עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by House M.D.,

היי. אני רציתי לחבר את סבתא שלי לאינטרנט של הוט. אין לה כרטיס אשראי אז היא רצתה לשלם באמצעות הוראת קבע. לאחר שיחה עם הנציג, הוא אמר שאי אפשר לעשות הוראת קבע באמצעותו ואני צריך לעשות "דרך האתר". מעבר לזה הוא לא יכל לפרט. בכל מקרה, מצאתי באתר שלהם טופס להוראת קבע לשירות האינטרנט, החתמנו את הבנק של סבתא שלי ופיקססנו להוט. מכיוון שאי אפשר להצתרף להוראת קבע דרך הנציג, צריך לחכות עד שהם יחזרו אלינו למספר שמופיע על הפקס. אבל אף אחד לא חוזר. התקשרתי אליהם מספר פעמים, נציג אחד אמר שהם קיבלו את הפקס אבל הוא לא ידע להגיד לי את מספר הזהות שהופיע עליו (כנראה שיקר לי), נציג אחר אמר שהם לא קיבלו את הפקס, ונציג שלישי אמר שהם לא יכולים לבדוק אם הם קיבלו את הפקס עד שלא יחזרו אלינו. …

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by BambaCore,

שלום! אני רוצה להזמין אבקת חלבון מהאתר ויטה קוסט, וזו הפעם הראשונה שאני מזמין מוצר מחו"ל יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. איזה משלוח לבחור? DHL Global Mail- estimated delivery in 8 to 20 business days או: DHL Priority Mail- estimated delivery in 5 to 10 business days התוספת במחיר זניחה. ההתלבטות היא כי שמעתי שמשלוחים כמו UPS נעצרים במכס ויש עמלות שחרור גבוהות. 2. אני רוצה להזמין בעזרת כרטיס ויזה נטען של הדואר. ראיתי באתר שלהם שיש כמה כרטיסים כאלה: http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_debit_cards?OpenDocument איזה כדאי לי לבחור?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, הזמנתי פריסבי בתאריך 18.3.13 משירות קונים עבורך באמאזון דרך BUY2USA, מכיוון שהמשלוח לא היה דחוף אז העדפתי לשלוח דרך הים ולחסוך כמה שקלים. לפי מה שהם כתבו בשאלות ותשובות באתר, המוצר צריך להגיע בין 30-40 יום מיום התשלום, זאת אומרת בין 18.4-28.4 הנה הסעיף: קיבלתי את מספר המעקב של החבילה ולאחר מס' ימים ראיתי בדואר ישראל שהחבילה כבר יצאה ב-21.3 דרך הים. הייתי רגוע והייתי בטוח שהחבילה תגיע בזמן, אבל היום לפני שעתיים קיבלתי דוא"ל מ-BUY2USA שאומר שהחבילה נשלחה וצפויה להגיע בין התאריכים 18.5-21.5 זאת אומרת איחור של חודש~!! כמובן שאני עצבני ומאוכזב לגלות שהפרטים שהם פירסמו בנוגע לזמן משלוח החבילה שגויים. הנה התמונה מהחשבון שלי אצלהם: והנה הדוא"ל שקיבלתי מהם לא מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בהספק של 20 - 25 וואט תוך התחשבות בהבטי קרינה, אורך חיים, איכות התאורה ויציבות הספק התאורה לאורך זמן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי ראיתי שהפד שאני רוצה Razer Goliathous speed Large עולה בארץ 120 בTMS ובאיביי נמכר ב35-60 ש"ח, הפרש עצום. איך אני יודע שאני לא קונה זיוף ? ראיתי את המוכר הזה למשל http://www.ebay.com/itm/Razer-Goliathus-Fragged-Speed-Gaming-Mouse-Pad-Large-Size-L-New-/121052969958?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item1c2f51bbe6 שהוא אומנם TOP RATED אבל הפד לא מגיע באריזה המקורית, והוא רוצה תוספת 3 דולר בשביל האריזה ??? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ארי202,

אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by moti sh,

רציתי להזהיר אני קניתי מזגן טורנדו ולאחר שהרכיבו לי אותו בסלון גיליתי שקניתי טרקטור ולא מזגן. מהחברה שלחו אלי טכנאי נחמד שמלבד להתקשר למנהל העבודה שלו ולדווח שאני צודק הוא לא עשה דבר. השרות של טורנדו הוא על הפנים הם חברה שלא מתביישים לשקר ולכתוב דוחות שהמזגן תקין גם לאחר שהטכנאי מדווח שהמזגן מרעיש ברמות. ראו הוזהרת הפרסומות שלהם יפות ואמינות אבל החברה רחוקה מלהיות אמינה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by 2Fluffy4U,

שלום, קיבלתי היום מייל שאומר ש - Apple sent you an iTunes Gift, ככל הנראה בשווי 100$. אני מצרף תמונה של המייל. אני תוהה האם זה דבר לגיטימי או ניסיון רמאות.. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  9. שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by donhyo,

למישהו יש ניסיון עם מערכת התראה לרכב? שמתי לב שלאיווקס יש הנחה בביטוח המקיף לרכב. למישהו יש את הסוג הזה של המערכת ברכב ויכול להגיד אם היא יעילה או לא?

11. Started by dabeldu,

היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רלוונטי גם לישראל! כרגע יש 3 הגרלות יהיו עוד בהמשך. 1. בטוויטר 2. פייסבוק 3. אם משחקים אונליין באחד או יותר מהמחשקים שמצויינים שם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איפה זול יותר לקנות מחשב? ב-TMS או ב-KSP אילת ללא המע"מ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. עד עכשיו שילמתי לבזק על ADSL מחיר של 55 ש"ח על מהירות של 5 מגה. החוזה שלי איתם הסתיים והם הקפיצו לי את המחיר ל 75 ש"ח עבור 15 מגה וכשציינתי שאני לא מעוניין ב 15 מגה אלא מעוניין להשאר עם 5 מגה, נאמר לי ש 5 מגה יעלה לי אפילו יותר בגלל שהם נותנים לי עכשיו "הטבה" לחצי שנה במחיר של 75 ש"ח ל 15 מגה והמחיר הרגיל עבור 15 מגה הוא 90 ש"ח. (מעניין מה זה טוב הלב הזה שזיכה אותי ב"הטבה" בלי שביקשתי אותה בכלל). האם אלו המחירים הריאלים של הספקיות? האם אני צריך לקבוע ניתוק בשביל שהם יתנו לי מחיר נורמלי? מה הולך פה. תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  15. שלום לכולם לאחר שנגמר לי המבצע על ה-15MB אני נאלץ לשדרג ל-100MB. אני לא רוצה ליפול שוב בפח של החיוב זיכוי על הנתב, ואני מעדיף לקחת את המודם שלהם בתשלום של 100 שקל חד פעמי. שאלתי היא האם אני אוכל לחבר את המודם לראוטר קיים (2760U DLINK) ולהנות מאינטרנט אלחוטי בקצב של +-100MB?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אחריי כמעט שנה שהדגל שלי תלוי במקומו הוא מתחיל להיקרע (עוד רגע כבר פדיחה להשאיר אותו תלוי שם ולא הוא לא תלוי שם בגלל שלא היה לי כוח להוריד אותו חח) החלטתי להחליף אותו בדגל חדש רגיל (לא ענק) אך לא ראיתי אף לא דגל אחד למכירה, אשמח אם מישהו יגיד לי איכן ניתן לקנות דגל באזור אשדוד ללא שימוש בפייפל או להעביר את פרטי האשראי באינטרנט...תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ראיתי את הסרטון המדהים הזה של מותג בשם Neverwet - http://9gag.tv/v/920 מישהו ניסה מוצרים דומים ויודע להגיד אם זה מוצלח כמו שזה נראה? מאיפה קונים דבר כזה בארץ? (ב-Ebay משלוח מארה"ב זה מגיע ל-220 שקל, וזה נשמע לי די מוגזם)

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by aviv00,

קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה

19. Started by Zeev86,

אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliom,

האם משתלם לקנות באיביי אייפון או גלקסי? 2.האם אפשר לעשות תשלומים באיביי 3.האם יש אחריות על המוצרים? 4.באיזה אתר סיני מומלץ מוכרים מחשבים וסמרטפונים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by abav,

למי שרוצה לנסות את http://www.xblade.co.il/ ומעדיף לקנות ברשת רק עם פייפאל, תשלחו להם פנייה באתר ותכתבו מה אתם רוצים להזמין והם ישלחו לכם בקשת תשלום בפייפאל.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חלפו 16 יום מאז נשלחו וטרם קיבלתי לא קיבלתי בעת הרכישה מספר עקיבה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by LockOn,

אהלן, בזמנו קניתי כרטיס מסך של gainward מSKYPC.. הכרטיס התקלקל והוא עדיין באחריות. אז מי היבואן הרשמי שלהם בארץ? אני מניח שהכרטיס נקנה דרכו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mrraz,

כבר מספר שנים שיש לי מנוי אינטרנט לתשתית הוט בשנה האחרונה אני נתון למתקפה בלתי פוסקת של נסיונות להעביר אותי לטריפל כל שבוע שבועיים אני מקבל שיחת שכנוע ומסביר באדיבות שהמשפחה רוצה טלויזיה של YES וטלפון של בזק. היום חטפתי עצבים ואמרתי לנציג שאם הוא מתקשר אלי עוד פעם אני פונה למנכ"ל שלו אבל יש לי תחושה שזה לא באמת יפתור את הבעיה מאחר והם, הנציגים כל הזמן מתחלפים וברור לי שאני מופיע ברשימה של אלה שחייבים להעביר אותם בכל מחיר. מה אתם אומרים, איך אפשר לפתור את הבעיה. איך יוצאים מזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jeremymann47,

נתקלתי לפני כמה חודשים באתר Eloan, אשר מציע הלוואות בשיטת Peer to Peer, בריביות שעומדות בין הריבית שלוקחים הבנקים לבין הריבית שנותנים הבנקים. הרעיון נשמע לי מאד יפה, וישים, אבל אני מפחד מן הסתם מעוקץ. למישהו יש ניסיון עם האתר הזה, או מכיר מישהו שיש לו ניסיון איתו?

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים