עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. בודק את הנושא כבר כמה ימים ולא הגעתי להחלטה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Eviljelly,

אהלן, אני מנסה לחבר כרטיס מסך חיצוני (760gtx) ללפטופ שלי בעזרת המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-Mini-PCI-E-Version-/111682179200?hash=item1a00c6d080 הכרטיס מסך נדלק אבל אני חושב שלא מגיע אליו מספיק חשמל מכיוון שהספק (חיצוני) שאני משתמש בו הוא סטנדרטי (420W) ולא מכיל חיבורים יעודיים לכ.מסך הספק ישמש להפעלת הכ.מסך בלבד ככה שנראה לי שלא תהיה בעיה, השאלה היא מבחינת חיבורים, האם זה בסדר להשתמש במתאמים מולקס ל6\8 פינים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by דןזט,

הי אני מחפש ספק ומארז ללוח האם Gygabyte-H97-HD3 או Z87X ולכרטיס המסך GTX 970. הספק צריך להיות 620 נכון? והמארז שיהיה רק עם זרימת אוויר טובה. על ספק 400W יספיק, לא? גם אם אני אוסיף בעתיד כרטיס מסך?? ועל המארז 200-300 אני חושב... אם יש לכם האנגלים משתלמים מפלונטר שתפו בבקשה, כי זה יכול להוזיל את העלויות. תודה וחתימה טובה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Inglorious,

שלום, הייתי שמח לקבל המלצות לבאנדל של מארז וספק, כרגע התכנון הוא Antec GX500 עם ספק Antec P-500 500w אבל הייתי שמח לשמוע אם יש אפשרויות טובות יותר במחיר הזה (כ-420 ש״ח מפלונטר). כל מה שאני צריך זה מארז עם ספק נורמלי 500w שהמאווררים שלו לא יעשו יותר מדי רעש ושלא יתחמם יותר מדי, אם אפשר גם שיראה טוב עדיפות לבאנדל מחברת Antec אבל אני פתוח לעוד אפשרויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. החלפתי לפני לא הרבה זמן את המסך הקודם שלי, שהיה מסך 17 אינץ LCD ביחס 4:3 למסך Samsung T220P ביחס 19:10 שצריכת החשמל שלו גבוהה יותר עקב גודלו, אך אינני יודע מהי. מפרט המחשב שלי רשום בצד, ומכשיר האל פסק שלי הוא PRD650 של אדוויס. נכון לעכשיו בתוכנה של האל פסק, העומס הרשום הוא בין 8-10% אך מכשירי אל פסק רבים מזייפים בנתונים האלו. האם נכון לעכשיו מכשיר האל פסק שלי מתאים למסך הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by none77,

מיוחסים לתקן הזה דברים שהוא לא נותן, אנסה להסביר. התקן ניתן ע"י בדיקות של חברה פרטית שצריך לשלם לה להבנתי כ3000$. התקן מתייחס לרמת נצילות של הספק ולמקדם ההספק (power factor) לפי טבלה מצורפת כפי שניתן לראות יש כמה דרגות של התקן כולם במינימום נצילות 80% מכאן השם ומקדם הספק של לפחות 0.9. נצילות זה ההספק שהספק מעביר למחשב לעומת מה שהוא לוקח מהשקע, ז"א ככל שהנצילות גבוהה יותר פחות חשמל מתבזבז ופחות חום נפלט בתוך הספק. למשל ספק עם מקדם נצילות 0.8 מעביר למחשב 80W ז"א שהוא לוקח מהשקע 80/0.8=100W. מקדם הספק- לא ממש הבנתי בטוח לא בשביל להסביר להבנתי ככל שהוא גבוהה יותר נחסך חשמל לחברת חשמל והצרכן הפרטי משלם אותו דבר, אולי צרכנים עסקיים גדולים משלמים גם על זה, אשמח להסבר מקו…

7. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף ספק כוח במחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 לשם קניית כרטיס מסך טוב. ראיתי את זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ENP450AST זה מתאים למארז? וכמה מסובך להתקין אותו בעצמי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Zadu,

אני מחפש לקנות אל-פסק למחשב שלי. מחיר עד 500 ש''ח. איזה יש שמומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אשמח בבקשה להצעה עבור ספק שהוא קצת יותר גדול מMIDI TOWER...לא חייב FULL TOWER, אבל עדיף שלא יהיה קטן אלא בינוני (אם יש כזאת חיה). אני מתכוון לשים בו לוח אם (בגודל ATX) עם שני מעבדים, וכרטיס מסך GTX 970. אשמח להמלצה לספק שיתאים, עדיף מודולרי (לא חובה). הצריכה של המעבדים היא 115Wלכל אחד (סה"כ 230W). יהיו 2 כוננים קשיחים מכניים ו2 SSD. אשמח לעזרתכם בבקשה.

10. ספק הכוח החדש של החברה האמריקאית מספק 700 וואט של הספק באריזה צנועה ובמחיר נגיש עד מאוד ספקי כוח הם לא בדיוק תחום לוהט או מעניין במיוחד במכלול הנרחב שמרכיב את שוק רכיבי החומרה, אך גם בו מתגלות לפעמים הצעות מפתיעות ומעניינות – כמו ה-700B הטרי של EVGA. הספק החדש מציע הספק של 700 וואט בתקן 80+ ברונזה (נצילות של 81 אחוזים לפחות תחת מתח 230 וולט), עם מסילת 12 וולט בודדת שמסוגלת לספק זרם של עד 56 אמפר (הספק אפקטיבי של כ-670 וואט עבור רכיבי החומרה הראשיים במערכת) וזוג חיבורי 6+2 פינים עבור כרטיסי PCI-Express, חיבור EPS של 4+4 פינים, תשעה חיבורי כוח לכונני SATA, שלושה חיבורי מולקס וגם חיבור אחד מסוג Berg המשמש בעיקר לכונני הדיסקטים העתיקים. לצערנו, ספק הכוח א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש מארז ATX שיתאים לדרישות הבאות. עדיפות לפי סדר יורד: 1. פאנל צידי עם מאוורר 20/22 ס"מ, או שיכול לקבל מאוורר 22ס"מ שכבר ברשותי (פאנל גריל, אם יש כזה). 2. רוחב/עומק מארז של 22 ס"מ (אחרת גוף הקירור שברשותי לא יכנס יחד עם המאוורר). 3. front IO panel עם לפחות חיבור USB3 אחד. 4. מחיר מינימלי, מה שיותר דרומית מ-400 ש"ח. 5. עיצוב לא מקושקש. הייתי מאוד מרוצה מהבילד האחרון שלי בו מארז IN WIN קורר ע"י מאוורר 22 ס"מ וקירור פאסיבי לחלוטין של המעבד באמצעות גוף הקירור של Arctic Freezer 7.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חברת Cooler Master מציגה קו מעודכן מרשים של מארזים, ספקי כח ומוצרי מודינג מגוונים ב-Cooler Master לא נחים. לאחר השקה מוצלחת של מארז ה-MasterCase 5 שלה לאלו שמעוניינים בשינויים ותוספות למארז, היא מציגה מארזים חדשים בסדרה לצד ספק כח וקירור מתקדמים. ל-MasterCase Pro 5 הושק אח גדול בסדרה, מתקדם יותר, העונה לשם MasterCase Maker 5. מדובר בגרסה משופרת שמאפשרת לשחק עם מיקום של כוננים קשיחים בגמישות גבוהה יותר, ויש יותר מהם. כמו כן, ל-Maker יהיה קיים שוק גדול של חלקים להחלפה ושיפור המארז ממגוון מודרים ברחבי העולם. בנוסף למארז הזה, הכריזה Cooler Master גם על קירור מתקדם שיהווה את ספינת הדגל החדשה שלה – ה-MasterAir Maker 8. קירור זה עושה שימוש משולב …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hananmori12,

שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  14. היצרנית הפופולרית משיקה מארז חדש למשפחת ה-Define שלה, הפעם בתצורה סלונית ובמימדים קומפקטיים הרבה יותר Fractal Design, החברה השוודית הידועה במארזי ה-Defineהמוכרים וזוכי השבחים שלה מרעננת את סדרת ה-Define עם מארז חדש ויוצא דופן מהשאר: Define Nano S מארז סלוני, בעוד שאר המארזים בסדרה באים בתצורה של Mid-Tower ו-Full Tower שמרגישים מעט יותר גדולים ממה שהם אמורים להיות. על אף המגמה, המארז הסלוני אמנם מיישר קו עם השאר וגדול מעט, אך עדיין נשאר קטן מימדים בכל הנוגע לשימוש הסלוני, כאשר הוא מגיע ברוחב של 27 ס"מ, גובה של 48 ס"מ ועומק של 42 ס"מ – הוא בהחלט קטן יחסית, אך אם תרצו לדחוף אותו לתוך תא בשידת טלוויזיה ממוצעת – כדאי שתחשבו על סידור חדש. בדומה לשאר המארזים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Liit2104,

שלום האם יש מקום בארץ שמוכר ספק sfx עם הספק יותר גדול מ450 וואט?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  16. NZXT חושפת את ה-Manta, מארז קטן מימדים שמתאים לסלון (או למי שמחפש לחסוך במקום) ויש בו מקום להכל בשבוע שעבר דיווחנו על המארז קטן המימדים החדש בתצורת Mini-ITX של חברת Fractal Design, ה-Nano S – מארז שיש בו הרבה מקום לכל מה שתצטרכו על אף גודלו הקטן יחסית. כעת ניכר שגם ל-NZXT יש פתרון מהסוג הזה. למעשה, הוא לחלוטין זהה. ה-NZXT Manta עשוי ברזל, בעל עיצוב לא צעקני מצד אחד אך מיוחד מצד שני בשל עיקול בקצוותיו, אשר אמור להקנות לו יתרון בסידור הכבלים על פי החברה. המארז, תומך תצורת ITX כאמור, מגיע במימדים של 24 ס"מ רוחב, גובה של 42 ס"מ ועומק של 45 ס"מ. במארז הקטן מקום להכל. אם תרצו להכניס קירור אוויר עד לגובה של 16 ס"מ תוכלו לעשות זאת בלי בעיה. למעשה תוכלו להכני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום איזה גודל מארז אני צריך בשביל המפרט הנ"ל במחיר הזול ביותר שיהיה שקט מעבד אינטל I5-6500 לוח אם gigabyte z170 vga-dvi-hdmi ספק כח ZALMAN 700 זיכרון KINGSON 8GB-DDR4 HPX X2 דיסק SSD SAMSUNG 250 דיסק פנימי WD 1TB RED SATA יש לקחת בחשבון שבעתיד יכנס בזה כרטיס מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by leahd3,

שלום למנהלי הפורום. אני קיבלתי הזדמנות מ CABLE MOD לבצע רכישה של SLEEVING EXTANSION לספקים. אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי כי אני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום. בגדול מדובר פה על קבוצת רכישה ואני יודע שהחברה באתר מחפשים את זה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המארזים נראים די דומים. בשניהם יש יציאת USB3 מקדימה, כמובן גם רמקולים ומיקרופון. בשניהם יש מקום תחתון לספק כוח. בכלל, שניהם מזכירים אחד השני עיצובית. לשניהם יש מקומות למאוררים כמעט אותו הדבר אפילו. רק מה יש הבדל מחירים ביניהם, האם ההבדל מחירים מוצדק? ההיגיון אומר שהיקר יותר יהיה איכותי יותר, ושקט יותר, אבל לא פעם ההיגיון גם טעה. 327 שקל עם ספק http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ECA3360B-GT-500 510 שקל עם ספק http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Antec-One-NE550M ב 510 שקל מקבלים ספק מודולרי אם זה חשוב (מה זה אומר בכלל? משהו ששוה את התוספת הכספית למשתמש הפשוט?) יש מצב אני משווה תפוחים לאגסים, והשני לא סתם יקר, אלא י…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by jambo222,

אם הספק טוב אז אני אלך על הבנדל http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=X1-T-A500

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by Razor,

שלום, אני מחפש ספק שיחליף את הספק הקיים שלי שלא מפסיק לתקתק ולהרעיש. מאוד חשוב לי שהספק יהיה אמין ובמחיר סביר וכמובן שיסחוב את המערכת. ניסיתי לקרוא על ספקים באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא אחד שאין תלונות לגביו חשבתי על G series של seasonic , שמעתי שיש דגמים שיש איתם בעיות ושהם חלק מהמוצרים שהם מספקים תקולים. האם כדאי לנסות להביא את ה FPS Hydro 650w מארה"ב ולוותר על אחריות? בנוסף אני מתכנן להרכיב את הספק בעצמי ע"מ לחסוך בעלויות וזו הפעם הראשונה שאני אתנסה בזה. ( אשמח לשמוע על המלצות - מודולרי / לא מודולרי ) וכו' המחשב : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-US…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה ההבדל בין 2 דגמי קירור המעבד הנ"ל : ( אין לי שום בעיה לגבי הבדל המחירים הלא משמעותי ) Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 Noctua NH-C14S CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=28085 החלטתי על הקירורים האלה בלבד. לצורך קניית מחשב , מה מומלץ יותר ? הדגם השני הוא חדש יותר ומה ההבדל ביניהם מבחינת גודל ? נראה לי שיש בעיקר הבדל משמעותי בגובה , לא ? לא ממש מובן לי אבל נוסף לזה נראה לי שיש אפשרות לשים את המאוורר של הקירור למטה ולא למעלה לא ? במקרה כזה זה יחסוך מהגובה שלו במארז ויסתדר יותר עם שאר הרכיבים במחשב? ׁ ( מופיע בתמונות בקישור שהבאתי ) אבל השאלה פה אם הוא מתאים לי למחשב, ובמה אם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by darkrule88,

רכשתי מחשב עם מארז Zalman R1 שהגיע עם שלושה מאווררים, אחד בחלק הקדמי של המחשב, מכוון intake , ועוד שניים, האחד בחלק העליון והאחד באחורי, מכוונים outtake. הוספתי לו שני מאווררים שלי, אחד לחלק הקדמי שכיוונתי אותו intake, ועוד אחד לעליון outtake. כולם 120mm . הכרטיס הגרפי הוא GTX970 windforce3 ולמען האמת הוא לוקח אוויר מלמטה ופולט אותו לכיוון הצד של המחשב, בו אין חורים (אני לא סגור שזה טוב). האם התוספת של המאווררים טובה מבחינת כיוונים וכמות? תודה.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by SaXtoR,

היי אל פסק FSB 1000 כבן שנתיים הפסיק לעבוד, ברגע שיש הפסקת חשמל הוא נכבה לחלוטין. ניסיתי לחבר אותו לצרכן קטן של 30W ועדיין זה קורה בחזרה לחשמל הוא נדלק כרגיל, כל הלדים עובדים, מצפצף והשאר פירקתי אותו ובדקתי כל אחת מהבטריות שלו - נמדד 12V בשניהם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות בעזרת פלוק פשוט? האם הלך האל פסק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Yoni_Maist,

אהלן, אני קונה מחשב ביולי (מתכנן לקנות GTX1070 ו I5 6600K) ורציתי לבקש המלצה לספק ולמארז. קודם כל חשוב לי לציין שאני קונה רק מKSP או Ivory תקשיב למארז: 450 ש"ח - חריגה ל 500 ש"ח תקציב לספק כוח: 400 ש"ח - חריגה ל500 ש"ח חשוב שלספק יהיה Active PFC ואם אפשר שיהיה מודולרי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים