ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תרשו לי להקדיש מספר שורות להפרד מה TOPOWER 550W שהיה לי במשך הכמעט שלוש שנים האחרונות - לא אהבתי אותו מיום ראשון שקניתי אותו ואני איכשהו שמח שהוא הלך לו לעולמו.. היום תוך משחק ב STALKER הספק החזיר את נשמתו לבורא והוא וידא שכולם בבית יידעו שהוא מת על ידי פיזור ריח מוזר ומגעיל שמשאיר שום מקום לסימני שאלה - קבל נשרף. ואכן, פתיחה של הספק איששה את החששות. בקיצור, צריך ספק חדש. דפדפתי קצת בפורום וראיתי שבגדול מומלצים בעיקר הספקים של SEASONIC ו PCP@COOLING וגם ENERMAX.. די חשוב לי שהוא יהיה מודולרי ואני חושב כרגע על ENERMAX MODU82+ 425 (ב 425 ש"ח).. ראיתי שיש גם SEASONIC M12-500 ב 420 ש"ח ב FOXPC אבל הבעיה היא שייקח לו בטח כמה ימים להגיע אליי לעומת ה ENERMAX שנמצא די…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי, בעקבות גסיסת הספק הקיים (Thermaltake truepower 400) אני מחליף מארז\ספק במחשב. המחשב הינו AMD 64 ישן, כרטיס מסך Radeon 2600 XT, גיגה זכרון שני כוננים קשיחים ומספר מאוורים. אני מאמין שכל ספק 400+ של חברה טובה יספיק. מכיוון שיש לי שני מאוורים 12ממ טובים אני מעדיף שבמארז החדש יהיה מקום לחבר אותם ומכיוון שרוב המארזים מגיעים עם מאוורר 12 אחד זה אומר שאני צריך מארז עם מקום לשלושה כאלה, למרות שאם אין אופציה בטווח אז רק שניים זה סבבה ואני אוותר על אחד. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לכרטיס יש שני קונקטורים לספק כוח דורש ספק חזק ומארז גדול ורחב והכרטיס הוא 12 סנטימטר. תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי לכולם אני פחות מבין בחומרה/מארזים ונתנו לי כמה אופציות לפי מה שקיים במלאי בחנות שאני הולך לקנות ממנה, אז רציתי לדעת איזה הכי טוב מבין אלה שהציעו לי. את הקניה אני אעשה ביום שישי הקרוב (1.7.16) אז אודה לכם על תשובה מהירה. המארזים האופציונלים: Antec VSP-5000 Antec GX900Antec GX500Antec GX505ZALMAN Z3 PlusZalman R1 המפרט שהולך להיות לי: ספק: אין לי אפשרות לבדוק כרגע אעדכן שאגיע הביתה מעבד: i7 6700 לוח אם: GIGABYTE H170 GAMING PRO זיכרון: KINGSTON HYPERX FURY DDR4 (פעמיים 8 ג'יגה - בך הכל 16 ג'יגה). קירור: ARCTIC FREEZER 7 PRO REV.2 כרטיס מסך: AMD RADEON R9 280X כונן SSDכ: kingston sv300s37a120…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש את ספק כוח שיחזיק את הכרטיס בכותרת, שאר המערכת : INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz 8 GB זיכרון 1 TB של סמסונג ראיתי שהכרטיס צורך לא יותר מסדר גודל של 380W + - במאמץ, השאלה האם סיסוניק 430 W יחזיק אותו ? או שללכת על ספק של 500 W ? חשוב לציין שלא מתוכנן OC במערכת. תודה לכול העונים. עידו
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחפש UPS איכותי בלא יותר מ-400 שקלים ואשמח גם שתאמרו לי את שמות החברות המובילות בתחום? תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב משרדי מבוסס מארז Antec P100, מעבד AMS 3400G ללא כרטיס גראפי נוסף, SSD 250G, 7500 RPM 1T drive, 2 X 8G DDR4, מצלמת רשת- סה"כ צריכה של פחות מ-200 Watts לפי כל המחשבונים. אני חושד בספק הקיים בן 6 שנים (Seasonic Gold 360w) שגורם ל-kernel power 41 (63) (ריבוט ללא לוג) ומעוניין להתחדש בספק סביב 250 ש"ח. 1. תובנות על ההבדלים / העדפות בין שני הספקים האלו מלבד ההבדל המינורי עבורי בין 500w ל - 550w? איזה מהם יותר איכותי / חדש / כדאי? ANTEC PSU 500W Neo ECO GOLD ZEN NE500G - ANTEC PSU 500W Neo ECO GOLD ZEN NE500G (wellcom.co.il) ANTEC PSU 550W EARTHWATTS GOLD PRO - ANTEC PSU 550W EARTHWATTS GOLD PRO (wellcom.co.il) 2. רעי…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס חדש: ASUS GeForce GTX 1070 8GB Turbo Editionמחפש המלצות על ספק כח איכותי לתמוך בו. תודה לעונים. לינק לכרטיס: https://www.amazon.com/gp/product/B01IPVTHL8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
הי, אני מחפש מארז ל HTPC, דרישות: 1. קירור טוב ושקט! (מאווררים כמה שיותר גדולים) 2. תמיכה בלוח ATX. 3. רצוי מארז SLIM עם לפחות 2 סלוטים. 4. לא צריך VFD. לא צריך ספק (כבר יש לי אחד טוב ושקט). ראיתי שיש את ה TT MOZART SX וגם ל SILVERSTONE יש כמה, העניין הוא שאני לא יודע כמה יעילים הם בנושאי קירור ושקט. אם אין משהו דק שהוא גם שקט וקריר נראה לי שאני אבחר מארז בגודל מלא - SILVERSTONE LC17 שיש לו כמה המלצות אבל רציתי לשמוע אולי למישהו יש נסיון טוב או שששמע על מארז דק שעונה על הדרישות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב חדש (בערך 3 חודשים) עבד מצויין למשך חודש וקצת ואחרי זה הוא לא נדלק (לא אורות ולא מאווררים). לקחתי למעבדה אצלם עבד. החזרתי לבית, עבד אצלי למשך יומיים בערך ואז שוב לא עבד. חיכיתי כמה ימים ואז עבד שוב למספר ימים ואז עוד הפעם לא עבד. השארתי שבועיים במעבדה הם אמרו שהם עשו בדיקות של ספק ועוד דברים כאלה. לקחתי משם עבד יום אחד ואז שוב לא עבד (וזה חזר ככה למשך שבוע). כמו כן קניתי מגן ברקים במטרה שזה יעזור (לא עזר). כמו כן בדקתי בעוד 3 מעבדות ואצלם עבד ישר. אתמול החליפו לי לספק חדש (700 במקום 650 שהיה לי לפני). עבד אתמול אצלי בבית והיום הוא שוב לא נדלק. אני חושש שיש קפיצות של חשמל בבית או בביניין שלי ובגלל זה נסתם הספק כוח וצר…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. הייתי שמח להוריד את רמת הרעש ממחשב ה HTPC שלי. המארז שלי הוא ה Silverston GD05. לצערי, המאוררים שלו רועשים מדי עבורי. שניים מהם מחוברים באופן ישיר ללוח האם - ולצערי לא הצלחתי להוריד את המהירות שלהם על ידי SpeedFan [ואין לי מושג למה]. השלישי מחובר ישירות לספק הכוח.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים רצו כאן הודעות ממשתמשים שהם "בעלי קשר" עם היבואן של NZXT ובהם נאמר שהHUSH אמור להגיע בכל מיני מועדים וחלק אמרו שהגעתו תיהיה בתחילת 2008. האם יש עידכון כלשהו? האם הוא יגיע? או שמה היבואן ויתר עליו? אף אחד לא הולך להרים את הכפפה ולייבא אותו באופן עצמאי? אני עד היום לא מבין איך מייבאים מארזים גרועים ממנו, ומארז כה יפה,משתלם ובעל פוטנציאל מכירות ענק לא מייבאים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה רכשתי מארז של Thermaltake, כפי שמפורט בכותרת. יש במארז אופציה לעוד 4 מאווררים של 120 מ"מ. השאלה שלי היא האם יש במכירה איזשהם מסננים או חוסמי פתחי אוורור ל120 מ"מ כדי שאני אוכל לחסום את הפתחים של המאווררים שאני לא מתקין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מארזים הראשון: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452665 השני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490913 מה יותר טוב ??? ואם יש משהו יותר טוב באוטו מחירים אני ישמח לקבל עצעות.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. כתבתי בפורום של מפרטי המחשב את מה שאני מחפש והמליצו לי לכתוב זאת כאן ולכן העתקתי את ההודעה לכאן.אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה. וזאת ההודעה המקורית: שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הספק הנל ANTEC VP 650P ו ANTEC VP 700P תומכים בכרטיס מסך R9 290 TRIX או windforce מבחינת החיבורים שלהם (נראה לי צריך 8 ו6 פינים) אני יודע שיש להם מספיק וואט אבל האם יש מספיק חיבורים? נ.ב האם אלו ספקים טובים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלפתי לפני לא הרבה זמן את המסך הקודם שלי, שהיה מסך 17 אינץ LCD ביחס 4:3 למסך Samsung T220P ביחס 19:10 שצריכת החשמל שלו גבוהה יותר עקב גודלו, אך אינני יודע מהי. מפרט המחשב שלי רשום בצד, ומכשיר האל פסק שלי הוא PRD650 של אדוויס. נכון לעכשיו בתוכנה של האל פסק, העומס הרשום הוא בין 8-10% אך מכשירי אל פסק רבים מזייפים בנתונים האלו. האם נכון לעכשיו מכשיר האל פסק שלי מתאים למסך הנוכחי?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם הספק הנ"K יכול להחזיק את המחשב הנ"ל: C2D E7200 OC Gigabyte P31-DS3L 2X1GB CL5 Kingston 800MHZ Geforce 9600GT 512MB HD 500GB SEGATE המחשב יהיה בOC קבוע מ2530 ל3.6.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 13:09:54 וואי אני מצטער התבלבלתי פרסמתי בפורום הלא נכון חשבתי שזה פורום מארזים וספקים. סליחה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, לאור ריבוי נפילות המתח, ולאור העובדה שכנראה שמחשב אחד כבר הלך לי ( למרות שיש לי מייצב מתח, שלא תמיד עובד אם הנפילה היא קטנה ), אני חושב ברצינות לחבר למחשב אל פסק. אני לא מתמצא בתחום, אבל לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ - 300 ש"ח לטובת העניין. רציתי לדעת האם במחירים האלה יש אל פסק טוב ואמין, שימנע מהמחשב להינזק מנפילות המתח והפסקות החשמל, ושיאפשר לי לסגור את המחשב באופן מסודר אם יש הפסקה כזו.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המסנני אבק שלי מלוכלכים רצח ואני לא מצליח לפתוח אני מפחד להפעיל יותר מדי כח כאילו יש 2 לחצנים לעלה ולמטה אין כלום אני לא יודע אם ללחוץ עליהם למשוך אותך להרים אותך מה לעשות לעזאזל.. זה כזה דפוק ומביך שאני ניתקע בתופעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקרר תרופות מאוד קטן שאני רוצה שימשיך לעבוד אוטומטית עד ל 24 שעות לפחות במקרה של הפסקת חשמל. לפי הוראות היצרן המקרר עובד על 2 סוללות של 3.7 וולט 5200 mah (הסוללות מספיקות ל 6 שעות עבודה בערך). 25watt הספק מקסימלי של המקרר. או לחלופין מחובר ישירות למקור מתח של הבית. השאלה שלי היא האם אני צריך אל פסק לפתרון מסוג זה או שיש פתרון אחר? והאם אני יכול לרכוש אל פסק זול יחסית ולחבר לו מצבר חיצוני עם הקיבולת שאני צריך? אם כן מה קיבולת המצבר שאני צריך? האם אתם יכולים להפנות אותי לאופציות לרכישה ? המון תודה רותם
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הרבה לדים במארז הישן שלי, ורציתי לקבל חיווי (גם כשהכל נתקע), אוני לא יודע אם יש אפשרות לחבר לכל דיסק לד?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הי אפשר מדריך \מודינג של חומר או משהו שיספוג תהרעש של כל המאוורים שבמארז ? ( לא רוצה להוציא כסף מהכיס )
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמה הספק צורכים כל אחד מהכרטיסים הבאים? XFX GeForce 8800 GS 384MB DDR3 Sapphire ATI Radeon 3650 PCIe 256MB GDDR3 HIS HD 2600PRO Fan 256MB DDR2 PCIe Palit Radeon HD 2600PRO Sonic 256MB DDR3 ולאלו שלא יודעים את התשובה, האם ליברטי 400 + E8400/Q6700/Q9300, יחזיק את כל אחד מהמעבדים האלו עם כל כרטיס כאן? ובנוסף, איזה כרטיס צורך הכי הרבה ואיזה אחריו ואחריו ואיזה הפחות ביותר?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות הקניה הקבוצתית האחרונה של כרטיסי המסך חשבתי לשדרג את המערכת שלי. כרגע יש לי ספק כח של חברת SEASONIC מדגם S12II 500W. השאלה היא האם הספק יספיק לאחד הכרטיסים המוצעים בקניה הקבוצתית, או שיש להחליף ספק? ארצה לציין כי המעבד הוא מסוג AMD Phenom II X4 965 @3.92GHz ללא שינוי במתחים. קישורים: - http://www.seasonicusa.com/S12II.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-