ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק של 850W ואני מתנכן להביא עוד ספק של 600-650W הבנתי שיש אפשרות לקצר אחד מהם ולחבר ממנו את הכבלים והוא יעבוד השאלה שלי היא איך באמת אני מבצע את זה? המצב הוא כזה לוח אם F2A88 של גיגהבייט 4GB RAM הארד דיסק חצי טרה 2 כרטיסי R9 290 ספק 850W ועוד מעט אני רוצה להביא עוד שתי כרטיסי של 7950 ולחבר אותם לספק של 600-650W בלבד השאלה אם זה יעבוד והספק יוכל לתת לו זרם/מתח בצורה דינמית או שהוא תמיד יתן כוח מלא? ואם אפשר בלי להציע לי לקנות פשוט ספק אחד של 1350W אם מישהו יכול לתת הסבר ממש בקטנה אפילו על אם מצב שדבר כזה יכול לעבוד באמת מבלי לעשות איזשהו בעיה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח שאני צריך 1 חיבור פיירוייר ו- 1 חיבור ESATA ובמארז יש רק חיבור קדמי לאחד מהם. האם אפשר לעשות כל חיבור שאני רוצה באחורי המארז (בהנחה שלוח האם שלי מספק לי את הדרוש)? תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי חלק הנשלף של המארז פלסטיק שכיביחול מגן על המאוור של המעבד מפני אבקתלפחות איך שאני מבין את זה הפלסטיק הזה יחסית גדול אז השאלה שלי האם הוא נחוץ או שאפשר להוריד אותו.?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבל שמחבר בין הספק לחשמל, שבתקע שלו יש שני פינים ולא שלושה. האם זה משנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב החדש ויש לי בעיה שהכבל 4 פינים של הספק אנטק באסיק לא מתאים ללוח האם שיש שם 8 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את ה4 פינים של הספק ואת ה4 פינים המשלימים מ20 ל24 שלמיטב הבנתי הם גם למתח (או שלא)יחד לחריץ המתח של ה8 פינים בלוח אם? או שכדי לקנות מפצל מ4 פינים ל8 ולחבר כך? תודה לעוזרים העניין קצת דחוף כי כרגע הילדים ללא מחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הספק antec trio 430 היום פתחתי את האריזה וראיתי שהכבל המצורף הוא כמו בתמונה המצורפת(כלומר לא מתאים לשקע סטנדרטי). האם יש בעיה להחליף את הכבל שהגיע עם הספק בכבל סטנדרטי שמגיע בדר"כ עם ספקים? ובכלל למה הספק מגיע עם כבל כזה ולא עם כבל "רגיל"? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
במארז שברשותי כונס האויר אינו בדיוק מול המאוורר, אלא מכסה כ-70% מהשטח. במארז 3 מאווררים, אחד מהם על המעבד. האם יש לכך חשיבות? האם מומלץ להסיר את הכונס לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה אני לא בחור שמתמצה כל כך בכל נושא המחשבים והידע שלי הוא ביסיס ואף פחות. ברשותי כמה ספקי כוח בעצם הם הגיעו כמחשבים והחלטתי לפרק ולנסות להפיק תועלת מכל מיני מחשבים ישנים ופחות ישנים. אז ככה ספק ראשון : 1. P-4 500W ATX12V DR-B500E 2. V2.3 AC INPUT 230V,50HZ. 4A MODEL:CP-300 OUTPUT WATT:300W +5V 3V: 110W 3 MODEL: PSN-235P-400ATX אני יודע שאולי רק אחד כן שווה באמת משהו אבל בכל זאת אני רוצה הערכת מחיר מכיוון וכל פעם מגיע אלי חלקים שונים ואולי בכל זאת גם אם מדובר ב50 שקל שאפשר להשיג בקלות אני ישמח אני לפני גיוס ומאוד לא בררן בעניין של כסף מקווה שאפילו יותר אני לא ממש מ…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מארז סופרנו של TT .. עכשיו כשאני פותח את החלק יש מן כפתור כזה למטה בצד שמאל של המארז שנראה ככה למישהו יש מושג מהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
השאלה מתייחסת לתמונות שראיתי של ה-Noisetaker ושל ה-FSP 400. בשניהם נראה בתמונה שיש מאוורר כלפי מעלה. כלומר, לא בכיוון של החיבור של כבל החשמל. השאלה היא, אם אני לא מבין משהו בתמונה נכון, או שצריך מארז מיוחד שיש לו פתח בדיוק במקום הזה? כלומר, אם יש לי מארז שאין לו פתח מעל הספק, לא רצוי להתקין בו את הספקים האלה?
-
- 63 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אתמול מחשב עם המארז הנ"ל. המוכר יידע אותי שיש לו רק מאוורר אחורי,אבל טען שאין לי צורך במאוורר קדמי,מכיוון שזו מערכת שהיא די Low-Middle-End(מעבד corei3). מאוורר של CoolerMaster עולה עוד 88 ש"ח,והעסקה כולה מתבצעת ב-12 תשלומים שווים,אז אם אני מוסיף אחד,מדובר על עוד כמה שקלים בודדים כל חודש. האם כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש גם מאוורר קדמי,או שזה לא ממש משנה? המחשב נמצא בתוך חלל פתוח,כאשר כ-20 ס"מ מאחוריו יש קיר. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שאלה לגבי 3 מארזים משולבי ספק: http://tms.co.il/product/10381 http://tms.co.il/product/10425 http://tms.co.il/product/10424 בהנחה שאני מחפש מחשב שקט, מה לדעתכם יתאים יותר? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב לכל אנשי הפורום ברצוני לקנות מחשב עם מארז Giga GX-01B Midi-Tower (No PSU של Chieftec ובו אני רוצה לשים את המפרט Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 920 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 445 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 300 כרטיסי מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1090 צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling ArcticFan AF12025 PWM 120mm 40 Freezer 7 Pro (LGA775) 120 מארזים Chieftec Giga GX-01B Midi-Tower (No PSU) 180 ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בדיוק מחשב חדש עם מארז Compucase 6A21. שמתי לב שיש לו בצד כזה שרוול יניקה או משהו דומה כזה. יש אפשרות להאריך את השרוול הזה כמעט עד למאוורר של המעבד. יש לי שאלה, האם לעשות זאת דבר ראשון? דבר שני, יש במארז הזה גם שני מאווררים 12CM אחד מאחורה ואחד מקדימה ליד ההארדיסק. הקטע שכשהשרוול נמצא אז הוא די חוסם את המאוורר האחורי. האם זה בסדר? או שזה נורא? איך אתם ממליצים לסדר את כל העסק? עוד דבר אחרון, אני לא בטוח שיש לי שתי יציאות חשמל בלוח אם לשני המאווררים אחורי וקדמי (שהם לא הכי סילנט ד"א), יש אפשרות מהספק ליציאה כלשהי? יש לי THERMALTAKE 420W W0062. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול איך המארז הזה: http://www.tms.co.il/product/11509 אני שואל כי כבר הזהירו אותי לגבי מארזים שנראים טוב אבל מכילים הרבה פלסטיקה מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי כיום מארז של אנטק- Antec P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 , Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש מארזים של החברה הזאת בארץ AZZA יש להם יבואן הייתי מאד רוצה את המארז הזה http://azzatek.com/csaz-9000-gallery.html
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה קצרה : האם המארז 3D Aurora 570S מגיע באריזה גריל לצד וגם חלון שקוף? ז"א שניתן להחליף ביניהם. לפי האתר של החברה יש אפשרות להחליף אבל לא כתוב מה מגיע בת'כלס באריזה. תודה לכולם
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז Antec Mini P180 אבל יש לי בעיה יש לי את הלוח http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1484 וכרטיס מסך יחסית גדול 5770 השאלה עם המארז יתאים לי (נראה די גדול)
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המארז הזה (הדגם שמגיע עם ספק וללא שלט) . ראיתי בכמה מקומות שמוזר דגם בשם antec fusion v2 + 430w , ובחלק כתוב antec fusion 430 האם זה אותו הדגם או שיש הבדל (למה בחלק כתוב V2) ?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל עכשיו שמתי לב שמיקום הספק הוא למטה עם למישהו יש את המארז או מכיר אז השאלה שלי היא איך החוטי חשמל מהספק מגיעים ללוח אם ולחלקים העליונים. האם צריך לקנות בנפרד חוט מאריך או שיש יש איזה פטנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המארז הזה אינו חדש. בימים האחרונים החלה תופעה של כיבוי המחשב. ביצעתי היום נקיון אבק עם שואב אבק דוחס ובדקתי מאווררים - * מאוורר של לוח אם - פועל. מאוורר של המארז - פועל. מאוורר של ספק כח - לא עובד. האם המאוורר של הספק הזה אמורלעבוד מייד עם עליית המחשב, או רק כשהמחשב מתחמם? כי אם צריך לעבוד מייד - הבעיה היא בספק.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש למישהו מושג אם במארז ANTEC SONATA III יש בפאנל הקדמי חיבור ל- IEE1394. ואם אין האם ניתן לבצע/לעשות חיבור כזה במארז או שמה שאתה קונה זה BUILT IN לא ניתן לשינוי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-