קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
כבלתי psp מהדור הישן מקורי ואני מחפש איך להוריד לו משחקים מקורים ולא מזויפים הpsp באותו המצב שהוא באה מהיצרן אז אני צריך את המשיקים המיתים אי אפשר להתקין עלו מה שרותים(זה מה שאני חושב אני לא כזה מבין בזה) אם מישהו יכול לאזור לי אני יודה לו מהוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות אחת מהקונסולות האלה....אז השאלה שלי למי יש יותר משחקי FPS ומשחקי מכות ובמי השליטה יותר נוחה (השלטים יותר נוחים...לפי מה שהבנתי של הXBOX 360 יותר נוח) תודה לכל העוזרים
-
- 64 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצה למשחקים ל 3DS שיתאימו לילד בן 7 (בלי אלימות ככל הניתן). תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב לשתף אותכם כי כולנו יודעים מה המחירים של המשחקים בחנויות ואחרי שקניתי באתר הזה כבר פעמיים אני לא נכנס לחנויות יותר ורציתי לשתף גם אותכם. מוזמנים להיכנס: www.ps4-games.org
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני קונה משחקים מארה''ב וסין שהם לא PAL זה יעבוד על הPS3 שנקנה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אני קונה שבוע הבא ps3 ורציתי לדעת איזה משחקים ממוצלים יש גם לפי נסיון שלכם אם שיחקתם וגם לפי ביקורות הסגנון יכול להיות פעולה מירוצים ספורט רק לא כאלה בסגנון דיאבלו... תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התחדשתי לי בPS3, והייתי מעוניין לקבל המלצות למשחקים כעיקרון- הכל הולך מלבד PRO, האם ניתן להשיג כבר טקן 6?, מה עם GTA4, מומלץ? שאלה נוספת אם אני אחבר את הקונסולה לרשת האלחוטית בבית שלי, האם יש דרך כלשהיא שהקונסולה תוכל לגשת לכונן הרשת שלי ולפתוח משם קבצים?
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיבלתי WII .. מה המשחקים הכי מומלצים/קלאסיים שכדי לשחק בהם?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחרונה קנו לי במתנה XBOX 360 מוסבת (לא חוקי, אני יודע, תקראו עד הסוף). מכיוון שאני מעוניין לשחק גם במולטיפלייר, בכוונתי לקנות משחקים מקוריים. השאלה שלי היא כזאת - האם יש סכנה לבאן מהלייב אפילו כשמדובר במשחק מקורי רק בגלל שהקונסולה מוסבת?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום (מאוד), אני הולך לקנות Xbox ביום שישי. אני מתכוון לא לפרוץ אותו, ולקנות 5-6 משחקים. אני סגור על Halo 4, Battlefield 3. עוד אופציות: Fifa 13, Forza, Black Ops II. רציתי לשאול שני דברים: 1) האם הפתיחה של Xbox Live בארץ אומרת שיש שרתים ישראלים? 2) אילו משחקים הולכים חזק ב- Live, שיש בהם הרבה ישראלים? (כלומר אילו משחקים לקנות) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת משחקים שבאמת תומכים ב full hd , 1080p קיימים אם כן מה השמות ? כי נראה לי ככל שהזמן עובר הרזלוציות ירדו אפילו מה 720p כל משחק יוצא עם תמיכה לה 720p בלבד .
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מיקרוסופט פתחה חלק באתר שמאפשר לשלוח בקשות למשחקי ARCADE שהיינו רוצים שיהיו - הייתי רוצה להתחיל רשימה של משחקים נוסטלגיים כדי שאוכל לשלוח להם בקשות, אז אני אתחיל - הראשון שאני יכול לחשוב עליו ויספק לי הנאה צרופה ובלתי נידלת - bobble bubble חוצמזה מתחת בסולם העדיפויות קיים STAR CONTROL, SPACE BIKES ו VIKINGS
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקים של פלייסטיישן 2 עובדים גם על אחד ? והפוך 1 על 2 ?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני שאני סתם מבזבז 300 שקל על משחק, רציתי לדעת אם משחק של פלייסטיישן 2 יעבוד על פלייסטיישן 3. תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לכל אלו שהזמינו משחקים מאתרים בחו"ל, האם המשלוח עבר חלק במכס או שההיתם צריכים לשלם מס? האם מישהו ביקש משולח לציין משהו על החבילה בכדי שלא יעצר במכס?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי במכשיר הps4 שלי בתופעה מוזרה, אני לא מצליח להעביר את המכשיר למצב שינה או כיבוי, אלא המכשיר מפסיק לעבוד, אור לבן מהבהב באיטיות בלי הפסקה, המכשיר מתחמם כמו מטורף והגויסטיק לא מגיב בכלל למכשיר, לחצתי על כל הלחצנים לחיצה ארוכה-קצרה-ביחד, שום דבר לא עובד , עד שנאלצתי להוציא את המכשיר מהתקע לגמרי כמה פעמים, לבסוף אחרי יום יומיים המכשיר חזר לעצמו, אני מקווה שלא הרסתי לו משהו בדיסק קשיח, מכל מקום השאלה, האם מישהו יכול לכתוב לי בקצרה מה פשר האורות וההבהובים שלהם בps4 כדי שאני אדע לזהות את הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש לי חבר עם PS4 שפתח משתמש בריטי (UK) ורוצה לקנות PS+ בריטי. האם הוא היה צריך לתת פרטים אמיתיים בכתובות ושמות? הוא רשם כמה אותיות לא קשורות וזהו. והאם מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.gamepointsnow.com/codes/Playstation-Plus-12-Month-Subscription
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי WII, מקורי וללא צ'יפ שנקרא בטויסראס, ניסיתי להרשם לקלאב נינטנדו כדי להרוויח נקודות על המשחקים והקונסולה (כדי להשתמש בהם לקניית משחקים בחנות המקוונת) אבל אינני יכול להרשם, בתמיכה אמרו לי כי זה קשור לזה שהקונסולה ייועדה להמכר בשטחי אר"הב הבלבד ולא בישראל לדוגמה.. אז רציתי לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש בחנות המקוונת ואיך העובדה שאני לא יכול לרשום אותה משפיעה עלי. האם יש משחקים שניתן לשחק בהם בחינם? מאיפה מומלץ לרכוש משחקים בזול? משתלם להזמין משחקים מאיביי או מקום אחר ? וגם הטיפים הקטנים, יעזרו=) תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-