ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
-
היי, צריך עזרה בהחלפת הספק הגנרי בן ה-4 שלי. לא מעוניין לחרוג מ-200 ש"ח. הבנתי שבתקציב הזה מומליצים ספקי FSP. הבעיה היא שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם וגם האתר של FSP לא כ"כ עוזר בנושא. אז מה עדיף ? (עדיפות לשקט,שקט,שקט...) ATX400-PNR או 400W 60THA Noise Killer? ואולי 300-350 יספיק? מפרט : E2200@3.2, שני כוננים קשיחים + צורב DVD, כרטיס מסך 8600GT PCIE. תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, יש לי לפעמים הפסקות חשמל של כמה שניות / דקות וזה כבר לפעמים קורה באמצע שאני בדברים חשובים במחשב וזה כבר בלתי נסבל. אני מחפש אל פסק שיהיה אפשר גם לחבר אליו את הראוטר, המחשב והמסך כך שהאינטרנט ימשיך לפעול במקרה של הפסקת חשמל. האם יש לכם המלצה למשהו שיתאים לדרישות, יהיה יעיל ויחסית זול? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם EP45 UD3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 4GB Kingston HyperX CL5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם ה- Smart SUA750I או שידוע על חו"ד מקצועית. מחירו בארץ ירד לאחרונה והוא מתומחר באופן דומה לחנויות בחו"ל (כ-1250 ש"ח) אך עדיין יקר באופן ניכר מכל חבריו בשכונה. הוא מגיע עם לא פחות משש יציאות (עד 500W) חיבור USB וגם RS-232 אך השאלה עם אכן יהיה ניתן לנצל זאת ולחבר אליו את כל החבורה השולחנית: מחשב עם ספק ליברטי 400W מסך LCD דל 24 רמקולים ATP3 מודם, ראוטר אלחוטי .... מדפסת... וסורק : מעניין אם אחרי כל זה הוא יישאר SMART ולא יהפוך ל SMARTUT ! http://zap.co.il/model.asp?model_id=130523
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיאור המע': 1. מעבד Q6600 מומהר ל-3.5G 2. זיכרון G.SKILL 800 3. כרטיס מסך קיים: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק: ENERMAX LIBERTY 400W אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לHD4870 1G, לטובת אשמח להצעות לספק איכותי עד כמה שניתן בתקציב ובהספק הנדרש עבור מע' זו (בהנחה כמובן שאכן נדרש להחליף את הספק) אודה מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על המארז NZXT M59 ? איך הוא מבחינת סידור כבלים, סירקולציית אוויר, ותמיכה בקירור מים. אני מתכנן להחזיק אותו כחצי שנה עד שנה. ועד כמה הוא "תורם" ביחס למחיר שלו.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב הכולל את הספק Seasonic X 650W. בנוסף, אני רוצה לקנות UPS למחשב. האם הדגמים של APC יתאימו לספק? לדוגמא הדגם הזה. לא מעניין אותי כרגע תאימות VA למפרט של המחשב אלא רק היכולת של הUPS להתמודד עם ספק Active PFC. אם אין תאימות, מוכרים משהו אחר בארץ שכן מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב עם i7 6700k מתוכנן oc עד בערך 4.7ghz וגם שני כרטיסי gtx 1070 (gigabyte g1) בנוסף שני SSD ושני HDD האם ספק כח איכותי של 700w יספיק לי? יש טעם בלהשקיע יותר? Fsp/evga 700w יעלו בערך 350-400 וספק 750w יעלה עוד כ200₪ וזה הרבה חשוב לי לציין שכרגע מתוכנן רק כ.מסך אחד והשני בעתיד בעוד כשנה אולי תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך החדש שלי מגיע עם חיבור 8 פינים אבל הספק שלי - מלפני כ-4 שנים - מגיע עם חיבור 6 פינים (חובר בעבר לכרטיס מדור ישן יותר) חיפשתי באינטרנט מפצלים ומחברים של מולקס מ6 ל-8 פינים אבל לא מצאתי האם עליי להחליף את כל הספק ? אשמח לתגובותיכם..
-
איזה מהספקים יותר טוב? אמין? איכותי? תודה לכולם, פיטר.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש דבר שלא ברור לי, מעבר למיקום שני המאווררים שמוציאים אויר החוצה ( העליון והאחורי ) ראיתי בתמונות שונות שהמאוורר השלישי יושב בחלק התחתון, בתיבה שבה נמצא הספק,בנוסף ראיתי שבגריל הקדמי ישנם 2 פתחי איוורור אבל אף מאוורר לו יושב שם,בנוסף אני מודע לכך שאפשר להוסיף 2 מאווררים פוטנציאלים ( קדמי וצדדי ),ראשית אני רוצה להבין מה תפקידו של המאוורר הסטנדרטי שיושב בתיבה של הספק,האם הוא חייב להיות שם ? או האם אפשר להעבירו לגריל הקדמי שישב איפה שהמגירה התחתונה של הדיסקים,שנית,אם אני מוסיף מאוורר קדמי של 120 האם יהיה אפשר ששני קדמיים ישבו יחדיו ( אני יודע שהמגירה האמצעית לא תהיה שמישה ) זאת אומרת אחד במיקום של המגירה האמצעית והשני מתחתיו לפני ( בין הגריל למגירה ) המגירה התחתונה איפה שה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא השוואות טובות ברשת עליהם ואני מעוניין לדעת אם הבנייה שלהם טובה ואיך אמצעי האיוורור שמגיעים איתם ואם צריך יותר איוורור. Cooler Master Centurion 590 Black זה הראשון מגיע עם 2 מאווררים 120 ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led זה השני עזרה? אני נואש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש מארז עם עיצוב מיוחד משהו לא רגיל ״לא כמו כולם״ כזה מעדיף קטן וקומפקטי עם צורה מגניבה אם מישהו מכיר אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מארז ATX שיתאים לדרישות הבאות. עדיפות לפי סדר יורד: 1. פאנל צידי עם מאוורר 20/22 ס"מ, או שיכול לקבל מאוורר 22ס"מ שכבר ברשותי (פאנל גריל, אם יש כזה). 2. רוחב/עומק מארז של 22 ס"מ (אחרת גוף הקירור שברשותי לא יכנס יחד עם המאוורר). 3. front IO panel עם לפחות חיבור USB3 אחד. 4. מחיר מינימלי, מה שיותר דרומית מ-400 ש"ח. 5. עיצוב לא מקושקש. הייתי מאוד מרוצה מהבילד האחרון שלי בו מארז IN WIN קורר ע"י מאוורר 22 ס"מ וקירור פאסיבי לחלוטין של המעבד באמצעות גוף הקירור של Arctic Freezer 7.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הספק מספיק חזק לכ.מסך GTX660 ספק: seasonic 430W מעבד:I7, 2600K לוח אם: GA-Z68MA תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, הולך להתקין מערכת HTPC בסלון עם לוח אם ומעבד Quad כולל כרטיס מסך 8800gt וכרטיס סאונד xi-fi אשמח לכל המלצה וטיפ על מארז שכולל שלט בתקציב של מקסימום 1200 שח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הספק שמגיע עם ה SONATA III 500W .. יחזיק בראש שקט?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, התחלתי להתעניין במארז חדש שיהיה כמה שיותר שקט ומתאים למשחקים בתקציב של 600-650 ש"ח. (אפשר גם פחות :-) בכל אופן, גם מאוד חשוב נושא הנוחות שימוש במארז (פתיחה, פירוק, הרכבה ומודלריות). תודה רבה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים הראשון Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA והמחשב השני הוא אותו מפרט ללא כרטיס מסך... עכשיו חסר לי ספק יחסית זול ואמין שיחזיק את המפרט הזה ומארז סבבה שיגיע אפילו עם מאווררים אני צריך כמה הצעות.. אין לי ממש תקציב אבל ננסה ללכת על משהו זול אפשר כמה הצעות? אם אפשר מהאתר של KSP כי כנראה שאני אקנה מהם עריכה.. שכחתי לציין שאחד מהמחשבים יהיה עם קירור למעבד freezer 7 pro ואחד מהם עם Alpine 11 פשוט..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו חסר ספק.. המליצו לי על ENERMAX PRO82+ 525W או Corsair 550VX 41A @ 12V מה עדיף ולמה? אה ואם אפשר חוות דעת על המארז בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לאל פסק למערכת מצלמות הכוללת 16 מצלמות ו-DVR ,שיחזיק בזמן נפילה למשך כ-45 דקות עד שעה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני באמצע הרכבת מחשב ושמתי לב שהחיבור שלי קצת שונה ממה שצריך ליהיות. בלוח אם יש לי חיבור 8 פין כזה: (ותסלחו לי על הצייר הנוראי ) בספק יש לי 3 חיבורי 4 פין, כששניים מהם בבירור הולכים ביחד לחיבור 8 פין, אבל המבנה של החיבור עצמו טיפה שונה ממה שיש בלוח (שימו לב שהחיבור בצד ימין בתמונה כל הפינים הם בצורה המשושה הזאת, בזמן שבצד שמאל יש גם 2 שהם מרובעים) הם נכנסים לחיבור בלוח אם, אבל השאלה שלי אם זה תקין או לא - לא יצא לי להתקל בדבר כזה עדיין עריכה אחרי עוד קצת חיפושים בגוגל מצאתי שזה תקין וזה צריך לעבוד כרגיל - וזה בהחלט עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ספק שקט למארז ANTEC 300 מעבד AMD 5400 ולוח אם מסדת 78G עם כרטיס מסך מובנה אולי עוד כמה חודשים אני יוסיף כרטיס מסך 4850 צריך ספק בכ400 שקל מחנות SKYPC ללא חריגות מחיר חשוב שיהיה שקט
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-