ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
קודם כול אני מחליף מארז מי הסיבה שהמארז שיש לי עכשיו הוא ממש מכוער ... ויש הרבה רעש של המאוורים שבגלל זה אני לחוץ להחליף תמארז... ואני חייב לכבות תמחשב בשביל לשנות כי יש רעש של מטוס ועד דבר שלא פחות חשוב שאני רוצה מארז יפה עם נוחות !!! כי אצלי כול דבר שאני קונה חייב שיהיה יפה לא חייב שיהיה מדהיםםם אבל יפה כזה חמוד *קיצר בכללי שיהיה מארז כזה מארז שקט ביותר , יפה כמה שאפשר שיהיה משהו יפה ולא מכוער כזה.. שיהיה שקט שיהיה נוח ,ושיהיה קל לנקוי לא סופג הרבה אבק... ואז מבין המארזים האלו יש להם ספק עם יש ..? המארזים שראיתי עד עכשיו בעין שניראים לי הכי מומלצים אני רוצה לקנות מארז בסכום של 400-800 שקל אלו כול המארזים Gigabyte Aurora 570S Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Bod…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בגלל שבKSP אין כלום סתם רציתי לדעת אם זה יחזיק Q + 88GT וכרטיס קול מאווררים וכו' הוא יותר חלש מהליברטי 400 ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי ספק כוח של thermaltake החדשים 1275 פלטינום מחבר אותן לחשמל המאוורר לא עובד ו הנוראה של standby דלוקה יש בעיה בספק?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המאוורר שבא עם הקירור שלי XIGMAGTEC BLACK KNIGHT בגלל שהוא מרעיש כבר תקופה ארוכה , גם לאחר שפירקתי אותו נקיתי ושימנתי את המאוורר. רציתי לדעת אם משתלם להחליף למאוורר הבא http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6634 איך הוא מבחינת שקט/אורך חיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי חלקים למחשב נייח, אשמח להתאמת מארז שקט ואיכותי. (מ-KSP בלבד) תודה מראש דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i9 9900K 3.6Ghz 16MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z390-H GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 GAMING OC WHITE 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD 1 ספקי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך 2 מצברי 12V 7.5Ah-9Ah אטומים להחלפת מצברי ה- Rostec RC12-7.5Ah שלי. אם יש חברה נוספת טובה ואמינה אשמח להמלצות, וכמובן מקום עם מחירים סבירים. אגב, צביקה מרוזטק עדיין מסתובב כאן בפורום ? תודה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה עם המחשב שהוא נדלק ונכבה כל שנייה,פתחתי שירשור בתמיכה טכנית אבל מת שם. אחרי כמה בדיקות והתייעצות,אמרו לי שאולי נלך הספק. אז היתי רוצה המלצה לספק כח בתקציב של עד 450 שקל. ההבנה שלי בספקים לא גבוהה אבל אני יודע שמודולרי זה טוב? זה המפרט: http://imgur.com/ngamtM0 איך הספק הזה? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=974&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pccenter.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3d1015606%26Cat2Cat1ID%3d1185%26Cat2ID%3d1260%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=0&prodId=1990906125&platform=2
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אם במקרה למישהו יש איזה ספק כוח ישן שהוא לא צריך לא משנה איזה מחשב, על מנת לבצע ניסוי אשמח אם תתרמו לי אותו :] תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המיפרט: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD כל דבר יתאים 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. קרור למעבד Zalman 7700Cu 9. ספק 500-550W ולשאלה למה 500-550 וואט ל8800GTS? אשז בעתיד אני כנראה אשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
החלטתי להחליף את הספק הישן ולקנות חדש, ונתקלתי בבעיה בגלל אורך הכבלים. המארז שלי הוא p280 - יש חיבור מולקס לבקר מאוררים למעלה, וחיבור ה4 פינים של הלוח נמצא למעלה גם כן. בשביל להעביר את שניהם מאחורי הלוח אני צריך כמעט 70 ס"מ של כבל.. כרגע קניתי את הספק seasonic eco 500w שהכבלים שלו הם 55 ס"מ, ובגלל שעוד לא נגעתי בו אני יכול להחליף. ראיתי את ה corsair cx430 modular שעולה מעט פחות ועם כבל של 65 ס"מ. הוא עדיף? (כנראה שבכל מקרה אצטרך מאריך ל12v, האם זה פוגע באיכות/אמינות הספק? אין לי מערכת שצורכת יותר מדי חשמל, וגם אם תהיה אני מאמין ש430W יספיקו. חוץ מזה, האם ספקים של Cooler Master / Antec / FSP גם נחשבים איכותיים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים לאחרונה לאחר הפסקות חשמל באזורנו התחלתי להתענין באל פסק אני מעונין בנוסף להגן בפני נחשולים וקפיצות מתח למיניהן אני מעונין להגן על מחשב(שבמיפרט), מסך DELL 24 המפורסם(110 וואט), וכן מדפסת משולבת מודם וראוטר. מה לדעתכם יספיק בתקציב נמוך 400-600 ש"ח? קראתי כמה שירשורים וראיתי שהפופולרי ביותר הוא האדוויס הזה (בעיקרון אני מעונין בכיבוי אוטמטי ע"י חיבור USB) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592624 האם נתן יהיה להסתפק בזה או שאהיה חייב משהו כזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589902 בגדול המטרה היא ייצוב המתח וכיבוי מסודר ע"מ למנוע הרס ההרדיסק ולאו דוקא "להחזיק" זמן. תודה לעונים ניר
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום למנהלי הפורום. אני קיבלתי הזדמנות מ CABLE MOD לבצע רכישה של SLEEVING EXTANSION לספקים. אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי כי אני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום. בגדול מדובר פה על קבוצת רכישה ואני יודע שהחברה באתר מחפשים את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש הבדל משמעותי באיורור במארז שרכשתי (מפרט בצד) בין זה שהדלת לסגורה לבין זה שהדלת פתוחה ? גם שהדלת סגורה יש פתח איורור מכל הצדדים (בקדמת המארז מורכבים שני NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm שניהם בעוצמה בינונית ) אני שואל זאת כי כשהוא פתוח הוא די שואב אבק (שמתסבר על המסננים) ושהוא סגור מן הסתם יש הרבה פחות אבק שמצטבר במסננים. אבל יחד עם זאת חושש לפגיעה בביצועי הסצירקולציה והאיורור של רכיבי המחשב (בזמן שהמחשב מתאמץ זמן רב) אז מה אתם אומרים ? שהלדת פתוחה לגמרי: שהדלת סגורה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט שוקל לעבור לליברטי 400... תודה...
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. רציתי לדעת האם במארז של GIGABYTE דגם TRITON 180 + PSU 420W יהיה מספיק מקום לכרטיס 9800GT 2. דבר נוסף האם הספק שמגיע איתו יחזיק את הכרטיס +המפרט הזה במצב מעולה? למפרט: לוח אם: GA-EP41-UD3L כרטיס מסך: GIGABYTE 9800OC GT 512M מעבד: Intel® Core™2 Duo E-7500 2.93ghz זיכרון: TRANSCEND 1GB ddr 2 800MHZ*4 דיסק קשיח: WD 320GB מארז: TRITON 180 + PSU 420W עריכה: למה אף אחד לא עונה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולרוע מזלי שכחו לשים לי בקופסא את הכבל מתח למארז. השאלה היא האים אני יכול להשתמש בכבל של המחשב הישן שלי שהספק שלו 400W. על מה צריך להסתכל בכניסת מתח של הספק ?(כתובים מס' דברים ומספרים). תודה על התשובה המהירה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איפה אני משיג קצף בידוד ששומר על השקט במארז - יש לי מארז פשוט אבל FULL ATX ואני מעוניין להשתיק אותו עד כמה שניתן כי מרוב שהוא גדול ישנה תהודה בתוכו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש סטיקי או דיון כלשהו שמסביר על UPS-ים - יכולות/מומלצים וכו'?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא יודע אם רלוונטי אבל כרטיס מסך יהיה GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB אם יש בעיות מקום
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
המחיר שלו בארץ פשוט הזוי, מעל 1500 יותר יקר מקניה בחול + משלוח + מיסים. שלא לדבר על זה שעם הדולר שצונח לו ההפרש גדל עוד יותר. https://lian-li.com/product/dk-05f/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני צריך מארז קטן ושקט עד 450 שח.. כמו כן אם תוכלו להמליץ על איזה ספק ומאווררים (אם לא כלולים במארז) הייתם הולכים ללא קשר למחיר. חשוב שהמארז יהיה קטן ושקט אבל שלא ייפגע בביצועים (Q6700, HD4850) המלצותיכם בבקשה.. תודה ענקית מראש
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן משנת 2006 והוא עושה רעש חזק מאוד מהספק כוח שלו והוא גם מתחמם אבל לא נכבה, ואני רוצה להחליף ספק כוח. רשום על הספק כוח שהוא 500 וואט. אז מה אני עושה בוחר ספק כוח רק לפי הוואטים שלו ולהחליף או שיש עוד פרמטרים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-