קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני יתחיל בביקורת עצמה אני יתחיל אם הקדמה קטנה כן -Call of Duty 4 הגיע לWII באיחור של שנתים לא -גרסת הWII לא ניראת גרוע בזמן אמת כמו שתמונות מסוימות ברשת מנסות להגיד כן-המולטיפליר המקוון במשחק הספציפי הזה טוב בWII וכולל הרבה דברים שקימים בגרסאות הHD וכן יש הרבה שחקנים שמשחקים במשחק ברשת ועוד דבר שאני רוצה להוסיף אני אומנם לא מבקר מקצועי -אבל בניגוד לחלק ממבקרים שמחשיבים את עצמם מקצוענים ונותנים למשחקים מסוימים ציונים ישר בהשקה בלי אפילו לבחון את המולטי המקוון לאורך זמן שיאול COD6 שיאול אני שיחקתי בCOD4 גם בגרסת הסינגל (ועברתי אותה ) וגם במולטי המקוון מספיק זמן כדי לבדוק את טיב המשחק בביקורת אני גם יפריד בין הסינגל למולטי המקוון ודבר אחרון למי שיש א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי את המכשיר אם משהוא יודע איך אני נכנס למצב של העתקה לארד דיסק מפלאש דיסק? או ביכלל אם אתם יודעים אם יש חוברת הדרכה בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים CARD READER לPSP שהוא USB בשביל לחבר את הכרטיס אליו ואז למחשב בכדי להעביר קבצים בצורה כזאת ללא נוכחות של PSP. האם ידוע למישהו על קיום של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לאחר משחק בדמו אני יכול לומר קרייטוס חוזר ובגדול! הדמו מתחיל בכך שהלוחמים הספרטנים של קרייטוס זורעים הרס וחורבן בערי יוון, לקרייטוס זה לא מספיק והוא רוצה לעזור להם במשימה, האלים באולימפוס גם ככה עצבניים עליו ואתונה מזהירה אותו לא לעשות בלאגן וקרייטוס כמו קרייטוס לא שם על אף אחד, הוא אדון לעצמו וכמובן יורד אל הארץ בגודלו הענקי בתור אל המלחמה ומתחיל לעשות מה שהוא יודע הכי טוב: להרוג. לאתונה זה הספיק, היא יורדת אל הארץ, מחזירה את קרייטוס לגודלו המקורי(הלוואי על כולנו להיות בגודל כזה) ואם זה לא מספיק היא גם מעירה את הפסל של הקולוסוס הענק שממש לא מפרגן לקרייטוס ומנצל כל הזדמנות שיש לו להראות לקרייטוס איך זה לחזור להיות בן אנוש. הדמו מכיל שלב אחד ואפשר לסיים את הדמו 10-15 דקות,…
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אם אני קונה אקס בוקס 360 מארצות הברית זה יעבוד לי פה בארץ ? הכוונה שלי מבחינת המכשיר והחיבורים כי משחקים אני יודע שאי אפשר לקנות פה אבל זה לא מפריע לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24405 לפחות זה נדיר
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי היום את התמונה הזאת (אני מקווה שאין הגנה מעצבנת המאתר ) http://www.maxconsole.net/content.php?39736-Final-Project-Natal-product-shots-leaked שימו לב לפי התמונה צריך לחבר לUSB של ה360 או משהו דומה קשה לדעת מהתמונה ואז גם יש כבל שיוצא לחשמל -במילים אחרות לפי מה שאני מבין מהתמונה יש שנאי נוסף לתוסף די מזכיר את הסגה CD אם החוטים שלו -(הם רוצים למכור כזה מוצר לקזואל ) ? באחת התמונות גם כתוב שאסור לנענע את זה או משהו דומה בגלל איזה מנגנון שיש בנאטל וזה יכול להרוס את המנגנון :kopfpatsch: חוץ מזה עד היום מיקרוסופט לא הראו משהו באמת משמעותי לפרויקט לא לקהל הקזואל ולא לארד קור לסגה CD היו כמה משחקים טובים אבל הוא נפל מכל מיני סיבות עכשיו אני לא חושב שנא…
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי XBOX360 Pal שקניתי בארץ לפני כשנה ולאחרונה אני יותר ויותר מעוניין להתחבר לשירות לייב היות ויש לי גם פלזמה 42" בסלון. אני מעוניין להזמין מחו"ל את המנוי לייב הזה. 1 אני רואה שרשום שם ב-Format שזה NTSC,האם זה יתאים לי ? (יש לי PAL). 2 אני יודע שיש בעיות עם ההירשמות מהארץ אבל אם אני מזמין מחו"ל איך זה בדיוק הולך ? אני רק מכניס איזשהו קוד וזה עובד בלי לדאוג שתהיה לי כתובת נכונה בחו"ל ? 3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חברים הורדתי את הDEMO מהחנות של SONY שמעו משחק מדהים גרפיקה בשמיים נשקים חדשניים אין אין ליגה.... אבל פאקינג שיט אני לא מצליח להסתדר עם הג'ויסטיק בקטע של הכיוונים זה ממש מעצבן יש למישהו שיטה או איזשהו הרגל מסויים לשחק או להתרגל לעניין הזה? אפשר לחבר עכבר ולשחק איתו או לא יודע מה כיאלו יש עצות פתרונות? אשמח לשמוע .. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
פרוייקט שיפור XBOX 360. לוח FALCON שעבר "טיפולים" שונים: - תיקון תקלה, HDMI לא עבד, החלפת HANA - הרכיב שאחראי על היציאה הגרפית. - התקנת צלעות קרור מסיביות לכרטיס הגרפי, כמו של המעבד (מה שלא מאפשר לDVD להיות פנימי). - הפיכת הDVD לחיצוני. - חירור המכסה העליון למאוורר 120מ"מ שקט. - חיבור 12V פנימי למאוורר 120מ"מ. - התקנת JTAG - מאפשר הרצת משחקים מהכונן הקשיח. ולתמונות ! מתח 12V פנימי למאוורר גופי הקרור. Reverse JTAG טמפ' לאחר מאמץ ממושך DVD חיצוני
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי משהו פשוט מאוד, הדלקתי את האוזניה, נכנסתי לACCESSORY SETTINGS בPS ואז לMANAGE BLUE TOOTH DEVICE רשם לי שאין והוא שאל אותי אם לעשות REGISTER למכשיר כלשהו עשיתי YES ואז START SCANNING מצאתי את האוזניה בשם BH320 הכנסתי סיסמא ואז רשום לי DEVICE NAME : BH 320 ומימין TYPE : AUDIO DEVICE הוא במצב חובר ויש לידו מנורה כחולה ואז נכנסתי לAUDO DEVICE SETTINGS שהוא גם נמצא בACCESSORY SETTINGS ושם אני מגדיר לו INPUT DEVICE : BH320 OUTPUT DEVICE : BH 320 ואז כשאני מדבר אני שומע את עצמי באוזניה והמד הזה עולה.. ואז אני לוחץ OK אבל עדין שאני שומע הכל דרך הרמקולים של הטלוויזיה... אני רוצה לשמוע רק דרך האוזניה, מה אין אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי לחבר שלי , להוסיף אותו לXBOX LIVE קנינו מנוי של 3 חודשים וקיבלנו את השגיאה הבאה אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן , היום קיבלתי את המשחק הנ"ל , ניסתי לשחרר את התוכן בעזרת הקוד שקיבלתי אך ללא הצלחה, יש תו 1 בתחילת הקוד שאיני מבין אותו, אשמח למי שיכול לתת עצה, חשבתי אולי זה T הפוכה אך לא הולך כבר שום דבר. הנה לינק לתמונה, תודה לעוזרים. http://rapidshare.com/files/426062426/AS.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי היי, שמעתי המון טוב על GOW2, והוא אכן כזה. כל משחק מומלץ, בכל ז'אנר. עדיפות לעדכניים (עדיין, הקונסולה חוזרת עד ל2001...) ולמשחקים שאפשר לשחק בזוג. עד עכשיו יצא לי לנסות את: Burnout Dominator Tekken 5 Soul Calibur 3 God Of War 2. ת'נקס!
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לקנות קונסולת משחקים (נינטנדו סוויץ) מחול (amazon) רק לפני זה אני מעוניין לברר אם המתח\שקע מתאים לארץ חשבתי להזמין מamazon הבאים אמזון אנגליה אמזון צרפת אמזון ספרד אמזון גרמניה איזה מהם מתאים לארץ (מתח\שקע) תודה
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים, לאחרונה רכשתי בשעה טובה את SSBB ל WII :ylsuper: ברגע שהפעלתי את המשחק שמתי לב שהוא פועל ב FPS נמוך יחסית לשאר המשחקים, והייתי צריך לשנות את הגרפיקה לנמוכה יותר בשביל FPS "שחיק" מישהו יודע למה זה קורה? יכול לבגלל שהקונסולה שלי ישנה היא לא סוחבת את המשחק בהגדרות גבוהות? ה WII שלי בן כמעת שנתיים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, enjoystick רעננו את הדף המתייחס למכשירי XBOX 360. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההבדל הוא כזה: יש ל-Arcade ואין ל-Premium: כרטיס זיכרון 256MB 5 משחקי Arcade יש ל-Premium ואין ל-Arcade: דיסק קשיח 60GB אוזנייה ומיקרופון כבל רשת RJ45 אפשרות לשחק משחקי XBOX (דור ראשון) אפשרות להתחבר ב-Component הישר "out-of-the-box" המשותף לשתי הגרסאות: שתיהן פאלקון, 65 ננומטר ולשתיהן יציאת HDMI - משמע, מבחינת חומרה בלבד, שתי הקונסולות זהות מלבד היעדרותו של דיסק קשיח ב-Arcade. בהקשר אלי, לא משנה איזו גרסא ארכוש, אצטרך את הכבל הזה כתוספת: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=488 לפיכך, היכולת להתחבר "out-of-the-box" ב-Component המגיעה עם ה-Premium לא רלוונטית עבורי. משחקי XBO…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם תהיו מעוניים לרכוש משחקים במחירים זולים (יחסית למחירי המשחקים בארץ) השאלה היא אם אתם תהיו מעוניין או שתם חושבים שהיה לזה ביקוש ואנשים אחרים יהיו מעוננייים לרכוש משחקים חדשים בכשבוע מתאריך היציאה במחירים בין 250 ל270 ש"ח (המחיר הוא רק השערה כרגע) משחקים כדוגמת MW2, Uncharted 2 ואחרים שעתידים לצאת וגם משחקים ישנים יותר בכ150 ש"ח (שוב רק השערה) אני מדבר על קניות קבוצתיות בהתחלה ננסה כ10 עותקים לכו משחק ואם זה יצליח ויהיה ביקוש אז בכמות גדולה יותר. האם אתם תהיו מעוניים ואתם חושבים שזה יצליח?. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
http://news.teamxbox.com/xbox/14951/Bionic-Commando-Gameplay-Mechanics-Media/ אם הוא לא יוצא ל PS3 אז הם הפסידו משהו רציני
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מבלי להתחיל קריירה חדשה. ד"א רק בתופים של GH יש מצילות ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו משחק? קיבלתי את המשחק , עוד לא ניסיתי. מישהו יכול לתת חוות דעת אם הוא ניסה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש הרבה מודים חזקים של XCM אבל יש מעטים להזמין מאיביי ויקרים יש מישהו שמכיר חנות שמיתעסקת עם זה בארץ ? הנה האתר שלו : http://www.xcm.cc/360.htm
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-