עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המארז החדש של היצרנית הפופולרית רוצה לספק את היתרונות המעניינים של ה-MasterBox 5 גם עבור שוק המיני מחשבים לכתבה

2. Started by or81322,

שלום. אני מחפש מארז שיתאים לnas עם מקום ל4 כוננים או יותר, ושיתאים ללוח אם בגודל micro atx ולא רק Mini itx. מחפש מארז שקט, קטן במידת האפשר, ועדיף שיהיה מארז שוכב ולא מארז מחשב רגיל.(אין צורך שפיצ'רים מיוחדים כמו hot swap וכו'...) יש לי ספק ממחשב אחר אם צריך. תקציב לא גבוה במיוחד, מעדיף כמה שיותר נמוך (בסביבות ה-500 ש"ח) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי סורק מדגם HP 4400 C שהספק נשרף. ויש לי את הספק של המודם ורציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בו. מפרטים: סורק: input: 100-240V~, 50/60Hz, 600mA output: +12 __---1250mA + > - מודם: input: 220-240v ~ 50Mz output: 10V ---___1.2A 12VA \: ניראה לי שלא נכון? אני פשוט רוצה להיות בטוח. :screwy: :screwy:

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. אוקיי ישלי מארז כזה של אייבורי מהפשוטים,אלו שעשויים מחומר עלוב ומשקבלים עם המחשב.(כבר שדרגתי את המחשב הרבה פעמים מאז,וזה פשוט חלק מקופח אצלי וחבל) אני רוצה להחליף מארז כי המאוורים של המארז שלי נורא מרעישים+אני רוצה שהמחשב שלי יהיה קר יותר למטרות OC בינונית עתידיות, האם שווה לי להחליף את כל המארז או רק מאווררים? ואשמח להמלצות של מארז איכותי מעוצב יפה,LEDים כאלו על המאווררים או משהו בסגנון,ושיהיה עשוי מחומר איכותי וקריר; אין תקציב מוגדר אבל שלא יעלה על 500 שקל נניח. עוד שאלה היא האם אני יכול לקחת איזה מאוורר קיים כבר מהמארז הזה ולחבר אותו למארז אחר שאני קונה, והאם מומלץ לעשות את זה בכלל. תודה מראש. מפרט מערכת: E8400 HIS HD5770 GIGABYTE G31M-ES2L 2GB RAM HEC 500W

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. אני מתכנן מחשב HTPC והתרשמתי לטובה מה 2480 של ANTEC, אבל יש לי כונן שחור והייתי רוצה להשאיר את החזית כסופה, אין לי בעיה לקחת את הפלסטיק שהיה שם וליצור מזה פאנל קדמי לכונן אבל רציתי לדעת אם אפשר למקם את הכונן כמה מילימטרים יותר אחורה. לפי התמונות זה נראה כאילו שאת העליון אי אפשר ואת התחתון אפשר אבל הייתי רוצה לדעת ממישהו שניסה אם זה באמת אפשרי...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני בתהליך הרכבת מחשב, מבוסס על 6850 או Q6600 (עוד לא החלטתי), כנראה עם 8800GTS. אין דרישות חומרה מיוחדות - המחשב הולך להיות תחנת עבודה לווב (כלומר צריך להריץ Eclipse+photoshop+flash ביחד), אבל השאיפה היא שהמחשב יסחוב 4 שנים+ (המחשב הולך להחליף Athlon 64 מפני 4 שנים שעבד אחלה). אני מחפש מארז יציב, קריר, לא גדול מדי, בלי כל מיני אורות ושטויות שאמורות לגרום לו להראות קול. שקט יהיה יתרון. המוצארט של thermaltake הגניב אותי, אבל אני מניח שזה לא מה שאני צריך בנוסף אני צריך ספק שיסחוב. תודה שולגי

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by F430,

ראיתי שיש מין שטיח כזה באתר איפשהו באחת הכתבות משהו יודע איפה אני יכול למצאו שטיח כזה או פלסטיקי להפחית את רעש המחשב? עוד מעט יהיה לי את הX1950XT ואני אוהב שקטט

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by גמני,

בסטיקי "הכל אודות מארזים שקטים יש לינק בעייתי לגבי מידע על רעש http://www.alehlod.co.il/Eco/Noise.htm

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מרווח של כ10 ס"מ בין שני מדפים ורציתי להכניס לתוכו מארז שוכב. ראיתי שיש מארזים של JSP TECH (S280, S360) COMPUCASE 7328 העניין הוא שהם באים עם ספקי TFX ולא נראה לי שכרטיסי הרחבה יכולים להיכנס בכזה גובה... מישהו יודע אם המארזים האלה טובים? הצליח להכניס כרטיס? היו לו בעיות עם הספק כוח? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. כותרת.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by Dexdpd,

נורא בא לי על המארז הזה למחשב החדש(שכבר הוזמן ללא מארז) אבל השאלה היחידה היא אם הכרטיס שהזמנתי נכנס בו. תודה לעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 09:10:58 טעות בפורום, מישהו יכול להעביר לפורום הנכון?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by MotherShip,

ATHLON X2 5000 שירת אותי לאורך תקופה די ארוכה ועבר הרבה התעללויות אך לצערי הוא כבר לא מציע את כל מה שאני צריך ממחשב והגיע הזמן לעבור הלאה, ולהפתעתי נתקעתי דווקא בבחירת מארז. קודם כל אני רוצה לציין מה אני רוצה מהמארז - מארז MID-TOWER (לא בגלל שאין לי מקום לFULL אלה פשוט בגלל שהתקציב שאני מוכן להשקיע לא יספיק לFULL טוב), בעל מראה יפה, ואיכות בנייה גבוהה, בלי חשיבות מיוחדת לרמת הרעש. איכות הבנייה חשובה לי יותר מהמראה, יצא לי פעם לראות מארז אצל חבר, המארז נראה מאוד נחמד ממרחק של חמישה מטרים כשהוא נמצא בפינה חשוכה מתחת לשולחן אבל כשהתקרבתי אליו הוא איבד את החן.... מכירים את החיקויים הזולים של הרובוטריקים שיש בחנויות צעצועים? זאת הייתה ההרגשה. השקט לא מהווה גורם משמעותי ואין לה…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Cyber Angel,

אהלן! יש לי ספק כוח שמאוד מרעיש והייתי רוצה להחליף אותו לאחד כמה שיותר שקט, בתקציב של עד 400 ש"ח. המפרט שלי: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: Foxconn 865G7MF-SH (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: Intel Springdale-G i865G NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256 MB ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולתרום לי מסילות או למכור לי מסילות שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Tragic,

אחרי שהספק הישן שבק חיים =\ והתחלתי לחפש חדש המליצו לי בחום לשאול פה לאיזה אחד כדאי אז ככה: התקציב הוא 300 שקל עם חריגה מקסימליתת של 400~350 ש"ח המפרט: מעבד: אני באמת לא מבין גדול במחשבים והמחשב כרגע טיפה מושבת הדבר היחידי שאני יכול לנסות להועיל בעניין זה שאני יודע שזה INTEL 2.8 , סורי לוח אם: GigaByte GA-945GCM-S2 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600GT יש לי חבר שהציע לי את האחד הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2081 אבל אנלא יודע עד כמה הבחור מבין בעניין אז חשבתי לשאול פה. סורי עם אני טיפה מקשה =\ טנקס לכל העוזר בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by TheDiesel,

מפרט המחשב: Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K - מעבד MSI RTX 2070 SUPER gaming TRIO 8GB GDDR6 HDMI 3xDP - כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by זאק,

יש לי מארז nzxt phantom 410 ומידי פעם יש כמו קליקים וקנאקים כאלה.. לדעתי זה כי המארז פנוי מפלסטיק ומתכת.. אבל אני מפחד שזה משו שקשור לחשמל... האם יש למישהו מארז כזה או ניסיון עם מארז כזה שזה קורה לו גם?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by Ash Binary,

מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LockOn,

שלום, אני מעונין לשדרג את המחשב (עדיין לא שדרגתי) לפי ההמלצה שקיבלתי: ואלה שאר החלקים: התקציב הנוחכי שלי הוא 350 ש"ח ולא גמיש. חשוב לי שיהיה שקט, מאוורר היטב ונעים למראה, אבל לא מוציא את העיינים. אגב, יש חוות דעת לכרטיס המסך? למסך 19"? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by D4nny,

שלום אני צאיך המלצה לאל פסק טוב. המחשב שלי : ספק כח 500W כרטיס מסך : [לא יודע אם צריך אבל בכל זאת] nVidia 7900GS 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Duo E6300 מסך 17" [אבל אני קונה מסך חדש 20" רחב ככל הניראה עוד חודש חדשיים] עריכה : עד 500

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by XCG120,

בקשר לספרק הכוח אנרמקס רבולושין 1050W מה ההבדל בין הדגם שמותאם לקרוספייר ,לבין הדגם שמותאם לSLI האים זה משמעותי ומה הכוונה לתאימות מה הפואנטה? אים מישהוא קנה לזה עים התאימות לקרוספייר הוא לא יכול לשים כרטיס של נוידיה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by lalo,

שלום, אני צריך ספק טוב למערך CF שיהיה בעתיד. חשבתחי על ה CORSAIRE 550W אבל ראיתי גם את ה Tt שהוא 600W הינה הקישור ל Tt : http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp השאלה שלי היא : אם הספק הנ''ל של הTt יספיק למערך CF של שני HD3870 ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי מחשב בפנדה מחשבים עם המפרט הבא: לוח: gigabyte ga-ma78lmt-s2 amd 760g am3 pci-e 2.0 (x16) ddr3 sata 3Gb/s raid matx vga 1066/1333 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=30214 מעבד: AMD Athlon II X3 445 Processor 3.1Ghz 1.5Mb BOX AM3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=30701 דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=27142 זיכרונות: Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=31075 …

25. Started by amit.h,

שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש,ואני מחפש מארז שקט מאוד (אם אפשר אפילו חרישי)שגם יקרר בצורה סבירה(פחות חשוב מאחר שאני מניח שלא אבצע OC בקרוב),ומהחיפושים שלי הבנתי ששני אלו נחשבים שקטים מאוד. השאלה שלי היא האם ה-P183 שקט משמעותית(או בכלל,שקט יותר)מה-P182 כי הבנתי שהוא בהחלט מקרר טוב יותר. אגב,האם כרטיס מסך 295GTX יכול להכנס במארז ללא בעיה(לא מתכנן רכשיה של אחד,פשוט רוצה לדעת האם גם כרטיסים גדולים יכולים להכנס). ובכלל,אשמח לשמוע דעות של אנשים שראו את המארזים האלה ויכולים לתת חוות דעת על כמות הרעש שהם מצליחים לסנן,היות ושקט הוא עליון עבורי במחשב חדש . תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.