קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש באפשרותי להביא WII מארה"ב בנסיעה קרובה ומשום שאני בור ועם הארץ בנושא הקונסולות רציתי לדעת לגבי בעיות שיכולות לקרות אחרי ההגעה עם הקונסולה לארץ. דלומר האם יש בעיה עם העובדה שהיא NTSC ולא PAL, האם צריך צ'יפ וכדומה. כמו כן האם כדאי לרכוש באנדל בחו"ל או אפשר גם בארץ.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש כאן מישהו מומחה בנושא SONY2 דק - אני רוצה לשחק ברשת TEKKEN או PRO או NFS . האם ניתן? כיצד עושים את זה? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת מידע על הקנסולה העתיקה הזאת תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מת לשלט+נונצ'ק נוסף ל-Wii החדש שלי, אבל המחירים בארץ מרגיזים. הכל עולה כפול מהמחיר הרשמי. יש דרך אחרת לקנות? אף פעם לא הזמנתי משהו מחו"ל, אני לא מכיר את "הנוהל". האם זה יוצא שווה בהתחשב במכס/מע"מ/דמי משלוח? כמו כן, מישהו יודע איך המחירים בתאילנד? יש לי קרוב משפחה שעומד לטוס לשם.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כדאי לקנות פלייסטיישן 3 בתאילנד. המשחקים יעבדו? לא יהיו בעיות? מה עם אחריות? ההפרשים במחיר משתלמים? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבדיקת הקישוריות ב PS מתקבלת הודעת ה "The router in use may not support IP fragments". מנבירה קלילה ברשת עושה רושם שמדובר בסוג של מחלה של הדילינקים בשילוב ה PS3. חלק מהמשתמשים מצליחים לפתור זאת באמצעות הגדרת ה MTU בראוטר ל 1500 וכנ"ל גם לגבי ההגדרה הרלוונטית ב PS3, חלק באמצעות שדרוג הקושחה וחלק מועט נוסף באמצעות טקסים פאגניים וחשמול הראוטר ב 220v והחלפתו באחד של חברה יותר נורמלית. במקרה שלי, מלבד נסיון החשמול, זה לא ממש עזר ולכן באתי לכאן... אולי לכם יהיה רעיון כלשהו. גירסת הקושחה היא הבטא האחרונה מבזק - 2.54. בראוטר מאופשר uPnP וה PS3 מקבל כתובת אוטומאטית מה DHCP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב . החלטתי שאני רוצה לקנות משחק יריות לPS3 . אחרי שכבר רכשתי פה את GTA IV MIDNIGHT CLUB LOS ANGELES BURNOUT PARADISE . ראיתי ביקורת של BAD COMPANY - המשחק נראה פצצה . גרפיקה יפה וטובה . שליטה ( אני לא יודע איך זה עדיין מורגש עם הג'ויסטיק ) ומולטי נחמד . תוכלו להמליץ לי על משחק טוב ? אני פשוט עוקב אחרי ביקורות ב- GAMETRAILERS ולא יודע מה לקחת כי אני ממש לא בקיא במשחקי יריות ל-PS3 . אני מודע לזה שג'ויסטיק קצת קשה לשחק לא כמו בעכבר . אבל אני רוצה לקנות משחק טוב שיעשה את העבודה בשבילי מתכוון לרכוש ב-WALMART או GAMESTOP לא מעבר לכך . לפני שאני מגיע לארץ בקרוב . תודה רבה . ולילה טוב . ועוד דבר - מה ההבדל בין DUALSHOCK 3 לבין SIXAXS או איך ש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6167521.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 בקיצור זה גירסה אחת באמת אבל 3 חבילות שונות ולמי שחשב שמשחקי צד ראשון ב360 יעלו רק 50$ הלו 3 בא ומוכיח אחרת הגירסה הזולה ביותר תעלה $59.99 והיקרה ביותר $129.99 בישביל קסדה מיפלסטיק וכמה DVD על איך הכינו את הלו מיקרוסופט רוצה $129.99 :screwy:
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש משהו שדי מפחיד אותי ביפן אני אוהב RPG יפנים ומעדיף אותם לקונסולות ניחות אבל ביפן כבר תקופה ארוכה הנידות לוקחות יותר ויותר נתח שוק קחו לדוגמה תשבוע האחרון- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15224 הכשיו כבר ידוע שהרבה RPG יפנים מפותחים לנידות ואני לא מדבר על פוקימון ואותי זה די מדעיג פשוט הכי נוח לשחק RPG בניחות ואם המצב ימשיך אני מעריך שיהיו פחות RPG יפנים לניחות וחבל ואני מאוד מקווה שהניחות (לא רק של נינטנדו) יתחילו לימכור יותר ביפן
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור 5/0.5 הוט/בזק ביו לאומי. אני לא מצליח להתחבר ולשחק אוןליין(בכל המשחקים) בשעות היום השונות, החיבור מצליח עד 10 בבוקר בערך. ה ps3 מחובר דרך ראוטר של הוט, דיברתי עם הנ"ל ונראה שהם מתנערים מאחריות, מישהו פה מכיר את הבעיה? יש עצות איך לפתור את הענין? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה 46 של סוני זה הדגם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753744 חיברתי את YES (לא עם HDMI זה ממיר ישן עם חיבור 24 פינים ככה אני חושב שקוראים לזה) הכל עבד מצוין. חיברתי את הXBOX עם HDMI הופיעה תמונה אבל עם פסים אדומים (כמו שיש לפעמים כשהכבל לא מחובר טוב) ניסיתי לחבר את הכבל שוב בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך אבל התמונה נעלמה לגמרי מאז לא משנה מה עשיתי לא הייתה שום תמונה חיברתי לכל חריצי הHDMI, חברתי גם עם החיבור של האדום לבן צהוב, בדקתי בטלוויזיה שהHDMI מופעל, חשפתי דרך הטלוויזיה התקנים עם HDMI לא מצא כלום, ניתקתי את החיבור של YES, ניתקתי מהחשמל גם את הXBOX וגם את הטלוויזיה כלום לא עבד זה פשוט לא הראה כלום חברתי את הXBOX למחשב עם אותו הכבל עבד מצוין על טלווי…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם כבר ראיתם את סרטון הטיזר מבית EA Games, אשר חושף כי לצד כותר המשך ל-Star Wars Battlefront שיגיע בשנה הבאה מצפים לנו גם כותר אקשן-הרפתקאות של Visceral Games (יוצרי סדרת Dead Space) ביקום הפופולרי של מלחמת הכוכבים בשנת 2018, וגם משחק פעולה חדש מגוף שלישי מבית Respawn (יוצרי Titanfall ופליטי המפתחת שיצרה את Call of Duty) שיגיע מאוחר יותר? אין ספק שבמפיצת המשחקים מתכננים לנצל באופן מיטבי כל דקה נוספת שבה הזכויות לאחד מהמותגים המפורסמים והאהובים ביותר בעולם נמצאות בידיהם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש אפשרות לנגן באקסבוקס וואן סרט HD בתוספת של קובץ כתוביות נפרד? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ההרחבה החדשה תיצא בסתיו ותעלה 1200 נקודות http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10788
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי רציתי לקנות PS3 בעיקר בגלל הGTA החדש. יש לי מספר שאלות.. שמעתי שלא כל משחקי PS2 עובדים על PS3, או שרק על חלק מהגירסאות. איך זה הולך? הם כן קוראים? אפשר לחבר את המכשיר לכל טלויזיה? ובכלל, מה עוד צריך לדעת? אני לא רוצה לקנות אותה ואז שלא אוכל לחבר אותה ולשחק. תודה. אפשר להשיב למייל eden@faqil.com
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום התחדשתי עכשיו בPS3 וישר החלטתי להתחבר לPSN אבל יש צורך בעידכון. זה עכשיו בתהליך עדכון לגרסה 1.9 וכמו שזה נראה זה יקח כשעה אם לא יותר. הגיוני? אני בחבילת 2.5 באינטרנט ואין לי שום דבר מעמיס פועל והאינטרנט במחשב עובד מהר כמו תמיד. האם יש דרך מהירה יותר להוריד את זה כמו למשל להוריד למחשב ולהעביר דרך הרשת? עריכה: נכנסתי לPlaystation Store ונרשמתי ואחרי זה נכתב לי שהשירות לא קיים בארץ. האם הstore מיועד רק לקניות או שזו גם הרשת שבה אפשר להוריד דמויים ועוד? עריכה 2: שמתי לב שבשני המשחקים שקיבלתי עם הps3 - בחלק האחורי של הקופסה - פינה ימנית תחתונה גזרו ריבוע מהעטיפה של המשחק. מישהו יודע למה זה? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאח שלי לבר מצווה את כל חבילת הגיטר הירו לסוני 2 שלנו. עכשיו אין לי מושג מה הטווח מחירים, ובאיזו רשת אמינה כדי לקנות. גם האם יש כמה סוגים שונים של גיטרות, ואיזה משחק הכי שווה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Xbox-One-Console/dp/B00CMQTVUA/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1386138162&sr=8-1&keywords=xbox+one מהרו לפני שייגמר, רק 643$ (כ-2300 שקל) כולל כל המסים והמכשיר יגיע תוך שבוע, רק אל שתכחו שצריך בשבילו ממיר מתח.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לפי מה שקראתי ב box-scene פורומים יש עוד מקורות? ד"א התמונה שפורסמה בהשקת ה 360 כבר אז זה התחיל
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מבלי להתייחס למולטיפלר, המשחק עצמו ממש לא מצדיק את ההייפ והביקורות שלו לפני שמבינים מה כל מקש עושה המשחק נגמר. לדעתי המשחק קצר מדיי גרפיקה טובה, אבל לא העלתה את ה 360 לרמות חדשות Halo הראשון היה חדשני, השני סתם טעות להוציא על ה xbox הישן, וגם מבחינת משחקיות הוא לא בשמיים אני אפילו בקושי זוכר מה היה במשחק לעומת ההלו הראשון שהיה הרבה יותר טוב. עשו מהמשחק בלאגן שלם, והוא לא עד כדיי כך טוב. זה לא איזה משחק שייזכר לנצח, גם לא משהו ששווה לשחק בו עוד כמה שנים. משחק מושקע,זורם יפה,אבל לא עד כדיי כך טוב. אם משווים את זה לעולם הקולנוע אז נגיד שהלו הראשון היה Matrix והלו 3 זה Matrix 3
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
על פי חיפוש בגוגל הדבר לא תמיד עובד מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? ולא אני לא רוצה שלט של Xbox אני יודע שהם עובדים סבבה. אגב הצורך שלי לשלט הוא נטו בשביל פיפא 14 לPC יש לי WINDOWS 7 64bit תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקרון זה בשורה טובה לגימרים בעולם רק חבל שזה יעלה 80$ יותר מהפרימיום בכל מקרה http://www.gamespot.com/features/6168148/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחבר את ה-xbox 360 ישירות למודם שהמחשב שלי מחובר אליו (thomson tcm425) והבוקס לא מקבל IP. בהתחלה הוא היה ניכשל מיידית ולא מזהה רשת כלל. איתחלתי מחדש את המודם והבוקס וכת אני רואה שהוא מנסה כחצי דקה-דקה אבל לא מצליח לקבל IP. יש לי חיבור ללא חייגן בכבלים ל-012. מה עליי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמובן ל- PS2. אשמח להמלצות, שמות של משחקים של סימולציות טיסה של מטוסי קרב\נוסעים\מסוקים וכו'. בסגנון המשחק שמיקרוסופט מוציאה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקורות בתעשייה ממשיכים לדווח: גרסה חדישה של ה-Playstation 4 תקבל מעבד גרפי חזק במיוחד יחד עם יכולת להציג תוכן ב-Ultra HD האם אנחנו קרובים לעת שבה קונסולת המשחק שבסלון תהיה חזקה באמת, או לפחות ביחס למחשב הגיימינג הממוצע? ובכן, על פי שמועות שהגיעו לאתר הגיימינג GiantBomb נראה שהסיכוי קיים. על פי הדלפה שהגיע לאתר, שם הקוד בסוני לקונסולה החדשה הוא NEO, ומדובר במכשיר עליו דובר בשבועות האחרונים כ-Playstation 4K. כינוי זה הודבק למכשיר המדובר בשל היכולת שלו להציג תוכן ב-4K. עד כה לא דובר על משחקים אלא בעיקר על סרטי BluRay, שעד כה היו מוגבלים ל-FullHD 1080P ב-Playstation 4 וב-Xbox ONE. לפי המידע שהודלף הרכיבים החשובים ביותר בו הולכים לעבור שדרוג, מה שיביא את …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-