עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by tom808,

מצטער מראש מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by HeDesXs,

אני מחפש משחק רשת המוני לWII (כמו WOW וכאלה) יש כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by babaluba,

קניתי משחק בארה"ב והוא לא עובד על ה WII שלי - כנראה בגלל שיטות שונות NTSC ו PAL (ה WII שלי הוא PAL) האם זו הסיבה? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25434 נינטנדו בהחלט משחקת אותה בכל מה שקשור למשחקים נוסטלגיים כבר כמאת כל הפלטפורמות הישנות מוצגות בחנות

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Epik_yozhik,

האם יש משחקי CO-OP בסגנון Gear על ה PS3?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by lev-27,

החנות המקוונת של נינטנדו הייתה מבחינתי לפחות אחת מאפשרויות הכי החזקות של DSi. המחשבה על מאות משחקים מקוריים ומשובחים שזמינים להורדה מיידית למכשיר במחיר שווה לכל נפש גרמה לי לרכוש את היחידה הראשונה של DSi שנכנסה אלינו לסניף לפני שנה. בהתחלה מאד התאכזבתי מהשירות. המבחר היה מצומצמם והמשחקים היו עלובים. זה מה שאתם מציעים? איך אתם לא מתביישים? זמן רב חלף מאז. לפני כחודש החלטתי להיכנס פעם נוספת לחנות לראות מה השתנה. המגון עדיין נשאר מצומצם, רוב המשחקים לא שווים כלום, אבל פה ושם הופיעו כמה מציאות. רכשתי נקודות DSi (תהליך מאד פשוט המתבצע דרך המכשיר באמצעות כרטיס אשראי. אין צורך ברכישת כרטיס נקודות) והתחלתי לעשות שופינג. המשחק הראשון - Mario VS Donkey Kong Minis March Again - משח…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/05/15/mmos-critical-for-ps3-success/1 אני אישית לא חסיד של המשחקים הללו ככה שלי זה לא ממש קריטי.

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by mush0n,

אהלן חברה, אני וחברה שלי קנינו PS2 אבל עדיין לא מצאנו את ה"משחק" שלנו... אני צריך עזרה בלמצוא איזה משחק טוב ל2 ששוה לקנות.. בינתיים מה שיש לנו זה: tekken 5, 3 mortal combat, hitman, splinter cell, worms, golden axe ( ), buldar's gate, resident evil and tony hawk אז נמאס מכולם מאוד מהר... תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  9. באמת שחיפשתי תשובה לזה בכל רחבי הפורום אבל לא מצאתי.. אז השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להריץ משחקי PlayStation 2 על מחשב PC רגיל? ואם כן מה צריך בשביל זה ועד כמה טוב הם ירוצו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SugarFreeBoy,

היי היי, שמעתי המון טוב על GOW2, והוא אכן כזה. כל משחק מומלץ, בכל ז'אנר. עדיפות לעדכניים (עדיין, הקונסולה חוזרת עד ל2001...) ולמשחקים שאפשר לשחק בזוג. עד עכשיו יצא לי לנסות את: Burnout Dominator Tekken 5 Soul Calibur 3 God Of War 2. ת'נקס!

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Godmoney,

http://sarcasticgamer.com/forums/showthread.php?t=7218

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by huber,

http://www.ps3fanboy.com/2008/09/16/deal-used-games-sale-at-gamefly/ כואב לראות את זה, הא?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hardware maniac,

אהלן...קיבלתי את הPS4 שלי מחבר שהגיע לארץ מארה"ב לפני חודש. נהנה מאוד מהקונסולה קיבלתי איתה 6 משחקים... מרגיז אותי שאין שום משחקים באופק והכרזות אנמיות. חוץ מטומב ריידר הגרסה המחודשת עאלק לא ראיתי שום דבר באופק. אני טועה?משחקים שאמורים לצאת? חיפשתי קצת ברשת אבל כדי להיות בטוח פתחתי פה נושא... אגב למי ששואל לגבי המחיר שהשגתי את המכשיר: 1700 שקל למכשיר 200 שקל לעוד שלט 180 שקל למשחק

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by shimmon11,

מחפש תוכנה שיודעת להמיר משחקי PSP ל PC

15. Started by argentophil,

משחקיות טובה, עלילה מורכבת. יש כאלה? בינתיים הילדים משחקים בrayman וכד', יש משהו בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. היי, אני אשמח לקבל המלצות למשחקי Wii מומלצים, מכל הסוגים והמינים. אני מעוניין בעיקר במשחקים שבאמת מנצלים את הייחודיות של ה-Wii (למשל: טניס, אגרוף וכו'), אבל גם משחקים "סטנדרטיים" יותר יתקבלו בברכה. תודה

• 19 תגובות
    • 14.5k צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב החלטתי שהגיע הזמן להכין רשימה כזאת כי יוצאים משחקים לא רעים ב2010 אני מכניס לרשימה רק משחקי גימרים ולפחות רובם משחקים שצריכים לצאת טוב בסוף הרשימה אני יכניס משחקים שתאריך ההשקה לא ידוע ומשחקים שיש רק שמועות שהם בפיתוח 1- New Super Mario Bros. Wii משחק מאריו בסגנון הישן אבל אם אפשרות של עד 4 שחקנים ביחד יוצא בסוף 2009 2- Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה של קאפקום אם אלמנטים של ריזיטנד איוול יוצא בסוף 2009 3- Tatsunoko vs. Capcom משחק מכות של קאפקום בסדרת VS -המשחק יצא כבר ביפן אבל יצה במערב רק ב2010 אבל יעבור שיפורים לגרסה המערבית שתכלול עוד דמויות וגם מצב אונלין 4- Monster Hunter Tri משחק ציד מפלצות שיכלול מצב …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MiniMizer,

אהלן, יש לי XBOX 360 שקניתי לפני כשנה בארה"ב, ועד כה הזמנתי משחקים רק מ-playasia כיוון שיש להם גרסאות NTSC. הבנתי שיש אתרים טובים וזולים יותר מאשר PA, בעיקר באירופה, אבל השאלה היא איך אני יודע אם המשחק שאני מזמין משם יעבוד על הקונסולה שלי? האם יש עוד חנויות מלבד PA שניתן להשיג בהן משחקים שתואמים לקונסולה האמריקאית?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני לא יודע אם המבצע הינו בכל הרשת אבל לפחות בסניף שלהם בקניון מלחה ירושלים הם הורידו את מחירי משחקי ה-xbox360 שלהם לחמישים שקלים בלבד.. אין את המשחקים הכי חדשים אבל בהחלט משחקים מאד נחמדים של לפני שנה +- כרגע די הרבה משחקים נחטפו משם (וגם אני העמסתי) אבל הבנתי מהמוכרת שלא מדובר במבצע חד פעמי והם יביאו עוד משחקים. רשימה של משחקים שקניתי/ראיתי בחנות: Bioshock Soulcalibur iv Burnout Paradise Ghost Recon 2advanced warfighter (legacy edition) Assasins creed civilization revolution the darkness condemned2 sonic unlished prince of persia bulli scholar Nascar08 והיו עוד אבל אני לא זוכר כרגע.. אני מקווה שעוד חנויות ילכו בעקבות טאוור רקורדס.. אני חושב שזה גם ישתלם לחנויות ונפח המכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by soldier,

די חדש בXBOX360 שאלה על משחקי יריות במולטי מה הם המשחקים ב XBOXשהכי משחקים אותם במולטיפלייר שיש הכי הרבה סרברים לבחור כמו למשל CALL OF DUTY 4 בPC?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם אני רגיל לשחק משחקי יריות במחשב יש לי בבית PS3 שקניתי לא מזמן והמשחקים היחידין שאני מסוגל לשחק זה משחקי היאבקות מירוצים וספורט אני רואה בכל אתרי המחשקים הגדולים שנותנים ציונים גבוהים למשחקי יריות והם המשחקים שאנשים כל הזמן מצפים ליציאה שלהם אבל אני לא מבין את זה באמת שזה לא נוח לשחק משחקי יריות בקונסולות יש אקדח שצריך לכוון בשביל לפגוע ובשביל זה צריך עכבר בלי עכבר זה פשוט משימה בלתי אפשרית אז איך לעזאזל עושים את זה ? תודה לכולם [=

• 50 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

למישהו יש המלצהלמשחקי כושר ל Wii Fit? המשחק שמגיע עם הלוח חביב אבל לא דורש הרבה מאמץ בכלל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eegg,

אני מזמין את הpsp מארה"ב ורציתי לדעת איזה משחק מרוצים לקנות: need for speed most wanted or burnout dominatior

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kurt80,

אהלן, אני רוצה לקנות שני משחקי מרוצים,אחד מכוניות ואחד אופנועים. אני רוצה משחקים ששמים יותר דגש על נהיגה ריאליסטית. רוצה חוויה שדומה כמה שיותר למציאות מבחינת שליטה.כל מיני התנגשויות מפוארות ופיצוצים לא מעניינים אותי. חשבתי ללכת על GT4 (הוא המוצלח בסדרה או שכדאי ללכת על 3?) ומשחק אופנועים - Tourist Trophy אשמח לשמוע דיעות על המשחקים שציינתי וכן המלצות על משחקים אחרים. תודה. נ.ב קטן,מישהו יודע אם כבל קומפוננט זו קנייה כדאית לחיבור PS2 לטלוויזיה רגילה? האיכות משתדרגת משמעותית? שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yuvalg,

על איזה משחקים תמליצו לילדים בגיל 8 ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.