קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש בקהילה הזו.יש לי יום הולדת עוד מעט ואני חושב אם כדאי לי לקנות אקסבוקס. דבר ראשון,האם נוח לשחק בו עם השלט?במשחקי פעולה לא קשה לירות ולכוון איתו שמגיעים למצב כזה שעד שאתה יורה הורגים אותך? איזה משחקי הרפתקאות טובים יצאו לאקסבוקס עד היום? אפשר לפרוץ אותו? ובכלל כדאי לקנות?לא יהיה לי כזה קטע שיום אחד אני אניח בצד את השלט ולא ארצה לשחק בו יותר? ודבר אחרון:ההתלבטות שלי היא אם לקנות את המכשיר הזה,או לשדרג לעצמי את הכרטיס מסך במחשב לכרטיס מסך טוב יותר תודה
-
- 191 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
ראיתי את החנות הזו והיא חדשה יחסית אבל זולה יותר מ GAME ו SHOP TO. ההפרש בעלות המשחקים קטן יחסית אבל גם לישראל המשלוח חינם. בסופו של דבר ההפרש יוצא בין 5 פאונד ל 7 פאונד לכל משחק. אני לרוב קונה את המשחקים בקבוצות מה שאומר שבקניה אחת אני יכול לחסוך כ 15 פאונד. מישהו שמע עליה, דעות, המלצות?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני נוסע לחו"ל עוד מעט אז כדי לי לקנות PS3 עכשיו או לחכות עד שיצא רטט לשלטים?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן USB חיצוני של 250G אני מנסה לחבר אותו ל Xbox דרך USB אבל משום מה ה Xbox לא מזהה אותו. האם צריך להגדיר משהו? יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 13 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
יש לי האר דיסק חיצוני אחרי מערכת קבצים ntfs מה צריך לעשות כדי שאוכל לשים בו משחקים ולשחק ב xbox 360 יש לי פרצה עם העדכון האחרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום , יש לי סוני 3(מהדגם השמן כבר בן 6 ) גירסה 3.55 עם רוג'רו 4.55 ואני השתמשתי בכונן חיצוני של WD מסדרת Elements בנפח 1TB עם חיבור USB 2 והכל עבד טוב וחלק שנקנה לפני שלוש שנים, אך משום מה עשיתי טעות והרסתי תכונן והוא נהרס סופית, יש לי אותו כונן מאותו סוג שנקנה שנה(ב2012) לאחר מכן רק עם חיבור USB 3 ומשום מה הסוני לא מזהה אותו? משמע אני מפרמט תכונן לFAT32 על ידי EaseUS Partition Master 9.3.0 וגם ניסיתי עם GUIFORMAT ואז יוצר תיקייה בשם GAMEZ ושם בתוכה משחקים לדוגמא פיפא 14 והסוני לא מזהה את הכונן(ובהכרח לא תמשחקים) אני מודע לזה כי לא ניתן לגשת אליו במסך הראשי תחת לשונית video או photo וגם במולטימן למטה בצד שמאל מופיע הHDD האינטרנט הדיסק בלוריי שבתוך הסוני ולא ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. שאלה פשוטה לכל מי שיש לו אקסבוקס בבית. זוג המאווררים האחוריים המקוריים באקסבוקס אמורים להוציא אוויר או להכניס?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות כיול לטוויזיה שלי דרך הXBOX360 Premium עם דיסק כיול הטלויזיה שלי היא סוני KDL32S5500 HDREDY 720P1080I עכשיו הבנתי שהאקסבוס משדר רק משחקים ברזולוציה הזאת וסרטים הוא משדר רק בDVD אז אם אני קונה דיסק כיול בפורמט DVD אז זה יהיה טוב רק לסרטים בDVD או שזה יהיה טוב גם למשחקים או שאני צריך לקנות דיסק בפורמט HD שאני לא יודע אם זה אמור לעבוד אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלגן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב אני פונה לכל מביני העניין - הגיע לי לתיקון XBOX שלא קורא דיסקים- הזמנתי כונן חדש - הגיע הכל טוב ויפה - החלפתי בין הלוחות של שני הכוננים- חיברתי ומה הפלא הכונן לא עובד כמו שצריך - דיסק אחד זה מעלה , דיסק אחד זה מעלה וכותב שיש בעיה בדיסק ואת כל השאר הוא מסרב לקרוא . ניסיתי לנקות את העיינית אבל זה לא עוזר- כל סרטון שהוא ביוטיוב שמדבר על העניין בדקתי אותו- :\ שלחתי מכתב למוכר בקשר לעניין הנ"ל אבל אפילו במידה והוא כן יסכים לשלוח לי כונן חדש/עיינית אני לא ממש מעוניין לחכות עוד חודש . יש איזשהו פתרון קסמים? - ראיתי באחד הסרטונים שמדברים על כיול העיינית על ידיד סיבוב בורג כלשהוא- לא רואים טוב כי זה על 240 P ככה שאי אפשר להבין כל כך הרבה הכונן הוא כונן של PHILIPS_LI…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
NINTENDO הודיעה כי תחלק בחינם את הכיסוי שמגן על השלט מנפילות לבעלי הקונסולה http://www.dailytech.com/Nintendo+Offers+Free+Wii+Remote+Jackets+to+All+Wii+Owners/article9126.htm להזמנת הכיסוי בחינם ניתן לגשת ל: Wii.com או nintendo.com או לצלצל ל 1-866-431-8367 או למי שמתכוון לקנות את הקונסולה בקרוב לחכות עד 15 באוקטובר כשאז יתחילו לשווק את הקונסולה עם הכיסוי
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כיצד להעביר משחק מדיסק להארד דיסק XBOX 360
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי יש לי את גרסת ה 1.4 הבנתי שיש גרסאות יותר חדשות. רציתי לשאול כיצד ניתן לעדכן למשהו יותר מתקדם, האם זה פריצה? והאם זה מבטל את האחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בעיקר למבוגרים יותר שבניכם. אני לא יודע מול אילו משחקים אתם ביליתם את הילדות שלכם, אבל את רוב הילדות שלי ביליתי מול זה: בישראל של אמצע שנות התשעים דבר כזה בלט מבין כל המשחקים בארכייד ופשוט הפנט את כל הבאים. הגיימפלי משובח מאין כמונו. אפקטים, פיצוצים, באס מהמכונה בכל אגרוף שמקפיץ את כל הקומה, ופשוט אקשן וסקיל במיטבו. מורטל קומבט? אל תצחיק אותי... לא עבר הרבה זמן, ואז קיבלנו את זה: הגרפיקה השתכללה, הקומבואים השתכללו, הכל פשוט נהיה מהנה מאוד. מצאתי את עצמי בארכייד מבלה ימים שלמים ושורף עשרות שקלים (אז ובגילי זה היה המון). המשכתי לשחק במשחק הזה שנה אחרי עוד שנה אחרי עוד שנה והגיעו כבר האימולטורים שבזכותם אני לא צריך לצאת מהבית. איפשהו בין השנים 2001…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הסירטון בלינק הבא מציג בצורה דינמית את גרף המכירות של כל קונסולה כמעט שיצא ב 40 שנה האחרונות בצורה די מאירת עיניים: https://thenextweb.com/plugged/2019/04/09/40-years-console-wars-nintendo-playstation-xbox/amp/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כל הקרבות ברשת נגד אחרים סובלים מהמון תקיעות, וגם בהתחברות לשרת של SONY יש המון ניתוקים. שמעתי שזה בגלל החיבור לראוטר, אז אחרי שחיברנו למודם פעם היה זה היה חלק כאילו זה בכלל לא ברשת, ואז עוד פעם הכל תקיעות ולא משנה מה גם אם זה מודם וגם אם זה ראוטר. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל המשחקים שלי של PS3 יעבדו על ה PS4 הקרב ובא ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.joystiq.com/2009/08/18/tabulator-ps3-slim-and-phat-sized-up/ מומלץ לשים בסטיקי... אתר מומלץ נוסף (תודה ל-Jacko_il): http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences
-
- 13 תגובות
- 34.6k צפיות
-
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-