קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לקנות את הPS2+צ'יפ MODBO 4 ו2 שלטים מקוריים ב1377 או את הXBOX ב1600 עם הסבה של אלאדין ו2 שלטים מקורי וחיקוי. עכשיו אני לא מבין ממש בשימוש של הXBOX בקשר להסבה והפעלת משחקים ואני יודע שאסור לדבר כאן ממש אז אם מישהו יכול לעזור לי יכול לפנות אליי לאייסיקיו 40101594 או מסנג'ר robiel_12@bezeqint.net תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6184695.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 חדשות עצובות ואני עוד מחכה לPAL טוב לפחות שיעמוד בציפיות המאוד גבוהות
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
-
נמאס לי שאני נתקע בלי סוללות או כל פעם להוציא כסף על סוללות אני צריך המלצה למטען+סוללות לשלטי WII ראיתי פרסומים של מטענים +סוללות בין 200 ל250 שקל אבל אני לא יודע מה זבל ומה טוב למישהו יש ניסיון אם מטענים כאלו ?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הpsp הוא psp משומש מיד 2. הערכה כוללת: PSP 2000+pendora crack+16GB+TV AV cabels+charger+rare Translucent Blue housing. סה"כ 900 שקל שווה? הוא גם שם לי משחקים במכשיר מה שחוסך לי המון זמן (נחמד מצדו)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני בדילמה קטנה בFF-X בקשר לפיתוח דמויות אני ממש לא יודע לאיזה Sphere Grid לעבור אחרי שאני מסיים Grid של אחת הדמויות. עם Auron עברתי לGrid של Tidus (מהאמצע שלו) כדי שיהיה מהיר יותר. עם Tidos המשכתי לGrid של Yuna ולמדתי Shell ו Protect, מה הלאה ? להמשיך בגריד של Yuna ? אולי כדאי לעבור לגריד של Wakka ? בדיוק הגעתי לסוף הגריד של Wakka גם כן, מה הלאה ? לאן כדאי להמשיך ? אני קצת רחוק מסוף הגריד של Yuna ו Lulu אבל בהנחה שאני אגיע לסופו, לאן כדאי להמשיך ? ללמד את Yuna קצת קסם שחור ? בנוסף לכך אני מתלבט בקשר ל"בונוסים" שכדאי לי להשים על הנשקים וחפצי ההגנה שלהם, יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
איך אני מפעיל סרטי DVD על ה PS2 ?? כי אני מכניס את הדיסק אבל אני לא רואה שום אפשרות לנגן אותו אלא רק אפשרות לגשת לכרטיס זכרון
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם השרתים של האתר אוגרים בתוכם שחקנים מכל הפלטפורמות ? ז"א האם אני בתור אחד שמשחק און ליין דרך ה PS3 משחק עם שחקנים שמחוברים דרך 360 וה PC ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להבין משהו כבר הרבה זמן ולא מצליח.. חיפשתי גם פה ולא מצאתי תשובה. יש לי XBOX אמריקאי שנקנה לא מזמן - JASPER 150W. אני צריך ספק כוח שמתאים לארץ. עכשיו, כולם אומרים לקנות ממיר ל 500W, אבל בתכלס המכשיר צורך 150W. שאלתי הרבה אנשים בנושא, כולל מוכרים בחנויות ולא קיבלתי תשובה. אני מבין שככל שקונים W יותר גבוהה, אז זה יותר "בטוח" בשביל המכשיר, אבל אבל אם ידוע שהמכשיר צורך 150, למה לא לקנות 150 או 200 או מקסימום 300? (נ.ב, כפי שניתו להבין אני ממש לא מבין בחשמל..) באותו נושא. אם אני מבין נכון - ספק כוח של FALCON 175W אמור להתאים לי נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זהו, נכון להיום אני חסר PS3. נסעתי למעבדה של ישפאר בהרצליה והבאתי את המכשיר שלי למעין תיקון (הוא היה נורא מרעיש אחרי 10-15 דקות של עבודה). הם אמרו שאם זה לא חוזר תוך שבוע אני אקבל מכשיר חלופי אבל זה אומר גם שהם שולחים את המותק שלי לחו"ל (שם הוא גם יעבור פירמוט - לא פייר). מזל שקניתי את ה PSP בשבת ככה שעדיין יש לי קצת סוני לשחק בו
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות את זה מחר
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שיר פראודיה ענקי על הלחן של The Fray - How to save a life
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי כמה שאלות בקשר לXBOX360: 1. אם אני מחבר את הXBOX למחשב למסך 22 אינץ' תהיה לי גראפיקה טובה? 2. איך ניתן לחבר את הXBOX למחשב? למסך שלי יש חיבור DVI ואני לא יודע איזה עוד חיבורים יש לו אבל לXBOX אין חיבור DVI אז מה צריך לעשות? 3. איך ניתן להשתמש בשירותי הLIVE של הXBOX דרך המחשב? צריך לחבר כבל רשת מהמחשב לXBOX? 4. האם לXBOX יש כרטיס רשת אלחוטי? 5. לא הבנתי מה זה הכרטיס הזה שצריך לקנות בשביל הLIVE? הבנתי שיש silver וgold אבל לא הבנתי מה הקטע של זה? 6. איזה גירסא של XBOX כדאי לקנות? איזה גירסא הכי משתלמת? אני מחפש גירסא שתכלול 2 משחקים לפחות בתוכה. 7. האם כדאי לפרוץ את הXBOX?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS2 בשביל כמה משחקים מאוד ספציפיים (ראיתי את הPS3 ופשוט לא נהנתי, לא יודע למה, המשחקיות שמה הוא על הפנים) אני נטו רוצה לקנות PS2 למשחקים הספציפיים הבאים, ואולי תוספת שאני אגלה בהמשך MK shaulin monks syphon filter (כל הסידרה, כולל אלה של PS1) pro nba live TEKKEN TIME CRISES 1+2 (זה המשחק הזה עם האקדח שאתה יורה על הטלווזיה) הסיבה שאני שולל אוטומטית PS3 כי הבנתי שהוא לא מאפשר קריאה של משחקים מPS2 ומPS1 (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ואם בכלל יותר כדאי לי לקנות איזה WII או XBOX או נינטנדו (כשאני מוכן להוציא על מכשיר עד 1300 שקל אם הוא באמת שווה אותו, כשאני מצאתי PS2 ב800 יד ראשונה)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני הולך לקנות את אחד משני הקוסלות הבאים: exbox 360 elite או wii אל תגידו לי תיכך sony 3 כי הוא לא בתקציב שלי אחד משניהם עכשיו אני מתלבט כי יש כאלה שאומרים לי שעדיף לי לקחת את ה wii ויש כאלה שאומרים לי שעדיף את ה xbox360 עכשיו אני צריך חוות דעת מיקצועית שיגדו מה יותר שווה לי לקחת הגרפיקה די חשובה אבל גם המשחקיות של ה wii אני לוקח בחשבון לכן קשה לי להחילט איזה מבין שני הקונסולות עדיף לי לקנות!?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכנן לקנות קונסולה בזמן הקרוב, לאחר שהטלויזיה החדשה הגיעה. אני עדיין לא סגור על איזו קונסולה, כי מצד אחד אני ממש אוהב את השלט של ה-XB1 ופחות מתחבר לשלט של PS4, ומצד שני אני מבין שהחומרה של ה-PS4 חזקה יותר - ככה שההתלבטות היא קשה. במה אני הולך לשחק? בגדול זה רק בשביל פיפא (כדורגל), אבל אולי עם האוכל יבוא התיאבון... אין לי צורך במצלמה/קינקט וכל מה שקשור לזה. הבנתי שעומדות לצאת קונסולות חדשות של PS4 ו-XB1 (קטנות יותר?) אשמח לדעת אם יש תאריך משוער ליציאתן והאם יש טעם לחכות להן, או שאני יכול להסתפק בקונסולות הנוכחיות (הרי זה רק בשביל פיפא...)? בקיצור, תוכלו לעזור לי לקבל החלטה (PS4 או XB1)? ו/או האם כדאי לחכות לקו…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר זול ואמין שאני אקנה בו שלט מקורי עם רטט מהסדרה החדשה של DS3 אותו דבר למשחקים לפלייסטיישן 3, עם דגש ל-pes 2011 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* Army of Two * Battlefield Bad Company * Devil May Cry 4 * Gran Turismo 5 Prologue * Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots * Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction מה 16 ליוני כל המשחקים הללו יעלו 30 דולר בלבד! אם לא שיחקתם בהם עד עכשיו, הנה ההזדמנות שלכם - כולם להיטי זהב וכל אחד ימצא לפחות משחק אחד לטעמו אם לא יותר (אני אישית שיחקת ב ARMY OF TWO והוא בהחלט יות רמשווה 30 דולר, שלא לדבר על GT וראטצ'ט וקלאנק!). http://www.joystiq.com/2009/05/28/mgs4-ratchet-others-30-as-ps3-greatest-hits-starting-june-1/
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את ה-the simpsons arcade, מה-market place. אבל צריך לקנות נקודות - לפני שאני רוכש אותם רציתי לשאול: יכול להיות שאני ארכוש נקודות, ופתאום אקבל הודעה שהמשחק לא ניתן להורדה באיזור ישראל? מישהו ניסה פעם להוריד אותו בתור משתמש ישראלי? יש מקום טוב יותר לרכוש נקודות, מאשר ה-market place? תודה למשיבים. ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי PSP 1001K ללא הסטיק של הזיכרון. בחוברת ההפעלה כתוב שצריך MEMORY STICK DUO אבל מה שהצלחתי למצוא בחנויות זה MEMORY STICK PRO DUO האם מישהו יודע אם ניתן להשתמש בסטיק הזה למכשיר הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-