צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני אשמח לקבל עזרה והמלצות בבחירת ספקית אינטרנט: מהירות: 12MB תשתית: הוט חשוב למזער לאגים (לצרכי משחקים) הדברים שתפסו את העין שלי הם: חברת fast - חברה חדשה שאמורה להיות ממש זולה, אבל דרך ההתנהלות שלהם מאוד תמוהה בעיניי - אין להם טלפון לנציג פניות, בשביל לתקשר איתם אני צריך להשאיר להם את מספר כרטיס האשראי שלי. הייתי שמח לקבל עוד פרטים על אנשים שנמצאים שם לגביהים, כי לפי מה שאני יודע, הם הכי זולים. חברת 018 - מציעה תשתית ב20 ש"ח לחודש ללא התחייבות. אני לא מכיר את החברה ואשמח לשמוע עליה. חברת HOTnet - כנ"ל. חברת טריפל סי - הייתי אצלם הרבה זמן ואני מרוצה, אבל המחיר שלהם די גבוה ביחס למתחרים. אשמח לשמוע אם יש אנשים שהצליחו להוריד את המחיר שלהם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים . אני מזמין דיי הרבה דברים מאי באי , ועכשיו אני רוצה לזמין בושם , האם ישנה איזשהי בעיה עם זה במכס או משו ?! מישהו פעם הזמין ?! תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי כוח יותר מידי לדוש בזה עוד רק בקצרה אצרף מייל שקיבלתי מהם אחרי בערך חודש כמה טלפונים מעצבנים ומטופשים וזמן חשוב כמובן שהלך לגנבים הנוכלים מר נער, שלום רב, אני מודה לך על פנייתך. ראשית, הרשה לי להתנצל על כך שההמתנה למענה התארכה מעבר למקובל. במענה לפנייתך, ערכתי בדיקה במנוי שברשותך והריני להשיבך כדלהלן: 1. בתאריך 29/01/12 התקבלה בקשתך לביטול שירותי האינטרנט, המנוי בוטל בפועל בתאריך 11/03/12 והופסק החיוב בגינו. 2. בהתאם לכך, חשבונך חיוב בסך 13.9 ₪ כולל מע"מ בעבור תקופת חיוב 02/12 ובסך 20.21 ₪ כולל מע"מ בעבור תקופת חיוב 03/12. 3. ולאור האמור לעיל, יועבר זיכוי על סך 34.11 ₪ כולל מע"מ לכרטיס האשראי שברשותך, עד 14 ימי עסקים. אני תקווה כי יש באמור בכדי …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי בSKYPC לפני שנה ב800 שקל הגה למחשב LOGITECH DRIVING FORCE GT יש לו אחריות לשנתיים והוא התקלקל עכשיו הדבר היחיד שחשבתי זה לפנות ליבואן מעתק. לוג'יטק הרשמיים בחו"ל אומרים שהם כבר לא מספיק אחריות לישראל אז הם לא מוכנים לעזור לי. מה עוד אני יכול לעשות אם מעתק לא יחזרו אליי? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקות כרטיס מסך ב amazon שהמחיר שלו זה 700 שקל ( באמזון זה מחשב לך 17% import fees ) אז יש עוד משהו שאני צריך לשלם בנוסף ל 700 שקל? נגיד אם המכס תופסים אותו אני צריך לשלם עוד 17%? הנה לינק: https://www.amazon.com/Gigabyte-Windforce-128-bit-Graphic-GV-N105TWF2OC-4GD/dp/B01M6Y671T/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1503947811&sr=1-2&keywords=gtx%2B1050ti&th=1
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מיזם הטלוויזיה החדש של סלקום, ה-סלקום TV, מרשים מאוד מצד אחד אבל גם מעלה שאלות רבות מצד שני, כשהנעלם הגדול הוא סיכוי ההצלחה המעשיים של השירות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9c%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה סינית רצינית שפיתחה מטען אלחוטי לאייפון הערכה כוללת כיסוי לאייפון מאוד דק יחסית וגם נוח המחליף את הכיסוי שלכם ובסיס הטענה שעליו אתם מניחים את הטלפון והוא נטען ללא חיבור כבלים נוח מאוד יש אפשרות גם לארגן קניה של משטחים גדולים יותר להטענה כמו כן גם כיסויים המכילים בתוכם תוספת בטריה כך שהכיסוי גם מטעין את המכשיר *המחיר כרגע 200 ש"ח ליחידה, אם יהיה ביקוש גדול המחיר ירד (לא הרבה, כ10-15 שח) *כרגע יש 10 מעוניינים, אם לא יהיו לפחות 20 לא אבצע את הרכישה *המחיר כולל משלוח לארץ ועד לביתכם אם מישהו מעוניין שיגיב פה ואני אצור איתו קשר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרית חימום גדולה למיקרו, משהו בסגנון הזה: http://www.drugstore.co.il/p/9796/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94 מישהו מכיר מקום שמוכרים אותן בזול יותר? *אגב תראו את הכותרת המצחיקה שלהם - Small neck warmer והתרגום שלהם - "כרית חימום גדולה" תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רגל שולחנית (לא תלייה על קיר) למסך סמסונג שאפשר לחבר את המסך עליה גם בצורה מאונכת (עומד). למסך יש התקן VASA 10. קצת מוזר שכל כך קשה למצוא משהו במחיר שפוי (שלא עולה כמו המסך בערך), ושבכלל אין היצע בתחום הזה... אשמח לעזרה מהמבינים בתחום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שאני כותב, נאמר לי על ידי איש תמיכה תכנית. המצב שלי קצת מסובך, אחד מבני המשפחה חייב IP סטטי, מה שאומר שלהעביר אותי לגיימר זה יותר מסובך, למה? כי זה שונה טיפה כאשר הלקוח (אני) דורש IP סטטי + גיימר צריך להעביר את הלקוח למסלול גיימר ואז לבצע הגדרה נוספת מסויימת בחשבון הגיימר, בלי זה כיאלו אין לי גיימר. אני משלם על גיימר כבר שנתיים! שנתיים שהכסף מטפטף סתם ואני לא מקבל את השרות שאני משלם עליו, והיו לי המון בעיות ואף אחד לא טרח לבדוק את זה עד הסוף ואנחנו בבית לא ידענו שיש עוד הגדרה שצריך לעשות בשביל שהמסלול יכנס לתוקף. אנחנו לא באנו לבזק בן לאומי בגישה של תפצו, ותנו, ותעשו ככה וככה, באנו ואמרנו שיחזרו את הכסף בחזרה או שיתנו זיכוי... קיבלתי תשובה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניית לרכוש עריסה לתינוק מאיביי .העלות הכוללת כולל משלוח יוצא בסביבות 1100 שקל. האם יש מיסים על מוצרי תינוקות? ואם כן כמה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המיזם הנודע ממשיך לפנק אותנו בחבילות משחקים שאולי לא הכרתם וטרם התנסיתם בהם, במחירים שקשה לסרב להם כפי שכבר סיפרנו לכם, מיזם ה-Humble Bundle שמאפשר לכם לשלם כמה שתרצו בעבור משחקים נבחרים פעיל עתה יותר מאי פעם, ובמקביל לחבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים'שעדיין זמינה לרכישה מוצעת כרגע חבילה נוספת – של משחקי אינדי בולטים ומסקרנים. צרכנים שיבחרו לשלם דולר בודד ומעלה בעבור חבילת ה-Humble Jumbo Bundle 6 הטרייה יזכו לגישה לשלושה כותרים: משחק הפעולה-פלטפורמה הצנוע Oceanhorn: Monsters of Uncharted Seas, משחק האסטרטגיה-תפקידים Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown שהושק בשנת 2015, ומשחק האסטרטגיה בתורות שלוקח הרבה השראה מסדרת XCOM המפורסמת – Warmachine Tactics (יחד עם חבילת DLC …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף במיקרה שהיה לי במרכז השרות של פלאפון. לפני מספר שבועות חיפשתי לקנות מכשיר חדש ולהצתרף לתוכנית חדשה. עברתי את כל הספקים, קיבלתי הצעות, בד"כ חיכיתי כ-15 דקות והנציגים התנצלו בצורה מנומסת על הזמן שלי. כשהגעתי לפלאפון- עוד בזמן שהיתי לקוח שלהם, המתנתי יותר מ-40 דקות, ובמהלך הזמן הזה הייתי עד לקומבינות בקיצור תורים לחברי העובדים, גסות בתמיכת האחראי משמרת (כשאנשים העירו על זה שנכנסים לפניהם ודילגו על המספר שלהם די שלחו אותם לשבת על כיסא הפוך ולחכות בשקט לתור שלהם) ועוד. אחרי כ-40 דקות, ראיתי שבקצב הזה אני אחכה שם עוד שעתיים, אז קמת, הלכתי, והצתרפתי לחברה אחרת (והם טיפלו לי בניתוק מפלאפון). ואני מזכיר- באתי כדי לקנות מכשיר חדש ולחתום על עוד התחייבות, לא כד…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנית מחשב? אחלה. נתקלת בבעיות במוצר ויצרת קשר עם התמיכה של יצרנית המחשב (...HP, Dell, Lenovo)? יש לך ניסיון עם התמיכה? אנא, שתף וספר לנו מן הניסון שלך על חווית התמיכה שנתנו לך. נא לציין את שם היצרן והדגם של המחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנגמר לי המבצע על ה-15MB אני נאלץ לשדרג ל-100MB. אני לא רוצה ליפול שוב בפח של החיוב זיכוי על הנתב, ואני מעדיף לקחת את המודם שלהם בתשלום של 100 שקל חד פעמי. שאלתי היא האם אני אוכל לחבר את המודם לראוטר קיים (2760U DLINK) ולהנות מאינטרנט אלחוטי בקצב של +-100MB?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בדיוק לפני שבוע שלחתי חזרה לאמזון גרמניה nintendo switch תקול באמצעות דואר EMS שמובטח להיות 2-3 ימי עסקים. המעקב על החבילה נעצר משום מה ב4.7 , כשזה המריא לגרמניה. הצלחתי לתפוס את הנציגים של EMS בטלפון והם אמרו לי שלא עודכן להם שזה נחת משום מה, והם יעשו בירור מול גרמניה שיכול לקחת עד 45 ימי עסקים. למישהו יש ניסיון עם שיטת המשלוח הזו? אני פשוט מקווה שעוד יומיים שלוש זה יסתדר לבד.. מה קורה לי מול אמזון אם זה נאבד בדואר? חשוב לציין שביטחתי את המשלוח בEMS בגובה עלות המוצר, וכבר הבאתי לאמזון את הקבלות ואת המספר מעקב (ולמעשה הם כבר שלחו לי לבנק זיכוי על המשלוח באותו הרגע)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול במקרה לכוון אותי איפה כמה ולמה? אנחנו טסים לשבוע ואנחנו רוצים להשכיר נטסטיק בארץ או שם? למשך השהות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כחודש עזבתי את חברת סלקום ועברתי לפלאפון, שם הציעו לי חבילת דקות סמסים וגלישה "ללא הגבלה" לכאורה במהירות 2 מגה בייט לשנייה (או מגה ביט?) בקצרה ולעיניין-אחרי כשבועיים שמתי לב לירידה דראסטית במהירות ההורדה, בהתחלה חשבתי זאת תקלה טכנית. מבירור עם פלאפון עלה שזה הליך "פלאפוני"- מהירות ההורדה יורדת פי 10 (סביב ה2200 קילוביט לשנייה לפני ההגבלה ופחות מ190 אחרי) אחרי שניצלתי נפח הורדה מסויים השאלה שלי היא- מזה החרא הזה?? זה חוקי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הסיכוי שמכתב שנשלח בדואר רגיל ילך לאיבוד/יגנב וכו' והאם עדיף לשלם פי - 3 ולשלוח רשום? בנוסף יש אפשרות לנעמן לשלם בעת מסירה ככה ששולח לא ישלם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מדפסת יקרה מאוד של Xerox, לייזר, צבעונית ומשולבת. אחרי 5 חודשים המדפסת התחילה להתחמם והפסיקה לעבוד. המקום שממנו קניתי את המדפסת טוען שהתופים הלכו, כי השתמשתי בטונרים לא מקוריים (גם הם מכרו לי לא מקוריים, אבל הם טוענים ששלהם זה "פרימיום"). בקיצור, לטענתם תופים לא מכוסים באחריות כי זה מוצר מתכלה. תיקון יעלה 1200 ש"ח. יש בזה אמת?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שרכשו מוצרים דרך השירות BUY2USA ויכולים לתת המלצות לגבי השירות שלהם? בנוסף, חשבתי לרכוש כרטיס מסך דרך אמאזון בשימוש דרך BUY2USA ורציתי לדעת, במידה וקורה משהו לכרטיס מי נותן אחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שמעתי ממקרים כמו דאבל חיוב או אפילו חיוב רצוף. בכדי להימנע מזה, עדיף רכישה טלפונית או מקוונת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב רק רציתי לספר לכולם שלפני חודשים עברתי דירה ועשיתי באנדל של 1200/1000 אצל הוט עם נטויז'ן. היום גיליתי בחשבונית לחיוב הקרוב וחיובים של החודש שעבר עוד חיוב מסתורי מנטויז'ן של כ-30 שקל. בשיחה עם הנציגה התברר לי שמדובר על שרותי "אנטי ספאם, אנטי וירוס וגיבוי" שקר כלשהו שכמובן לא בקשתי אך לטענת הנציגה אשרתי בטלפון. וכמובן שהתחלנו בכל הפרוצדורה של "בטלתי לך את השרות ותוך 72 שעות נחזור אליך עם תשובה לגבי זיכוי" - אני די בטוח שאף אחד לא יתקשר אלי אבל צריך לתת להם את הזמן הזה לפני שאני מתחיל לאיים בניתוק. אז לא לשכוח לבדוק את החשבוניות חבר'ה, עד הפעם הבאה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רשת החנויות פצחה בהנחות לרגל החג המתקרב, עם כמה דילים מפתיעים לטובה פסח מתקרב, ואיתו שלל מבצעים לרגל תקופה הקניות שמגיעה באופן מסורתי לפני החג. רשת אחת שהחליטה לעשות לכולנו חיים קצת יותר קלים עם רשימה מרוכזת של ההצעות שלה היא 'באג', שאצלה ניתן למצוא מבצעים על משחקים וגאדג'טים מסוגים שונים – לא כולם מעניינים ורלוונטיים במיוחד, אך חלקם בהחלט מהווים עסקה נאה שראוי לשקול. גולת הכותרת היא כנראה מבצעים על מספר כותרי PC עדכניים, שנמכרים במחירים תחרותיים מאוד – Rainbow Six Siege נמכר בעבור 89 ש"ח, Assassin's Creed Syndicate נמכר בעבור 89 ש"ח (וכך גם הפרקים שקדמו לו בסדרה Rogue ו-Unity), משחק המירוצים The Crew יחד עם ההרחבה שלו Wild Run נמכר ב-119 ש"ח וחבילה שכולל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחירים הזויים. אני רואה שזה כבר לא שם, מישהו יודע מה זה היה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-