צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,312 דיונים בפורום זה
-
לא ראיתי שדובר על זה כאן -( מקווה שזה המקום ) אינטל מכריזה שיש בעיית אבטחה במעבדים מ2015 אחרי ששני חוקרים גילו אותה . לפי ההודעה : יש הסברים בתמיכה של אינטל : הסבר רשמי כאן , וזה : https://security-center.intel.com/advisory.aspx?intelid=INTEL-SA-00086&languageid=en-fr כלי לזיהוי : https://downloadcenter.intel.com/download/27150 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני אשמח לקבל עזרה והמלצות בבחירת ספקית אינטרנט: מהירות: 12MB תשתית: הוט חשוב למזער לאגים (לצרכי משחקים) הדברים שתפסו את העין שלי הם: חברת fast - חברה חדשה שאמורה להיות ממש זולה, אבל דרך ההתנהלות שלהם מאוד תמוהה בעיניי - אין להם טלפון לנציג פניות, בשביל לתקשר איתם אני צריך להשאיר להם את מספר כרטיס האשראי שלי. הייתי שמח לקבל עוד פרטים על אנשים שנמצאים שם לגביהים, כי לפי מה שאני יודע, הם הכי זולים. חברת 018 - מציעה תשתית ב20 ש"ח לחודש ללא התחייבות. אני לא מכיר את החברה ואשמח לשמוע עליה. חברת HOTnet - כנ"ל. חברת טריפל סי - הייתי אצלם הרבה זמן ואני מרוצה, אבל המחיר שלהם די גבוה ביחס למתחרים. אשמח לשמוע אם יש אנשים שהצליחו להוריד את המחיר שלהם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נציגי היבואנים והרשתות הקמעוניות המקומיות עתרו בדרישה לזכות בתנאים שווים לאלו שקיימים עבור צרכנים המבצעים רכישות אישיות דרך הרשת - אך בית הדין הכריע כי לא יתערב במדיניות הכלכלית בתחום לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ספציפית לגבי חדר ההאזנה- על הפנים. מחצית מהרמקולים לא מחוברים\לא עובדים, מבחר קטן מאוד, וצוות חוצפן. באמצע האזנה הגיע עובד וכיבה את החשמל כי "במילא אתה לא מתכנן לקנות פה" - נחשו מה? עכשיו בטוח לא. בושה וחרפה לחנות כזאת.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רגל שולחנית (לא תלייה על קיר) למסך סמסונג שאפשר לחבר את המסך עליה גם בצורה מאונכת (עומד). למסך יש התקן VASA 10. קצת מוזר שכל כך קשה למצוא משהו במחיר שפוי (שלא עולה כמו המסך בערך), ושבכלל אין היצע בתחום הזה... אשמח לעזרה מהמבינים בתחום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מ-BHphotovideo. משלוח דרך DHL Express. האם חוץ למע"מ בארץ אצטרך לשלם גם כל מיני עמלות?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבצעים בחנות המקוונת לשעות הקרובות בלבד כוללים עוד הזדמנות לקנות את אוזניות ה-G430 ועכבר ה-G710s של Logitech במחירים נהדרים, לצד אוזניות איכותיות מבית Sennheiser מבצעיה של אמאזון אשר קורצים לשחקנים ולחובבי הגאדג'טים באשר הם חוזרים היום, ובגדול. אמאזון ספרד מציעה לרכישה את אוזניות ה-G430 החוטיות והפופולריות של Logitech, במחיר של כ-63.5 יורו כולל מס ומשלוח ישיר לישראל – כ-271 ש"ח בהמרה ישירה, שהם הנחה של כמעט 100 ש"ח לעומת מחירן כאן בישראל. ממשיכים עם אמאזון צרפת, שם חוזר למחיר מבצע עכבר ה-G700s של Logitech, הפעם עם מחיר של כ-81.6 יורו כולל מס ומשלוח לארץ, אשר מתורגם לכ-350 ש"ח וזול ב-150 ש"ח מכל מחיר שבו נתקלנו בחנויות המקומיות. שווה בהחלט, במידה וטרם…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע לפני מועד פקיעת תוקף הצו הזמני - הקהל הישראלי מקבל בשורות טובות שאמורות לשמור על רמות המחיר התחרותיות בעולמות המכשירים החכמים, הביגוד והאלקטרוניקה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. מצאתי ב-ksp בדגם נחמד עם מפרט שנראה לי מתאים. קיצר, נתקלתי פתאום באיזה באיזה פורום באשכול מלא ביקורות גרועות על KSP (מכרו מוצר משומש ולא מחליפים וכאלה). עשיתי גוגל ומתברר שיש דף פייסבוק עם השם "לקוחות מאוכזבים של ksp מדברים". תכל'ס - לקנות שם או לא לסמוך..?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בעצה והמלצה לרכישת מסך שולחני כדי לחבר את הלפטופ. Samsung ATIV Book 9 Lite NP915S3G-K02IL למחשב יש יציאת Micro-HDMI ויציאת Mini-VGA. אני מחפש מסך למשתמש בינוני ומחפש בעיר נוחות של מסך גדול יותר והעמדה נוחה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי לכולם התבקשתי בעבודה לעזור במציאת קרן פנסיה / ביטוח מנהלים וכן קרן השתלמות. המטרה דיי ברורה - מקסימום תשואה תחת סיכון מינמלי (בכל אופן, רצוי שהכלים האלה יהיו יחסית סולידים ובטוחים) עם עמלות, דמי ניהול וכו מזעריות ככל שניתן. בגדול, הבנתי שלא כדאי לפנות לסוכן אלא ישירות לחברות כי כך חוסכים הרבה על עמלות (על שמותיהן השונים). אבל נשאלות השאלות מה הכי כדאי, אילו מסלולים מומלצים וכו. אשמח הן למיידע והמלצות והן למיידע אודות תנאים ספציפים שהצלחתם או אתם יודעים שניתן להשיג לאחר מיקוח, כדי לנסות להשיגם גם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שמי שני, סטודנטית שנה ג' למערכות מידע, אני עורכת סמינר במסגרת התואר הראשון בנושא השפעת הקופות בשירות העצמי בסופר על רמת השירותיות. אשמח אם מי שמשתמש/ת בקופות הללו יענו על שאלון קצרצר ואנונימי. המון תודה, יעזור לי מאוד. https://docs.google.com/forms/d/1GxrqyveQcpCQOoxuUCmfJ8E3bd3h_xw61fPWhlkjgJE/viewform
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם אני כותב לא בפורום הנכון. 1. אז הזמנתי מ ebay (דרך paypal) מטען ב 31 לאוגוסט ועדיין לא הגיע המשלוח. הזמן המשוער עבר לפני 5 ימים. ורציתי לדעת עד מתי אני יכול לקבל את הכסף חזרה מ paypal? 2. הזמנתי מוצר אחר ושאני מסתכל במס' מעקב עדיין רשום לי כך: The item ( XXXX ) is being processed for departure from Hong Kong as of 21-Sep-2013 . הזמן שהמצב נשאר סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה מבחר שכבר יצאתי מבולבל. אשמח לדעות והצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים . אני מזמין דיי הרבה דברים מאי באי , ועכשיו אני רוצה לזמין בושם , האם ישנה איזשהי בעיה עם זה במכס או משו ?! מישהו פעם הזמין ?! תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 1000 - 1500 ש"ח הדרישות: - עוצמה חזקה - מיכל בנפח של 1.5 ליטר בהחלט יספיק. אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%92%d7%96%d7%a8-%d7%94%d7%a2%d7%a1%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a7%d7%95-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Camping-Steel-Stove-Gas-powered-Cookout-Butane-Burner-Portable-Outddor-Picnic-/130611212769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6908f1e1 יש דרך לדעת אם זה יתאים למיכלי הגז שנמכרים בארץ? האם יש לזה תקן כלשהו? תודה!.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים יש עכשיו מבצע מ MASSDROP של GTX 1070 כולל משלוח ב 450$ השאלה היא כזאת, כמה לדעתכם יקחו מי מכס/מע"מ או משה שלא תקף על זה? כי לא ממש הבנתי איך זה עובד, פעם קראתי שאין מכס עד 500 דולר או מעמ משהו כזה כמה אצטרך לשלם על המכס אם יהיה על החבילה? ( המוצר עולה 420$ ) לינק למי שמעוניין - כאן תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מנורת שולחן עם הברגה E27 ואהיל מתכת פתוח בצורת כיפה, ועליו רשום 11W MAX. מה יקרה אם אשתמש בנורה חזקה יותר? האם אכן יישרף בית הנורה או רכיבים בתוך בסיס הנורה או שניהם? או שאולי ההגבלה מוגזמת? למשל, האם ניתן להשתמש בנורת CFL 20W או 25W או 30? ומה לגבי נורת לד 20W או יותר? ואותה שאלה בדיוק לגבי גוף תאורה דומה מאוד לנ״ל ועליו רשום 23W MAX. אפשר להשתמש בנורה חזקה יותר? CFL? לד? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - והקשר לצרכנות הוא איזה גופי תאורה נוספים כדאי לי לקנות (מדובר במנורות קריאה עומדות ושולחניות) ואיזה נורות כדאי לי לקנות..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מאוד מתקשה למצוא בארץ מארז HTPC מלבד שני דגמים, אחד ישן [https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NSK2480B ויש לו קצת עניינים לא מושלמים..], ואחד בגודל של מארז ATX. מה שחשוב כאן זה הגובה. גג 15 ס"מ. מישהו\י יודע\ת?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
המחירים עדיין דיי גבוהים ללוחות מותאמות DDR5. המחירים מתחילים מ-1,000 ₪ ללוח כזה כדוגמת Gigabyte Z690 GAMING X קיט זיכרון הכי זול שראיתי עם מהירות ותזמונים סבירים היה אצל TMS ה-Corsair DDR 5 32G (16x2) 5600 CMK32GX5M2B5600C36 בעלות של 871 ₪ כרגע אני עם רייזן 2600X, ולפי בנצ'ים השיפור משמעותי. אם אתם משדרגים כל 4-5 שנים במה תבחרו ryzen 7600X או intel i5 13600KF ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נייד LENOVO Y40 בארה''ב. את המחשב מביא לי חבר שמגיע מיוסטון לביקור בארץ וכאן יש לי מספר שאלות לגבי אחריות,יבוא ותשלום: -האם אני יכול לשלם עליו לבד דרך האתר של לנובו עם כרטיס אשראי AMEX ישראלי ? -במעמד הקניה הוא מוסיף 8% מס של מדינת טקסס , האם אפשר לקבל על זה זיכוי כמו הזיכוי בארץ ? בסופו של דבר המחשב לא מיועד לשימוש בארה''ב... -במידה והוא מגיע עם שני ניידים לארץ האם המכס יכול להיתפס עליו ? בגדול אין לי בעיה לשלם 18%, אך כל הסיפור יצא משתלם רק במידה ויזכו אותי על ה8%. -המחשב בא עם אחריות של שנה, האם אני אקבל שירות בארץ ? כנ''ל לגבי הרחבת האחריות במעמד הרכישה או אפשרות של הרחבת אחריות בארץ תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מפקח בנייה, מחפש נעל נוחה להליכה מרובה ושתהיה גם בטיחותית. אשמח להמלצות וגם למקומות רכישה, עדיפות לאיזור הדרום או רכישה באינטרנט עם משלוח, אפשר גם Ebay. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-