ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לשמוע חוות דעת לפני הקניה, כאמור למחשב ממש פשוט שיעבור שדרוג בעתיד. האם הספק אמין, איכותי, שקט, עמיד? האם יש משהו טוב יותר באיזור של ה250 שקל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד I7 2600K אם זה משנה לידע כללי.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין בקירור למעבד. עד עכשיו זרמתי עם ה scythe mugen 2 שכולם מציעים פה. אז הוא לא ממש שקט כנראה וגם לא זול. אז למה? יש מלא גופי קירור שראיתי שהם שקטים ועושים את העבודה.. אני טועה? אם אפשר המלצות בבקשה על פתרונות כאלה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך שילוב של מארז וספק שקטים למחשב שאני אחבר לטלויזיה בסלון הוא מחשב עומד, לוח האם הוא 785GMT-UD2H של גיגהבייט חשוב לי שהוא יהיה יפה ושקט באותה מידה של חשיבות הספק יכול להיות יחסית הספק נמוך כי המחשב לא לוקח הרבה חשמל (כרטיס מסך מובנה)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למחשב עם מעבד E8400 וכרטיס מסך HD4850 (ספק 550 וואט). אם יש אפשרות לחיבור רמקולים בנוסף עדיף. שיחזיק לפחות 10 דק' ושתהיה אופציה לכיבוי עצמי. כל המלצה תתקבל בברכה, עדיפות להמלצות מניסיון אישי תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בבקשה המלצה וחוות דעת על מארז LIAN-LI Midi Tower PC-A04B
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
תקציב: 900 ש"ח חריגה מקסימלית: 50 ש"ח איזה רכיב? מארז האם תהיו מעונינים לבצע OC? כן. למעבד חנות: KSP מפרט של המחשב: הערות ובקשות מיוחדות: שיהיה מארז יחסית שקט ומאוורר היטב. 1. שלא יעקוף את הגובה 59 ס"מ 2. שלא יהיה לו מאוורר בדלת צד. 3. שיהיה למאוררים מסנני אבק. המארז שאני יודע שעונה על הדרישות שלי הוא, Antec 1200. אבל אולי יש מארז שעונה על הדרישות שלי ויותר טוב מהאנטק ? אם כן, תגידו לי איזה מארז. תודה !
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקבל קצת חוות דעת על המארז הבא: Thermaltake Strike MX + 23 cm fan אם הוא שקט? אם המאוורר 23ס"מ שלו שקט? ואיך הוא בכללי ? לינק למארז http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-VI6001BNS~6~0.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי שיש לי: מה שמחזיק אותו הוא ספק כוח של HEC 300W AR-TF, והוא עושה את זה בלי בעיות. הבעיה היא שאני עומד לשדרג את הכרטיס מסך לזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/7140?osCsid=ba0fcbaa0eda91729e936aff518388c4 הספק יוכל לעמוד בעומס? אני יודע שהכרטיס החדש לא יהיה חזק במיוחד, אבל לעומת ה-7600GT יש הבדל לא קטן...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קירור ורעש? שווה את המחיר?יש מארז עדיף באזור המחיר שלו?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המארז? אפשר לשים את הספק כוח למטה ... יש בו אפשרות ל2 מאווררי 140MM(למעלה ומקדימה) ואלו שבאים איתו יותר שקטים מאלו בCM690. ראיתי אותו ב KSP במחיר סביר. מישהו התנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא ב-TMS, ויש לי 2 שאלות: (1) איזה אל-פסק מומלץ לקנות עבורו? מה השיקולים? (2) האם הספק במפרט יספיק לי גם אם ארצה לחבר עוד כמה כוננים קשיחים בעתיד? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1418 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Fractal Design Define R3 White כמות: 1 - מחיר: ₪482 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsun…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם שקלתי לרכוש את ה ANTEC SONATA III אולם התברר לי שאין לו חיבור פיירוויר (אני מעדיף קדמי). לוח האם שלי הינו Asus P5QL-E ואני רוצה לנצל בו באופן מקסימלי את החיבורים הבאים הכלולים בו: 2 חיבורי IEEE1394- (י 1 במידבורד(פנימי) ו- 1 בפנל אחורי). חיבור אחד ESATA בפנל אחורי. כמו כן רשום 1 חיבור ESATA ב- pcle storage controller (לא ברור לי מה זה בדיוק). המארז שאני מחפש צריך להיות בקבוצת האיכות של האנטק סונטה 3 (שקט וקירור) ובקבוצת המחיר שלו (אם אין אז אוסיף עד כ- 100 - 150 ש"ח) הערות:1. מאחר ואיני מבין גדול רציתי לשאול האם חיבור ה- IEEE1394 במידבורד זה החיבור שהולך לפנל הקדמי במארז? 2. האם חיבור ה- esata ב- pcle storage controller ישמש אותי בפנל הקדמי או שזה בכלל לא קש…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מחשב בעל מעבד i7 2600 וכן כרטיס מסך shappier 6950 2gb, גיגה8 זיכרון ושאלתי היא האם הספק FSP 800Watt FSP800-80GLN הוא ספק איכותי? והאם הוא יכול לתמוך בcf של הכרטיס הנ"ל, הסיבה שבחרתי בספק היא עקב המחיר ביחס להספק אודה לכך שתעירו את עיניי ואולי תציעו חלופות בטווח מחירים של עד 500 שח לספק [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי NZXT BlckLine ואני מעוניין להעביר את ההארד דיסק לכלוב של הכוננים או משו כזה(לא יודע איפה בידיוק אפשר לשים אותו)ולהוציא את הכלוב האם יש אפשרות לעשות את זה?ומישו יכול לפרט לי איך?כי ניסיתי להעביר תהארד דיסק לכלוב העליון....יש שם מקום לכוננים קטנים ושם זה לא נכנס ויש אפשרות לכוננים הרגילים(איפה שהDVD יושב) ושם זה גדול מידיי בקיצור...האם אפשר ואיך?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המארז הנוכחי שלי- HEC6A19 במארז קצת יותר מתקדם. הדגש שלי הוא בעיקר על שקט בזמן מנוחה- הרעש מהמארז הנוכחי פשוט מציק. אז קראתי קצת פה ושם- כרגע אני מתלבט בין fractal design core 2300 לבין corsair 200R (הקורסייר עם חריגה קטנה) העיצוב הסולידי (יחסית) של שניהם מדבר אלי+ איכות הבניה. שאר החומרה שלי- 3570K (עם קירור MUGEN 2) 7870 XT 2 כוננים HDD ואחד SSD. (באתר של FRACTAL מצוין שכ. מסך ארוך מדי יכול להפריע לקשיח- לקחתי את זה בחשבון) אשמח לתגובות ו\או המלצות אחרות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לנעול את האשכול בטעות שלחתי פעמיים את ההודעה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שביקר שבוע שעבר בישראל, ויש לו לא מעט מה לומר לנו, מקווים שתהנו! http://www.techtv.co.il/2011/01/antec-interview/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקרירות של המארז הכי חשובה . יופי המארז לא חשוב . כמו כן לא צריך שיהיה שקט במיוחד . תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על http://tms.co.il/product/9203 אני מתכוון לשים שם 2400 i5 ובעתיד איזה כרטיס מסך בינוני (400 ש"ח~) חשוב לי שיהיה שקט מאד (שקט מוחלט ממטר מרחק) תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3994 יכנס בלי בעיה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז חדש לחומרה קיימת באזור ה-250 שקל. ראיתי שני מארזים שנראים לי מעניינים ורציתי לקבל חוות דעת או חלופות מעניינות אם יש: Antec P5 Cooler Master Q300L מה שחשוב לי זה מארז קטן, קומפקטי ושקט ושיוכל להכיל את מה שיש לי היום: לוח אם Gigabyte F2A88XM-D3H כרטיס מסך GTX 1050Ti דיסקים 1xSSD, 2xHDD בעקרון אני גם מתלבט לגבי קירור חדש למעבד אבל זה כנראה אחרי המארז. מה אתם אומרים? נועם
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-