עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by OzNetzer,

שלום לכולם. רציתי לשאול האם מישהו יודע האם יהיו מבצעי חנוכה ב-KSP ואייבורי? אם אני לא טועה שנה שעברה היו מבצעים שנמשכו מבלק פרדי ועכשיו המבצעים באייבורי כבר נעלמו וב-KSP עוד ארבעה ימים.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. היי, אני רוצה למכור את המחשב של אח שלי לבקשתו, אשמח אם תוכלו לתת שיערוך לתמחור של המחשב כיוון שאיני מבין דבר במכירות יד2 של מחשב אלה הם הנתונים שקיבלתי מאח שלי: Intel i5 8400 Arctic Freezer 7 pro Z370xp spi motherboard Corsair vengence 16gb 2400mhz Samsung ssd 870 evo 500gb Hdd st500dm002 Nvidia geforce gtx 1070 Corsair rm 850x Zalman r1 case אודה לעזרתכם!

3. שלום חברים, ראיתי בעלי אקספרס טאבלט שמצא חן בעיניי, עם פידבקים טובים ממוכר אמין. רציתי לשאול מה דעתכם לפני שאזמין. זה הקישור לדף המוצר : http://s.click.aliexpress.com/e/ZbIUJqBEM מפרט: [h=1]10 inch 8 core Octa Cores 2560X1600 DDR3 4GB ram 32GB 8.0MP Camera 3G sim card Wcdma+GSM Tablet PC Tablets PCS Android4.4 7 8 9[/h]כאשר אם אני רוצה להוסיף את הבאים זה עולה יותר: Add Keyboard Add 64G card Add leather case 64G Add Keyboard 64G בעד או נגד?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הי לכולם אני אצטרך בשבועות הקרובים לעשות שיחות לסין (קוד ארץ 86) השיחות ייעשו מטלפון סלולרי, ואני לא מעוניין להתקין עליו Skype. (התוכנה מאטה את הטלפון, מאז שהיא נקנתה ע"י מיקרוסופט. כמה מפתיע) מה האפשרויות שלי היום, שהן לא יקרות? יש דרך לדעת מה המחיר שכל חברות התקשורת לחו"ל גובות עבור ארץ מסוימת, מאנשים שאין להם תוכנית מיוחדת עם החברה? בנוסף, האם יכול להיות שיש שירות VoIP כלשהו שהוא מבוסס דפדפן, ולא דורש התקנה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 00Amir,

יש לי מפרט מחשב שבניתי באתר של KSP למחשב שאני מזמין לחבר מחר, בלי קשר למפרט הלכתי לרכוש 2 כבלים של SATA3 למחשב שלי, לתדהמתי גם המוכר וגם זה שנותן את המוצרים לא יודעים שיש הבדל בין כבר נתונים של SATA2 ל SATA3 .... נראה לי הזוי שבחנות לא יודעים דבר כזה בסיסי, ולכן, אני מחפש חנות טובה באזור חיפה והקריות כדי שיבנו את המחשב של חבר שלי.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את הכונן מוירוסים (אופציה נוספת היא להעביר את הקבצים לדיסק און קי אחר, זה כלום עלויות. השאלה אם הוירוס לא עובר ביחד איתם). הסיבה השניה היא שאני רוצה …

7. Started by ronbubl,

השאלה שלי היא כזאת האם אני זכאי לפיצוי בגין איחור בקבלת מוצר לביתי לאחר שתואם עימי היום וטווח שעות? ישנו חוק שיצא בשנת 2008: המתנה לביקור טכנאי– הגבלת הזמן ופיצוי ללא הוכחת נזקהמדבר על המתנה לטכנאי מעבר לשעות הביקור שנקבעו. כמו כן מצאתי הצעת חוק בעניין המדובר אשר מקדם ניצן הורוביץ. מישהו יודע לאמר לי האם יש עילה לקבלת פיצוי ללא הוכחת נזק מעבר לשעות המתנה מעבר למה שסוכם? תודה

• 3 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. משהו מוזר הולך עם החנות הזאת. כל חנות שחיפשתי עליה מידע, גם מהמומלצות ביותר, כמו TMZ וIQPC הצלחתי למצוא גם כמה ביקורות שליליות, נורמלי לא? אין דבר מושלם בחיים ופשלות קורות ולא כולם מרוצים וזה בסדר גמור. ובכן, לא לגבי פי-סי סנטר בראשל"צ. החנות הזאת, הכל חיובי לגביה מחיפוש בגוגל באופן מחשיד משהו. באתר זאפ הכל חיובי שם לגבי החנות חוץ מאולי ביקורת וחצי שלא . משהו לא נראה לי אמין באתר זאפ, יש לי חשד שהחנויות קונות שם ביקורות או שותלות ביקורות כי הסטטיסטיקה החיובית שם לגבי הרבה חנויות כגון פיסי סנטר עם כל הכבוד לא הגיונית בעליל. כנסו לאתר כמו אמאזון ותראו איך סטטיסטיקה של ביקורות נורמליות נראית. פשוט כל דבר שמצאתי על פיסי סנטר בחיפוש בגוגל רק היה רק דברים חיובים…

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by Nahum2,

מעל 50$ יש מס הלא כן? http://www.dealextreme.com/p/genuine-transcend-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-32gb-class-4-82499 מישהו יודע כמה מס אני חוטף וכמה זמן מהחיים שלי לוקח לשלם אותו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!

12. ראיתי שיש אפשרות לקנות בכרטיס אשראי בדי 2 שנותן ביטחון לקונה. אבל למוצר פשוט שעולה 100 ש''ח שאני צריך אצל מוכר לא מופיע אופציה לרכוש בכרטיס אשראי. וכי המוכר נמצא במרכז, אני לא מרגיש בטוח לקנות למרות שבאפשרות שלי להעביר כסף ב-SMS שימשוך בכספומט קרוב לו. הוא ישלח מוצר בדואר רשום ואז כשימסור לי אותו אני משלם? מה אם זה לא יהיה מוצר שרציתי? מה אני מפספס? אף פעם לא קניתי ביד 2 ואתרים דומים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ShaharZ1,

אל תשאלו כמה בעיות בזק עושים לי.. בהתחלה קניתי מ012 את ה 100 מגה שלהם, והיה צריך לחכות לטכנאי מסכן שבוע! כדאי שיבוא ויפתח לי את התשתית פה... באים לפה לפתוח את התשתית אומרים הכל בסדר והם לא עשו כלום זה עדיין לא עובד לי, אחר כך עוד פעם חיכיתי 40 דקות ל 012 שיענו לי ואמרו שישלחו מישהו לבדוק (יום למחרת כמובן לא באותו היום) ואחר כך "יתקשרו" אליי לבדוק אם הכל בסדר, וכמובן שלא התקשרו בסופו של יום, והוא אפילו לא טרח לעלות לדירה שלי!! אני סתם חיכיתי 3 שעות אבל למזלי אח שלי ראה אותו למטה וגם כן אמר "הכל תקין" וכמובן שזה לא תקין, בקיצור ולעניין כוס אמא של בזק ושל 012 ביחד, אין לי מילים כמה גרוע החברות פה בארץ.. מה אתם אומרים? דרך אגב למי שמעוניין לדעת מה המשך הסיפור התקשרתי ל012 היו…

14. ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GALAI30,

המלצות לטאבלט

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by RayZ,

אז הנה עוד ביקורת וחו"ד על גולן טלקום, היה לי חשוב לתרום גם את הביקורת שלי... לפני שבוע החלטתי לעבור לחבילת ה-99 ש"ח (ללא הגבלה) של גולן טלקום. בחרתי מספר חדש (בחרתי שלא ללכת על ניוד בשביל לנצל את ההזדמנות למספר קליט) ותוך 10 דקות תהליך ההרשמה נגמר והיה ברור לחלוטין. בשלב זה רק היה צריך לחכות לסים. כבר כעבור כמה שעות ראיתי שהסים נשלח, ויומיים לאחר מכן הוא כבר היה אצלי עטוף היטב. ההתקנה במכשיר שלי (אייפון 4 GSM) עברה חלק והרשת זוהתה מיד. לצורך פתיחה של האינטרנט הסלולרי והודעות ה-MMS יש צורך להעזר באתר של גולן טלקום ולהגדיר את כתובת הרשת, תהליך פשוט ביותר שאחריו הכל עבד מצויין. נעבור לעיקר - קליטה, שיחות, הודעות ואינטרנט. קודם כל, יצא לי ביומיים האלו מאז ליהיות באזור …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הזמנתי מוצר aliexpress והוא הגיע פגום, האם המוכר יכול לדרוש ממני להחזיר אותו ואז הוא יחזיר את הכסף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני עובדת במשרד עם 5 עמדות מחשב ועד כה גלשנו כלקוח פרטי עם ראוטר N של בזק. אין אבטחה של בזק לראוטר אבל מותקנים אנטי-וירוסים קנויים- NOD32 על כל המחשבים. בשבועות האחרונים נציגי בזק מתקשרים כל יום ומנסים לשכנע אותנו לעבור לקו עיסקי שעלותו כ350 ש"ח בחודש. אומרים שבתמורה מקבלים מודם הרבה יותר איכותי, שירות יותר מהיר, חיבור יציב יותר ואבטחה מובנת של צ'ק פוינט. טוענים שזאת ממש פזיזות מבחינתנו שלא לעבור לקו הזה... מדובר בשירות מאוד יקר יחסית למה שאנו משלמים כיום (120 ספק+תשתית) אז אשמח לשמוע חוות דעת.

19. שלום מחפשת איפה אפשר להדפיס אלבום תמונות על דפי כרומו בגודל A4, סביבות ה30 דפים בכריכה קשה. בזמנו הזמנתי גרופון לאלבום של זומה של 28 עמודים ב49 ש"ח (בנוסף ל- 39 ש"ח דמי משלוח), והייתי מרוצה אבל כרגע אין מבצעים והמחירים שלהם די בשמיים (http://anan.zooma.co.il/price) לא אכפת לי איפה לעשות את העריכה אם באתר של חברה דוגמת זומה או בעצמי ולהכין PDF, כך שאפשרי גם דרך מכון העתקות אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה במחיר סביר... אודה אם תוכלו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. האם אני אמור לשלם לו על כך שבא להרכיב את המכונה ?(ננאמר לי בחנות שהמכונה נשארת בקרטון עד שיבוא טכנאי ) לא כתוב בהזמנה לגבי זה, וגם במרכז השירות שהזמנתי את הטכנאי לא נאמר לי כלום בנושא זה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. סופ"ש טוב לכל חברי הפורום קניתי איזה מוצר ב 51 דולר מאיביי . עכשיו כהרגלי אני מבקש מהמוכר שיגיד לי מתי הוא שלח ושיתן לי קוד מעקב . שלחתי לו כמה הודעות במהלך החמישה ימים האלה , והמוכר פשוט לא ענה אפילו להודעה אחת . זה הדליק אצלי מנורה אדומה חזקה . ניסיתי לפתוח קייס באיביי אבל אפשר רק מה 9 בינואר . מה אפשר לעשות במצב כזה ? זה נשמע לכם נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Guy950,

אהלן, הזמנתי כמה מוצרים דרך גירבסט ביום הרווקים הסיני (11.11) ואחד המוצרים המשמעותיים נשלח דרך חברה שכנראה יש לה שותפות או הסכם עם GCX. שבוע שעבר התקשרו אליי מהחברה על מנת לגבות ממני מכס + דמי שחרור ואמרו לי שהחבילה תשוחרר ותישלח אליי מידית, וביום שישי ב11 בבוקר התקשר אליי שליח ואמר 'עוד כמה דקות אני אצלך'. בפועל המתנתי ליד הדלת כשעה וחצי, ולפתע קיבלתי מסרון SMS שהשליח צלצל בדלת ולא היה מענה - שקר מוחלט. התקשרתי אל השליח והוא בתחילה טען שלא היה מענה, אחרי ששאלתי אותו איפה היה והאם הוא בטוח שהיה בבניין הנכון, לפתע גרסתו השתנתה ל'כן אחי, אין לי מושג איפה החבילה שלך. היא נאבדה, או שהיא במחסן. יום ראשון על הבוקר אני אתקשר למנהל שלי לברר.'. אז היום, …

• 3 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.