עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי את הVX ואני הולך להרכיב אותו.. אני חייב לדעת ב200 אחוז אם זה יתאים ולא יהיו בעיות... יש לי UBER CHAKRA... זה מאוד מאוד דחוף לי חבר'ה תודה רבה רבה למי שיעזור לי בנושא.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by israelolcha,

מישהו יודע מיהו היבואן של מארזי ARCTIC COOLING ? אם אפשר פרטי התקשרות אני אודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה ההבדל בין הפוסידון לLEXA חוץ מהיופי. איך המארז. האם הוא גדול. האם הוא רועש . האם הוא מקרר טוב.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc.php

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. מתוכננים אחד משני המפרטים הבאים : 1) מבוסס AMD athlon 64 6000X2 nvidia 8800 gts oc 1GB kingston ddr 2 667 MHz w.d. 160 GB 7200 rpm 8MB buffer צורב DVD אחד , כונן DVD אחד , צורב CD אחד , וכרטיס קול לא משולב creative live value . 2) מבוסס אינטל בגדול , רק המעבד והלוח אם שונים . אני מייעד למחשב מעבד E6600 או אחד מהמעבדים החדשים (כנראה E6750) . כל השאר אותו דבר . בשני המקרים המסך שיהיה מחובר הוא CRT ולא LCD . אני מתעניין לגבי ה HEC 400 TRT . האם הוא מסוגל להחזיק את המפרט בצורה טובה ? במידה ולא מה הספק המינימלי מבחינה תקציבית שהייתם ממליצים עליו כדי להחזיק את המפרט הזה ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. אני מחפש חנות באזור תל אביב שמחזיקה לראווה את כל המארזים החדשים והטובים? למשל: Thermaltake- Eclipse/Tsunami/Soprano/Eureka/Kandalf Antec- P180/P182/Titan/Performance NZXT- Hush/ZERO/LEXA אני מתלבט בין המארזים הנ"ל ואני רוצה לקבל החלטה אחרי שאראה אותם במציאות ולא באינטרנט, כך אוכל לנגוע, להחזיק ולהתרשם. האם מישהו מכיר חנות כזו??

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by DJ Peter B,

איזה מהספקים יותר טוב? אמין? איכותי? תודה לכולם, פיטר.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by yuraxp,

לאחר מה שקרה קניתי מארז AERO COOL T40 עליו אני אתן ביקורת פה. המארז הגיע בצבע כסף אך יש גם בשחור,המארז ניראה מרשים,הוא ארוך בעל פתח אוורור ענק ובעל מסך LCD http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119712&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= פתח זה נועד למערכת הקירור של AERO COOL שאותה אני אראה בהמשך,בצד המארז ישנם 2 יצאות אחת לאוזניות ורמקול,מתאים בעצם למשחקי הרשת,2 יצאות USB וכן יצאת FIRE http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119718&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= מאחורי המארז מתגלה משהו חדש,המארז בעצם תוכנן הפוך והספק למטה ואילו החיבורים למעלה http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. המארז צריך להיות מספיק לHD2900. ובספק צריך להיות יציאת 8pin לכרטיס מסך. חנויות רק מאזור י-ם. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב משרדי, טרם החלטתי אם המעבד יעבור OC או לא, אבל מתכנן מפרט כמו המפרט הכי יקר של מחשב משרדי במפרטים המומלצים. השאלה שלי היא לגבי ספק ומארז. אני צריך מארז כמה שיותר שקט וספק סביר שקט גם הוא. חשוב שלמארז יהיו יציאות USB מקדימה. והכי חשוב מחיר כמה שיותר זול. מראה המארז אינו חשוב. אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום, יש לי שאלה לגבי איכות הכבלים המודולרים שמגיעים עם ספק CORSAIR CMPSU-520HX. מקריאת ביקורות ברשת הבנתי שהכבלים מגיעים ללא סיכוך והם גם נראים פחות איכותיים מכבלים מודולרים של ספקים אחרים. אנשים מציינים את הספק כמאוד איכותי וטוב, וכמעט תמיד מציינים את הכבלים כחלק הפחות טוב של הספק (אבל לא משהו קריטי!). אשמח לקבל חוות דעת לגבי הכבלים ממישהו שקנה את ספק או מכיר אותו במציאות (לא תמונות ברשת). האם הכבלים מספיק טובים ומספקים, או שהם באמת סתם כבלים שלא השקיעו בהם? תודה,

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by norni,

כותרת... והאם מומלץ להוסיף עוד מאורר מקדימה?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by bigdedi,

שלום אני מעוניין לבנות מערכת HTPC ואני מחפש מארז איכותי וטוב שתומך בלוחות MICROATX וגם ATX

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by liorn,

הבנתי שיש כזה דבר קיט השתקה למארז!! אז ישמח אם מישהו איתן לי אתר שיש אותו בו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש ספק טוב באיזור ה-400W במחיר של עד 250 שקל ראיתי שממליצים פה על HEC 400W TRT וראיתי בכל מיני חנויות דגמים שונים כמו HEC 450 TD-TF רציתי לדעת מה ההבדל בין ה TRT ל TD-TF ושאר הדגמים (פרט למספר שזה כמות הוואט שהוא נותן) ? תודה !

16. יש לי ספק 400trt hec ויש לו חיבור אחד גדול שחייב להיות מחובר למחשב כדי להפעיל אותו .בנוסף אליו יש עוד 2 חיבורים שצמודים לאותו חיבור בלוח האם .וגם לספק יש שני כבלים קטנים המאפשרים לחבר אותם לחיבורים של הלוח .על האחד כתוב p4 שאני לא יודע מה הפרוש שלו. בכל מקרה בן אם אני מחבר אותם ובן אם לא המחשב פועל כרגיל .השאלה מה הם מוסיפים? כדי שיהיה ברור למה אני מתכוון עליתי תמונה > >>>>> [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. התלהבתי התלהבתי אבל אני לא יכול להירדם בלילות... יש לו 3 מאווררים.. כולם עם לדים כחולים + עוד מנורה כחולה של המארז.. יש דרך לכבות את כל הלדים בלי לקנות מאווררים חדשים, ובלי לחתוך את הכבלים שלהם? חח ובקשר למד טמפ' וכל הנתונים... הוא לא מקבל נתונים... הוא כאילו מאופס, במקום להציג מספר הוא מציג: -- או: 8888.. עד עכשיו (חודש וחצי) הוא פעל.. ועוד משהו: יש אפשרות לקנות לו דלת קדמית חדשה? משהו קצת יותר קלאסי? קניתי אותו רק בגלל שלא היה את האפולו במלאי, והוא היה אמור להגיע רק עוד חודשיים וחצי מרגע הקנייה.. ראיתי תמונה שלו אבל אני עדיין לא מרוצה מהמראה האגרסיבי שלו... תודה לעוזרים.

18. התקציב למארז הוא בסביבות ה-800 שקל. אני צריך מארז שקט שיש לו קירור טוב. במפרט שלי יהיה Q6600 ו-8800GTS. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: antec P182 Thermaltake Eureka Aluminum איזה עדיף? אולי כדאי משהו אחר? בגלל שהמערכת שלי לא כל כך כבדה אולי כדאי לקנות מארז יותר זול? תודה לעוזרים! :-*

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. הי, סליחה שכחתי לשים מחיר בכותרת... איזה מארז+ספק סבירים מתאימים למפרט הבא (והאם צריך להוסיף גם מאוורר בנוסף): Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3 Kingston 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB WD 320GB 16MB SATA2 (WD3200AAKS) אני אקנה כנראה ב SYKPC. לא חשוב לי היופי ואין לי כוונה לעשות OC (אם זה בכלל רלוונטי). יהיה נחמד שיהיה שקט (אבל לא "סתם" יקר). תודה, דני

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. אני קונה ספק מארה"ב לפי מה שראתי הרבה אנשים ממליצים על enermax librety 400 ספק זול וטוב אחר שמצאתי הוא Black Ultra X-Finity 500W שיש לו המלצות רבות והוא יותר זול האם שווה להשקיע יותר, כמו כן אני מזמין מהאתר http://www.directron.com אז אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק במקסימום מחיר/תועלת אני אודה לו... מקסימום מחיר 70$ אבל שוב יחס תועלת מחיר הכי טוב כמו כן המחשב למשחקים עם מעבד 4 ליבות ו 8800 640 מגה...

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. אני בתהליך הרכבת מחשב, מבוסס על 6850 או Q6600 (עוד לא החלטתי), כנראה עם 8800GTS. אין דרישות חומרה מיוחדות - המחשב הולך להיות תחנת עבודה לווב (כלומר צריך להריץ Eclipse+photoshop+flash ביחד), אבל השאיפה היא שהמחשב יסחוב 4 שנים+ (המחשב הולך להחליף Athlon 64 מפני 4 שנים שעבד אחלה). אני מחפש מארז יציב, קריר, לא גדול מדי, בלי כל מיני אורות ושטויות שאמורות לגרום לו להראות קול. שקט יהיה יתרון. המוצארט של thermaltake הגניב אותי, אבל אני מניח שזה לא מה שאני צריך בנוסף אני צריך ספק שיסחוב. תודה שולגי

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1157 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 814 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 443 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 250GB SATA II SP2504C ¤ 370 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1635 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 185 1 בבקשה אנשים אני צריך עזרה מנסיון אישי מכייון שהשקט מאוד חשוב לי שיהיה איורור טוב למארז שלא יתחמם ויעשה בלגן.. כאשר ביקשתי עזרה עם מפרט הביאו לי ספק ומארזים שמחירים של שתיהם בסביבות ה800-1000 בבקשה לא לחרוג מזה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by gooz,

שלום חברס חבר שלי זקוק בדחיפות למארז חדש והוא מוכן להשקיע עד 600 ש"ח, כמה שיותר איכותי ושקט וכמובן קריר כמה שאפשר בתקציב זה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by F430,

ראיתי שיש מין שטיח כזה באתר איפשהו באחת הכתבות משהו יודע איפה אני יכול למצאו שטיח כזה או פלסטיקי להפחית את רעש המחשב? עוד מעט יהיה לי את הX1950XT ואני אוהב שקטט

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. טוב אז ככה אני רוצה להכניס את כל זה למארז HTPC.... 1. זה המפרט: Intel Core 2 Due E6600 Asus P5B Deluxe HEC 500W OCZ DDR2 2Giga Kit 800Mhz Platinum Edition CL4 Shappire X1950XT 256MB DDR3 Western Digital HD 250GB 16MB 7200Rpm DVDRW NEC 18X 2. תמליצו על מארז טוב שקט... מאווררים שקטים משהו שאני לא ישמע בשום אופן בחדר לפנות בוקר שהציפורים ישנות בחוץ!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים