קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29951 למרות שאני לא סובל את EA אני חושב שחברות צד שלישי אחרות גם יחזקו את התמיכה בWII
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה ענקית לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כשחיברתי פעם ראשונה את הפלייסטיישן לאינטרנט, הורדתי דמו וירד עד הסוף ופעל לי מצויין עכשיו כשאני מנסה להוריד דמו הוא תמיד נתקע לקראת הסוף ואומר שהתקשורת עם השרת התנתקה. יש לציין כי משחקי האונליין והגלישה באינטרנט בפלייסטיישן פועלים באפן מושלם, ללא בעיות כלשהם. גם כשאני מנסה לעדכן את גראן טוריסמו 5 הוא נתקע לי באמצע וזאת למרות שלפני זה עדכני את אסאסינס סקריד וסיים לי עד הסוף מה אפשר לעשות? אולי זאת הקליטה של הwifi או שמהירות האינטרנט נמוכה מדי או שאולי יש בעיה עם השרתים של סוני? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשת הPSN כמו שאתם יודעים אפשר לקנות משחקים קטנים שמעבירים את הזמן, ויש כאלה ממש טובים. כל משחק אפשר להוריד ממשתמש אחד ל5 קונסולות שונות. אז באינטרנט אנשים עושים את הפעולה הזאת של החלפת משחקים, אני מביא לX את המשתמש שלי עם משחק מסויים הוא מוריד אותו, אח"כ אני נכנס למשתמש שלו ומוריד את המשחק שהוא נתן לי. שיתוף - Share. אז אני מפרסם את האשכול הזה שאנשים יציעו את המשחקים שיש להם ויבקשו משחקים שהם רוצים. אני חושב שהכי הוגן זה משחק מול משחק, אני מביא למישהו משחק אחד הוא מביא לי אחד, אבל הוא נמצא בחשבון שלי, איך אני יכול לדעת שהוא מוריד רק אחד? אי אפשר, בקטע הזה נכנס דבר שקשה לאנשים להכניס, יושר, בבקשה תהיו ישרים ותורידו משחק אחד ואל תרמו סתם. אלה המשחקים שיש לי: Te…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להגדיר בנתב אלחוטי הצפנה של WPA2 ואז מנסה להתחבר ב PS3 אבל אני מקבל הודעה "TIME OUT CONNECTING TO " ב PS3 למה ???
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29922 לא יצא לי לשחק בראשון ואני בדרך כלל לא מתלהב מהוביסופט אבל נחמד לראות סדרות חדשות מתפתחות על הWII
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
100 1UP Where SC4 really shines, however, is in its character-creation mode. The more you use your custom characters, the more options you unlock -- with a wealth of weapons and armor pieces offering boosts to strength, impact, speed, and more, while certain stat modifiers improve your chances to escape throws or reverse counters. http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3168981&p=37 95 MEGamers Graphically the game is simply jaw dropping. Even with all the graphical masterpieces we have seen recently, Soul Calibur IV stands out on its own. http://www.megamers.com/playstation3/review.php?game_category=8&article_id=3072 94 Play UK An amazingly deep and beautiful fi …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי במשחק וגם באתר של EA ולא מצאתי
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לקראת היציאה לחופשה שלי וניצול כמה שעות טובות של ה-PS3 ביום התחלתי להיות מודאג. תכלס מאז שקניתי אותו, בערך 60-70 אחוז מהזמן שה PS3 דולק המאווררים פועלים על מה שנשמע כמו עוצמה מקסימלית. עדיין לא היה לי שום תקלה (פעם ב-כשאני פותח איזה דמו חדש שהתקנתי הקונסולה נתקעת ואני צריך לכבות מאחורה ולהדליק מחדש). אני לא צריך להיות מודאג בקשר לנושא?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאור ההודעה של סוני כי היא תוזיל משחקים יחסית ישנים אך פופולארים שיכנסו לקטגוריה "פלטיניום" רציתי לשאול אם יש מישהו ששיחק בשני המשחקים הללו: Resistance: Fall of Man -סוני הודיעה שיעלה 29.99$ Uncharted: Drake's Fortune אמנם משחק חדש יחסית שזכה לביקורות מעולות לא בטוח שהמחיר שלו יוזל אבל הבנתי שהוא בגדר MUST לבעלי PS3 בנוגע למשחק הראשון, הורדתי את הדמו והופתעתי לטובה, משחקיות מצויינת עם גרפיקה לא רעה (למרות שהמשחק מ 2006) שליטה מעולה ובסך הכל נראה טוב. איך המולטי שלו? הבנתי שהוא מסוגל להכיל עד 40 שחקנים. בנוסף, המלצות נוספות יתקבלו בברכה מכאלה שיש להם את המשחקים המומלצים, תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,אני אשמח לעזרה בנושא המדייה שיירינג, יש לי הכל בראוטר, אפשרתי UPnP בראוטר אבל זה לא עוזר אני רץ על מערכת הפעלה ויסטה, יכול להיות שזה הבעיה? כל ההגדרות ברשת שלי על שיתוף מאופשרות, הPS3 זיהה שUPNP על מצב AVAILABLE אבל לא מוצא תמחשב שאני מנסה למצוא את הPS במחשב זה לא מוצא אותו בכלל! מה צריך לעשות? אגב, הPS3 מחובר אלחוטית לרשת, אבל המחשב חוטית, אולי זאת הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן זה החדר "הצנוע" שלי ומה הוא כולל? אז ככה מחשב כפי שמופיע במפרט שלי+ מסך Samsung 226BW 22 אינץ מקלדת Zboard לגיימרים עם מקשים מתחלפים מצלמת אינטרנט V1000 של Microsoft עכבר לייזר של Microsoft מדפסת Pixama IP300 Canon רסיבר של JVC סט 5 רמקולים גנריים (בדרל להיות מוחלפים) XBOX Crystal עם 200 גיגה הארד דיסק שמלא ב80 משחקים +2 שלטים מקוריים שקופים XBOX360 Premium 65NM XBOX360 Quick Charger -מטען מהיר לבטריות לשלטים 2 שלטים XBOX360 מקוריים PSP לבן Iphone 16 גיגה לוח קליעה למטרה של Archnid נגן 4 גיגה של Cowon D2 מסך 40 אינץ' מהסדרות החדשות של Samsung דגם LA40A450 והרי כמה תמונות הנה תמונה שמנסה לקלוט את כל האביזרים תמונה של הXBOX360 הIPHONE הPSP והנגן…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה TVersity על מנת להזרים סרטים לPS3 - עכשיו עם סרטים רגילים אין לי בעיה, גם עם תרגום אני מוסיף עם AVIAddXSubs בכמה דקות. אבל יש לי בעיה בסרטי HD בסיומת של MKV.* , שאותם אני רוצה לראות ב-PS3 . חיפשתי כבר כל תוכנה אפשרית מצאתי תוכנות טובות כמו mkv2vob אבל הבעיה איתם שאני צריך להשים תרגום, ואם אני עושה נגיד ב-mkv2vob שתוסיף גם תרגום היא מבצעת קידוד מחדש וזה לוקח למחשב הישן שלי לפחות 3 שעות במקרה הטוב (מה גם שעכשיו אפילו במקום כתוביות בעברית היא מראה לי סימנים מוזרים ) אז ניסתי להמיר דרך התוכנה mkv2vob לAVI ולהדביק כתוביות דרך AVIAddXSubs אבל היא אומרת שהקובץ AVI לא תקין .... מישהו יודע איך אפשר להמיר קובץ MKV לקובץ כלשהו שהPS3 מסוגל להריץ כולל כתוב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש משחקים טובים בסגנון של אובליביון ל360 יש המלצות ? mass effect ואובליביון שיחקתי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כעבור כחצי שעה לאחר שאני מפעיל משחק המאווררים של הסוני מתחילים לעבוד בטירוף והמכשיר חם בנוסף כאשר אני ממשיך לשחק עם המאווררים פועלים בצורה הזו יש מלא תופעות של תנועה איטית של המישחק כמו קיפאון תמונה עד מצב שהמישחק ניתקע או שמופיע לי מסך שחור ולפעמים הוא עושה גם הפעלה מחדש לאחר שהו ניתקע אני מציין שתופעות אלו לא הופיעו לי בעבר רק בתקופה האחרונה אשמח עם תעזרו לי כי יש לי אחריות למכשיר מבקש עזרה מאנשים שעברו את אותה חוויה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ngnews.wordpress.com/2008/07/22/portal-exclusive-for-the-xbla-so-what
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואו. זה העדכון הכי טוב שיצא ל PS3 מאז שקניתי אותו... Summer Sale מטורף (קניתי שני משחקים) ממש ממש אחלה וידיואים. איזה יופי! http://ngnews.wordpress.com/2008/07/25/us-psn-store-updates-july-24-best-update-ever/
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לא כל כך מפתיע אחרי תצוגת הנפל שלהם ב E3, כנראה מישהו שם נלחץ מהתגובות. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168951
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני טס בעוד 2 שבועות לאיטליה ואני רוצה להביא איתי את הPSP ומצלמה דיגיטלית של SONY . אני יודע שצריך מתאם לשקע שם אבל אני לא יודע אם המתח זהה וזה ישרוף לי את הPSP ???
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
Afrika (TBA) Afrika is a next gen game for the PS3 featuring faithful replications of much of Africa's flora and fauna. Coded Arms: Assault (TBA) Coded Arms explodes into the next generation, as players take on the role of hacker trying to overthrow an evil corporation bent on world chaos. Set in cyberspace, players will take on fearsome enemies, unleash deadly viruses and download new weapons as they fight to bring down this new threat. Eight Days (TBA) Eight Days takes you on high-speed chases and action-packed shootouts. Final Fantasy XIII (TBA) Final Fantasy XIII is the first installment in the best-selling series of role-playing games from Square Eni…
-
- 61 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אמא שלי ואח שלי עוד מאט טסים לארה"ב ובגלל שיותר זול שם בהרבה מבארץ אני רוצה לבקש מהם לקנות לי כמה משחקים שמה אז בקיצר איזה משחקים כדאי לי לבקש אני אוהב מאוד משחקים בסגנון של shadow of rome למי שמכיר משחקי עבר כאלו אני אוהב משחקי יריות אבל פחות יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא עובד? מתאם שמחבר בין שלט של סוני, ומהצד שני יוצא כ-USB למחשב
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז ככה ממש ממש מבולבל... הבנתי שיש את ה20 gb(שלא מיוצר) 40,60 ו80 התחלתי לסנן בזה שחשוב לי התיאמות לאחור למשחקי ps2 אז נשארו רק דגמי 60 ו80 gb ואז התחיל כל הבלאגן איזורי blue ray ?? אהה יש a b c ? קיצר במידע חלקי הבנתי שהיפני קורא הכל לא? כנ''ל למשחקים אזורים מוסיימים pal ? ותיאמות למשחקים של ps2 האמרקאי קורא הכל? זה מה שהבנתי ממש מבולבל יש דגם pal וnstc ויש דגם שכולל את שניהם היפני לא? בקיצור המחיר לא מעניין אותי רק בבקשה תנו לי מידע על דגם ספציפי שהוא הכי טוב עם כל התמיכות והתאימות מה שכן הדגמים החדשים באים כבר עם כל עדכוני החומרה? הבנתי שיש כבר 2.40 אז אם אקנה תהיה לי כבר את כל העדכונים (סתם משהו שקופץ לי לראש....הוצאת דיסק דרך השלט העדכן 1.90...) אם אקנה כיום איזה ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-