קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
די חדש בXBOX360 שאלה על משחקי יריות במולטי מה הם המשחקים ב XBOXשהכי משחקים אותם במולטיפלייר שיש הכי הרבה סרברים לבחור כמו למשל CALL OF DUTY 4 בPC?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה ה-11 של גיימסנטר, במהדורה תוכלו לקרוא על משחק הפעולה החדש PROTOTYPE ואף לקבל טעימה מהקומיקס של INFAMOUS. בנוסף מופיעה כתבה על המשחק החדש של רובוטריקים ופרו אבולשן 2010. הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/18/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-11/ אשמח לשמוע את דעתכם, אורן נתן.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני חדש בכל העסק הזה של הקונסולות חברה שלי המדהימה קנתה לי סוני 3 עם פרו 2011 עכשיו יש בעיה קטנה יש הרבה שחקנים שיש שם שלא כ"כ מעודכנים כגון: הנרי בברסה איברהימוביץ בברסה וכו' וכו' רציתי לדעת איך מעדכנים? ואת מה בדיוק צריך לעדכן את הסוני או את המשחק? ואיך? ועוד קצת טיפים למשתמש החדש לא יזיקו תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני נמצא בחול ויש לי אפשרות לרכוש XBOX ELIT ב 760 שקל... האם זה מחיר זול? האם כדאיי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מביא את המכשיר לארץ? (צרפת)
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לאחרונה התעורר בי רצון להניח את ידי על קונסולה זו. קראתי מעט, אך אינני בקי ברזי עולם הקונסולות בכלל ועולם ה-XBOX360 בפרט. אז יש לי כמובן שאלות: אני קצת מרגיש לא בנוח לרכוש מוצר שיצא לשוק לפני שלוש שנים; זה "מציק" לי. נראה לכם תמוה? האם לדעתכם מי שרוכש כעת קונסולה שנמצאת באמצע חייה עושה טעות? האם חיתוך המחירים האחרון כבר התבטא במחירי הקונסולה בארץ או שיש לחכות? אם כן, עד מתי לערך? איזו קונסולה אני רוצה לעצמי מכאן? http://www.enjoystick.co.il/Category.aspx?catCode=56&ParentID=54 או שאולי יש דגם אחר המוצע בחנות אחרת? האם זו חנות מומלצת? האם החבילה הכוללת (מחיר ושירות) הם הטובים ביותר? אני מתכוון לחבר את הקונסולה למקרן. למקרן תמיכה ביכולות הבאות: 576p, 480p באמצעות RGB יש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני אקבל את המכשיר ביום חמישי הבא וראיתי שלא חסרות איתו בעיות אז רציתי לדעת בדיוק אילו בעיות יש לו, עד כמה הן חמורות, ממה הן נגרמות(אם ידוע) ואיך אפשר לפתור אותן אם בכלל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתכוון לבקש מחבר שיקנה לי ביום רביעי כשהו טס PSP מתאילנד. אין לי PSP ואף פעם גם לא שיחקתי באחד.. פשוט זה נראה לי מגניב ושווה רכישה. אפשר בבקשה לדעת למה ממש חשוב לשים לב בזמן שקונים? יש דגמים מסויימים? אביזרים חשובים? המלצות? אזהרות???. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי פיקמין 1 שהיה טוב אבל קצר והשאיר לי טעם של עוד רציתי לנסות את פיקמין 2 מה שחשבתי שיהיה די קצר כמו הקודם אפך להיות משחק מצוין וארוך ששיפר את הקודם בהרבה דברים קודם כל נתחיל ממימה זה פיקמין פיקמין זה יצור כזה בפיקמין 2 יש חמישה סוגים של פיקמין שכל צבע מסמל יכולת אחרת לדוגמה כחול עמיד למים אתם משחקים 2 אסטרונאוטים בפיקמין 2 בניגוד לאחד בודד במשחק הראשון יש לכם משרוקית ששולטת על הפיקמין בסגנון RTS ואפשר שיהיו עד 100 פיקמין בשלב בכל רגע נתון את רוב הפיקמין אתם יכולים להרבות דרך לצוד חיות \חרקים ולקחת אותם לקן בכל מקרה המתרה במשחק זה לקחת חפצים לקן יש 200 חפצים במשחק זה בניגוד לקודם שבו היו רק 30 (זה תמונה אמיתית מהמשחק כן כן חלק מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Underdog מזמין אתכם להשכיר משחקי PS3/XB360/Wii/PS2/PSP
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוד שלי מגיע לארץ בעוד מספר חודשים מארה"ב (LA). יש בעיה עם זה שהוא יקנה שם את הXBOX360 ויביא לי ? זה פשוט יותר זול שם. המשחקים יעבדו לי פה ? יהיה אפשר לשים בארץ צ'יפ ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי LED תומך תלת מימד אך אין לי נגן 3D מתלבט לקנות PS3 בבקשה המלצותכם 1. האם ניתן להריץ מPS3 את כל סוגי סרטי התלת מימד 2. מה זה MULTIZONE ואיך זה ישפיע עליי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי באשכול פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464378.0 במידה ואתם רואים דרך דיסק קשיח חיצוני. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא אמור להיות איזה LINE OUT בPS3 כדי שיהיה אפשר להעביר סאונד ? כרגע הHDMI מאלץ אותי לשמוע את כל הסאונד דרך הטלויזה בלבד. (אין לי יציאת סאונד בטלויזיה ואני רוצה להעביר את הסאונד ישירות מהסוני למערכת קולנוע ביתית)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? ד)הרשת עובדת גם בישראל ? אם כן אפשר לשחחק נגד שחקנים מכל העולם או רק מישראל? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחירים של הקונסולות בכלל, ובמיוחד של ה XBOX בחו"ל ממש זולים, ומאוד מפתה להזמין משם. רציתי אבל לברר כמה דברים. 1. למישהו יצא להזמין מחו"ל מחנות שמבצעת משלוחים לארץ, או דרך שירות משלוחים כמו USHOPS. כמה באמת יוצא המחיר ככה כולל המשלוח והמיסים? 2. אם קונים מארצות הברית אני מניח שצריך שנאי כדי להשתמש בזה בארץ? (קראתי פעם שב PS3 זה לא הכרחי, אבל לא יודע איך זה ב XBOX). 3. אני מבין שהגרסה שמומלץ היום לקנות היא ה FALCON, יש אפשרות לדעת איזה גרסה היא כזאת (במידה ולא מצויין כמובן...) לפי המפרט או משהו כזה? 4. בין המהדורות השונות, CORE, PRO וכו' יש משהו מומלץ, משהו שכדאי להתרחק ממנו? (למשל ראיתי מהדורת ARCADE שאין בה בכלל תמיכה ב HD... אז רציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלה שכדאי …
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, אז בעקבות השדרוג העולמי המתקרב ובא רציתי להתעניין קודם מה אתם חושבים על הPS4 והXBOX1 בכל התחום של אונליין.. שמתי לב שהדור הזה לא מפותח כלכך מבחינה מולטיפליירית. אני יכול להבין שסוני לא ממש מטפחים פה את התחום ודווקא מייקרוסופט עכשיו נכנסו עם כל עניין הLIVE לארץ... האם לדעתכם זה יביא לשינוי בגיימינג הישראלי ? האם אני יאלץ לוותר על PS4 בשביל הXBOX ?החלטה לא פשוטה !!!
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה לא ידעתי איפו לשאול אז אני את זה פה. תגידו: האם מחשב במחיר 3500 שקל יכול לעבור את כוחו של ה XBOX360? המפרט של ה X360: מעבד : מעבד תלת ליבתי , כל ליבה פועלת במהירות שעון של 3.2GHZ , לכל ליבה יכולת דו-תהליכית , סה"כ 6 תהליכים (תיאורתי). זיכרון מטמון של 1MB , הפועל בחצי שעון המעבד , אך בעל טבעת כפולה של 256Bit , רוחב פס = 51.2GBps. סה"כ טרנזיסטורים 165M. (תהליך FAB 90nm) יחידת עיבוד וקטורים VMX ברוחב של 128Bit לכל ליבה , בעל יכולת לעבודה עם 128 רג'יסטרים בכל רגע נתון. אפיק FSB במהירות שעון של 5.4Ghz , ורוחב פס של 21.6GBps. יכולת חישוב אריטמתית : 9.6 מיליארד חישובי מנה לשניה , יכולת חישוב נקודה צפה : 115.2 Gflops (תיאורתי בלבד). כרטיס גרפי : מבוסס ליבת ATI R500…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קבצי ווידיאו יכול המדיה סנטר לקרוא? קבצי AVI עוברים בלי בעיה אבל כשאני מנסה להעביר סרט בקובץ MKV מהמחשב ל Xbox360 אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ הנ"ל אינו נתמך.חיפוש באינטרנט העלה ש MKV כן נתמך ע"י XBOX. מישהו יודע אם זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו "unable to read disc" מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי חשבון בחנות האמריקאית של פלייסטיישן (זה החשבון היחיד שלי) הפעלתי משחק מדיסק שקניתי בארץ (PAL) - וקניתי DLC מהחנות האמריקאית. כשאני מפעיל את המשחק אני לא רואה את ה-DLC - כשאני נכנס לרכישות שלי מופיעים ה-DLC כמותקנים אבל המשחק מופיע לי עם קישור לקניה בחנות האמריקאית... יש דרך לגרום להם לעבוד יחד ? אם לא, יש דרך לקבל החזר על ה-DLC או למכור אותם הלאה ?
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
ראיתי בפורום כלשהו שיש תוכנה שכשמתקינים אותה בויי היא מאפשרת הרצה של די וי די. http://forum.vgs.co.il/viewtopic.php?t=1646 מישהו ניסה כבר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לשחק במחשב דרך הבקר של ה-360 ואני מאוד אוהב את הרעיון הזה כי הסגנון שאני הכי אוהב הוא H&S, וכיף יותר לשחק אותו עם בקר קונסולה מאשר מקלדת. אז כל בקר של ה-360 עובד עם מחשב? במידה ולא קיימת גרסה ייעודית למחשב, איך אני מחבר בקר אלחוטי למחשב (אם זה בכלל אפשרי)? עם דונגל BT שאני אקנה בנוסף? מה סוג החיבור של הבקר החוטי? (USB או חיבור מיוחד של ה-360)
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-