צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a6%d7%a8%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a7/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אשלח שני חבילות דרך אמזון לישראל , אחת 71 השניה 68 (הסכומים כוללים משלוח ) כל מוצר במשלוח נפרד , האם כל עוד החבילות הגיעו מאותו ספק לאותו יעד במהלך 48 שעות ,המכס יאחד את סכום החבילות ואלשם מע"מ? נראה לי שראיתי איפה שהו שכתבו את זה , תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש חנות זולה ואמינה בחו"ל לחלקים של אופניים עדיף באיביי תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מזגן לחדר החדר הוא ממ"ד (קירות בטון) נמצא במרכז הארץ יש בחדר חלון אחד לכיוון צפון מזרח פעולה שקטה ישומש רק לקירור (אם זה קריטי) חדר 12 מ"ר יופעיל 2-3 שעות רצוף מקסימום ואולי בלילה (אם זה קריטי אז לא בלילה) מה אתם אומרים על המזגן הזה http://www.tadiran-group.co.il/index.aspx?id=4340 רשום בתכונות שלו בסוף שהוא שקט מאוד ובכללי נראה זה מזגן שיתאים לי כדאי לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר aliexpress והוא הגיע פגום, האם המוכר יכול לדרוש ממני להחזיר אותו ואז הוא יחזיר את הכסף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי הצעה מעניינת בהתנאה למינימום 5 קונים לראם שמצויין בכותרת, בהיותי סוג של בעל עניין אני לא אפרסם כרגע קישור שלו לשום חנות, אבל אתן פרטים מדוייקים יותר אם יש עניין. מחיר ממוצע הוא 840, כאשר המחיר לקניה קבוצתית שהציעו לי הוא 790 ש"ח לאחר משלוח, מי שגר באיזור הצפון יכול לאסוף בעצמו ולחסוך 10 ש"ח. זאת הנחה רצינית לראם, ובמחינה לוגיסטית יש לי כרגע אפשריות לצרף לא יותר מעשרה אנשים, ככה שאם יהיה ביקוש גבוהה לזה, תדעו שהכמות מוגבלת. הודעות פרטיות יתקבלו בברכה אבל מומלץ לשאול כאן את השאלות במידה וחסרים לכם פרטים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. היתה לי טלויזיה סוני ישנה בת עשר שנים ונהנתי ממנה עכשו אני מעוניין לקנות טלויזיה של סוני למשל דגם דגם KD-55XF8596 האם מישהו יודע כיצד הדגם הזה מבחינת חדות תמונה ואמינות מוצר. או שיש המלצה לדגם אחר . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי פה בדיון אחר שהמחירים בחו"ל מתקרבים למה שהיו לפני ההצפות בתאילנד ובישראל כמו בישראל לא ממהרים להוריד מחירים כי רוצים לנצל את המצב. אז אני שואל באיזה אתרי אינטרנט מחו"ל ממולץ לקנות דיסקים קשיחים ? כאלו שתהיה עליהם אחריות בן לאומית, שיהיה מי לדבר איתו במקרה שהדיסק עושה בעיות תוך חודש. כי בתכלס, גם דיסקים שמגיעים לארץ מגיעים לכאן מחו"ל אז אולי הסיכון לא כל כך גדול.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אני מסתכל על 2 טלויזיות LG 82 4K דגם 82UM7580 מול Hisense 85B8500IL מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה עם זה לא קשור לפה אבל זה היה נראה לי המקום הכי מתאים אני מצאתי מעבד שמאד יקר בארץ באיבי ב 2800 כולל הכל זה אמין ? http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i7-4960X-Extreme-Hex-Core-CPU-Socket-2011-3-60GHz-15MB-130W-/191552950572?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c9972112c כתוב שזה בלי מיסי יבוא בכלל אבל זה באמת נכון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי, ואני חושב לקנות נייד עם ביצועים בכיוון של מעבד I7. כמובן שאני רוצם דגם נייד מסוג HQ שמתאים לביצועים ולא את הדגם החסכוני U. בדקתי באינטרנט והלכתי פיזית ל KSP ו IVORY ובאג וגיליתי שהדגמים המתקדמים ביותר של ה HQ שיש להם עומדים על דור 4! שאלתי את בעל המוכר בבאג מה יש להם להציע אם גיימר מבקש לקנות מחשב עם ביצועים, והוא פשוט אמר לי שהוא יציע לו דור 4. ממש אבסוד בעוד שכל העולם נהנה מדור 6 של מעבדי HQ אנחנו עדיין תקועים פה עם מעבדי דור 4, מילא היינו מדינת עולם שלישית הייתי מבין, אך לא כך המצב. איניני מומחה בעניין אך אם אם תשאלו אותי מדוע ישראל עדיין תקועה איי שם בדור 4 אז השערתי תהיה שהספקים פשוט מנסים להעיף את העודפים של הדורות הקודמים, והם פש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למשהו מסמך או לינק מעודכן שייעשה קצת סדר לגבי מכס על חומרה, ציוד היקפי מסכים וניידים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם אני אצטרך בשבועות הקרובים לעשות שיחות לסין (קוד ארץ 86) השיחות ייעשו מטלפון סלולרי, ואני לא מעוניין להתקין עליו Skype. (התוכנה מאטה את הטלפון, מאז שהיא נקנתה ע"י מיקרוסופט. כמה מפתיע) מה האפשרויות שלי היום, שהן לא יקרות? יש דרך לדעת מה המחיר שכל חברות התקשורת לחו"ל גובות עבור ארץ מסוימת, מאנשים שאין להם תוכנית מיוחדת עם החברה? בנוסף, האם יכול להיות שיש שירות VoIP כלשהו שהוא מבוסס דפדפן, ולא דורש התקנה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי כמה כתבות על זה, אבל עדיין לא שמעתי על זה מחברים, אז פחדתי לשים בזה כסף. מישהו כאן ניסה את Zeek ויודע להגיד איך זה עובד ואם זה בטוח? שתי כתבות שמצאתי: [h=1]Zeek: לעשות שופינג בעזרת זיכויים[/h][h=2][/h][h=1]Zeek: למכור שוברי זיכוי מחנויות[/h] אני משער שאם זה הגיע לכלכליסט, פעמיים, זה כנראה אמין, אבל בכל זאת הייתי שמח לשמוע משהו חוץ מכתבות יחצנות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נייד LENOVO Y40 בארה''ב. את המחשב מביא לי חבר שמגיע מיוסטון לביקור בארץ וכאן יש לי מספר שאלות לגבי אחריות,יבוא ותשלום: -האם אני יכול לשלם עליו לבד דרך האתר של לנובו עם כרטיס אשראי AMEX ישראלי ? -במעמד הקניה הוא מוסיף 8% מס של מדינת טקסס , האם אפשר לקבל על זה זיכוי כמו הזיכוי בארץ ? בסופו של דבר המחשב לא מיועד לשימוש בארה''ב... -במידה והוא מגיע עם שני ניידים לארץ האם המכס יכול להיתפס עליו ? בגדול אין לי בעיה לשלם 18%, אך כל הסיפור יצא משתלם רק במידה ויזכו אותי על ה8%. -המחשב בא עם אחריות של שנה, האם אני אקבל שירות בארץ ? כנ''ל לגבי הרחבת האחריות במעמד הרכישה או אפשרות של הרחבת אחריות בארץ תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה סיפור אמיתי. בחור אחד מוכר כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC SCX2+ המחיר של 1100ש"ח, חדש ולא נפתח מעולם. ההמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 317$ שגם זה יותא יותר מ 1100ש"ח (והיכן מיסים ומשלוח?) אז אני שואל איך הוא עושה את זה? מישהו אמר לי שזה בעזרת קופונים והנחות. האם זה אמיתי? ראיתי את הקבלה שהכרטיס נקנה מאמאזון (לא ראיתי מחיר והוא אמר לי שהוא מרוויח כ250-300 על הכרטיס) אז איך זה יכול להיות? היכן יש קופונים כאלו? הנחות כאלו? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפשת המלצות על חנות פרקטים בחיפה. די בדחיפות החלטנו לעשות פרקט במקום ריצוף.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפחות לעסק הזה בשדה התעופה (דיוטי). אחרת אין איך להסביר: לקוח רכש מכשיר טלוויזיה. ברכישה שאל על אחריות ושירות אמרו לו "יש יבואן מסודר בישראל, אתה חושב שאין לך אחריות? אל תדאג..." הוא שכח שכאשר אומרים לו "אל תדאג" אז הוא צריך להתחיל לדאוג. המכשיר, תוצרת סינית ומותג סיני די ידוע (HISENSE), שבק חיים לאחר כחצי שנה. קורה גם במותגים "נחשבים יותר". פשוט סירב לפעול, לא "נדלק" יותר כלל. גם לא לאחר בקשות ותחינות ותפילות, לא רוצה להדלק. נשלח המכשיר כלאחר כבוד באמצעות סניף באג בעיר מגוריו, ואלו אנשים נחמדים ועשו שירות והעבירו המכשיר לתיקון. לאחר כחודש ימים (בניגוד לחוק, דרך אגב, המגדיר זמן לתיקון טלוויזיה בתקופת האחריות) הודיעו נותני האחריות כי המכשיר ..שבור במכה פנימית. מה זה?…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות netstick לגלישה באירופה ב 2 ארצות שונות (דנמרק ונורבגיה). האם netstick pre-paid מקומי יש לו יתרונות על גבי netstick שאני קונה בארץ? כשאני אומר יתרונות אני מתכוון לחיוב פר MB תעבורה. האם אני נמנע מ roaming אם אני קונה netstick מקומי? אם התשובה לשאלות שלי היא חיובית, האם מישהו יכול לכוון אותי לרשתות חנויות שאפשר למצוא , למשל, בשדות תעופה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש משהו שיתמוך ב-Dual Band. ב-ebay המחירים נעים סביבות 100-150 ש"ח למתאמים של netgear (יש יותר זולים אבל משומשים) מישהו יודע היכן מוכרים כאלה בארץ והאם נותנים עליהם אחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם, הצטרפתי לאחרונה לאקספון בתור תשתית וספק... המהירות הורדה סבירה אבל הפינגים במשחקים כל כך גרועים... אומנם ב LOL זה מראה 80 אבל יש תקיעות נוראיות במשחק .. וגם ב HOTS .. מישהו ניסה פה את 014 בתור תשתית וספק? אני מחפש פינגים נמוכים אבל לא רוצה לשלם 130 שקל לבזק + ספק.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה : לפני כשנה רכשתי את המסך DELL 2009WA , וכעט התחילו בעיות אייתו (לא קשור לתוכן הדיון). החלטתי לפנות לדל ישראל על מנת לממש אחריות ונתקלתי בשירות "יוצא דופן" (או שלא תלוי את מי שואלים). בפנייה הראשונה שלי - דל סירבו לתת לי שירות כי לא היה לי "מספר הזמנה" (מספר פנימי שלהם?), הסברתי להם שזאת הפנייה הראשונה שלי ושאין לי "מספר הזמנה" כי לא הזמנתי מהם כלום. הקראתי להם את כל פרטי המסך (חשבונית\כרטיס עם כל הפרטים)- וכלום, פשוט סירבו לתת לי שירות. לאחר צעקות על הנציג - שהקשר בינו לבין טכנולוגיה מקרי בהחלט, -העביר אותי "למוקד טכני" (טכנאי וחצי) וגם שם הייתי צריך לחזור על הכל שוב מהתחלה (בעיה של המסך + פרטים). נאמר לי שאני אקבל email שבו יהיה פירוט על סדר הפעולות שעלי …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב חברים, הנה סיפור עם סוף טוב: במסגרת טיול, קניתי לי כונן מדגם VERTEX 4 של OCZ בנפח 256 בחו"ל. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי אותו למחשב - והכל עבד נפלא. לאחר בדיקת קושחה קצרה שערכתי, מצאתי שצריך לעדכן את הקושחה מ-1.3 ל-1.5, הכוונה שצריך להחיל קושחה פעמיים על הכונן כדי לעלות גירסה. השתמשתי בכלי לווינדוז (יש גם כלי לינוקס מאוד מקצועי - מומלץ מאוד להשתמש בו) שהחיל את 1.4, וכשניסיתי להחיל את 1.5 נתקלתי בהודעת שגיאה. מבלי לחשוב הרבה, התעלמתי מההודעה והחלתי קושחה מושחתת על הכונן. בשלב זה הביוס הפסיק לזהות אותו מכיוון שהכונן הפסיק לעלות - ניסיתי הכל, מתאם USB חיצוני, מחשבים שונים, אפילו פניתי ליבואנים בארץ (אבל הם לא יכלו לעזור לי, הכונן נקנה בחו"ל) - שום דבר לא …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם לאחר קבלת שירות טלפוני מאפל מתבצע חיוב כלשהו? מדובר על שירות עבור החנות, בשביל אייפון שכבר לא באחריות. מהשיחה לא ניתן היה להבין האם מחייבים או לא. מה שהתבצע בסופו של דבר היה איפוס סיסמה. במהלך השיחה לא נמסרו פרטים של אשראי או משהו כזה. תודה נ"ב מדובר על שיחה טלפונית לאפל ארה"ב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי נסיון בקניית נעליים בחו"ל אני חייבת תעזרה שלכם... אני רוצה להזמין את הנעליים האלו יש לי מדבקה מהקופסא של הנעליים הקודמות שקנינו כאן בארץ שנה שעברה המידה הישראלית היא 41 זה מה שאני צריכה לבחור? ואם יש עוד טיפים אשמח שתרשמו ד"א תודה על העידכון של המטבע
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-