קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=51 או רק ה WII ב1899 . אני קונה בשבוע הבא נראה לי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לטובת הפעלת מתחם קונסולות משחק בתערוכה גדולה, דרושים עובדים וראשי צוות. העבודה בנמל ת"א, החל מחודש יולי ולמשך כחודשיים. דרושים בנים/ בנות אחרי גיל צבא, גיימרים בנפשם, המסוגלים לעבוד עם קהל. למעונינים נא לשלוח מייל עם הכותרת : "עובדים למתחם קונסולות" ולציין שם מלא, גיל וטלפון ניד. כמו כן, האם אתם מעונינים להיות איש צוות או ראש צוות. info@glgteam.com בברכה, GLGteam
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
שמתי לב שערוץ האינטרנט ב-WII נהיה בחינם אז הוספתי אותו. אני גולש מצוין אבל יש רק בעיה אחת, העיברית שם לא בסדר. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי בהרבה מקמות באינטרנט שאפשר לחבר את שלטי ה WII למחשב בעזרת בלוטוס'... האם מישהו מכיר מדריך בעברית כי אני לא מצליח לעבוד עפ"י המדריכים באנגלית יותר מידי מונחים במחשבים שאני לא מכיר... תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
האם עדיין שווה לקנות..? והאם GTA IV החדש ייצא לו ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13886 אם זה נכון זה בשורה טובה מאוד להרבה קונים פוטנצילים בארץ וזה כניראה אומר שקל יחסית לפרוץ תWII
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש אפשרות כזו או שרק להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי PS4 והגיע לי בבאנדל המשחק, מעוניין להחליף במשחק אחר, עדיפות ל-far cry 4 ו- infamous
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות תמשחק ניגה גאידן 1 ואני לא יודע עם יש אותו לאקס בוקס 360 מי שיודע משהוא בקשר לזה שיתוב פה תודה מראש מתן
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25512 כפי שכולכם יודעים (או לא) מעט מאוד חברות בעולם מיצרות LCDים למסכים ביתיים. אחת החברות המובילות בתחום היא ללא שום ספק שארפ (קראו קצת ביקורות, כן , מפתיעה - הם "קצת" יותר נחשבים מסמסונג והטושיבות שקונים פה בהמוניהם , בעיקר כי מסתכלים על תג מחיר) והיא מיצרת עבור מגוון רחב של יצרנים את הפנאלים לLCDים (חוץ מלעצמה היא מתחילה לייצר בקרוב לטושיבה , מה שירים מאוד את רמתם וכמובן ללווה LOEWE - חברה גרמנית שמתמחה ביצור מסכי LCD יוקרתיים במיוחד בין השאר). בכ"א , לעינינו , סוני הודיע די במפתיע שעקב הגידול בדרישה - היא חתמה על הסכם עם שארפ ליצור פאנלים בעבור חלק מהמסכי LCD שלה. ליביו
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ובכמה חנויות ולא מצאתי, מישהו יודע איפה יש אותו במלאי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
היי חברה. אני כרגע מנסה להרשם ל-XBL והם דורשים ממני כתובת, מה עליי לרשום? הבנתי שבעתיד תהיה לי בעיה להרשם לחשבון GOLD אם אתן כתובת מאמריקה כיוון שהכרטיס אשראי יהיה עם כתובת ישראלית, בקיצור, בהרשמה הראשונה, איזו כתובת עליי לכתוב?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התחדשתי לי בPS3, והייתי מעוניין לקבל המלצות למשחקים כעיקרון- הכל הולך מלבד PRO, האם ניתן להשיג כבר טקן 6?, מה עם GTA4, מומלץ? שאלה נוספת אם אני אחבר את הקונסולה לרשת האלחוטית בבית שלי, האם יש דרך כלשהיא שהקונסולה תוכל לגשת לכונן הרשת שלי ולפתוח משם קבצים?
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שיחקתי ב-Madden NFL 07 משחק טוב לאללה.. יש עוד משחקים כאלה אבל של שנות ה- 2007??? ויעני יפים?? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אז עד עכשיו סיימתי את burnout paradise HAWX Blazing Angels - secret missions of WWII היום מתחיל את IL2 Shturmovik - Birds Of Prey החוייה מדהימה. בניגוד למחשב אני יושב/שוכב על הספה כמו מלך, משחק עם הג'וייסטיק שמאוד התרגלתי אליו אפילו בסימולטורים שם צריך בקרבות אוויר להיות מדוייק עם הכוונת על נקודות קטנות בשמיים (מטוסי אוייב) וזו הנאה טהורה. חוויה שונה לחלוטין מאשר משחקים במחשב. ה-FPS תמיד חלק, על פלזמה 42 של פנסוניק זה נראה פצצה מ2 מטר וזה נראה לי בול כמו במחשב פחות אולי ענן או שניים שמעניינים את הלא יודע מי. בקיצור השוואת משחק של מחשב מול קונסולה במשחקי מירוצים וסימולטורים - המחשב לוקח בענק. לגבי FPS ו אסטרטגיה עוד לא ניסיתי ומחכה להזדמנות הראשונה. זה הז'אנר שאני מ…
-
- 144 תגובות
- 20k צפיות
-
-
אני עושה ליגה של 29 משחקים ועברתי כבר 18. מתי צריך להיות לי הדראפט,חיפשתי אולי יש אפשרות כזאת שאני צריך לאפשר בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי PS2 ואני מעוניין לקנות ג'וק והשאלה שלי היא על איזה ג'וקים אתם ממליצים לי לקנות ואם אפשר גם איזה לינק לחנות שמוכרת את הג'וק. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-