עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. לדוגמא זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~0761345-08142-9~6~0.htm לעומת זה: http://tms.co.il/product/4570 תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. לאחר חיפושים רבים בחרתי באחד מהספקים הללו. איזה אחד יותר חזק. שתיהם 500 וואט. סיסוניק עולה 380 אנרמקס עולה 425 עזבו מחירים ת'כלס מי יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by MindReflection,

האל-פסק הוא ישן מאד למרות שב 5 שנים האחרונות הוא לא היה מחובר כלל. לקחתי אותו הבעיה כמובן שידעתי שיש צורך להחליף בו את המצברים ( מכיל 2 של 12V 7AH) חיברתי אותו לחשמל והמנורה של ACLINE נדלקה. שזה כבר סימן טוב. חיברתי אליו מחשב והוא לא מספק מתח למחשב. גם הכפתורים לע הפנל כמו UPS ON ועוד' פשוט לא מגיבים. האם יכול להיות שהחלפת המצברים תפטור את הבעיה ? התייעצתי עם מישהו ונאמר לי כי בגלל שהאל=פסק הזה הוא מסוג online אז אם אין לו טעינה למצברים הוא לא יכול לתפקד גם כאשר הוא רק צריך להוציא חשמל לדברים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by snowgoat,

לפני שנה קניתי XBOX 360 בגרמניה ומאז נשרפו לי כבר 3 שנאים שונים (המקורי, אחד מארכדיה ואחד מדיל אקסטרים). בבית פועלת גם טלויזית פלאזמה (היתה מחוברת לאותו שקע) שלא נפגעה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? במכשיר? בשנאי? האם אל פסק (UPS) או AVR יכול לפתור אותה? ואם כן אני אשמח להמלצות מה כדאי לקנות ועלויות צפויות תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Yonka,

מצטערת על הכותרת הלא אינפורמטיבית אני פשוט ממש לא מבינה בזה. יש לי שני מחשבים חדשים, מחשב אחד עובד עם שני מסכים ומחשב שני עם מסך אחד. אני רוצה שהם לא יתפגרו מבעיות במערכת החשמל. מה ממומץ לרכוש? המון תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by ELDAN RENT A CAR,

מה ההבדל בין ATX2 ל ATX 2.01 ל ATX 2.2 ? קיבלתי מחירון של ספקי כוח אבל VER שונה שמתי עין על הספק כח הזה 500W REAL TT-W0136RI עלות : 370 ש"ח

7. שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי ( Athlon 64 X2 5600+) במעבד X4 640 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח בנוסף ישנם כמה מבצעים באיבורי על ספקי כוח הייתי רוצה לקבל כמה המלצות לספקים לא גנריים שיחזיקו את המערכת בצורה הטובה ביותר תקציב 350 שח

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by zedar,

היי, איך בודקים את מאפייני הספק? איך אני יודע אם הספק מתאים למערכת שלי ואם הוא "סוחב" אותה? מה המדדים ואיך בודקים אותם לספק טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by A1eX,

http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=359&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec המארז עצמו מאלומיניום, אך מקורר ע"י 2 מאווררים בלבד... מישהו מכיר את המארז הנ"ל ויכול לתת חו"ד עליו?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by jetman,

מה המצב חברים? בקרוב אני עובר דירה, אז חשבתי על הדרך לעדכן את ה GRID הביתי שלי אז ככה, קודם כל אני יצתרך 2 מכשירי UPS, בחדר אחד יהיו: 1.מחשב עם ספק 350W של אנטק (מארז 1380 למי שמכיר)(מעבד I3 550, לוח גיגהבייט מבוסס H55, 4GB DDR3 1333, וSSD קטן של 64GB מסדרת 830 של סמסונג) ועולי עוד איזה סביץ' GIGA. 2. מסך 24" מדגם 2412 של דל זה למערכת עצמה, לגבי תוספות, אז MFC לייזר משולבת של HP (שממה שהבנתי אסור לחבר לUPS, לא בטוח לגבי שקעים ללא גיבוי), מערכת סטראו ישנה של AIWA. בנוסף לזה ממיר HD לא מקליט של יס ובעתיד טלוויזיית LCD של 32". באשר לסלון: 1. מחשב עם ספק 380W של אנטק (מארז 2480 למי שמכיר)(מעבד I3 530, לוח גיגהבייט מבוסס H55, 4GB DDR3 1333, ונכון לעכשיו HDD קטן יח…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

חבר'ה להצביע.. אני עומד לשדרג את שלי ואני ממש לא בטוח לאיזה מהם כדאי לי.. קור הכי חשוב לי, אחרי זה שקט, אחרי זה השאר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Hbk-Rulz,

טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש והכל פחות או יותר סגור רק עם המארז אני מתלבט. כעיקרון ההתלבטות היא בין LL F7W/ NZXT ZERO 2/ NZXT WHISPER הסדר מהחשוב לפחות חשוב: שקט (חשוב מאוד!! אני רוצה מארז שאני יוכל לישון לידו ולא לדעת שהוא פועל מה שמוביל אותנו לאופציה לכיבוי לדים גם יהיה נחמד) סירקולציה טובה יופי (זה כבר עניין של טעם אבל לצורך העניין לדעתי ZERO 2 הכי יפה ואז ה-LL ואז WHISPER) אולי נעשה לו איזה פילטרים תוצרת בית אבל אני לא חושב שיש באחד מהם. ושישאר לי להרבה זמן! הוא אמור להחזיק 4 שנים ככה. אוקיי תעשו את הקטע שלכם ותעזרו לי. אם צריך מפרט אז אני יגיד דברים חשובים עכשיו: כרטיס HD5770 קירור CM TX3

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. לפני כשנה מכרתי ספק ישן ונדיר של seasonic פלטינום 860W ששכב אצלי, לא חשבתי שאחזור לעולם המחשבים והנה שוב אני כאן. מחפש ספק ספציפי ויפה אך לא מוצא לרכישה גם לא בחול, לא מצאתי ספק שמבחינת נתונים/יעילות/רעש/יופי מתקרב אליו, נמכר בעבר באייבורי: ספק כח אקטיבי Seasonic PRIME Snow Silent 750 Titanium 80+ Modular 750W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27089

14. שלום רב, אני מחפשת מארז וספק למפרט שאני בונה. לוח אם של ג'יגהבייט - GIGABYTE GA-X48-DQ6 זכרון: 2X2GB מעבד: Q9450 (עוד לא החלטתי על קירור בשבילו) כרטיס מסך: 9800GTX 2 דיסקים קשיחים של 500GB צורב DVD כרטיס קול 7.1 PCI חשוב לי מארז שיהיה בו מקום טוב שיאפשר איוורור טוב ושקט, שיאפשר להוציא את האוויר החם מהמארז, לא חייב חלון שקוף, אבל אולי איזה אור קטן, ושיהיה נוח לחווט את החוטים במארז (קליפסים וכו'), דלת נוחה לפתיחה ולא שברירית עם התפסנית, שיהיה נוח לסדר את הדיסקים הקשיחים ללא בעיה. וספק כח שיהיה עם קצת עודף כח ולא על הגבול היכולת שהמחשב דורש, אשמח לספק כח עם כל החיבורים שצריך ושקט. תודה לכל עזרה והכוונה ממכם. *** בקשר לספק איך הספק הנ"ל: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 650W? הא…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by tomererez,

תקשיבו אני צריך מארז שיספק לי את הצרכים האלה: שיהיה שקט, לא חייב סופר שקט אבל אתם יודעים שקט.. שתהיה לו זרימת אוויר טובה והכי חשוב, וזה באמת חשוב שיהיה אלגנטי ויפה, אני שם אותו במקום אלגנטי ומסוגנן אני לא רוצה להכניס לשם איזה מארז שנראה כמו Coolermaster HAF 932 או משהו בסגנון.. אני חשבתי אולי על NZXT Tempest Evo, אבל חלק אמרו לי שהוא לא משהו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קניתי אל פסק של גמאטרוניקס 750VA התקנתי אותו לפי ההוראות שימוש הכל טוב ויפה עד שעברתי לשלב של התקנת התכנה. התקנתי את הדרייבר ומחשב כתב לי שהדריבר נמצא ומוכן לשימוש והתקנתי את התכנה שמגיעה עם האל פסק upsilon 2000 היא כאמור אמורה לתת לי נתונים על האל פסק יש בה כל מני מדדים והכי חשבו לי שברגע של ניתוק הוא מכבה את החשב באופן מסודר. אז היא פשוט לא פועלת מראה לי שהיא לא מחוברת כלומר לא מזהה את האל פסק או לא ידוע מה למראת שהמחשב מזהה אתה דרייבר. אולי מישהו יוכל לעזור לי עם הפעלת התכנה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מחשב בן 6 שנים בערך, אני רוצה לשדרג אותו ואני מתלבט אם להחליף הכל או רק את הרכיבים שדרושים לשם כך. אין לי ספק שאני מחליף לוח אם מעבד וזכרונות, אני תוהה אם יש צורך להחליף ספק.. יש לי FSP RAIDER 650W ובחישובים שעשיתי בכל מיני אתרים המחשב שלי יצטרך 480 ככה ש 650 זה מעל ומעבר בשבילי.. השאלה היא אם 650 מלפני 6 שנים זה עדיין 650 כיום? יש דרך לדעת כמה בממוצע ספק כוח יורד עם השנים? יש דרך בפועל לבדוק כמה הוא נותן כיום? האם הוא ישבוק חיים תוך חצי שנה / שנה אז במילא רצוי להחליף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by deyan,

היי, המארז וספק בקישור מתאים למערכת הבא עם אופציה להוספת כרטיס קול בעתיד ועוד זכרון? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4433 INTEL E7300 GIGABYTE GA-EP43-DS3L PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK KINGSTON 1024MB DDR2 1066MHz פתוח להצעות רק שיהיו מהחנות www.iqpc.co.il התקציב למארז וספק הוא 500 ש''ח תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Zakash,

שלום חברים, אני צריך מארז למחשב. התקציב הוא עד 400 ש"ח אבל הייתי רוצה לרדת יותר לכיוון ה300. יופי פחות חשוב לי מה שחשוב שהוא יהיה מאובזר במאווררים ויקרר לעניין וכמה שיותר גדול יותר טוב. המפרט: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W וכרטיס מסך כנראה יהיה GTX 560 or 570 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. איזה מהם יותר שקט?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  21. שלום לכולם, אגש ישר לעניין. אני מעוניין לרכוש אל-פסק שיאפשר לי למנוע מהמחשב לכבות את עצמו במקרה של הפסקת חשמל קצרה של שניה שמספיקה לגרום למחשב לכבות. אינני יודע איזה עליי לרכוש לכן אציין מספר פרטים על המחשב על מנת לספק מידע לעונים מבחינת איזה אל פסק יתאים. המחשב עובד עם ספק 500 של LIBERTY ENERMAX מחוברים 7 הארדיסקים פנימיים קבוע. המעבד AMD A10-6800K וכרטיס המסך הוא GTX 470 מבחינת האל פסק התקציב שלי דיי נמוך ועומד על 300 ש''ח בשלב זה. אשמח לשמוע על אפשרויות. היתה לי הזדמנות ביום שישי השחור האחרון לרכוש כמהזולים אבל לא רציתי למהר ולגלות שזה לא מתאים. אציין שוב שהמטרה העקרית למנוע מאותם הפסק…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ksn1981,

למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. הבחירה שלי: מארז: ANTEC P182 כ- 700 ש"ח כדאי לחכות ל P183 שאמור לפתור כמה בעיות "קטנות" במארז הזה ? יש בכלל מושג למועד הגעה או מחיר?? ספק: ‏ENERMAX MODU82+ 525W‎ כ-550 ש"ח הדגם המקביל עם 425W עולה פחות 100 ש"ח והדגם המקביל עם 625W עולה יותר 200 ש"ח (הדברים הטובים דווקא קראתי על הדגם הזה.. אתם חושבים שיהיו גם תקפים לדגם ה- 525W ??) האם ה- 525W יספיק לי ולא אזדקק להחליפו בקרוב?? בתקציב הזה (כ-1300 ש"ח) יש המלצות למארז ספק אחרים .. הדגש הוא על (שקט \ סידור כבלים \ פיזור חום \ יעילות).. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by skullfacer,

יש לי CROSAIR 620 שניראה לי שהתעייף והגיעה הזמן להחליף אותו . עכשיו אני רוצה ספק כמה שיותר איכותי לא חובה מודלרי אבל שהכבלים שלו יהיו מספיק ארוכים אני חולה על סידור כבלים. אני צריך הספק יעמוד בעומס של שני כרטיסי 570 או 580 עם OC עם מעבד 2500K וOC ל4.5 4 ארד דיסקים קרוסאייר H50 תקציב:1000 ש''ח מוכן לחרוג קצת אם תהיה סיבה תודה רבהה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Classify,

שלום יש לי את האל פסק הנל והוא הפסיק לעבוד, חשבתי אולי להחליף סוללה. רשום עליו אסור לפתוח. אבל בכל זאת האם זה משהו שניתן לעשות? להחליף סוללה ולחסוך מעצמי לקנות חדש? אם כן כמה עולה סוללה בערך ואיפה? האם אני צריך לפרוק אותו איכשהו לפני הפתיחה? והאם זה אפשרי שיצאו ממנו מים (אין מצב שהוא נרטה בשום דרך) אבל אחי אמר שיצאו ממנו מים..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Eviljelly,

אהלן, אני מנסה לחבר כרטיס מסך חיצוני (760gtx) ללפטופ שלי בעזרת המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-Mini-PCI-E-Version-/111682179200?hash=item1a00c6d080 הכרטיס מסך נדלק אבל אני חושב שלא מגיע אליו מספיק חשמל מכיוון שהספק (חיצוני) שאני משתמש בו הוא סטנדרטי (420W) ולא מכיל חיבורים יעודיים לכ.מסך הספק ישמש להפעלת הכ.מסך בלבד ככה שנראה לי שלא תהיה בעיה, השאלה היא מבחינת חיבורים, האם זה בסדר להשתמש במתאמים מולקס ל6\8 פינים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.