפט? מחפש משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/New-USA-US-To-Europe-EU-Euro-Travel-Charger-Power-Plug-Adapter-Converter-/261155283261?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item3cce11613d תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי רכישת סוללה לנייד. הנייד הוא hp probook 4330s, הסוללה שלו הלכה ע"פ בדיקה של hp battery check. מעולם לא החלפתי סוללה למחשב נייד אז רציתי לשאול האם הסוללות הלא מקוריות הם סבירות? האם יש יצרן מסויים של סוללות חליפיות שמומלץ? באמאזון מצאתי את הסוללה הזאת http://www.amazon.com/Battery-HP-ProBook-4330s-Genuine/dp/B00DNW1RAE/ref=cm_cd_al_qh_dp_t שהמוכר טוען שהיא מקורית מ-HP, יוצא 300 ש"ח בערך במשלוח באוויר. בארץ לפ המחירים שראיתי סוללה מקורית עולה 500 ש"ח. אשמח לתובנות של אנשים עם ניסיון בעניין. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Harbi,

בעקבות הקבוצתית של הSSD של סמסונג צצו הרבה רשתות שרכבו על גב המבצע, כמו שהצהרתי באשכול הקניה אני אישית לא נפלתי לפיתוי והזמנתי מTMS. אבל יש לי קרוב משפחה שרוצה לשדרג 2 מחשבים בבית שלו ועוד 2 מחשבים של הבן שלו, סיפרתי לו את הסיפור של הקבוצתית ואני יכול להבין אותו שהוא אמר לי שהוא רוצה לחסוך בכסף כמה שאפשר. בכל זאת זה חיסכון של כמעט 400 ש"ח... בקיצור איפה הייתם ממליצים לו לקנות IVORY שמוכרים ב720 או KSP שטוענים שאם תבוא עם מחיר זול יותר הם ישוו למחיר?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by -Tal-,

שלום לכולם רציתי לקנות מחשב נייד של סמסונג היום ובחנות נמסר לי שהאחריות היא מ"סמליין" 3 שנים ולא מ"חיון". האם האחריות הזאת היא רשמית או שמשהו מסריח פה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by xena,

אודה להמלצה. מה שחשוב הוא כמובן צריכת החשמל. המליצו לי בחנות על הדגם הזה, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791847 אבל 5 קוט"ש?! הייתי רוצה צריכה שפויה יותר אם אפשר. מבחינת תנאי החדר, אין משהו חריג במיוחד (חלון, קיר חיצוני או כל נתון אחר).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gal505,

מתי ואיך מתחיל הבלק פריידי? והאם יהיו הוזלות של מוצרים כגון עכברים או מעבדים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by quantum03,

מדובר על דיסק קשיח 1 טרה של wd מסדרת caviar green. רשת אייבורי הסכימו להחליף לי את הכונן , אבל הם טוענים שאני יכול לקבל רק כונן שמישהו החזיר בגלל שהוא התחרט...ולא כונן חדש. סך הכל נשמע הגיוני , אבל פה מדובר בכונן ולא במעבד שאם קורה לו משהו אני יכול להחליף אותו ולא ייגרם לי שום נזק. במקרה של דיסק קשיח , האמינות מאד חשובה , ואני לא יודע מה האדם שהקשיח היה אצלו עשה עם הדיסק , ואיך הוא טופל במעבדה ובחנות. בדרך כלל , במקרים של החלפת דיסק קשיח מקבלים דיסק חדש או דיסק משומש\מחודש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בארץ או באיביי מדבקות סיליקון לריהוט להגנה על פרקט מפני שריטות. מדבקות\מסמר* אני שעה מחפש את זה בגוגל ולא מוצא כלום

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by Coldmetal,

שלום לכולם, קניתי ספק כוח למחשב מחברה שככל הנראה כרגע, פשטה רגל\נסגרה ללא הודעה. לחברה קוראים זד מחשבים\סקיי פי סי. לפני כה שבועיים הייתה הפסקת חשמל והספק הפסיק לעבוד, נתתי להם את הספק והם אמרו שהם ישלחו את הספק ליבואן וייצרו איתי קשר כשיחזור. שבוע עבר ולא חזור אליי וכשניסיתי להתקשר לא היה מענה, האתרים שלהם לא עובדים וכשהגעתי לשם היום המקום היה סגור והאנשים שעובדים מסביב להם אמרו שהם פשטו רגל. כמו שאני רואה את זה, יש מצב שהספק שלי כבר נשלח ליבואן אבל ליבואן אין שוב דרך לחזור אליי כי בטוח שאין לו את הפרטים שלי אלא של זד. או שזד פשוט לקחו את הספק ונעלמו. אני צריך לברר איזה יבואנים פה בארץ מייבאים ספקים של seasonic ומה אפשר לעשות אם הספק שלי לא נשלח ליבואן בכלל? זהו? נדפקתי …

13. Started by Yaniv,

קניתי ב12/09 מוצר מאייבי שנשלח מארצות הברית באמצעות DHL Global Mail. לאחר יומיים בתאריך ה14/09 התווספו שלושה עידכונים וכל אחד בהפרש של שעה בערך: המספר מעקב כמו שניתן לראות ניראה ככה: GM123456789123456789 (דוגמא). האם למישהו יש ניסיון עם המשלוח הזה (DHL Global Mail) ויכול להגיד לי כמה זמן לקח לחבילה להגיע ותוך כמה זמן השתנה הסטטוס? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sabosal,

קניתי לוח אם מ-KSP שהופיע במציאון. מחיר אטרקטיבי לסוקט שלא נמכר כבר.. באמת מציאה. הגעתי הביתה, פירקתי את המחשב וכשרציתי להרכיב את הלוח החדש, גיליתי שהוא חסר את הפאנל מתכת האחורי שמתחבר למארז. צלצלתי והסברתי את המקרה, והתשובה שלהם הייתה: זה מציאון, ולכן לא מסופקים החלקים הנוספים של הלוח. אין לי בעיה עקרונית שלא הגיעו כל הכבלים והספר הדרכה (למרות שהעובדה שקניתי את זה מהעודפים לא מסביר איך הם חסרים אלא אם עשו בהם שימוש) אבל החיבור האחורי הוא חיוני וייחודי ללוח, ואין לי אליו תחליף. אני באמת לא מצליח להבין איך הם מצפים למכור את זה! (ז"א, לא לאנשים תמימים שחוזרים הביתה ומגלים שהם קיבלו רק חלק ממה שהזמינו) אף אחד לא טרח להסביר לי לפני הקנייה שחלקים חסרים (שילמתי מקדמה של 70 ש"ח …

16. היי מה הוביל אל המקרה? לפני מספר חודשים קניתי Samsung ATIV S (מכשיר WP8). היתה אפשרות (שעודנה קיימת) לקנות אותו במחיר מאוד אטרקטיבי עבור מכשיר דרך "יבואן רשמי" ולא איזה יבוא עצמי מחול. המכשיר הוא מכשיר שיובא ע"י סאני תקשורת/סקיילקס. החלטתי שבשביל לקבל מכשיר עם אחריות ששווה משהו (כך חשבתי) - אני אקח את ההימור ללכת על WP8. המכשיר הוא Unbranded - מכשיר נקי לחלוטין, "רגיל", זהה למכשיר שקנה מישהו בפינלנד, איטליה או ערב הסעודית. לגבי המכשיר: המכשיר מצויין מבחינה חומרתית. מבחינת WP8 - אני מאוד מחבב את המערכת, אם כי יש הרבה דברים שעדיין "לא אפויים". במשך הזמן מיקרוסופט הוציאה את עדכון GDR2 ולאחרונה גם את GDR3. העדכונים פותרים הרבה בעיות. אחת העיקריות היא הוספת תמיכה בפרוטוקול …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היות והפורומים מלאים בתלונות על הרשת, אני מרגיש צורך לציין שירות ראוי שקיבלתי בסניף הנידון. לפני שבוע קניתי מהם מקלדת של מיקרוסופט (natural ergonomic 4000 או משהו בסגנון), ואחד ממקשי ה-SHIFT היה נשאר לחוץ בעקבות לחיצה של כ-2 שניות. חזרתי היום לסניף לממש אחריות, מוכן לקרב (בעקבות כל מה שקראתי עליהם, ואחרי בלאגן שהיה לי עם בזק ביומיים האחרונים, שעושים את הרושם שהם מתחרים עם הוט על השירות הגרוע ביותר - אבל זה נושא אחר). ניגשתי למחסן, המחסנאי ראה את הבעיה וללא שאלות נוספות פשוט הוציא מקלדת חדשה מהאריזה ונתן לי אותה. פשוט מאוד. זה מרגיש קצת מטופש לכתוב את זה, ולא הייתי טורח לולא כל חוות הדעת השליליות על הרשת. יתכן וזה מאוד תלוי בסניף...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dor9,

ניקח לדוגמא כרטיס גרפי: SAPPHIRE Radeon HD 7870 GHz Edition 2GB 256-bit GDDR5 המחיר שלו ב-newegg (קישור) זה 185$ USD, כלומר 652 ש"ח נכון להיום. ועל זה עדיין יש להם רווח. בחנות כלשהיא בארץ, זה עולה בסביבות 1100 ש"ח ואף יותר. יוצא הפרש של לפחות 448 ש"ח. אם אני, בתור אדם בודד, מנסה לשלוח: לארה"ב (המקום הכי רחוק) משלוח במטוס (הכי יקר, במקום אונייה) בדואר רשום (ולא רגיל) פריט בודד במשקל 2 ק"ג זה עולה 46.40 ש"ח. ראו צילום מסך, קישור. כמה כבר שוקל כרטיס מסך? לא עובר את ה-5 ק"ג. כך שהמחיר על משלוח של כרטיס גרפי בודד אמור להיות בסביבות 125 ש"ח מקס'. dafuk?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. רכשתי מספר זכרונות ניידים (דיסק-און-קי) מסניף אשדוד באייבורי. ניגשתי למוכר, ביקשתי דיסק-און-קי אחד עם נפח 16 גיגה ושני USB בנפח 8 גיגה. המוכר הביא לי 3 חבילות, אבל לאחר זמן קצר אמר לי שאת 16 גיגה הוא אינו יכול לתת לי, ואני מצטט "מצטער אני לא יכול לתת לך את ה16 גיגה בגלל שאין לי פלוס ומינוס במערכת". אוקיי. לקחתי את ה2 דיסקים בנפח של 8 גיגה והלכתי הביתה. היום רציתי להתקין על אחד מהם מערכת הפעלה. אבל התכנה של מייקרוסופט להכנת windows setup usb tool לא זיהתה שום דיסק מהשניים שקניתי. ניסיתי USB TOOL של RUFUS וגם לא עזר. ניסיתי מחשב אחר, אבל גם המחשב השני לא קרא את 2 הדיסקים. כל זה כמובן בקצרה אבל בזבזתי על זה 3-4 שעות עד שהגעתי למסכנה ששום דבר לא עובד. ניסיתי דיסק נייד U…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by surfface,

התקלקל לי אחד הכוננים הקשיחים, הכונן היה אצלי שנתיים וחצי ועדיין במסגרת אחריות בKSP , מסרתי את הכונן בתאריך 6.10 ולאחר כיומיים שהתקשרתי נאמר לי שמחליפים כונן ויקח מספר ימים. כך נמשך כבר שבועיים וגם היום אמרו שעדיין לא הגיע הכונן. הכונן המדובר הוא SAMSUNG HD204UI הקיצר האם זה הגיוני שיקח כל הרבה זמן לממש אחראיות על חלק ועוד על חלק כזה קריטי? מה הייתם עושים ? להמשיך להמתין ולהתקשר? ללכת אליהם?(ספק יעזור)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ofer_mat,

[h=5]שלשום קניתי עכבר roccat kove+ בחנות של KSP ראשון ולאחר שהגעתי הבית פתחתי את הקופסה וגיליתי שהעכבר קטן מדי ולא מתאים לי ליד. חזרתי לחנות של KSP בתקווה לקבל שרות ושהם יעמדו בהתחיבות שלהם להחליף לי את העכבר (שהיה סגור בקופסה ולא עשיתי בו כל שמוש). אך הופתעתי לגלות אין קשר בין ההבטחות להחליף את העכבר לבין עמידה בהתחיבות והעכבר לא הוחלף. לכן אני מציע אותו למסירה ללא כל תשלום עבור מי שיקבל הכי הרבה לייקים(העכבר נמצא אצלי בתא באריזה המקורית במצב חדש !!!) גם אם הפוסט הזה ימחק אני יעמוד בתחיבותי לתת את העכבר ללא כל תשלום רק כדי שכול 73726 משתמשי KSP בפייסבוק ידעו איזה שרות הם הולכים לקבל עבור הכסף שלהם[/h]

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. חברים של ההורים מגיעים לארץ עוד חודש כנראה, בעלי דרכון אמריקאי אך בנסיעתם משתמשים בדרכון ישראלי. הם יוצאים מארה"ב, מגיעים ל-X זמן לארץ ואחרי כן חוזרים. האם המכס זה משהו שבכלל צריך לחשוש ממנו? אם אני מנסה להחיל את זה עליי, אז כשאני טס לחו"ל אף פעם לא נעצרתי/שמתי לב למכס בודק אנשים שנכנסים למדינת היעד שלהם אלא רק כאשר הם חוזרים לארץ המקור שלהם עם אי אילו דברים במזוודה שלהם. האם במצב כזה יש מה לחשוש כשאותו אדם ישא במזוודתו מכשיר סלולארי חדש (בקופסא נניח)? האם יש סיכוי שיעצרו אותו במכס בארץ וידרשו ממנו לשלם?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by barak353,

אי אפשר להתקשר אליהם האתר לא עובד מאתמול! חנות שמאוד אהבתי הבנתי שהם פשטו רגל.. עכשיו זה מוזר קראתי כתבה שהם פשטו רגל ב-2011 וקניתי מהם מחשב בתחילת 2013.. אז יש לי שאלה, אם קניתי אצלהם מחשב עם ביטוח לשלוש שנים? זהו הלך הביטוח? דפקו אותי? אם נשרף לי חלק במחשב נגיד המאבד אין לי למי ללכת?

24. היי מצאתי חנות שמוכרת מוצר שאני רוצה לרכוש והוא נעליים סגורות וחמות לחורף הקרוב. 1. איכות אם מישהו מכיר או התנסה, מה איכותן של הנעליים ? מחירן יחסית נמוך וכאן זה מחשיד. 2. מידות : המידה שלי היא 43.5-44 כך שהמידה האמריקאית היא 9.5 ? 3. קופונים והנחות, איך ניתן להשיג לפני קניה ? תודה. חנות 1 http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-Hiking-Boots-Men-Oxfords-Travel-Outdoor-Couple-Casual-Fashion-Brand-Shoes-Climbing-Mountain/1062631982.html חנות 2 http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrival-Men-s-Warm-Boots-Short-Boots-Martin-Boots-Free-Shipping-XMX034/1271908379.html

25. לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים