עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by hasake,

גרסת ה Mid-Tower. אני קונה מחשב בחודש הקרוב עם המפרט הבא (מה שרלוונטי לקירור): i5 3450 + katana 3 sapphire 7850 seasonic 520w הוא מגיע עם 3 מאווררים: קדמי, אחורי ועליון. אם למישהו יש מידע או אפילו נסיון איתו מבחינת קירור ושקט אני אשמח אם ישתף. עולה 515 באייבורי, 598 בIQPC (בתקווה שאפשר להוריד אותם קצת עם קנייה של מחשב). כמובן הצעות לחלופות טובות יותר עבור הסכום הזה יתקבלו בברכה. תודה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bagetrek,

שלום אני מעוניין לשמוע המלצות לאל-פסק שיחזיק את המחשב שלי , בגלל כל הנפילות חשמל שיש לאחרונה אני לא רוצה שיקרה משהו למחשב ... מה מומלץ ומה טווח המחירים ?! תודה . תקציב עד 1K ש"ח . המפרט כרגע עם מסך 17" ( זמני ) המסך הקודם בתיקון ..

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. המחשב שלי לקראת סוף חייו ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. כבר עשיתי הזמנה באייבורי. איש המכירות היה אחלה אבל אחרי שעשיתי את ההזמנה החלטתי שאני רוצה שינוי כלשהו בהזמנה וכעת ההזמנה מוקפאת בגלל שהם לא מסוגלים לתת לי פתרון. המארז של טרמלטייק שהזמנתי כולל מאווררי 200 מ"מ עם שלושה פינים. מה שאני רוצה זה מארז עם מאוורים ארבעה פינים. אני מוכן גם לקנות מארז עירום ולקנות בנפרד מאווררי ארבעה פינים. חשוב לי שיהיו שקטים ואיכותיים. אני מתעקש על ארבעה פינים כדי שתהיה לי שליטה על המהירות שלהם דרך תוכנה. זה נראה לי עדיף מקונטרולר שאני צריך לגשת אליו פיסית. הרעיון הכללי הוא שבדרך כלל המאוררים ישנו את המהירות אוטומטית בהתאם לחום של המחשב אבל לפעמים כשאני רוצה קצת יותר שקט שאוכל לשלוט בזה. מישהו…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by esaly,

היי לכולם, כאמור המארז חדש אצלי, חיברתי את המאווררים לשני חיבורי הF2 ,בנוסף חיברתי את תוספת החשמל לכרטיס הוויסות. נראה שהפוטנציומטר לא מגיב לסיבוב שלי. מישהו מכיר? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by jetman,

מה המצב חברים? בקרוב אני עובר דירה, אז חשבתי על הדרך לעדכן את ה GRID הביתי שלי אז ככה, קודם כל אני יצתרך 2 מכשירי UPS, בחדר אחד יהיו: 1.מחשב עם ספק 350W של אנטק (מארז 1380 למי שמכיר)(מעבד I3 550, לוח גיגהבייט מבוסס H55, 4GB DDR3 1333, וSSD קטן של 64GB מסדרת 830 של סמסונג) ועולי עוד איזה סביץ' GIGA. 2. מסך 24" מדגם 2412 של דל זה למערכת עצמה, לגבי תוספות, אז MFC לייזר משולבת של HP (שממה שהבנתי אסור לחבר לUPS, לא בטוח לגבי שקעים ללא גיבוי), מערכת סטראו ישנה של AIWA. בנוסף לזה ממיר HD לא מקליט של יס ובעתיד טלוויזיית LCD של 32". באשר לסלון: 1. מחשב עם ספק 380W של אנטק (מארז 2480 למי שמכיר)(מעבד I3 530, לוח גיגהבייט מבוסס H55, 4GB DDR3 1333, ונכון לעכשיו HDD קטן יח…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by divina,

אהלן התעניינתי במארז מסויים, ומעט מפלצתי http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129097 יש לו מאורר ענק בתקרת המארז, שנייים מקדימה ועוד שניים מאחורה, והמארז מאוד אוורירי הוא עולה בערך 600 ש"ח המטרה היא הרבה ספייס בתוך המארז וקירור טוב קניתי מחשב עם מפרט דיי רציני ונראה לי שכדאי להשקיע במארז השאלה אם המארז הזה הוא לא הגזמה, ואם כדאי לקחת משהו יותר זול

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. אני כרגע מתקין מחשב על הקיר (בתוך ארון החשמל יותר נכון :-) ) https://picasaweb.google.com/lh/photo/8ODVYeUMFavI7QoxCsWh-_EJRq6lNYjuIgJ8amngnGQ?feat=directlink אני מחפש כרגע פתרון להתקין 4 דיסקים 3.5, בצורה שתאפשר לי גישה מקדימה על ידי הכנסה ושליפה קלה. המארז שאני רואה שמתאים לי הוא משהו בסגנון הבא: או מישהו יודע היכן אני יכול למצוא משהו כזה בארץ? תלודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bigi37,

שלום אם במארז יש יציאת USB3 קדמית, אבל בלוח אם יש יציאות USB3 רק בפאנל האחורי, אפשר לחבר את היציאה של המארז לאחת מהיציאות האחוריות? בנוסף, אפשר לחבר את יציאת הUSB3 שבמארז לאחת מיציאות הUSB2 שבלוח האם שמתאימות ליציאות של המארז (לא יודע איך קוראים להן, אם יש שם מקצועי) והוא יעבוד כמו USB2 פשוט? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי מחשב ישן,עם ספק thermaltake 430w xp 550 np לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות. אני צריך המלצה לגבי ספק חדש שיתאים לי במקומו.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by bugosdckh,

שלום לכולם על איזה מארז הייתם ממליצים GZU1BPAXB00 248WB A6-450W תודה.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  11. שלום.איזה ספק מומלץ למחשב שלי? מיפרט: מעבד-DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267) לוח-Gigabyte GA-EP45-UD3LR ) זכרונות1- OCZ XTC Platinum OCZ2P10662G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרונות2-Aeneon AET860UD00-25DC07X 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרונות3-OCZ XTC Platinum OCZ2P10662G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך-ATI Radeon HD 4850(512 MB) 3 הארדיסקים-ראשי-wdc5000 קירור-רגיל של מעבד-מאורר אחורי-מאורר תחתון-מאורר של כרטיס המסך בירצוני לשדרג בעתיד לכרטיס מסך מסוג יותר טוב השאלה:איזה ספק מומלץ בסביבות 300-400? יש לי ספק ומארז של huntkey המחשב בן3 שנים חשבת על זה-Thermaltake TR2 RX 450W Modular PSU Active PFC (Retail) הוא לא יתאמץ על הכרטיס 6870? או NAF ENERMAX 550W…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by skyd,

היי, עד עכשיו היה לי PRPC650 של Advice, שעשה לי רק צרות, ולא באמת החזיק לי את מערכת המחשב. לימים הבנתי שיש הבדל בין ספק כח אקטיבי לפאסיבי, ושזה משפיע על ה-UPS שצריך לקנות. כנראה שספק הכח שברשותי הוא אקטיבי - Antec EA-500D GREEN: http://store.antec.com/Product/power_supply-earthwatts/ea-500d-green/0-761345-27504-0.aspx הפעם אני רוצה לקנות UPS של לפחות 1000VA. בחנות אמרו לי שאני צריך UPS מסדרה גבוהה יותר מאשר הבסיסית - מכשיר שתומך בסינוס טהור. מדובר למשל על JP1000 של Eitan Engineering, או על SL1000 של Advice, ששניהם עולים למעלה מ-1000 ש"ח. נאמר לי שלחילופין, אני יכול לקנות UPS בסיסי אבל עם VA גבוה יותר, בין (1000VA ל-1500VA), וש-UPS כזה גם יעשה את העבודה במחיר של 500-600 ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shimon23,

יש לי מארז antec sonata 3 והתחדשתי בדיסק קשיח חדש, אך לשם חיבור שלו אני צריך ברגים ייעודיים למארז. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג אותם? אחרת זה חתיכת סרט...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by natanbs,

מה אתם אומרים על הספק הזה הדגם Element PLUS 500W והוא PLUSE 80. HPT-EP500W האם הוא אמין? (נותנים עליו 3 שנות אחריות) האם הוא שקט? הוא אמור להספיק למפרט מחשב שאני מרכיב: לוח אם GA-H77-DS3H מעבד i5 3450 זכרון 4GB Hyper X KHX1600C9D3/4G דיסק ST1000DM003 ללא כרטיס מסך (לא כרגע)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by winner,

שלום חברים אני בונה מפרט למחשב חדש ומתלבט בבחירת צירוף של מארז + ספק בתקציב מוגבל מגבלה נוספת - מתכונן לרכוש ב-KSP או TMS כך שהשילוב צריך לבוא מהמבחר שיש לאחת משתי חנויות אלו. המחשב יהיה מבוסס על מעבד i5 3570K ולוח Gigabyte GA-H77-D3H (יודע שהלוח לא תומך ב-OC, בשלב ראשון אני מתכוון להשתמש במעבד הגראפי המובנה - ללא כרטיס נוסף) המארז צריך להכיל הרבה דיסקים - לפחות 5 דיסקים מכאניים 3.5" וכונן DVD עם איוורור טוב (גם לדיסקים) ופילטרי אבק נשלפים לניקוי וצריך להיות שקט יחסית - עדיף שיהיו גומיות לדיסקים לשיכוך רעידות. האופציות שחשבתי עליהן הן: מ-TMS: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W http://www.tms.co.il/product/11633 מחיר סביר, לא ממש סולידי עם כל ה-LED'S האדומים, כ…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by danvis,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף מארז אחרי שהמארז הנוכחי שלי (ThermalTake Element G) פשוט לא מפסיק לעשות לי בעיות. הדרישות שלי הן שהמארז יהיה מ-IQPC, ושישמור על רמה גבוהה ככל האפשר של קירור (רעש לא ממש קריטי שכן לעיתים נדירות אני ישן עם המחשב פתוח בלילה) ושיהיה עמיד ועשוי היטב (להבדיל ממארז של ThermalTake לדוגמא). המפרט הוא המפרט שכתוב בצד (הראשי) - שימו לב שהקירור של המעבד זה ה-TRUE שיחד עם הלוח אם מגיע לגודל של 17.5 ס"מ, ככה שהמארז צריך להיות מרווח יחסית. עוד פרט חשוב זה שהמערכת קירור של הכ.מסך היא ה-Windforce של Gigabyte שזורקת חום הצידה עד כמה שידוע לי. כרגע אני חושב על ה-Zalman Z11 שהוא גם זול מאד, העניין היחיד שלי איתו זה שהאוויר שנכנס מהצד נכנס יחסית מקדימה ככה שאני …

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by barry,

אני צריך ספק שברור לי שהוא יהיה קצת OVERKILL אבל זה בגלל שאני ישדרג את המחשב שלי בשנה הקרובה למעבדי ה INTEL הבאים בתקווה שהם יהיו קצת יותר טובים ב OC מה-IVY הקיים שקצת מאכזב הסיבה לשידורג CF של HD7770 שברגע שאני יקבל את השני אני יבדוק עם ה ENERMAX LIBERTY 500W יתמודד עלול להיות בעיות ספק בן 4 שנים אחרי הכול כרגע יש I5 2500 לוח MATX H77 לא משהו מיוחד אבל CF של HD 7770 כרטיס מסך סביר לניח שאני ירכוש חדש לאותו מפרט מדובר בעתיד אבל כרגע ה CF HD 7770 קרוב בביצועים ל GTX 660TI/7950 ככה שזה לא העניין. כמו שאמרתי בהמשך יהיה מעבדי INTEL חדש ל OC סוג של קירור מים כנירא H100 על מארז R4 לכן הספק צריך להיות קצת OVERKILL ובכללי אני אוהב את המודולרי להבדל אני חושב שזה שווה. הבסיסי sea…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. היי, רציתי לדעת בכמה ה-Carbide 500R עולה על ה-Arc? מבחינת איכות חומרים ויכולות - בהנחה שיש לי סיבות להעדיף גם את זה וגם את זה (כל מני סיבות שלא כל כך קשורות לנושא) האם ההבדל ביניהם הוא ממש משמעותי לטובת ה-קורסייר?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! התחדשתי במארז מחשב cooler master cosmos 2 מה אתם אומרים על המארז? ???

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by black_d,

אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי ל sapphire HD7850 ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח מתאים לי? כמה כוח אני צריך שיהיה לו? המעבד שלי הוא Intel Core i5-2400, 3200 MHz הלוח אם שלי הוא ASRock H61M-VS ויש לי 4GB DDR3(בשני כרטיסים של 2)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. טוב אני מחפש מארז+ספק עד 500 שקל, אולם אפשרויות זולות יותר יבואו בברכה (יש ב300 שקל באנדלים שונים) המפרט מיועד בעיקר להורים, ולכן אני לא מחפש מארז מושקע במיוחד (סידור כבלים ושאר דברים), אולם שיהיה שדרוג מהסטים הג'נריים ב180 שקל. * חיבורי USB צריכים להיות באמצע או למעלה כי הוא ימוקם קרוב לקרקע * המחשב לא יהיה בחדר שינה ולכן לא צריך שקט מופתי (גם לא ציפיתי בתקציב), אבל רצוי שלא יהיה טרקטור * USB3 זאת תוספת נחמדה אך לא צריך לפסול כאלו בלי * עדיף מארזים קטנים פיזית, עדיין צורה "סטנדרטית" עם microatx. אבל גם לא חייב ככל הנראה הרכישה תתבצע בIQPC, עם אפשרות לKSP. המפרט יכלול I3 ללא כרטיס מסך חיצוני, ולכן גם 350W יעשה את העבודה. האופציה האוטומטית שראיתי היא הantec 3480+38…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  22. יש כמובן הגבלות כי צריך שהמארז יהיה גדול מספיק: המחשב הקיים יושב בתוך אנטק סונטה ומגיע עם מארז ATX, כרטיס מסך 8800GTS, כונן 5.25 וכונן DVD. את כל אלו אני רוצה להכניס לתוך מארז HTPC שוכב, ורצוי אחד שלא יהיה מכוער ויראה כמו משהו סולידי לסלון כי הוא לא ישב סגור בכוננית. בעיקרון מארז עם ספק מובנה יכול לעזור, אבל מקסימום אני יכול להעביר את הספק מהמארז הקיים ואחר כך כבר נכניס אליו משהו חדש בהתאם לצרכים. אלו כמה מארזים שראיתי נכון לעכשיו: Alutek ALU-750 - ב705 ש"ח וכולל כל מיני גימיקים כמו שלט מובנה http://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=176 SilverStone LaScala ב-630 ש"ח שמגיע במראה די סולידי http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=SST-LC10B-E Thermaltake DH 1…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  23. היי! קודם כל עליי להתנצל מפני שהנושא הזה זלג מהפורום תמיכה טכנית, אחרי שראיתי שמדובר בבירור בבעיית ספק החלטתי להתייעץ עם הנוכחים כאן לגבי הבעיה - עד היום הייתה לי מערכת כזו: Q9300 8GB - 800MHZ לוח GA-965P-DS3 HD7770 הכל עבד מעולה עם הליברטי 400W. לפני כמה ימים רכשתי לוח ,מעבד וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המערכת הקיימת: I7 - 3770K לוח Z77X-D3H Corsair 2X4GB - 1600MHZ בעבודה עם המערכת החדשה יש לי פריזים בהפעלה של הווינדוס עם הLIBERTY 400W כאמור. כניסיון חיברתי ספק HEC 500W ולא מופיעות לי בעיות יותר. האם הליברטי חלש מהHEC ויכול להיות שזה הפיתרון ? הרי אני יודע שהליברטי הרבה יותר איכותי ממנו. גם בדרישות ספק לכרטיס מסך נדרש ספק 450W לפחות. יכול להיות בכלל שפ…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by SEPHIEBH,

שלום כולם שימושים:מחשב רב תכליתי חזק בדגש על גיימינג כבד ועריכה\יציירת אודיו באמת שמבין כל רכיבי המחשב זה הדבר שהכי לא הצלחתי להתמצא בו יש כל כך הרבה וכלום לא דומה לשום דבר אחר:-) בכל אופן המפרט לפניכם והשאלות מודגשות באדום. מפרט מחשב מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray לוח אם: Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3) זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2* (על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט) כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by crik,

היי, קניתי מחשב חדש ומעוניין בספק ומארז שקטים אך מעוניין בקירור מיטבי. המחשב נמצא בחדר שינה אשמח לשמוע חוות דעת החנות שממנה הקנה היא KSP תודה משה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים