עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/05/14/uk-prisoners-using-ps3s-to-commit-crime/1

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. או שהספק שלו יכול לעמוד גם ב220?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם... רכשתי את המשחק פרו 2011 לפני חודש והבנתי שמאז יצא עדכון למשחק.... יש למישהו מושג אם קיים עדכון ואיך אני מבצע אותו?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. השאלה בכותרת. מבקש את עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by yotam360,

המכשיר מנסה להתחבר ומקפיץ הודעת שגיאה אחרי 5 שניות... זה קורה לעוד אנשים פה?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by VortexD,

בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. טוב אז ככה אני מעונין להקים קבוצה לא למטרות מסחר המטרה זה להחליף משחקים בין חברי הקבוצה ולקנות משחקים במשותף שיעשו סיבוב בין חברי הקבוצה המטרה לא ליצור סיפריה או משהו כזה שבן אדם אחד יקבל את הכל אלה כל אחד מחליט איזה משחקים הוא רוצה להחליף ואיזה לקנות במשותף אין הגבלה על סוגי הקונסולות עם זה יצליח בעתיד נוכל גם להשאיל קונסולות אחד לשני וככה לשחק בבילעדים של מגוון קונסולות בלי לרוקן את הערנק לי כרגע יש את פינל פנטזי ו 2 משחקי ראצאט שאני מוכן להחליף לPS3 כרגע בנוסף יש לי DS LITE שאני יוכל להשאיל עד שאני ימכור אותו אין לי מושג איך פותחים קבוצה בפיסבוק (בקושי נוגע בו ) אז אני ישמח להדרכה הדף שלי בERAN VERBER מי שמעונין בו נעשה את זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by manticore,

יש איזה אתר שעושה משלוחים לארץ שאפשר להזמין דרכו את המשחק? PAL כמובן... תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by liho,

שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by avive2004,

אין לי מושג איזה קונסולה הכי טובה אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל אבל גם עם ציוד היקפי (שלטים וכו') אין לי מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של הXBOX ומה בינהן הכי משתלמת, במה העלית יותר טובה שהיא עולה יותר זה אותו מעבד גראפי לא? חבר המליץ לי לקנות את זה אם תגידו כן אני אלך על זה כי אני פשוט לא מבין בדברים האלה, קניתי טלויזיה 42 ואני רוצה להנות ממנה עד כמה שאפשר כן או לא http://www.2all.co.il/Web/Sites/chipzol/PAGE135.asp ואם לא אז מה כן מאיפה לקנות אחריות וכו' תודה רבה, עשיתי חיפוש אבל התוצאות יחסית לא אקטואליות או רלוונטיות לכן פתחתי נושא חדש שבת שלום ותודה על הקריאה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 114508534,

בוקר טוב , ניסיתי לחבר את הגיטרה עם ממיר כזה מחיבור של PS3 ל USB - חיברתי את זה לאקסבוקס ולא קרה כלום - איך אפשר לגרום לגיטרה לעבוד ? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. Started by iem,

אני מתכנן לקנות XBOX 360 מארה"ב אך כמובן שצריך שנאי מוריד מתח. לפי תמונות מGOOGLE רואים שהOUTPUT של הPOWER BRICK של ה360 הוא 175W. מכאן אני מסיק שצריך שנאי שעומד בהספק של לפחות 175W לאורך זמן, אך למרות זאת כשאני מחפש איזה שנאי לקנות אומרים לי 500W, ואני חושב שצריך של 200W כדי שיוכל לעמוד בעומס מתמשך של 175W. אז איזה שנאי כדאי לי לקנות? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by omry3000,

אני מתלבט מה לקנות מחשב ב-6000 ש"ח מעבד E6400 זיכרון 2GB 667MHz כרטיס מסך GeForce 8800 640MB דיסק קשיח 250GB לוח אם של אסוס לא זוכר את השם בדיוק (משהו P5... מחיר-600 ש"ח). מארז של gigabyte . או XBOX 360 . אני מתלבט גם ביגלל הגרפיקה של המשחקים (מה יהיה יותר טוב) וגם ביגלל שאני לא יודע איזה משחקים שווים יצאו למחשב ואיזה יצאו ל360 בזמן הקרוב אז אני לא יודע מה לקנות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי !

• 56 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. שלום רציתי לדעת אם אפשר לשמור משחקים בקונסולה במקום להשתמש כל פעם בדיסק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by stone cold,

בקיצור יותר גדול ,זמן בטריה קצת טוב יותר -וזהו ידית אנלוגית נוספת לא הוסיפו

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  18. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20090317223202_Nvidia_Extends_PhysX_Licensing_Agreement_with_Sony_Computer_Entertainment.html למי שלא יודע, נווידיה רכשה ב 2008 את חברת Ageia והשתמשה בטכנולוגיה/פטנטים שהחברה יצרה בשביל ליצור את PhysX - שזה בעצם יישום של חוקי הפיזיקה במשחקים תוך שימוש בחומרה ייעודית (מעבד, מאיץ גרפי). מסתבר שסוני רכשה עד היום את הזכויות להשתמש בטכנולוגיה הזו מהחברה שנרכשה ע"י נווידיה ולכן בעת סיום החוזה פנתה סוני לנווידיה והאריכה דרכה את השימוש בטכנולוגיה לעוד 4 שנים. מה זה אומר בעצם? שכיום על מי שמפתח משחק ל PS3 יוכל ללא תשלום לממש את ה PhysX במשחקים שמפותחים לקונסולה תוך שימוש במעבד ה CELL לביצוע החישובים הנחוצים. אם אתם זוכרים - המשחק MIR…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by Emms12,

היי, יש לי הזדמנות להביא מצרפת WII 265 אירו (בערך 1300 שקל), 2 שלטים, 2 נונצאוק, 2 מוטשיין פלוס, ספורט, ספורט רסורט ופליי. משתלם? או שאפשר להשיג במחיר דומה בארץ עם אחריות? יש לציין שאני לא גיימר בכלל, פשוט מאוד אהבתי את הקונסולה כששיחקתי אצל חברים במשחקים של הספורט, ככה שאני לא פתוח בכלל לרעיונות של קונסולות אחרות. תודה מראש =]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by m_g,

יש פה מישהו שהצליח להתקין XP על PS3 וזה עבד טוב? והאם אפשר להתקין גם תוכנות על האקס פי כמו אופיס או BSPLAYER

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. ישל לי מסך 16:10 22" איזה רזולוציה הכי תתאים לו

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by nizzan7,

אני רוצה לקנות קונסולה מה עדיף XBOX או PS3? מה יותר טוב XBOX או XBOX 360? ;D בכל מכרה איזה מבין השלוש עדיף? אני עוד לא קונ עכשיו אלא עוד איזה חצי שנה אז אמור לצאת משהו חדש או משהו כזה? תודה לכולם.

• 219 תגובות
    • 23.9k צפיות
  23. Started by klayton,

http://ps3.ign.com/articles/877/877611p1.html

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by huber,

http://vr-zone.com/articles/playstation-3-slim-pics-leaked-/7050.html?doc=7050 האתר הביא מציג תמונות משוערות של PS3 דק - שלטענתו יושק ב E3 חודש הבא. יש לציין כי אלו שמועות לא מבוססות כרגע וכי סוני הכריזה כי לא מתוכננת גירסת SLIM ל PS3 בקרוב אך במקביל יש לזכור כי סוני מכחישה סידרתית גם דברים שבסוף התגלו כנכונים וכי הם בעצמם הכריזו ש E3 השנה יהיה "המעניין ביותר מאז השקת ה PS" ובנוסף טכנית עם המיזעור ל 45NM הגירסה הדקה בהחלט אפשרית טרמית - אולי יש משהו בשמועות? נמתין ונראה...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. טוב, אז אח שלי הפיל את הDS שלו והמסך העליון נשבר. יש עדיין סאונד ואפשר לשחק, אבל יש שבר אלכסוני עצבני על המסך העליון. אין אחריות עד כמה שידוע, נקנה די מזמן. רציתי לדעת איפה אפשר: 1- לתקן את המכשיר בכמה שפחות כסף. רק להחליף מסך עליון. 2- האם אפשר פשוט לקנות מסך עליון בזול ולבצע את התיקון עצמאי? ואם כן, האם מישהו מכיר את התהליך ומוכן להדריך אותי קצת/לכתוב מדריך קצרצר? תודה לכל עונה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.