ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
Xtract המליץ לי על antec P182 לפי מה שהבנתי הוא שקט מאוד אבל בגלל שינויים בתקציב אולי אפשר מארז אחר וכמובן ספק חדש. רק מה שחשוב שיהיו שקטים ובלי אורות מיותרים מהמארז כאילו מאוררים צבוענים עם חלון ודברים כאלו המערכת שאמור להפעיל e8400 asus p5k twintech 8800GT יכול להיות שאני יקנה עוד אחד אז צריך להתכוננן לcrose fire או משהו כזה תקציב 1000 שקל ואם אפשר בבקשה מארז ללא ברגים תודה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה דעתכם על הספקים שלהם? האם מישהו יכול להמליץ לי על ספק טוב שלהם ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמספר שבועות הלך לי הספק כוח כתוצאה מנפילת מתח שהתרחשה בביתי. הטכנאי אמר לי שהוא שם לי ספק כוח קצת יותר טוב ממה שהיה לי קודם, הוא קרא לזה מהספקים הקצת מיוחדים יותר, ואילו הספק הישן שלי למעשה היה מאוד פשוט (לא זוכר את הדגם). הספק החדש שהוא שם לי הוא של חברת HUNKE 350W REAL ורציתי לדעם אם הוא באמת נחשב כספק כוח טוב? הוא עלה לי ללא מע"מ 150 שקל. עוד שאלה: כתוב לי בקבלה שהוא תיקן לי הגדרות של לוח אם כולל הגדרות של BIOS, כיד ניתן לתקן הגדרות של לוח אם? אני יודע שניתן לשנות הגדרות של BIOS אבל זאת פעם ראשונה שאני נתקל באפשרות של תיקון הגדרות בלוח אם.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחשב הולך להחזיק Q9550 וכרטיס מסך פשוט, לפחות 3 דיסקים קשיחים, לא מעט חיבורי USB ו-FW. הצרכים: חיבור FW קידמי, איוורור טוב לקשיחים שיעמדו בעומס גדול מהרגיל ושקט במידת האפשר. רוצה לקנות מTMS או SKY. ראיתי מארז נחמד של LIAN-LI ב340. עוד אחד של ג'יגהבייט שיכול להתאים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע הזמנתי את הספק כוח הזה מהחנות הזאת: http://1pc.co.il/product-2105-Seasonic_S12II_430B_430W.aspx כשהגעתי לחנות ולקחתי את המוצר, ראיתי כי לספק אין 2 יציאות PCI-E כפי שמפורסם באתר של SeaSonic (מוזר...), אז ביקשתי במקום את הכסף חזרה או לשדרג לספק אחר עם 2 יציאות PCI-E. ולכן ישר ביקשתי את הספק הבא: http://1pc.co.il/product-537-Seasonic_S12II_520_Bronze_520W_.aspx כפי שניתן לראות בלינק המחיר הוא 324 ש"ח והאחריות היא ל-5 שנים. אך לא בדיוק כך הדברים: 1. את האמת, לילה לפני שהגעתי לקחת את הספק שהזמנתי (430W) התלבטתי לשדרג ל-520W ומחירו באתר היה 297 ש"ח עם 3 שנים אחריות - לילה לפני הגעתי לחנות! באופן מאוד מאוד מוזר כשבאתי לשדרג המוכר אומר לי שזה 324 ש"ח (וגם ה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לאתר מארז קצת יותר ייחודי מבחינה עיצובית למפרט הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414492.0 בעיקרון חשבתי על NXZT Lexa : http://www.skypc.co.il/pl_product~LEXAS~6~0.htm האם הוא איכותי מספיק, מתאים למפרט ושקט ? ידוע לי שהוא עולה משהו כמו 300 מעל המפרט שהציעו לי, אך אין לי בעיה מיוחדת עם זה. תודה !
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5397 זה הדגם. איך הוא ? הוא למחשב ישן PD עם X1650 והשאלה אם גם יכנס בו מחשב חדש לאחר מכן אם הכרטיס מסך לא יהיה ארוך מידי וכו'. והזרימת אוויר בו טובה? יש מארזים עדיפים עד 350 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איזה ספק אמין יותר? Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V. האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף? וכמעט שכחתי.... לאנרמקס 5 שנות אחרייות ולטמלטייק 3. כמובן שאני צריך לשלם יותר בשביל הטרמלטייק...
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ראיתי את המארז LEXA של NZXT בהגרלה והתחלתי לברר קצת פרטים. ראיתי שי לו 3 מאווררי 120 (קדימה, אחורה, צד) ואחד של 80 (גג). לפי הנתונים האלה הוא בכלל לא רע. יש לו גם מסך LCD קטן מקדימה שמראה טמפ' מעבד, דיסקים קשיחים ועוד משהו. מעוצב. מארז Tower כמדומני. נראה ממש טוב. למה אף אחד לא ממליץ עליו? זה בגלל שהוא נמכר רק בחול? (ראיתי אותו רק בNEWEGG ושם הוא ולה כולל הפלדה 140$ וללא הפלגה 125$). בכל מקרה הנה דף מידע אצל היצרן: http://www.nzxt.com/products/lexa/ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הספק שמגיע עם המארז שלי הינו ה380W של אנטק והוא לא מספיק שקט מה תוכלו להציע?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי שיט כבר יותר מחודש בלי הכרטיס מסך 26-216 בגלל שהספק נשרף ועדיים מחכה לספק הזה בסקאי פי סי זה יקח עוד 10 ימים שיהיה אצלהם מישהו יודע באיזה חנות נמצא במלאי ? HEC 550 TE 2WX
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
החלטתי להחליף את הספק שקרס לי , לספק מתקדם יותר מפני אני מכוון לקנות ספק ובהמשך גם כרטיס מסך חדש, כול זה מפני שרצוני שיהיה לי ספק חזק וכרטיס מסך חזק למשחקים. המפרט שלי הוא: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte P43-ES3G זיכרון : DDR2 667Mhz 4GB Kingston כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4300 Series כרגע, מפני אני מתכוון להחליף אותו . קראתי הרבה תגובות שממליצים על הספק הזה: CORSAIR 750W TX אם כן אשמח לתגובות . ועוד שאלה בקטנה האם יש אפשרות בלוח שלי להרכיב DDR3 ? תודה.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. די נסגרתי על מפרט ואני רוצה את עזרתכם במציאת הספק והמארז . מפרט: מעבד Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box או הפנום 955 לא החלטתי עדיין אבל כולם אומרים לי לקחת את האת'לון אז כנראה שאקשיב להם. מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 או מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro (גם לא סגור עדיין) לוחות אם למעבדי AMDGIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio זכרונותDDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחיםSamsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסךSapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E (כנראה) יש סיכוי קטן ל5870 ב1150 שקל צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המארז מעולה ומסתדר לי יופי,אבל איך הספק? הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי פרטים עליו למישהו יש פרטים על הספק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ IQPC אבל אין להם את ה S12II-500 אז אני צריך לבחור אחר התקציב עד 480-500 ש"ח היחידי במלאי של Seasonic שיש להם זה הגרסה המודולארית של הספק שבחרתי - M12II500 זה או ה Corsair VX450 מבחינת תקציב שניהם נכנסים אז אל תסתכלו על המחירים, פשוט תנו לי את מה שיותר עדיף לי מה יותר עדיף למערכת הבאה: Phenom II X3 720BE מתוכנן OC ופתיחת ליבה רביעית אם יתאפשר Scythe Mugen 2 Gigabyte GA-MA770-UD3 Powercolor 4850 PCS+ רק כרטיס אחד ולא מתוכנן CF בעתיד אז אולי ספק עם 2 יציאות PCIE יהיה מיותר הארד-דיסק 1TB וצורב Sata 3 מאווררים של 120mm תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי ב KSP UPS - הגעתי הבייתה חיברתי אותו והכל היה בסדר, בדקתי את המתחים ונראה שזה תקין, ואז קיבלתי הודעה על ניתוק של ה USB - ואז יומיים אחרי כמה ניתוקים נוספים, והיום הוא נתן הודעה שהוא לא מזהה ת USB בכלל ולא מקבל מתח, ניסיתי להזיז את הכל ולהעביר לנקודה אחרת, עדיין לא תקין. אז הלכתי ל KSP במחשבה תמימה לחלוטין שאפילו לא עבר שבוע, אז יחליפו לי אותו בדגם אחר, איזה דגם ואיזה נעליים, ישר עם המנטרה הקבועה, ישירות מ ADVICE ולא דרכנו, מה זו הבדיחה העצובה הזאת. קניתי ממכם תנו לי שירות, אם הייתי מגיע אחרי שנה אני מבין, אבל שבוע לא עבר, ועוד הציגו את זה, תראה לי קבלה, איזה קבלה תסתכל במחשב ממש בושה. אבל לענייננו, למישהו יש עצה או רעיון, הכל עובד דרך ה UPS וקשה לי להאמין…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP ¤ 320 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤ 335 מה אתם אומרים על השילוב הזה???? למחשב e8400HD+4850
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אני קונה בימים אלו מחשב,ויש לי הכל למעט מארז E2180 ABIT IP35-E 2GB 800MHZ HD2400PRO LG GH20N FSP 300W ATX300-PNR מחיפוש בחנויות קלטתי את הדבר הבא http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4400-NPS איך המארז? מבחינת רעש/איכות בנייה(יש פטנט מסוים לHDD/EXPANTION SLOTS?) ממש תודה! ;D
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום . אני קונה HD 2900 PRO האם ספק Enermax Liberty 400W Active PFC יחזיק אותו? *האם הוא מסוגל להחזיק אותו ? *יחזיק אבל בצורה לא מספיק טובה ? * יחזיק טוב מאוד? תודה רבה על העזרה שלכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא: Core i7 920 Intel DX58SO 1333MHZ\4GB\8CL כרטיס מסך: כרגע 9800GT מחכה לנומבר או אוקטובר ליציאת כרטיסי המסך של Nvidia(יש לי תקציב לכרטיס מסך של 2500) מארז: Spedo Series Edition Full Tower Black Case קירור למעבד: Mugen 2 750GB Hitachi 32bit אני צריך ספק שיתאים ללוח אם בחיבור ובכלל שיצליח להחזיק את כל המערכת. תקציב עד 450 ש"ח.. תודה רבה לעונים רצוי שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה של מארז אז עדיף לי להזמין כבר את שניהם במשלוח..
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Do NOT use a 3.3V AGP card on the AGP slot of this motherboard It may cause permanent damage! כמה וולט ה-1950GT AGP לוקח ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מערכת: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Gigabyte GA-P35-DS3P Intel® P35 Chipset LGA 775 GeForce 8800ULTRA Creative X-Fi Xtreme Music Sound Card 2 דיסקים קשיחים. כונן DVD צורב DVD פלופי תודה.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הישן אצלי שהוא 500W ג'נרי עושה בעיות (שגיאה דרייברים במשחקים, דפיקת כרטיס מסך הקודם, משחקים לא עולים..) המפרט שלי : E8400 9800GT 512 SPARKLY(מימשתי אחריות, למה אין לו חיבור לספק כוח כמו הקודם?) 2GB זיכרון לוח אם של אסוס אני קונה מKSP או מאייבורי כי הם ממש קרובים לבית, אני צריך אחד זול ואיכותי עד 300 שקל בלי חריגות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב לאחר שהשקעתי הרבה זמן בקריאת דיונים מלומדים בנושא מארזים וספקים הגעתי לכמה מארזים שמהיניהם אני מסתפק וברצוני לשמוע חוות דעת בקשר להם מה עדיף ומדוע? המחשב משמש לעריכה גרפית רינדורים ואוטוקאד ולכן הוא מתאמץ אני רוצה שהוא יהיה קריר ושקט כיום יש ברשותי מארז Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt ובגדול אני מרוצה ממנו אך אני לא מרגיש שהוא קר מספיק ולכן במחשב החדש שלי אני מתלבט האם לשנות מארז וספק מפרט המחשב הוא ספק כוח+מארז בסימן שאלה ????. כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Wester…
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-