עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם , יש לי מחשב שמחובר למערת מסויימת המערכת מקבלת מתח ומופעלת ע"י מפסק משלה , אני מעונין לגרום למחשב לפעול ע"י לחיצה על הפתור החיצוני ( הפתור של המערכת ) . חיפשתי ב BIOS אפשרות של הפעלה אוטומטית בעת קבלת מתח ולא מצאתי אני גם דיי בטוח שצריך לסדר משהו על מנת שזה יקרה , האם למישהו יש פתרון ? קובי

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  2. מאיפה ניתן להשיג מארז שרת עומד גבוה? משהו בסגנון פול טאוור של הק. מצאתי מארז בדיוק כמו שאני צריך באיבאי עולה 40-50$ עם משלוח כמה יצא לי לשלם עליו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by uri_ba,

שלום חברים, אני ממשיך בחיפושי אחר מארז קטן ללוח ATX עד כה המארז הכי קטן שמצאתי הוא זה http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_spec.aspx?ID=en-us0000100 אך לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ. מישהו מכיר/נתקל או מכיר מארז בגודל דומה ואף קטן יותר בתקציב מינימלי? (לא צריך ספק כוח) תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש ורציתי לקבל עצה בבחירת המארז והספק. הייעוד של המחשב הוא לגיימינג: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך ATI HD 5850 - זכרון OCZ ULV4GK 2x2GB 1333MHz לכן אני צריך קירור רציני (משהו עם מאווררים מכל הכיוונים ;D) וספק טוב שיחזיק בכבוד את כל העסק. עוד דבר שחשוב זה פאנל קדמי נגיש ונוח - שיהיה באזור העליון הקדמי של המארז (לא חייב מלמעלה) ולא תקוע בצד באיזה חור או מאחורה בכלל (מממ... זה לא נשמע טוב... ) יחד עם זאת, 800 ש"ח זה כבר מעל ומעבר למה שתיכננתי להשקיע בספק ומארז אז אם יש אפשרות להוזיל את זה אז מה טוב. קראתי כל מיני כותבים/ממליצים וכל מיני עצות, אבל שום דבר לא תאם בדיוק למה שאני מחפש, לכן אני מקווה למצוא כאן את הישועה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  5. אהלן, אני בונה מחשב חדש עם הרכיבים הבאים Motherboard - Gigabyte GA-Z97X-UD5H http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128707 Memory - G.SKILL Sniper http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231460 CPU - Intel 4690K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819117372&cm_re=4690k-_-19-117-372-_-Product SSD - Samsung 840 EVO 250GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147248&cm_re=840_evo-_-20-147-248-_-Product מארז מחשב http://support.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1433&ID=1465 בקיצור, הדבר היחיד שנשאר לי לקנות זה ספק כוח לכל המערכת אבל אין לי כלכך מושג בתחום הזה ואשמח מאוד לקבל פה עזרה מהמומחים ב…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב כאשר אני די סגור בנוגע למפרט שלו מלבד המארז. אני מתכוון להשקיע לכל היותר 250 ש"ח במארז (ללא ספק) וחשוב לי שהמארז יהיה שקט ומאוורר. אני מתעתד לרכוש את המחשב או ב KSP או ב SKYPC ולכן אשמח אם ההצעות יהיו מהמבחר של החנויות הללו. המפרט שלי כולל: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI DDR III 1333Mhz 2GB Kingston * 2 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS seasonic s12II 430W Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM * 2 תודה מראש, יגאל

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב, אני רוצה לקנות מארז לסבתי עליה השלום חשוב שבמארז לא יהיו שוקולדים כי זה עושה לה גזים. היא אוהבת מאוד פיצוחים ובעיקר גרעיני חמנייה התקציב שלי נע בין 10 ל12 שקלים ישנים אך אם זה חשוב אני יכול להתגמש בתודה, חיים בליזובסקי

8. השאלות הם : 1. האם המארז שקט ואם כן עד כמה ביחס למארזים אחרים בטווח מחירים הזה ? 2. האם המארז איכותי ? 3. האם יש מארז עדיף בטווח מחירים הזה ? 4. כמה המארז קריר ביחס למחיר שלו והאם הסירקולציה שלו באמת טובה כמו שאומרים ? 5. האם המארז יתאים מבחינת מימדים למערכת שתכלול בין השאר קירור למעבד MUGAN 2 ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shaikap,

שלום. קניתי מחשב חדש, עם ספק 500 ואט של תרמלטק, ולפי PCW הטמפ' של הספק היא 79 מעלות, כשהמחשב לא במאמץ בכלל. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by tora26,

שבוע טוב 😀 אני מעוניין לרכוש אל פסק לפי מה אני צריך לחשב את הצריכה אם לפי Watt או לפי VA או לפי שניהם? סוג: Line interactive בגלל עלויות ורעש לא לוקח און ליין מתכוון לחבר לאל פסק את המוצרים הבאים מחשב כמובן (מצורפת תמונה עם המפרט) מסך (51W) ראוטר של בזק (24W) מדפסת (29W) דרישות (לפי חשיבות) אמינות - שיחזיק מעמד כמה שיותר וכמה שפחות התעסקות איתו כמה שפחות רעש מחיר שידע לשמור על המוצרים מפני עליות\נפילות מתח כמה שיותר זמן שיוכל לספק חשמל בזמן הפסקת חשמל - היתרון אפשרות לתליה בקיר תודה רבה

11. Started by Nihility,

מת לי עכשיו UPS של Eitan Engineering 1000VA. הוא בן שנה וחצי ויש לו אחריות לשנתיים, הכנסתי אותו לתיקון ואמרו לי שהמצברים מתים (אז למה הוא גם שרף לי את המסך?!!?1?) והחליפו לי אותם. הטכנאי אמר שהסוללות לא מחזיקות יותר משנה וחצי עד שנתיים. ככה זה אצל כולם? או שזה בגלל שקניתי מחברה על הפנים? לUPS היה מחובר מחשב (מפרט) ומסך LCD 19"

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by Uri Gavze,

אהלן את המארז הנ"ל רכשתי לפני יותר מעשור. עלה בזמנו בפנדה באזור ה1500-1800 ש"ח (ללא ספק כח). עשוי כולו מאלומיניום, כל הפאנלים מתפרקים, מגיע עם קופסת ברגים, גלגלים או רגליים לבחירה, reho bus, ומלא מאווררים חכמים. מישהו זוכר אולי מה הדגם שלו או היצרן? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ronen1704,

אני צריך מספר חלקים קטנים למארז CHIEFTEC dragon. בעיקר את הפלסטיקים המכסים בקדמת המארז . מישהו יודע היכן ניתן להשיג חלקים למארז הזה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

כנראה שאני מחליף אותו במעבד AMD 4400X2 AM2 שברשותי,השאלה היא מה המארז הזה שווה והאם ניתן לעשות בו סידור כבלים\מודינג של מאווררי 120mm במקום ה80mm שיש שם.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  15. http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx יש פה תמונות של המארז, החור היחיד להעברת כבלים מוסתר על ידי הספק בכלל, אני לא מבין למה הכוונה במשפט "in a blacked-out interior with cable routing" שכתוב בתיאור, על איזה קייבל ראוטינג הם מדברים, מה הם לא יודעים באיזה גדלים ספקים באים היום שהם עשו חור בדיוק איפה שהספק? אני מצטער שקניתי את המארז, פשוט מלא כבלים שוכבים למטה וחוסמים את המאוורר התחתון, בזמן שבמארז הישן שלי שנקנה לפני שנתיים עם המחשב הקודם, ושעלה 200 שקל פחות ה CM 590 עשיתי סידור שבקושי ראו כבלים, ואללה לא מבין את ההגיון קראתי בהרבה ביקורות שזה מארז שאפשרי לעשות בו סידור כבלים, חבל שלא הסתכלתי טוב בתמונות, ועוד בדקתי ובאח הגדול של המארז הזה, ה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pou,

מפרט: Intel pentium dual - core cpu E5800 2m 3.2 דיסק קשיח: 500gb כרטיס מסך: GTX650 1GB זכרון ראם: 4GB DDR3 + 2GB DDR3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רוצים לוודא שאף מערך חומרה לא יוכל להתקיל אתכם? ה-X Mighty Platinum 2000 החדש אמור לגרום לכם להתענייןלכתבה

18. שלום, אני בונה מחשב למשחקים ואני מחפש מארז איכותי אליו עם קירור טוב (מתוכנן OC למעבד i5 3570k אם זה עוזר). המארז צריך להיות עם חלון גדול, חלק ונקי-בלי קשקושים על החלון (שיראו את חלקי המחשב טוב). שיהיה עיצוב יפה עם לדים. גודל ATX מתכנן לשים שני כוננים קשיחים תקציב עד 600 (אפשר לחרוג אם יש המלצה טובה) תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Haytek,

מעבד: 1679 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2320 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - OCZ SSD Trion 100 240GB TLC 2.5 דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לא אכפת לי שיהיה רועש. חשוב לי שהספק איכותי שיחזיק את המערכת הזאת ללפחות 3 שנים. ולגבי המארז שיתמוך בלוח אם ושינצל את שאר המפרט. ולא אכפת לי איך הוא נ…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by eyalgp,

אני רוצה להחליף את הספק כוח לאחד שקט יותר ומתלבט אם לקחת וואט גבוהה לצורך שידרוג עתידי אז מעניין אותי לדעת: לדוגמא ספק כוח 300W וספק 700W צורכים אותה כמות חשמל ופולטים אותה כמות חום? (בהנחה שמערכת המחשב זהה). איך הספק הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 יכול להיות מחיר של 279 שבחנויות אחרות עולה הרבה יותר?? איזה ספק כוח הכי שקט מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  21. שלום לכולם ושנה טובה, לאור שדרוג מחשב שמתקרב (שבוע 46...), החלטתי במקום לזרוק את חלקי המחשב העתיקים שלי (מראשוני הפנטיום 4) - להפוך אותו לשרת קבצים. את המארז אני מעביר למחשב החדש ואת ספק הכח אני נותן לחבר (ואני גם לא חושב שגנרי 350W יחזיק שרת קבצים באמינות), אז אני צריך כאלו. בנוסף אני רוצה שהוא ישב על אל-פסק. מה שאני מחפש הוא סוג של מארז שרתים. אין לי בעיה שהוא יהיה מכוער ורועש - במקרה הזה הוא ילך לארון - אבל אם אפשרי שהוא יהיה שקט (מאד), אני אכניס אותו לחדר כדי שגם המחשב הרגיל שלי יוכל לשבת על האל-פסק. המגבלה שלי הן מקום (Mid-Tower). אני לא צריך מארז שתומך בכרטיסי מסך שמנים, אבל אני כן רוצה אחד עם כמה שיותר מקום להרדיסקים. לגבי הספק-כח: אין צורך בהספק גבוה, יש צורך באמי…

22. הזמנתי כבר מחשב אבל אני כנראה ארד מה SLI של ה9600GT ואלך על ep35-ds3r + q6600 +9800GTX ואני כנראה יעשה OC לכולם ;D . ירדתי מרעיון הSLI בגלל שהם אמרו לי שהP5N-D עשה בעיות קריסה לכמה לקוחות ולא רציתי לשדרג לT . גם ככה לא התלהבתי מהרעיון או הלוח שעולה יותר ואין אלטרנטיבה טובה באותו מחיר. אני כנראה אלך על הV1 כי הוא קל יותר להתקנה ותחזוקה מהtuniq וגם לא שוקל הרבה וגם נותן ביצועים טובים. אמרו לי שבcm690 צריך להתקין אותו לכיוון למעלה ולשים מאווררים בחלק העליון ולעזור לו לקרר ככה. ואז גם north bridge של הds3r מקבל זרימת אוויר טובה . ואז בערך הuber chakra חזר לתמונה. בגדול אני אוהב את ה uber chakra והוא גם מארז גדול ומאוורר הענק שלו די שקט (בvideo review שלו זה נשמע ככה) ואומרי…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by lubian,

הלכתי לחמות, לא משנה איזה, ורציתי לקנות ספק כוח חדש. נתנו לי אותו, אבל בלי ניילון של עטיפה, זאת אומרת קופסה שאפשר לפתוח אותה, ועכשיו אני לא יודע אם זה חדש. אמרו שחנות צריכה לפתוח ולבדוק שזה תואם לתקן ישראלי או משהו כזה, לפני שימכרו אותו. האם זה נכון? אני לא יכול לקנות ספק כוח כשהוא סגור בעטיפה מקורית שלו?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. מה אומרים - Fractal Design Define R6 USB-C White – TG או Corsair Carbide Series 678C איך הם ? והאם רלוונטים להיום? והאם יש משהו אחר שהייתם ממליצים עליו במקום?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בביקורת זאת אנו בודקים את המארז Meshify 2 TG של היצרנית Fractal Design בשביל לדעת האם שווה להשקיע במארז פרימיום למחשב, גם בשנת 2021לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.