עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by jangelboy,

השלט התחיל לעשות לי בעיות וניגמרה האחריות ופעם קודמת שזה קרה בשלט השני לקחתי אותו לישפאר בזמן האחריות והם ניקו אותו(מבפנים) והשלט עבד פרפקט. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך לנקות את השלט (מבפנים) תודה.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by beni125,

אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור

4. Started by gtabak_37,

LBP יצא לחנויות באיזור איחוד האמירויות הערביות,כווית, קאטאר וכו'. לא מחכים לתאריך השחרור וכבר שיחררו את זה הרבה יותר מוקדם מהצפוי. לפחות לאונליין הם יצטרכו לחכות, כי הוא עדיין לא פועל מושלם. http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26637434

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. ניסיתי 2 טלוויזיות ניסיתי כבל HDMI אחר אבל עדיין כאשר הPS4 עובד נשמע רעש של קצר מהרמקולים של הטלוויזיה, ממש רעש בלתי נסבל ככל שמגבירים יותר ככה הרעש הזה מתחזק . שמשתיקים את הסאונד זה מפסיק... מישהו יודע לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מישהו מוכן לציין את היתרונות והחסרונות של כל גירסא. וכמובן איזה גירסא הייתם קונים אם הייתם לכם אפשרות בחירה.

7. שלום לכולם, ניסיתי להזרים קבצי MKV דרך האקסבוקס בעזרת TVersity, אבל התוכנה דיי מסורבלת, והקבצים לא נוגנו לא משנה כמה חפרתי ברשת. עברתי לPS3 Media Server, שהפלא ופלא עובדת מצויין, החל מההתקנה המהירה והקלה וכלה בהתעסקות המינימלית בהגדרות. אבל מדוע אי אפשר להעביר קדימה או אחורה? באקסבוקס נאמר לי: Action not Available. ??? חיפשתי בפורום ובגוגל ולא מצאתי פתרון לדבר. יש לדבר פתרון? או שאאלץ לראות כל סרט מהתחלתו עד סופו ללא עצירות או חזרות אחורה/קדימה בכדי לראות דברים שפיספסתי, וכדי להעצים את החוויה אף אציב בכניסה לחדר סטודנט במשרה חלקית שיגבה ממני 35 שקלים וימהל לי את הקולה במים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. טוב אני צריך לקנות ראוטר חדש במקום הראוטר הישן שלי אני כבר הלך על אחד שתומך גם בN אבל אני רוצה להיות בטוח שיש תמיכה בWII (אני יודע שהWII תומך ברק עד G אבל אני רק רוצה שיפעל )

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by zabi_g,

היי, אני מתלבט האם לרכוש את ה Xtreamer שקראתי עליו הרבה דברים טובים שעולה 750 שקל. או להשקיע קצת יותר (1500-1700) ולקנות כבר xbox או ps3. הדרישה העיקרית שלי היא כמובן יכולות סטרימינג, יש לי רשת אלחוטית בתקן N עם אחסון שמכיל קבצי MKV (הכל חוקי). השאלות שלי הן 1. האם xbox תומך ב (FHD (1080p 2. האם יש לו חיבור אלחוטי בתקן N 3. האם היכולות סטרימינג שלו טובות - שלא יצא מצב שאני קונה קונסולה ומאבד בסוף את הדבר האמיתי שאני צריך שזה סטרימינג 4. האם יש לו תמיכה לכתובות בעברית כמובן שאני מפנה את אותן שאלות גם לגבי ה PS3. בהנחה שבסוף אני אבחר בקונסולה על פני סטרימר נשארת ההתלבטות בין PS3 ל Xbox וגם כאן אני זקוק להמלצות. מה שחשוב לי זה משחקים ל 2 שחקנים ויותר במצב של שיתוף פעולה (כמ…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אחרי 7 שעות משחק רצופות ב Mass effect (סיימתי אותו, מאוד קצר), שמתי לב שהחדר שלי חם כנראה מכל האוויר החם שיוצא מהקונסולה, והיה דווקא מאוד קר בירושלים

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלום, יש לי דיסק חיצוני(fat 32) עם מוסיקה שאני רוצה להעביר לסוני, הענין הוא שאני מצליח להעביר הכל אבל הסוני לא מתייחס לתיקיות ופשוט מעתיק את כל השירים ללא סדר מסויים, איך אפשר להעביר את המוסיקה כפי שהיא מסודרת בדיסק -כלומר לכל אלבום יש תיקיה משלו עם שם האלבום והלהקה. תודה,

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. ראיתי בגוגל כמה וכמה סימולטורים להורדה הם רציניים או שזה וירוסים וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. בצעד מפתיע ומבורך, חבילת הרחבה חדשה למשחק המירוצים Forza Horizon 2 שתפתח מיקרוסופט בעצמה תכלול קטעים מעלילת סרטי \'מהיר ועצבני\' ליצירת משחק-מבוסס-סרט מעניין במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99-%d7%9c-forza-horizo/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני עומד לרכוש למקום העבודה את Call of duty Advanced Warfare. רציתי לדעת כמה שחקנים יכולים לשחק בו זמנית במולטיפלייר OFFLINE ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. Started by gmayron,

שלום לכולם יש לי XBOX 360 PAL. האם משחקים שנקנים מאתרים כמו CDUniverse יעבדו על הקונסולה? האם צריך לציין זאת בהזמנה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by katkato,

יש לי SONY2 עם ארבע שלטים השאלה שלי...יש סוג של מתאם שיאפשר לחבר את השלטים למחשב ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. פרטים עדכניים מצביעים על כך שהקונסולה החדשה של סוני מכרה כבר כמעט פי 2 יחידות מהמתחרה מבית מיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94-playstation-4-%d7%a4%d7%95%d7%aa%d7%97-%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%90%d7%93%d7%99%d7%a8-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xbox-one/

18. Started by WarNet,

עדכון גדול מגיע בפטמבר -צפייה בתמונות 3D -משחקים ב-3D -צפייה ב-YouTube http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=255086 מצפה לזה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Godmoney,

עברו כבר בערך 50 יום מרגע התשלום והקונסולה לא הגיע. הגשתי תלונה לפני שבועיים ב Paypal והיום החזירו לי את כל הכסף לחשבון בנק. עד האגורה האחרונה ללא כל קשר לשער דולר - החזירו לי בשקלים. לדעתי הוא כן שלח את ה PS3 ולדעתי זה כן יגיע בחודש הקרוב... אבל גם אם לא - אני מוגן...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שם הדגם CECH-C04 ככה חשוב בחנות באג בכל אופן אפשר לקנות בחול http://www.bug.co.il/page.asp?id=1051 את הדגם שנמצא כאן ?...ומובא לארץ ועולה 4400 . חבר נוסע לדנמרק אז אולי עם אפשר להביא את הדגם הזה בפחות אני יקנה .

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19481 הגיעה הזמן

22. http://www.geekarmy.com/cool/Amazing-Mario-Level.html

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by alex15,

אני לא יודע בעיקר מה ההבדל בין סוגי ה XBOX 360 אני יודע רק שלעליתה יש 120 GIB ולארקאדי אין הארד דיסק . רק זה אני יודע אם יש משהו אחר אני אשח לדעת . וגם אני לא מבין מה זה עם JASPER או בלי JASPER .? אני אפרט פה מה אני צריך מה XBOX 360 שלי . 1-אני מתכון לשחק משחקים חזקים שדורשים גרפיקה מעולה . 2-אני מניח ששיטת השידור תהיה PAL כי בישראל השיטה היא PAL ולא NTC 3-הקונסולה תתחבר ל PILOT שיש לו גם יHDMI וגם S-VIDEO- VGA -VGA AUDIO- VIDEO IN - 4-אם אני אקנה את הקונסולה ואשים בה שתקרא לא מקוריים אז אוכל לשחק ב INTERNET ובאיזה כי יש LIVE ויש LIVE GOLD . 5-אני מתכון לשחק משחקים שדורשים כוח בקונסולה וגרפיקה מעולה . 6-מה הקטע ב HDMI . 6-מאיזה חנות כדאי לקנות באיזור השרון ראיתי שיש G…

24. Started by stone cold,

שיצא לי לשמוע בהתחלה על Dead Rising זה היה משחק שמאוד רציתי לשחק רק בגלל הרעיון הבסיסי שלו שהוא משחק זומבים הומוריסטי מבית קאפקום אם המון זומבים כחובב של משחקי קאפקום וכחובב משחקי זומבים באופן כללי רציתי לשחק במשחק אבל הוא לא יצא לPC ואין לי XBOX360 אחרי כמה זמן הוכרזה גרסת WII שתיהיה בעצם פורט של הXBOX360 ואז בעצם היו הרבה שמועות על איך הגרסה הזאת תצא בפועל בגלל החולשה החומרתית של הWII וגם נפתח דיון לא פחות חשוב האם באמת זה דבר טוב שמגעים פורטים לWII מפלטפורמות הHD שדרך אגב מבחינתי זה תלוי תלוי באיזה משחק ותלוי איך מתאימים אותו לWII בכל מקרה עוד לפני שהמשחק שוחרר היו כל מיני השוואות בין גרסת ה360 לגרסת הWII השוואות כאלו רצו באינטרנט - ומי שרוצה סרט…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  25. 3 פעמים פתחתי אותו שמתי משחה פעם שכבה דקה ופעם עבה ופעם בינונית ב 3 המקרים הוא עובד לכמה דקות ושוב זה חוזר איזה באסה זה,

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.