קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי שיש סוגים שונים של אקסבוקס ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הסוגים השונים. לפי מה שהבנתי יש אקבוקס 360 ויש אקסבוקס עלית , ואולי עוד כמה שפיספסתי. אולי תוכלו לומר לי במספר מילים מה ההבדל ואיזה דגם נחשב הכי טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאים הציפ GLOBE 360יפעל יותר טוב משחקים צרובים מאשר פריצת התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למה בקונסולות אין צורך בלהחליף מעבד או כ. מסך בעוד שבמחשב כל חודש כבר יוצא כרטיס יותר ויותר חזק בשביל משחקים, בקונסולות כל המשחקים בעלי גרפיקה מדהימה ועובדים חלק בעוד שעם אתה רוצה דבר כזה במחשבצריך כל הזמן להחליף ולהוציא סזכומים ענקיים על חומרה....???? אולי אני טועה אני פשוט לא מבין איך זה יש נגיד לסוני 3 קונסולות וזהו..... בעוד ש לAMD יש מיליון מעבדים ומעבדים גרפיים... וככה אינטל ו NVIDIA...??
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
בחודש האחרון יצא לי לשחק בכל 5 הקונסולות האחרונות לי יש אחת DS ואני בחיפושיי אחר הקונסולה הנייחת הבאה שיחקתי אצל אנשים טובים שכל אחד מהלל את הקנייה שלו. לכן אני פותח נושא שיעזור לי וגם לכם לבחור מה מתאים לכם כמובן בגלל מחירים אסטרונומיים (לא כולל טלווזיות) של המכשירים החדשים. DS ----------- בגלל שיש לי את ה DS LITE כבר 8 חודשים, ושיחקתי בכל כך הרבה משחקים שלה מה שחסר לה אבל ממש חסר, זה כוח משחקים כמו זלדה החדש ופיינל פנטזי ,וגם משחקים כמו מירוצים,ספורט,FPS יכלו להראות הרבה הרבה יותר טוב. אם רק היו מוסיפים עוד 12MB זכרון (השלמה 16MB ) ומאיץ גרפי פשוט רק למען החלקה של הפוליגונים. משחקים כמו TIME ACE , MECH COMMANDER , URBAN GT , פשוט הולכים לאיבוד בגלל מראה הPS1 מוחלש שלהם.…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי זמן רב בניהול הפורום וקריאה חוזרת של אותן הודעות "PS3 VS Xbox 360" הבנתי שהייתי שמרן מדי והגיע הזמן להקים דיון שאלות נפוצות עבור הפורום שלנו. בתור התחלה יהיה מידע כללי על 5 הקונסולות (3 נייחות ו-2 ניידות) אך אשמח לקבל הצעות לשאלות ותשובות נפוצות והצעות נוספות כדי להעלות את הרמה המקצועית של הפורום ולהפוך את הדיון למקור ידע בלתי נלאה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי חבר סטודנט שיש לו קורס להקים אתר, הנושא שהוא בחר הוא קונסלות. בתור כאלו שחיים את זה - מה הייתם רוצים לראות באתר כזה? כדי שהוא יקבל רעיונות מה יהיה תוכן מקובל ויעיל. כל מידע שתתרמו יכול לעזור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרתכם מה ההבדלים בין רכישת משחק קוד דגיטלי לבין רכישת משחק בחשבון משתמש Xbox Live אשמח לדעת במדוייק את ההבדלים ביניהם , שאלה נוספת האם לאחר RESET לקונסולה XBOX ONE המשחקים אשר נרכשו באמצעות חשבון משתמש יימחקו לאלתר או שהם נשמרים שאלה נוספת האם אפשר לעשות גיבוי לתוכן המאוחסן בדיסק הקשיח שבקונסולה , לדיסק קשיח חיצוני בעל חיבור USB3 לשמר בו
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי ב 2100 אבל זה באשדוד ואין לי כח להגיע לשם כי אני ירושלמי אני מתכוון לערכה מלאה עם צ'יפ, מה שמצאתי בעצמי זה המחיר האחיד בזאפ של 1960 שקל וצ'יפ בכמעט 400 היה איזה אחד שפרסם ב Yad2 עם צ'יפ ב 1700, מה שנראה לי מוזר (בכלל אני לא יודע אם חוקי לדבר על צ'יפ, אבל זה חוקי לגבות משחקים אז אני משתמש בזה לגיבוי משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה אני קונה XBOX 360 בחו"ל. ובגלל שאין סיכוי שאני מחבר את הXBOX לטלווזיה המעפנה שלי, אני רוצה לדעת: כמה כסף אני אצטרך מינימום בשביל לקבל מסך נורמאלי לXBOX 360? אני לא מדבר על 19" זבל, אלה על מסך נורמאלי. תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה המשחק בין האחרונים הכי טוב של dragon-ball ב PS3 ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14800 לפני שתגיבו תיכנסו ללינק ודרך אגב כל הכבוד על הפורום החדש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ב-EBAY המון קונסלות XBOX 360 עם RROD למכירה במחירים מגוחכים. ראיתי שיש הרבה מדריכים לתיקון RROD. האם לדעתכם שווה לקחת את הסיכון, לקנות עם RROD ולנסות לתקן? אם זה יצליח אני יכול לקבל XBOX 360 ב-400 שקלים.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יד PS2 דק והוא רוצה לקנות צ'יפ. הוא רק צריך שהצ'יפ יפעיל לו את כל המשחקים הצרובים מכל האזורים ושלא יעשה שום בעיות, שיהיה אמין ויחזיק מעמד זמן רב, ושיפגע פחות בעינית. התקציב הוא עד 500 שקל אבל עדיף פחות ( אני אשמח לדעת את כל האופציות, גם היקרות יותר ). זה גם יהיה נחמד אם מישהו ימליץ על חנות זולה עם אחריות בסביבות ראשון, אם זה אסור לפרסם אז תשלחו לי בפרטי. תודה מראש, יובל
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה אנשים חושבים מה הכי טוב??????
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כותרת. (אני לא יודע אם זה נחשב ווארז, אם כן נא למחוק את ההודעה)
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
או שאני מפספס משהו
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחובר למסך מחשב שלי עם Hdfury (מסך chimei 22"( תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק עושה ??? לא ממש הצלחתי להבין... אשמח להסבר מפורט. תודה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3993
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היה רשום שמי שמריץ משחק Ntsc על קונסולת PAL מקבל את זה אני מדבר על משחק Ntsc מקורי שנגיד מישהו קנה את זה בארה"ב והריץ את זה על קונסולת PAL
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק לWII עם כמה משחקים לגיים קיוב. הקטע הוא שאין לי מושג איך המשחקים של הגיים קיוב בכלל נראים ואם בכלל כייף לשחק בהם או לא. אז אני רק צריך שתגידו לי אם זה בערך דומה בסגנון לפלייסטיישן2. יש שם משחקים של מכות ומירוצי מכוניות? (קרירין אתה מוזמן לפרט...) תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי בהשאלה מחבר את המכשיר. ניסיתי להיכנס לחנות אונליין ויש לי מסך שעלי להכניס קוד redeem code האם בשונה מחנויות מוכרות של סוני / מייקרוסופט שם אתה נכנס לחנות ובוחר מה לרכוש פה קודם רוכשים מנוי ואז זה מאפשר לך גישה ? אם כן, מה הגישה כוללת האם בתקופת המינוי אני יכול להוריד איזה משחקים שאני רוצה ? נשמע לי לא הגיוני . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-