ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
Cooler Master Haf 932 Full Tower ו HAF X Full Tower ATX Black Case
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המארז הנ"ל ובקרוב ארכוש מחשב חדש, האם אפשרי להשתמש במארז הזה? (מבחינת מידות של לוחות-אם נוכחיים, ספק כוח וכד'). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי להלן הקונפיגורציה שלי : מעבד : Core i5 750, s1156, 8MB Tray לוח אם : H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות : DDR III 1333Mhz 2GB Kingston x 4 דיסק קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EAR +עוד דיסק קשיח קיים בנפח 250 גיגה . אני צריך בבקשה המלצה למארז בסביבות ה- 300 ש"ח שקט ומאוורר .
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אלהן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) לא ידעתי בדיוק היכן לשאול זאת לכן אני שואל פה כי ההיתעסקות פה היא במארזים וספקים יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הספק הנ"ל כבר כחצי שנה, ובשבוע האחרון שמתי לב שהמאווררים שבספק מסתובבים הרבה יותר מהר, ובפירוש אפשר לשמוע אותם בצורה מרגיזה מאוד. עכשיו אני פריק של שקט, יש לי מארז אנטק סונטה, ועד עכשיו היה לי דממה בחדר. עד שאותו ספק החליט להתחרפן לי. איך מסדרים את זה? אגב לא נראה לי שזאת בעייה של שימון ואבק, בוודאות המאווררים בספק מסתובבים מהר יותר. אולי יש שם איזה חיישן טמ'פ שנדפק?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי די הרבה נפילות חשמל בבית ואני חושש שדיסק קשיח אחד כבר הלך בגללן, ואני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המחשב עד שאני אעלה את החשמל חזרה. המחשב הוא I3 4160, 8GB RAM, 7950 יש דגם ספציפי שכדאי?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אוקי אחרי שבנו לי פה מפרט, רציתי לקבל עוד כמה חוות דעת והוצעו שינויים. מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪348 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪266 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=904100 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪1015 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪105 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מותג ה-ROG לא מפסיק להתפתח לרגע, וכעת בתפריט - גם קירורי מים וספקי כוח משוכללים במיוחד, עם מסכי OLED! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הספק כוח שלי יחזיק את הכרטיס gtx260 65nm FSP 500W 60APN תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שיחזיק את המערכת quard strpoing p35-dsel 320g sparkel 8800 320mb dell 2007wfp 2g ram cosair 800mhz logitech x-530 ושאלה נוספת1... כיצד אני יכול לדעת לכמה זמן הוא מחזיק?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מפרט הבה: Intel core i5 6500 Gigabye ga-h170m-d3h 2x4gb ddr4 2400 Samsung 850 evo 250gb Seagate barracuda 2gb 7200 (desktop HDD) Gigabyte nvidia GeForce gtx960 4gb (oc windforce 2) Fans : Antec C40 (92mm) ( cpu) 1x80mm 1x120mm 1x140nm Antec NE550M 550W חוץ מ המחשב, אני רוצה לחבר: NAS Seagate Personal Cloud 3gb D-link DGS-1008D 8 port gigabit switch לפי הNAS הוא תומך במספר דגמים, ברור ש הרשימה באתר לא מלאה, אבל APC יש שם, אז ילך על APC, אני לא יודע כמה אני באמת צריך, אבל השקעתי לא מעט כסף על המחשב, ודואג בתכלס לדיסקים הקשיחים ב ש במשחב ו הNAS. ממעט חיפוש שעשית יש את APC BK הוותיק, וAPC BX החדשים, אבל הם על הפנים, סול…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי איכות הכבלים המודולרים שמגיעים עם ספק CORSAIR CMPSU-520HX. מקריאת ביקורות ברשת הבנתי שהכבלים מגיעים ללא סיכוך והם גם נראים פחות איכותיים מכבלים מודולרים של ספקים אחרים. אנשים מציינים את הספק כמאוד איכותי וטוב, וכמעט תמיד מציינים את הכבלים כחלק הפחות טוב של הספק (אבל לא משהו קריטי!). אשמח לקבל חוות דעת לגבי הכבלים ממישהו שקנה את ספק או מכיר אותו במציאות (לא תמונות ברשת). האם הכבלים מספיק טובים ומספקים, או שהם באמת סתם כבלים שלא השקיעו בהם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים! 1. מצאתי ספק יד2 של cooler muster ואז התברר שאין לו active pfc! באסה רצינית. 2. נתקלתי בספק Delta PSU 460W שעולה ממש זול, מה דעתכם עליו? למחשב משרדי הכי פשוט עם מעבד G4400 וכרטיס מסך 9500GT יספיק לא? ויש לו active pfc כמו שרציתי ב"ה. פשוט מחפש ספק שיחסוך לי בחשמל בגדול ואם הבנתי נכון ה- pfc עושה את זה בדיוק ולא מושך מהמערכת את כל המתח שיכול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-radeon-power,2122.html מאמר נהדר שדן בין היתר על יעילות ספק כוח ומה זה אומר, כמה בדיוק כרטיסים צורכים ומה ההבדלים בדולרים לשנה בצריכת החשמל בינהם ועוד ועוד. מומלץ. *אם יש מישהו שרוצה לקחת יוזמה,לתרגם חלק לעברית ולהיכנס לסטיקי - יותר ממוזמן*
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=140 Summary Antec continues their evolution of the Truepower name with a unit that surpasses all previous Truepower incarnations easily. Coming in with performance reminiscent of models significantly more expensive and 80 Plus Bronze levels of efficiency, there's not much to hate about the Truepower New 750W. I think Antec could do with making more of the hardwired cables modular, but other than that, there's no reason you shouldn't buy one of these as soon as they hit the shelves. Signature too expensive? Too many people around you own a Corsair and you want to be different? Truepower Trio just …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לפני כשנה רכשתי חומרות שאיתם הרכבתי מחשב, אחד מהחומרה זה הספק כוח המצויין לעיל (קישור לדף הרשמי של הספק כוח כאן). העניין הוא שבגלל מלא דברים - לא השתמשתי במחשב ואמא שלי הזיזה אותו ממקומו, ולכן ניתקה אותו מהחשמל והכל, ועכשיו כשאני מעוניין לחבר אותו שוב - אינני מוצא את הכבל קומקום של הספק, וכמו שניתן לראות בלינק שציינתי - זהו לא כבל קומקום רגיל. ולכן שאלתי היא כזו: האם יש פה מישהו תותח שיוכל לזהות את הכבל המתאים כדי שאוכל לחפש אותו באיביי ובחנויות אחרות? תודה מראש, אליסף
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עם בנייה מפלצתית שכוללת גם קסטום לופ וכל הרכיבים בצבעים כחול שחור. עכשיו קניתי ספק מודולרי hx850 platinum של corsair ואני מעוניין לקנות כבלים מסויימים שיהיו מוסלבים או להכין בעצמי אם זה לא דורש ידע כזה או אחר בנושא. הכבלים שאני רוצה שיהיו מוסלבים אלו כמובן רק הכבלים הנראים לעין בחלון הצד, זאת אומרת - x2 8pin PCI-E x1 CPU Cable X1 24pin Cable אלו הכבלים היחידים שנראים לעין(תקנו אותי אם אני טועה) ואותם הייתי רוצה להסליב. אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לרכוש כבלים כאלה מוסלבים בצבע שחור כחול שמתאימים לספק שלי כמובן. או שאם זה פשוט להסליב בעצמי אשמח למדריך ולינק לחומרים הנדרשים לכך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מארז וספק מKSP במחיר של עד 500 ש''ח (עם אפשרות של חריגה קטנה אם זה באמת שווה זאת) המפרט שאני הולך לקנות משם בעזרת ה' Core i5 750, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E / HD 5770 Heatpipe Fan דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX צורבים Sony Optiarc AD-7240S DVD±RW x24 Black Sata / SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata (או לצורבים של LG שלא עולים על140 ש''ח) מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
זה יחזיק? שאר המפרט: מעבד AMD ATHLON 64 300? VENICE לוח אם GB K8NF9 דיסק קשיח SATA
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום קניתי טלויזית LCD 37" לסלון, ואני מתכוון לרכוש מחשב HTPC עם ספק של 380W לצורך תכני HD (לא משחקים). השאלה הינה האם מומלץ להשקיע באל-פסק, ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש (3700x + 2070 super) לצרכי דיפ לרנינג. המחשב הנוכחי שלי יושב בתוך P183 שנשמר במצב טוב, ומסופק ע"י Enermax 625W שעד היום לא עשה בעיות. תהיתי אם ניתן להמשיך להתבסס על החלקים הקיימים, או שעדיף להחליפם. מבחינת הספק, מחשבונים ממליצים לי על הספק דומה, למרות שכנראה אם הייתי קונה חדש זה היה יותר לכיוון 75-850 וואט. בנוגע למארז, לא מצאתי דרך להשוות אותו מבחינת שקט ואוורור למארזים חדשים יותר (כמו פה). מן הסתם לא אמצא השוואה ישירה, כי החומרה הפנימית השתנתה משמעותית ב-10 שנים, אבל מחפש בכל זאת דרך להשוות. אשמח גם לסתם התייחסויות - האם לדעתכם מארז כזה יכול להיות מאוורר מספיק למערכת כפי שתיארתי, שעשויה לעבוד במאמץ שעות רצופות. תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק במארזים, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-