עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by D@nny,

שלום אני רוצה להזמין שלט אנלוגי למחשב. הבנתי שהשלט של האקס בוקס 360 הוא ממש טוב וגם שניתן לעבוד איתו גם בווינדוס, חיפשתי ומצאתי שיש Xbox 360 Controller Xbox 360 Controller for Windows את השני אני לא מצליח למצא בחנויות המקוונות...אז השאלה שלי אם אני קונה את השלט הרגיל (הראשון מבין השניים) תהיה לי בעיה איתו? כי לפי מה שקראתי הוא מתחבר ליציאת usb. והווינדוס אמור לזהות אותו כי יש את הדרייברים בעדכונים של הווינדוס.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by timac,

אני כנראה מביא את האקס בוקס 360 מארצות הברית.. יש לי שנאי בבית שרשום עליו 200VA MAX האם הוא יתאים כי אם לא שמעתי שצריך לשלם על שנאי עוד אישה 300 שקל.. האם כדאי להישאר עם מה שיש לי או שזה מסוכן מדי ועלול לשרוף תמכשיר???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Lyor,

יש לחבר שלי PS3 (גירסת ה40 ג'יגה) ואף משחק של סוני 2 לא עובד אצלו (מקוריים), קראתי את הנעוץ של"כל סוגי ה PS3 בטבלה נוחה וברורה" אבל לא ממש הבנתי אותה לעומק. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לאיזה תוכנה (אימולטור) לגרום להם לעבוד עליו. יש גם שאלה נוספת באותו הקשר: אם ברצוני לקנות בקרוב סוני 3 שיתמוך במשחקים של סוני 2 (אם יש חיה כזאת בכלל) ככל האפשרי, איזו גירסא אני צריך? יש לי פשוט הרבה מאוד מקוריים (בערך 17) (גירסאת 20 ג'יגה לא באה בחשבון כי אין לה אינטרנט אלחוטי, ובקשר למעבדים... טוב זה כבר נתונים שוליים לדעתי(כמה זה כבר יכול להוות הבדל??)).

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by ExLoNe,

סוף סוף אתמול הצלחתי להפעיל את התוכנה על הסוני והיא מצאה את המכשיר. ראיתי כמה סרטים והכל עובד אבל יש לי מספר בעיות איתה 1.לפעמים יש קטעים של תקיעות כאלה וזה ממש פריע 2.התרגום בג'יבריש ואחרי שסידרתי את הג'יבריש העברית הפוכה ולא מובנת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by noambar,

אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?

6. Started by amitey,

:screwy: אני נמצא עכשיו בארצות הברית והבן הגדול ביקש סוני 3 והקטן נינטנדו DS. אחרי שיטוט בחנויות יש לי כמה שאלות. 1. מה כדאי לקנות - סוני,מיקרוסופט או ויי?הבן שלי בן 8 ומשחק כל היום פיפא?קחו בחשבון גם עלויות משחקים אחרי זה - הבנתי שאת הXBOX אפשר לפתוח למשחקים ולטעון אותם על הHD. 2. מה לגבי שיטת השידור? - יש לךי מסך 42HD בסלון(אני לא צריך שהסוני יהיה נגן בלו ריי - יש לי). 3. אם אני קונה כאן - איך אני משיג משחקים שעובדים בארץ? 4. לגבי ה DS - חבר אמר לי לקנות אותו עם מתאם כדי שאוכל להוריד לי משחקים ולטעון אותם על כרטיס כדי שלא לקנות כל הזמן משחקים - מה זה המתאם הזה? אם יש לכם עוד הארות אני אשמח כי אני לא יכול לחזור לארץ בלי זה ואני די אובד עצותץ אחרי שראיתי את המבחר כ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני לא יודע מאיפה בדיוק להתחיל את השאלה, אבל אם תוכלו לעזור לי אני שאמח. יש לי PS3 שמחובר לסמסונג R81 בחיבור HDMI. אני לפני קנית מערכת רמקולים חדשה כדי לתרום כמובן לאיכות הסאונד במשחקים שכרגע מושמעים דרך ה TV. ומכאן מתחילים הבילבול והשאלות. ישנן כמה מערכות רמקולים 5.1 למחשב (כמו לדוגמא ה X-540 או G51 של לוג'יטק) שאמורות להשמיע סראונד מלא (דולבי ?) אך למיטב ידיעתי אין חיבור HDMI לסאב של המערכות (מערכות רמקולים ללא רסיבר כמובן), אלא רק חיבורים אדום לבן אני חושב. 1. אז האם במידה ואני קונה את הרמקולים האלו אני עדיין אקבל את הסראונד המלא (דולבי או לא, אין לי מושג) של הסרטים והמשחקים? ואן כן איך אני מחבר את ה PS3 לסאונד ובמקביל HDMI ל T.V כדי להפיק את המקסימום מאיכות התמונה והס…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by oferg19,

הייי רציתי לדעת....אם אני קונה אקס בוקס אליט זה בטוח שהמעבד שם זה 64nm או שאני חייב לבדוק על גב האריזה? ומה עדיף האליט אל הפרמיום? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 20:52:37 תודה לעוזרים...

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. יש ברשותי את המכשיר מספר חודשים שמתי לב שכשאני רואה סרטים בFHD דרך הPS3 מדיה סרבר אז האיכות יורדת עקב ההגדרות אחרת הסרט נתקע תוך כדי הזרמה והFPS יורד מרמה סבירה שניתן לראות אך כאשר חיברתי את הPS3 דרך קבוצה ביתית במערכת הפעלה WIN7 אז סרטים בFHD עבדו חלק לגמרי הבעיה אבל שהPS3 לא מזהה קבצי MKV אז צריך להמיר אותם לפורמט אחר ורק אז ניתן לראות האם יש למישהו פתרון לבעיה ? או שעל מנת לראות קבצי HD גדולים צריך להמיר אותם מMKV לVOB כמו כל המדריכים שיש בגוגל כמו כן האם שיפור המעבד של המחשב יאפשר לראות בFHD דרך המדיה סרבר ? או שהצוואר בקבוק הוא בכלל רוחב הפס של הWIFI ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Godmoney,

אני מבין שההבדלים בין המשחקים השונים הם מזעריים עד כדי לא קיימים (רק פוקמונים שונים בין משחק למשחק)? מבין המשחקים הבאים? מהו הטוב ביותר (כולם ל Gameboy Advanced): Pokemon Emerald Pokemon Leaf Green Pokemon Red Dungeon Team Pokemon Pinball - Ruby & Sapphire Pokemon Ruby Pokemon Sapphire Pokeon Fire Red ואם עירבתי פה כמה דברים הריני מתנצל. איני בקיא בעולמם של הפוקימונים

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.

13. שמתי יד מאחורי הקונסולה שלי ויוצא משם אוויר מאוד חם, ממש חם (לא איזה רותח או משהו אבל חם) לא דומה בכלל למה שיש ב PC בספקי כח

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  14. היום פתאום שמתי לב שהחלק שעשוי מגומי בג'וייסטיקים של הנונצ'קים שלי מקבל צבע צהוב, גם זה שבא עם המכשיר וגם זה שקניתי אחר כך, לעוד מישהו זה קורה? (יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי חברים שמעשנים? ניקוטין באגודל? )

15. (סתם......) אני משאיר את הנושא בשביל הבדיחה השאלה האמיתית היא האם ctysis בסופו של דבר יצא ל 360

16. Started by sh_idan,

האם אתם מכירים חנויות להחלפת\השכרת דיסקים?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ImAllMostAwake,

אני משחק בXBOX יש את הנשק המוזהב למי שמכיר, איך משיגים אותו ? ועוד שאלה, ב XBOX LIVE מה נותן לי בעצם הLEVEL ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gtabak_37,

שמעתי שמועות שהספקית בזק בנלאומי תומכת הכי טוב במשחקי אונליין והאינטרנט של הפלייסטיישן. האם יהיו בעיות כלשהם עם הספקית 012 smile? (אינטרנט זהב) אני ממש חושש לגבי זה תודה רבה לעונים =)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות PS3 חדש. יש דרך בה אני יכול לדעת מה ה firmware שלו לפני שאני קונה ומחבר אותו לחשמל ... ? תודה

20. Started by Dante_9,

בימים הקרובים אני מקבל PS3 גרסת 80GB מארה"ב. השאלה היא האם משחקים יכולים ברמת העקרון לפעול ישירות מהדיסק הקשיח? האם גם פה יש אפשרות לאמולציה של קבצי IMAGE? מה לגבי סרטים? האם גם להם ישנה אפשרות לאמולציה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wow,

כשאני משחק עם חבר שלי עם 2 שלטים,שניינו באותה הקב' אז בהגנה זה בסדר ולשנינו יש שליטה אבל בהתקפה יש שליטה רק לאחד מאיתנו. האם זה ככה או שזה משהו בהגדרות ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by Grim Reaper,

אני קונה מחבר PS2 דק והוא עובד טוב אבל אני שומע שיש לו רעש חזק וזה נשמע כאילו זה בעייה של מאוורר בפנים. כמו שקורה למחשבים. האם אפשר לתקן? לקנות לא לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Zeev86,

הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)

24. Started by askobilv,

שלום, אני מתעניין בלקנות PS3 השאלה שלי האם ניתן לקנות משחקים בישראל דרך ה PSN (ולהגיע למצב בו לא צריך להכניס דיסק כלל כמו STEAM ב PC) תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים