עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

מיקרוסופט אומרת בין 5 ל4 אחוז בסקר באחד האתרים הגיעו ל61 אחוז http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17067 וזה מאתר של חובבי XBOX לא אתר של פאנים מנינטנדו או סוני

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. והאם זה מחיר זול כולל מכס יותר משתלם בארץ או עדיף להגיד לבנאדם לקנות לך משם אני פשוט בדילמה ישמח לקבל תשובה אנשים שבוע טוב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by stone cold,

קודם כל לינפ צד ראשון ל2010 http://news.vgchartz.com/news.php?id=6795 שימו לב זה רק משחקים של נינטנדו ולא כולם נחשפו פה בנוסף לזה 2 משחקים חדשים הוכרזו המפתחים של סדרת Xenosaga יפתחו משחק בשם Xenoblade -אין הרבה מידע רק התמונות האלו כרגע http://i707.photobucket.com/albums/ww75/elgefe02/Temporary/1c594993.png http://news.vgchartz.com/news.php?id=6789 חוץ מזה הוכרז משחק שמעורב בו מפתח מסדרת פינל פנטזי בשם The Last Story http://news.vgchartz.com/news.php?id=6788 כרגע אין הרבה מידע אבל נינטנדו מחממת את זירת יפן

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. 1-והכי חשוב הWII יתמוך בכרטיסי זיכרון SD בעלי נפח גדול -עד 32 גיגה כניראה יהיה אפשר להוריד משחקי VC\WIIWARE \וDLC ישר לכרטיס זיכרון שזה בעצם פיתרון לבעית האכסון בדור הזה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35821 2-לא באמת מעניין הWII הגיעה ל50 מיליון http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35815 3-חנות הVC תתחיל לתמוך גם במשחקי ארקיד כרגע לא מדובר על משחקים מעניינים בימיוחד אבל זה נחמד שעשו אמולטור גם לזה ומחזקים את הVC בנוסף לזה מפותח זלדה חדש לDS http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35817 4-זה כבר לא מוצר של נינטנדו שני סטילוס חדשים יצאו לDS אחד אם רטט ואחד אם זיהוי תנועה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35817 בקיצור…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  5. אני זוכר שבPS2 אמרו שלא כדאי להשתמש בו כDVD כי זה שוחק את העינית שלו. עכשיו עד כמה זה נכון לגבי הPS3? אם כדאי בכלל להפעיל בו סרטי DVD בכלל או לשמור אותו רק למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  6. הזמנתי לפני כמעט שבועיים את Eye of judgment

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמה משחקים אתם קונים בבמוצע בשנה? (לא מורידים!) ושאלה נוספת אתכם רוכשים אותם בארץ או בחול?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב אז ככה נינטנדו הכריזה כמה דברים לאחרונה קודם כל מי שרכש בעבר את דפדפן האינטרנט בכסף במקום לקבל זיכוי מקבל אפשרות להוריד משחק NES ממבחר של כמה משחקים בחינם רק משחק אחד ואין אפשרות לקבל זיכוי או משהו או לתת במתנה לעשות את זה הולכים לחנות הווירטואלית (שדרך אגב קיבלה עדכון נוסף -רק למי שיש את "ערוץ ההומברו " כדי להתרחק ) מעדכנים מי שלא עדכן ואחרי העדכון הולכים לאפשרות של ההצעות חינם בחנות הווירטואלית -שם תראו משחקי NES ותצתרכו לבחור אחד להוריד אני אישית בחרתי את מאגמן 1 כי אני רוצה לחרוש על כל הסידרה (מחלה נפשית) עוד דברים זה צבעים חדשים לשלטים ונונצק נינטנדו תוציא צבעים כחולים ווורודים (דובי הצבע הוורוד במיוחד בשבילך ) > כניראה המושאן פלוס יקבל בעתי…

9. Started by stone cold,

אח שלי נוסע לפולין ממש בקרוב אז במקום לקנות במחיר המופקע בארץ חשבתי לתת לו כסף לקנות לי משם +לקנות זלדה TP מקורי +כבל קומפוננט+עוד שלט ונונצק+שלט קוביה אחד וכרטיס זכרון קוביה +מטעין לשלט מישהו יודע מה המחיר שם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omer_xd,

אני מעונין ליקנות xbox 360 באמריקה והוא עולה 150$ כמה יעלה לי מכס כדי להביא אותו מאמריקה? האם יש מצב כזה שזה יעלה 1500 ש''ח? מי שמביא לי את זה אמר לי ש אפשר ליכתוב שזה משומש ואני לא ישלם מכס אבל אחר כך הוא אמר לי שאי אפשר המכס הוא 30 אחוז אבל השאלה אם 30% מהמחיר בארץ או 30% מ 150$? אם הxbox 360 מיתקלקל לאן אני איך אני יכול לתקן אותו?

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. Started by oz25,

כמה שאלות בנוגע לפרו(באקס בוקס 360): 1. כל פעם שאני משחק נגד "המחשב" או נגד חבר ומגיע לעימות פיזי על הכדור כשהכדור ברגליים שלי היריב מעיף אותי בשנייה וזוכה בכדור(איך אני שומר על הכדור?) וכשאני מנסה להגיע אתו לעימות פיזי כדי לחטוף לו את הכדור אני לא מצליח לעשות זאת במהירות, מה שגורם לי לחשוב שבטוח יש כפתור מיוחד שמפעיל את הפעולה הזאת, מישו יודע מהו? 2. תמיד בהרמת כדור של שוער כשאני משחק נגד חבר איכשהו תמיד יוצא שהשחקן שלו נמצא לפני השחקן שלי כדי לקבל את הכדור וגם זה לפי דעתי בלחיצת כפתור מישהו יודע איך עושים זאת? 3. שאלה בקשר לבעיטה, מישו יודע איך בועטים בעיטה שטוחה על הקרקע(או כל סוג אחר של בעיטה חוץ מהבעיטה הרגילה) ? 4. איך אני מעדכן את המשחק מבחינת קבוצות, ש…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש WII ויש לי כמה שאלות: 1. אין לי LCD בבית, אבל אפשר להנות מהמשחק גם בחיבור לטלוויזיה ישנה? או שזה בכלל לא משנה? 2. יש למכשיר זיכרון פנימי כמו לPS3 שניתן לאכסן עליו משחקים? 3. מה מחיר משחק ממוצע בארץ? והאם כבר הצליחו לפרוץ את הקונסולה? 4. יש לה בעית חימום כמו ל360? יש סכנה לשחק איתה הרבה זמן? 5. אפשר לשחק ברשת בישראל? מה זה דורש? 6. בקרוב מישהו שאני מכיר נוסע לתאילנד, מה המחיר של המכשיר שם והאם כדאי לרכוש אותו (מבחינת גירסא זיופים ומחיר) (בMBK) תודה!

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by Eden 6600,

אני יודע שאפשר לשחק במחשב דרך הבקר של ה-360 ואני מאוד אוהב את הרעיון הזה כי הסגנון שאני הכי אוהב הוא H&S, וכיף יותר לשחק אותו עם בקר קונסולה מאשר מקלדת. אז כל בקר של ה-360 עובד עם מחשב? במידה ולא קיימת גרסה ייעודית למחשב, איך אני מחבר בקר אלחוטי למחשב (אם זה בכלל אפשרי)? עם דונגל BT שאני אקנה בנוסף? מה סוג החיבור של הבקר החוטי? (USB או חיבור מיוחד של ה-360)

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אהלן, יצא לי לא מזמן לשחק בDSL של חברים ואנ י ממש רוצה לקנות אחד אבל אני לא מבינה בזה.. ראיתי ביד שניה שמוכרים אותם.. ורציתי לדעת איך יודעים שזה תקין לגמרי ולא חסר ציוד? וגן מה זה R4 ומה זה FLASHCART ומה יותר טוב ומה המחירים של זה בד"כ? וגם כמה אמור לעלות כרטיס זיכרון 4 ג'יגה ואיזה סוג של כרטיס זיכרון צריך? תודה מראש על ההתייחסות...

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

התחדשתי היום ב PS3 (קניתי יד שניה מאחד מאלה שזכו בפייס עלה לי 1700 שקל לחבילה של הפייס + KILLZONE 2). פתחתי משתמש ב PSN עם כתובת אמריקאית כמו שהמליצו פה בעבר אבל הבנתי שיש הבדל בין התכנים שיש לארה"ב לתכנים באירופה. זה באמת משנה? כדאי לפתוח אחד באירופה? אם אני פותח רק בארה"ב אז כאשר אני אשחק ב MP אני אתחבר לשרתים של ארה"ב? יש אפשרות לקשר 2 משתמשי PSN לאותו משתמש ב PS3?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Emin,

שלום, אני רוצה לשאול מספר שאלות על שני הקונסולות הללו. נתחיל ב PS3, האם זה כבר נמכר בצורה רשמית בארצות הברית? האם כבר יש ציפ טוב לקונסולה? ובקשר ל360 האם יש ציפ טוב לקונסולה? ובכללי מי לוקח משני הקונסולות? ד"א אני אוהב יותר משחקי פעולה ומכוניות. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by trojan,

אהלן אנשים, התחלתי להתעניין בקניה של אחד מהמכשירים הנ"ל סתם כי אני מתגעגע לקצת משחקים של פעם... עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: 1) יש משחקים שיפעלו בלי קשר לאיזור או שאני חייב להתאים כל משחק לאיזור של המכשיר? 2) ראיתי מכשיר שהוא מין הכלאה של הNES והSNES (מריץ משחקים של שניהם) מישהו יכול להגיד אם כדאי לקנות אותו? 3) מבחינת כמות המשחקים, לאיזו מן הקונסולות יש ספריה רחבה יותר או משחקים יותר טובים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

האם אפשר לחבר פלייסטשיין 3 NTSC מאמריקה לאינטרנט בארץ ולהוריד משחקים מהאתר של סוני? והאם יש בעיות אחרות בלהביא PS3 לארץ מאמריקה חוץ מהשיטה השונה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Airtel,

אם אני מביא מארה"ב אני צריך לשלם מכס? אני מדבר על גירסת הPREMIUM שעולה 400$.. אני מתכנן לקנות חבילת PREMIUM ועוד שלט אלחוטי ב40$ ועוד כמה משחקים.. (חשבתי על GEARS OF WAR, RAINBOW SIX: VEGAS, TONY HAWKS PROJECT 8, PERFECT DARK ZERO, PGR3 OR BURNOUT REVENGE). אני מדבר גם על האפשריות שבשליחה שולחים לי וגם על האפשרות שמישבו טס וחוזר עם זה איתו במזוודה... ועוד משהו, שירות הXBOX LIVE עובד בארץ? אני יוכל לשחק אונליין בלי בעיות? ומה הקטע שצריך לקנות מנוי GOLD? מה ההבדל בין GOLD לSILVER? תסבירו לי קצת על העניין... ואם אני פורץ ת360 כדי שיקרא צרובים זה יחסום אותי מהXBOX LIVE? כי אמרו לי שכן...

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by Or94,

אוקיי יש לי כמה שאלות בקשר לXBOX360: 1. אם אני מחבר את הXBOX למחשב למסך 22 אינץ' תהיה לי גראפיקה טובה? 2. איך ניתן לחבר את הXBOX למחשב? למסך שלי יש חיבור DVI ואני לא יודע איזה עוד חיבורים יש לו אבל לXBOX אין חיבור DVI אז מה צריך לעשות? 3. איך ניתן להשתמש בשירותי הLIVE של הXBOX דרך המחשב? צריך לחבר כבל רשת מהמחשב לXBOX? 4. האם לXBOX יש כרטיס רשת אלחוטי? 5. לא הבנתי מה זה הכרטיס הזה שצריך לקנות בשביל הLIVE? הבנתי שיש silver וgold אבל לא הבנתי מה הקטע של זה? 6. איזה גירסא של XBOX כדאי לקנות? איזה גירסא הכי משתלמת? אני מחפש גירסא שתכלול 2 משחקים לפחות בתוכה. 7. האם כדאי לפרוץ את הXBOX?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם. קניתי לפני שנתיים את גירסת האליט של הXBOX. כל הזמן הזה היתה לי פריצה והיתי נוהג לעדכן אותה. ואחרי שקיבלתי קצת שכל אז הבנתי שעדיף להתחבר לליב מאשר לשחק עם עצמך. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איך אניי ניפטר מכל מה שהיה לי עד עכשיו על הקונסולה וחוזר למוטב ? אני רוצה להתחבר ללייב ולקנות כמה משחקים מקוריים בנוסף לאלה שיש לי כבר. אני לא רוצה שישאר שום זכר לפריצה... שימו לב שיש לי כונן של 120GB שכבר פרמטטי אותו. מה אני צריך לעשות מכאן ? גירסאת הדאש שלי היא : 2.0 ויש עוד כמה מספרים... יש לי פריצה LT2.0 אם אני לא טועה.. אשמח מאוד אם תעזרו לי לחזור למוט ולהצטרף ללייב בבטחה !

22. Started by AMIT_MEG,

אבא שלי טס לרומניה מהעבודה ואני ורצה שיקנה לי ps3 אני רוצה לדעת כמה דברים עם יש לי ביטוח בארץ עם אני קונה מי רומניה עם שווה לי ליקנות ביכלל ו מה עם משחקים צרובים יש גוק או שאפשר לעשים משחקים על הארד דיסק שלו??????? כי אני רואהבאתרי הורדות מלא הורדות לps3 תודה לעוזרים

• 46 תגובות
    • 5k צפיות
  23. Started by Mike_Shinoda,

היי, חבר שלי קנה פלסטיישן 4 מארה"ב. הבנתי שהמשחקים ב- PS4 הם Region Free. האם זה נכון? אם כן, מאיפה אתם ממליצים לקנות משחקים בזול? אני יודע שאנשים היו קונים מאתרים כמו ZAVVI/blahdvd/games.co.uk משחקים לדור הקודם. אבל זה כי הרבה אנשים רצו לקנות גירסאות אירופאיות. מכיוון שאני מבין שגם גירסא אמריקאית תעבוד טוב. איפה הכי משתלם לקנות? יש אתר מסויים שאתם ממליצים? האם ישנה אפשרות לקנות משחקים דיגיטלית? אם כן האם זה יותר זול/משתלם? כמו כן רציתי לשאול לגבי ה- PSN. האם כשפותחים חשבון כדאי לפתוח חשבון ישראלי? (האם ישנה אפשרות בכלל?) האם זה משנה משהו מבחינת התכנים שניתנים לרכישה או מבחינת המולטיפלייר? האם שווה לשלם על פלסטיישן פלוס? (אני אישית לא שחקן פלסטיישן כבר שנים ו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Eli100,

רציתי לדעת אם לקנות עכשיו או לחכות לPSP GO‏ או לPSP2 שיש עליהם שמועות? יכול להיות שיהיה להם גרפיקה \ ביצועים טובים יותר? אם אני קונה עכשיו אז איזה גירסא לקנות 3004 \ 3000 \ 2000? בGO‏ הבנתי שלא יהיה UMD‏ שהמשחקים יהיו על הזיכרון אז אם יהיה לי PSP ‎3000 עם כרטיס זיכרון 8 ג'יגה אני יוכל לשים עליו משחקים של GO? תודה וסליחה על החפירה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  25. אני חשבתי לקנות מחשב טוב בהתחלה למשחקים ,אינטרנט, סרטים... אבל אז אמרו לי שיש אינטנרט גם ב XBOX 360 וכל המשחקים שקיימים למחשב - יש גם ל XBOX. ואותו דבר גם לגבי PS3. אני לא יודע אם זה נכון...אם כן , חשבתי לקנות מחשב זול ,שישמש לאינטרנט,סרטים,ותוכנות למיניהן שאני צריך למכללה. ואת ה XBOX וPS3 למשחקים.ובכסף הנותר כמובן להשקיע במסך מחשב טוב שאני אוכל לחבר אליו את ה XBOX360 או ה PS3, וגם שישמש כמסך למחשב. חשבתי כמובן על 2408WFP. הייתי רוצה לבקש קצת הסבר על שתי הקונסולות, מה עדיף (כמובן מאיזה בחינה וכו'..) ,האם יש להם באמת אינטנרט,אם כן אז האם ניתן לשתף אותו עם האינטרנט הרגיל של המחשב , או שזה הולך בנפרד, ואיך אני צורב או מוריד משחקים? צריך להיכנס לאתר שלהם ורק מהאתר מורידים , א…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים