ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם ספקי כח של IN-WIN ? אייבורי טוענים שהם מותג ..מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם במציאת ספק תחליפי לשרת HP, ביום אחד נשמע פיצוץ מהספק ומאז הוא מושבת יש פה דוגמא לספק שיכול להתאים אך הוא לא במלאי https://www.desertcart.in/products/52682735-seasonic-ss-250-su-250-w-flex-atx-1-u-power-supply וגם פה https://www.fsp-group.com/en/product/pcpsu/1503480177-612.html אשמח ללינק למוצר דומה מהארץ/אמזון/אתרים סיניים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספק למערכת שבצד, שבקרוב יהיה בה כרטיס hd4850x2 חשבתי על אחד מהספקים: cheftec CFT-600-14CS או SeaSonic 620w modular M12II-620 רצוי מאוד שיהיה מודולרי, וצריך שיהיה לו לפחות יציאה אחת בעלת 8 פינים לכרטיס מסך. תקציב עד 450. (יקנה מKSP). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה, זאת המערכת שלי כרגע: i5- 4760 Gigabyte windforce 280X 8GB ram (1 stick) וספק כוח Enermax naxn 750W. כרגע יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך Vapor-x 280x במחיר זול יחסית ואוכל לעשות CF. השאלה שלי היא- האם הספק הזה מספיק חזק? והאם תיהייה בעיה בגלל שהכרטיסים לא זהים לגמרי? (אני חושב שהמהירויות שעון לא זהות, אבל אולי אפשר לתקן עם קצת OC)
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אל פסק FSB 1000 כבן שנתיים הפסיק לעבוד, ברגע שיש הפסקת חשמל הוא נכבה לחלוטין. ניסיתי לחבר אותו לצרכן קטן של 30W ועדיין זה קורה בחזרה לחשמל הוא נדלק כרגיל, כל הלדים עובדים, מצפצף והשאר פירקתי אותו ובדקתי כל אחת מהבטריות שלו - נמדד 12V בשניהם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות בעזרת פלוק פשוט? האם הלך האל פסק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי חוות דעת על המארז הנ"ל (ThermalTake Tai-Chi Aluminum Super Tower VB5000SNA ) מבחינת שקט,גודל,איוורור,סידור כבלים וכו'... http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=787 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים. אני מחפש מארז (במחיר של עד 650 ש"ח לא כולל ספק) אשר אפשר להכניס לתוכו לוח ATX gigabyte 965p-s3 וכרטיס מסך nvidia 8800gt. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק כוח שקט, עם דגש על כמה שיותר שקט - אם יש FANLESS אז זאת גם אופציה... הגודל שלו צריך להיות סטנדרטי .. מרכיב את זה במארז LANBOX של TT לוח : G31 כרטיס מסך ASUS ATI 3450 מעבד : E2200 שתי דיסקים קשיחים כונן אופטי ואולי גם כרטיס קול נוסף אני מניח שמשהו באזור ה 400-450 וואט יכול להספיק , תקנו אותי אם אני טועה .. ושוב הדגש אצלי על שקט, מחיר נתון למחשבה אבל לא להפרזה .. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן חברה.. החלטתי להפיח חיים במחשב עתיק אצלי בבית לאחר התקנת וינדוס אקס.פי כל פעם שאני עושה הפעלה מחדש המחשב נתקע בבדיקת הזכרון. רק לאחר ניתוק הספק וחיבורו מחדש המחשב מצליח לעלות ולטעון את הוינדוס. המחשב הוא amd athlon64 3200+ 512 mb ddr400 והספק הוא גנרי..והוא נראה כחשוד העיקרי..אני טועה??
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חוץ מההבדלים שנראה לי שיש במאווררים של הספקים. זה קריטי לקנות את הTDF מאשר את הTRT?? כי אני קונה מKSP ומה שיש להם כרגע במלאי זה את הTDF. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
2. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ? או מארז EUREKA ALUMINUM BLACK + Window שאת האמת קשה מאוד להשיג לי לפחות איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ לדעתכם ומנסיונכם!? הערה: אני רוצה מארז שקט שלא ירעיש לי כמו טרקטור! מה יותר שקט מבין השניים? 1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ !
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב, מעבד i7 6700 וכרטיס מסך GTX1080. אני מחפש מארז וספק שיתאימו למערכת אך עם זאת שלא יהיה יקרים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בחירת מארז וספק שיתאימו לצרכים במינימום מחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מארז FULL TOWER * שיתאים לכרטיס מסך ארוך * שיש בו מערכת לניהול חוטים / כבלים * שיש לו הכנה למערכת קירור מים * שהמגש האחורי של לוח האם - יהיה ניתן לשליפה או פתח אחורי שיתן גישה לחלק האחורי של לוח האם להסרת גוף הקירור ולתמיכתו * יכלול הרבה מאווררים - כולל מגני אבק * ומערכת להתקנה נוחה של דיסקים קשיחים * האופן שבו החלוקה הפנימית מתבצעת לא חשובה - לא משנה לי עם הספק ישב למעלה או למטה או כלוב של הדיסקים הקשיחים ישב מאחור *שכפתורי ההדלקה והכיבוי יהיו זמינים וכמובן מקום להרבה חיבורי USB ,STATA וכו... תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. איזה מארז מומלץ לקחת בתקציב שרשמתי בכותרת? השימושים יהיו גיימינג וכנראה במארז ישב GTX580 וCORE I7 2600. אם אפשר שיהיו מעל 3 מאווררים או 3. אין אפשרות לחריגה! תודה. לגבי ספק. לGTX580 וI7 2600 איזה ספק מומלץ לקחת? בוא נאמר בעד 350 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ !
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המפרט עוד לא סגור לגמרי אבל אם שום דבר קיצוני לא יקרה הוא יהיה כזה: Q9300 לוח אם של אסוס P5Q וכרטיס מסך 4850 אם ירצה אלוהי הגרפיקה. עכשיו, פתחתי כבר ת'רד על הNZXT DUET שלדעתי פשוט יפייפה אבל הבנתי שה4850 פשוט לא יכנס בו. השאלה היא האם ה4850 יכנס לי בMOZART? (אני מדבר כמובן על מארז הHTPC לא הTX העצום או משהו אחר). ואם לא, למרות שבדקתי ואין עוד אפשרויות, איזה מארז HTPC מומלץ למפרט כזה של משחקים כבדים? ולפני שתציעו לי מארזים רגילים, אני די סגור על HTPC כי זה הכי מתאים לי, אז מה אומרים על הMOZART? עוד דבר, איזה ספק יתאים למארז הזה ובכלל למפרט? לדעתי אני צריך 550-600 וואט אבל אני לא יודע איזה חברה כדאי. התקציב לספק הוא על 500 אבל גמיש אם יהיו מציאות.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
החלטתי בע"ה לקנות מחשב חדש ומפאת חוסר בתקציב כל חודש אקנה חומרה +- 900 הזמנתי אנרמקס ליברטי 400 וצורב lg וקיבלתי אותם לפני כ שלוש שעות התקנתי אותם והיו לי שתי בעיות : 1.פעם הייתה בעיה בפנטיום הזה שהיינו צריכים ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב אבל שלחנו בזמנו לתיקון כללי ותוקן הדבר - משום מה חזרה הבעיה איך שהחלפתי לאנרמקס - ואני צריך ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב 2.המחשב זיהה את הצורב אבל את ההרדיסק לא זיהה(גם בביוס) עשיתי שתי נסיונות : א.ניתקתי את ההרדיסק וחיברתי את הצורב לפריימרי - המחשב לא זיהה את הצורב (גם בביוס ) ב.חיברתי את ההרדיסק והצורב לסקנדדרי ג'מפרתי סלייב ומסטר והפלא ופלא המחשב עובר כמו תותח השאלה שלי יכול להיות הגיוני שמהתקנה אחת נהרס …
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש סוללה חדשה לאל פסק העתיק שלי, והשתעשעתי ברעיון להביא אחת מEBAY... ראיתי כמה שמציעים למכור סוללות משומשות, לדוג' http://www.ebay.com/itm/Lot-of-8-Used-Batteries-12v-7-2-Ah-Rechargeable-YUASA-NP7-12-/200943813928?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item2ec92f4528 יש משהו לעשות אתם?, או שסתם הבחור מחפש איך להיפטר מהם?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אם השנים אנחנו יותר ויותר צרכים ספקים יותר גדולים למרות שכל כמה זמן משפרים את תהליכי היצור של החומרה ולמשל היום מעבדי I5 החדשים וגם כרטיסי המסך החדשים של ATI צפויים לצרוך פחות ופחות חשמל... אז לאן הולכים פחות צריכה או יותר?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם הספק והמארז יחזיקו את המעכת הבאה בכבוד COMPUCASE 6C28 BLACK 400W ART PSU עבור מפרט Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX, Arctic Cooling Alpine 7 PRO CPU COOLER OEM, GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Samsung SATA2 320GB 16MB 7200RPM תודה,
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף מארז אחרי שהמארז הנוכחי שלי (ThermalTake Element G) פשוט לא מפסיק לעשות לי בעיות. הדרישות שלי הן שהמארז יהיה מ-IQPC, ושישמור על רמה גבוהה ככל האפשר של קירור (רעש לא ממש קריטי שכן לעיתים נדירות אני ישן עם המחשב פתוח בלילה) ושיהיה עמיד ועשוי היטב (להבדיל ממארז של ThermalTake לדוגמא). המפרט הוא המפרט שכתוב בצד (הראשי) - שימו לב שהקירור של המעבד זה ה-TRUE שיחד עם הלוח אם מגיע לגודל של 17.5 ס"מ, ככה שהמארז צריך להיות מרווח יחסית. עוד פרט חשוב זה שהמערכת קירור של הכ.מסך היא ה-Windforce של Gigabyte שזורקת חום הצידה עד כמה שידוע לי. כרגע אני חושב על ה-Zalman Z11 שהוא גם זול מאד, העניין היחיד שלי איתו זה שהאוויר שנכנס מהצד נכנס יחסית מקדימה ככה שאני …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני די בטוח שזה המארז Full Tower הראשון מבית EVGA, הDG-87 מגיע בארבע תצורות DG-84 85 86 וכמובן ה87. לדעתי המארז הזה מדהים, כל הכניסות ויציאות האוויר מכוסות בפילטרים נשלפים בקלות. מקום לרד' 480 או 420 מקדימה, 280 או 240 מאחור. בקר מאווררים דיגיטלי מובנה + תצוגה של הטמפ' במארז. כפתור K-BOOST שמאפשר בלחיצה אחת לעשות OC למעבד ולכרטיס. הגב של המארז קצת מוזר, אך זה נראה די נוח האמת, ופותר אותנו מבעיות של אבק בחיבורים, מצד שני קצת מקשה על החלפות וחיבורים מהירים. המארז קצת שונה בגישה שלו מבחינת מראה, החזית של המארז זה בעצם ה"צד" שלו עם החלון, כמו בתמונה: סקירה זריזה מהדוכן שלהם בPAX : הצגה ראשונה שלו מEVGA: …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=902 חוות דעת יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתקשה למצוא את המתאם 8 פין לספק יש לי ספק אנמקס ליברטי 500 \ וכרטיס מסך 3870X2 לספק הנ"ל יש 2 יציאות 6 פין ולעומת זאת לכרטיס מסך יש כניסה אחת 6 פין ואחת 8 פין אז אני מחפש את המתאם מ 6 פין ל 8 פין למישהוא יש מושג מאיפה אפשר לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-