קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים אז בעצם כמו הכותרת, רציתי לשאול אם מישהו בכלל מתעניין בקונסולה הזאת ותכנן עליה משהו? פשוט יש לי אתר גיימינג ואני מתלבט אם ה- 3DS זה משהו שמעניין את הגיימר הישראלי? עריכה- מצטער לא שמתי לב ששמתי בפורום במשחקים ולא קונסולות, אם זה משנה, אז אחד המנהלים יכול להעביר את זה? תודה
-
- 19 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן. הוצאתי את הקונסולה אתמול מהארון, ניקיתי אבק, ויש לי מספר שאלות: 1. למה בחנות הישראלית אין בכלל DLC לGears of War 3? אם אני קונה משחק בארץ (פיזי או חנות בXBOX LIVE) האם תהיה לי אפשרות לקנות DLC מחנות אמריקאית? (ניסיתי לקנות את המשחק דרך חנות אמריקאית ב20 דולר ולא משנה מה, איזו מדינה בחרתי בכתובת, אם השתמשתי בפרוקסי, לא הצלחתי לקנות) 2. המשחק השלישי שווה בכלל את הכסף? עולה 130 שקל. אני רוצה בעיקר לרשת. עדיין אפשר למצוא עם מי לשחק? יש קהילה? והאם יש את ההגבלה האיזורית כמו שהיה עם המשחק השני לשחקנים ישראלים? בקיצור - רק בשביל הרשת - שווה? 3. ראיתי שHalo4 עולה בארץ 90 שקל. משחק שיצא לפני כשנה. מה הסיבה למחיר כזה? המשחק לא הצליח? לא טוב? חשבתי לקנות למולטי. ממליצים או להת…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי Xbox 360 ואני מעוניין לקבל המלצה למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 שחקנים ביחד אני צריך משחקים לא ממש מסובכים ( כי אני משחק עם חברה שלי ) אין צורך במשחקי מכות כי כבר יש לי את VF5 ו SC4 . אשמח לשמוע הצעות . תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה כצפוי נינטנדו מורידה את המחיר ל150$ בארצות הברית ו £129.99 / €144.99 באירופה הבנדל משתנה במקום כותרי הWII ספורט יהיה את מאריו קארט עם ההגה מהפלסטיק חוץ מזה יצאו משחקים בגרסאות מוזלות -ובנימה אישית זה צפוי הWII די מת מבחינת משחקים באמת אטרקטיבים לגימרים ומבחינת קזואל ל360 וPS3 יש גם זיהוי תנועה ה"סופר WII " מתקרב וזה הנשק של נינטנדו בינתים כי אין היגיון בשלב הזה לנסות להחיות את הWII חוץ מתימכור
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Yeah baby... http://www.gametrailers.com/player/40445.html אי אפשר לדלות שום אינפורמציה מהteaser כמעט, אם אכן מדובר בהרפתקאה נוספת של Master Chief כנראה מדובר על The Fall of Reach, אם לא יש מצב טוב שנזכה לגיבור חדש ואולי נזכה לזווית נוספת על הTime Line של Halo2 הפעם מצד אלה שנשאר על כדור הארץ.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במקום 250$ בארצות הברית בקרוב היא תרד ל170$ ביפן גם תיהיה ירידת מחיר לא דיברו על אירופה אבל אני מעריך שהמחיר שם גם ירד למי שמתכנן לקנות צריך לזכור שיש הגנה אזורית ב3DS ובארץ בדרך כלל מיבאים PAL בכל מקרה אותי זה מאוד משמח -אני לא יקנה בקרוב אבל כן בעוד כמה חודשים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, נכון לעכשיו אני משחק בPS3 שלי כאשר הוא מחובר לטלויזיה LCD 32 אינטש (לא באיכות HD), אני רוצה לקנות מסך חדש שיחובר מצד אחד לPS3 ומצד שני למחשב נייח. הגודל הרצוי הוא 24 אינטש, שיתמוך בHD 1920X1080P האם תוכלו להמליץ מה לקנות? חשוב לי שהמסך יחובר למחשב נייח ושיהיה נוח להשתמש בו לשימושים המחשב הרגילים גם כן (גלישה באינטרנט ואופיס) האם יש לכם דגם מומלץ? (התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח) תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לרגל החג התארגנו הבני דודים הבאנו סוני 3.. שאחרי חג היה צריך לעבור אליי [מחוסר שימוש של הבן דוד] .. סבבה אחד הדודים נתקע לו המשחק שאנחנו לא היינו להזהיר אותו והוא כיבה מאחורה ו - הופ ... הלכה לה העינית המדהימה של סוני היפים האלה. עכשיו.. המכשיר אצלי. ניסתי הכל,לא עובד צאו מרעיונות - הלכה העינית סופית. תיקון עולה בין 500- ל 700 שקל. עכשיו חשבתי כבר למה לי לתקן ויש מצב שזה יקרה לי שוב הבנתי.. שמכשיר XBOX חדש עולה 1500 עם פריצה שני שלטים וכו' עכשיו אני לא פאן בוי לא של זה ולא של זה.. כולה רוצה לשחק פרו על HD .. זהו,נטו. אני לא יקנה משחקים בסכומים [כבר בונוס לאקס בוקס] תנו בהצעות.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום אז ככה יש לי אוט וספק של 012 ללא חייגן !! אני לא עובד לי האינטרנט בבוקס אני לא מבין מה אני צריך לעשות ... יש לי 2 כבלים של רשת 2 כרטיסי רשת XP SP2 בוקס שחור אז מה אני עושה עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS... אז ככה, כמה שאלות. הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי? ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש? והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכננתי לקנות עוד הארדיסק/מארז/ספק בשביל המחשב הישן ולקנות מחשב חדש - ואת הישן לשים בסלון שינגן HD. ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בקונסולות והחלטתי לקנות PS3... האם יש צורך בשני המכשירים בסלון? (גם PS3 וגם מחשב מדיה סנטר?) הבנתי שהPS3 לא מנגן קבצי MKV, זה נכון? האם יש סיכוי שבגרסא כלשהי בקרוב יוסיפו תמיכה לקובץ הזה? נראה לי בזבזני ולא יעיל גם PC וגם PS3 בסלון, אבל אם הסוני לא מנגן קבצי MKV אני בבעיה... איך אני אצפה בHD? קראתי גם על סטרימינג מהמחשב לסוני, אבל זה נשמע לי לא נוח - אפשר לעשות FastForward ו- ReWind בסטרימינג? מה אתם מציעים? תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם GTA IV שנקנה בארה"ב - איזור 1 עובד על מכשיר PS3 PAL ? אם כן , אזי מה משמעות של איזורים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מסך LCD שיש לו כבל HDMI-DVI. ובכרטיס מסך יש חיבור HD1 ו2 DVI עד כאן הכל בסדר עכשיו אני צריך מתאם שיחבר בין הקונסולה למסך כולל סאונד. דבר נוסף רצוי שהמתאם יהיה אם חיבורי HD כדי שאראה באיכות HD יש כזה בארץ???? אם לא יש בEBAY ?? ומה השם שלו אפשר גם בחיבור RCA אבל פחות מעדיף
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני טס לתקופה של חודש לטיול ומשפחה חשבתי אולי כדאי להביא DUAL SHOCK 3 וכמה משחקים מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/08/02/final-fantasy-versus-xiii-remains-a-ps3-exclusive/
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לבעלי נינטנדו סוויץ' חבר מביא חבר, בוא נחליף משחקים ונחלוק חוויות ומבצעים
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי אקס בוקס גירסת ג'אספר והמוכר אמר שלא צריך מאוור וחבר שלי אמר שצריך שאם לא זה נהרס מהר
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היו לי 3 אבל לקחתי אחד אם מישהו רוצה הוא מוזמן לפנות אליי ולתת הצעות.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יכול לקנות PSPGO בארה"ב, ב270 דולר. האם כדאי ? אם כן, איך אחבר אותו למתח בישראל? יש פיתרון פשוט? ,
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/25/xna-dev-downloadable-games-are-too-cheap/1
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שמותר להמליץ פה על חנויות.... אני לא כותב כאן יותר מידי בדרך כלל. קניתי PS4 לאחרונה והבנתי מחבר שמשחק הרבה, שהחנות הזאת מחזיקה המון משחקים חדשים שאין בחנויות אחרות אז בדקתי ונוכחתי שזה באמת ככה. חיפשתי את המשחק וולפנשטיין, שלא היה בשום חנות. והיה להם אותו. המחירים שלהם גם ממש טובים. אז אם בא לכם תנסו. https://www.facebook.com/pages/HomeGame/1504803649752119
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Call-Duty-Advanced-Warfare-PlayStation-4/dp/B00MU1YEZY/ref=sr_1_3_twi_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1420575839&sr=1-3&keywords=call+of+duty+advanced+warfare תעברו לDIGITAL STANDARD האם יכול להיות שזה חסום רק לארה"ב או משהו כזה? לי יש חשבון PSN אירופאי (דיי בטוח, בחנות של סוני המחירים בשקלים)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית קניתי כרטיס של 2100 נקודות של גירסאת pal ושפתחתי את המשתמש שלי הגדרתי את המשתמש שלי לארצות הברית וזה לא נותן לי להשתמש בנקודות ואני לא יודע איך להחליךף את המשתמש מי ארצות הברית ל אירופה הם משהו יכול לעזור זה היה טוב וניסתי גם דרך האתר של xbox וזה נועל את האץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3. "זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום . בכל מקרה, השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר. דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ. האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי). מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-