עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by bigdedi,

שלום אני מעוניין לבנות מערכת HTPC ואני מחפש מארז איכותי וטוב שתומך בלוחות MICROATX וגם ATX

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by ReDragon710,

Intel DH67BL Core i5 2500 WD 1TB 8GB DDR3 1333 Gigabyte GTX570 Seasonic 620W S12II bronze מה לדעתכם אני צריך? (בלי מסך) ואם נוסיף על זה מסך איזה כדאי (DELL Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen) מחפש משהו לא יקר מידי תודה מראש

3. Started by sgeva2001,

המחשב העתידי שלי: I7 860+ כרטיס מסך 5670 HD + מע הפעלה WIN7 64BIT+ כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 + הרד דיסק 2TBYTE. 1. מחפש עזרה בבחירת ספק כוח ( בתחום 450 עד 600 וואט ) שקט ובעל נצילות טובה ככל האפשר עבור המחשב. ראיתי ספק עם נצילות GOLD של חברת ENERMAX MODU 87 בעוצמה 500 וואט. האם הוא נמכר בארץ? אם לא מהו ספק שקט ואיכותי בתחום הזה אם נצילות טובה ככל האפשר? אני נוטה ללכת על ספקי CORSAIR. יש להם 2 סדרות HX VX . מה ההבדלים העיקריים? מעונין באחריות 5 שנים בגלל הקבלים בספק הכוח. 2. מחפש מארז שקט וכמובן עם פיזור חום טוב. בתודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש ספק חדש למערכת הבאה : E7200@3.6GHZ CEON 2GB 800MAH MSI P35 NEO WD 250GB PALIT GF 9800GTX+ עד 400 ש"ח ושיהיה מעל 400W . מה אתם אומרים על הספק הזה ? : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_3122&products_id=24494

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by misha275,

שלום רב, מחפש מארז + ספק סבירים למעבד 5200 עם לוח G41 וכרטיס מסך 8400 או משהו בסגנון. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. שלום לכולם, עם השנים צברתי כמה כבלי קומקום 2 פינים עם הארקה חסרה (יש חור הארקה). חלקם מספקי כוח שהם הגיעו איתם. מה אני יכול לעשות עם כבלים כאלה? האם יש אפשרות לקנות פשוט פין הארקה ולהכניס? ***אם יש פורום יותר מתאים אשמח אם תגידו לי איזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני קונה ספק מארה"ב לפי מה שראתי הרבה אנשים ממליצים על enermax librety 400 ספק זול וטוב אחר שמצאתי הוא Black Ultra X-Finity 500W שיש לו המלצות רבות והוא יותר זול האם שווה להשקיע יותר, כמו כן אני מזמין מהאתר http://www.directron.com אז אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק במקסימום מחיר/תועלת אני אודה לו... מקסימום מחיר 70$ אבל שוב יחס תועלת מחיר הכי טוב כמו כן המחשב למשחקים עם מעבד 4 ליבות ו 8800 640 מגה...

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by yotamavi,

כרגע יש לי את המערכת שמבפרט בצד, כולל המארז שעושה רעש של לפחות מטוס סילון. אני כרגע משדרג את המערכת ולכן אני רוצה להחליף ספק. בקרוב אני מוסיף למערכת כרטיס בסגנון 4890/5850 ולכן צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת ,עדיף אם אפשרות לעוד שדרוגים עתידיים (אוברקלוק למעבד/מעבד חדש) בנוסף אני מתלבט אם להחליף מארז או רק להחליף מאווררים שכנראה הם המקור לרעש הבלתי נסבל. התקציב לכל העניין 600-700 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by dror_gh,

שלום לכולם ! אני מחפש ספק זול שיתאים ללוח שלי . הלוח הוא asus a8n sli deluxe זה המחשב המשני שלי והוא משמש לאינטרנט וישומי office בלבד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Enermax Liberty 400W, האם יחזיק HD 5670 ביחד עם Core I3 530? אם זה משנה הלוח אם הוא P55-A-UD3. זכרונות G.Skill Ripjaw DDR3 1333 CL8 קשיח של 1TB+צורב עם 5 מאווררים. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. חבר שלי רוצה להכניס את המחשב הנוכחי שלו למארז HTCP ולשים אותו בסלון. הוא זקוק למארז בתקציב של עד 500 ש"ח אשר מסוגל להכיל לוח אם בפורמט ATX.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by dimor,

לפני כשנתיים קניתי מחשב מחברה שכנראה כבר לא קיימת. אתמול, באופן פתאומי לגמרי, החליט הספק כוח להפסיק לעבוד. בעקרון אמור להיות לספק כוח שלוש שנים אחריות. מישהו מכיר או חושב שיש איזו אפשרות שהיבואן יחליף לי את הספק בחדש? אחרי הכל, האחריות אמורה להיות עדיין תקפה. אם כן, מישהו יודע מי היבואן של ENERMAX בארץ? תודה, רועי. ---------- כבר לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום יש לי לוח אם בגודל microATX, הדגם ספציפית הוא GA-B75M-D3H, אני מחפש מארז קטן עבורו, קטן כיוון שאני שם את המחשב על השולחן(יותר נוח לי כך), חשוב לי שזה לא יהיה בצבע שחור.. הצבעים שאני אוהב הם אפור, כסוף, או לבן. מישהו מכיר משהו מתאים? לא משנה לי אם זה בארץ או שצריך להזמין בחו"ל, העיקר שיהיה עם הפרמטרים שאני צריך תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  15. שלום. היום קיבלתי מחשב חדש ויחד איתו מארז CM690 II, על המארז יש בחלק העליון כפתור שמאשר לך לכבות את הלדים של המאווררים. הבעיה היא שהוא מכבה רק לד של מאורר אחד, אז מה עשינו בזה? יש אפשרות לעשות שהוא יכבה את הלדים של כל המאווררים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by naord,

איזה אתם ממליצים, שניהם 5 שנות אחריות. האנטק מוציא טיפה יותר אמפר (הפרש של 4A בינהם) Antec TRUE POWER TRIO 550W http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202 ermax NAXN 550W http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Enermax-NAXN-550W&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=115&aff=Zap〈=he יש לכם הצעה לספק שנותן יותר בתקציב של 310-320 ללא חריגה ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עומד בפני התלבטות בין: ספק כוח+מארז: מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SONATA-III-500 לבין: > מארז CoolerMaster Centurion 534 Plus Window > ספק כח Pc Power ULTRA QUIET PSU: SILENCER 500 Watt ATX המחשב שאני בניתי מיועד למשחקים, אז הוא מחשב עם כרטיס ברמה טובה עם כרטיס גרפי של ספיר 4870 1 ג'יגה. מה יותר כדאי לי לקחת?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by WarMachine,

רכשתי בארה"ב פלייסטיישן 3 שכאמור תומך במתח אמריקאי שהוא 110V. כדי להפעיל אותו בארץ אני צריך מוריד מתח אמין וחזק שיוכל לעשות את העבודה ביעילות וייתן לי ראש שקט. יצא לי לבדוק בכמה אתרים ומצאתי בשני אתרים שונים את המוצר המבוקש, השאלה שלי היא אם המוריד מתח היותר חלש, של ה-300W יוכל להחזיק את הPS3 שהצריכה שלו עומדת על 280W. המוריד מתח הזה הוא 300W ועולה 220 ש"ח: http://www.amperel.co.il/products/76489 המוריד מתח הזה הוא 500W ועולה 330 ש"ח: http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={138EC1F7-8CC8-47DC-90D5-84FEC7D64FD3}&details_type=1&itemid={03C3E34E-FBB3-4DE1-B300-7BB5D0AA0F3A} בקיצור מה כדאי ואם למישהו יש הצעה יותר טובה ומשתלמת הוא מוזמן להציג אותה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. צריך לדעת כמה וואט לספק אני צריך למערכת הבאה מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G מארז: Coolermaster CM 690 Black זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail או Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail עדיין לא החלטתי.. כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by MrGross,

ברשותי TR2 שכידוע הינו ספק ATX. ניסיתי לחבר אותו ללוח חדיש (P5Q), שדורש חיבור EPS 12v, ארבעה או שמונה פינים. ניסיתי הכל ואני מקבל קצר בשקע הזה בכל פעם. ניסיתי TR2 430w וגם TR2 550w, שניהם ATX ללא שום אזכור ל EPS (אני צודק?) האם הבעיה (הקצר שנוצר) תפתר בחלפה לספק EPS נורמלי?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שלום. האם למישהו יש נסיון עם Antec SLK3000B? ועם Compucase 6AR6-NPS-25 (מאוורר צד 25 ס"מ)? האם bigtyp120 יכנס למארזים אלו? האם המאורר המגיע עם המארז של אנטק שקט דיו? האם מאוורר הצד של compucase הוא שקט? האם המאורר האחורי של compucase הוא שקט? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by gimimix,

היי, לפני 13 שנים קניתי מחשב עם המארז Thermaltake Soprano https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00000145 מאז שדרגתי את המחשב (כולל הספק כמובן) כמה פעמים אבל את המארז השארתי. לאחרונה המחשב לא נדלק כלל בפתאומיות מה שגרם לי להעריך שמדובר בספק כוח. אני יודע להחליף לבד לא נראה לי שזה בעיה ואני לא רוצה לשלם על פירוק והרכבה של ספק. אם אפשר המלצה לספק שמתאים למארז הזה? לא מחפש משהו מיוחד... אני רוצה רק להחליף לספק כמה שיותר זול ולמכור את המחשב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by no_way,

מפרט המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 AORUS PRO HDMI VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Corsair Spec Delta RGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Antec HCG750 80 Plus Gold Modular 750W Cooler Master MasterLiquid ML240R Adata XPG 8200 PRO Alienware 25" 240Hz Gaming Monitor AW2518H ומצרף חישוב לפי האתר https://outervision.com/b/9FzqU2 איזה UPS מומלץ עלי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ori_ab,

בעקבות התקף שדרוג מחשב החלטתי להחליף את החלק הכי וותיק שלי - ספק הכח הגנרי של 500 וואט. לאחר עיון בפורום ובסקירות אינטרנט החלטתי ללכת על Seasonic S12 II 430w. היום התקנתי אותו וחוץ מזה שחשבתי לרגע שאיבדתי את השמיעה, התחלתי לשמוע רעש של HD שלראשונה בחיי האפיל על רעש המאוורר מהספק. לא רק זה, אני נאלץ עכשיו להתבונן בנורית שבחזית המחשב כדי לוודא שהוא דולק! מה לעשות?!!! אה, וחוץ מזה פתאום ה-USB WLAN שלי לא תוקע את המחשב או מתנתק כל כמה דקות והדרייבר של NVIDIA הפסיק לצעוק במהלך משחקים שהוא לא מקבל מספיק כח. אז לכל מי שמתלבט גנרי/לא גנרי חוץ מהסיבות הידועות הנה עוד כמה והמלצה חמה על ה-SEASONIC.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג תומך 4K, אני מניח שצריך הרבה מקום לקירור מים, כרטיס מסך מפלצתי וכו'. שקט חשוב לי מאוד. רציתי לדעת מה דעתכם על המארז הזה: Corsair Carbide Quiet 600Q Inverse ATX Full-Tower אפשר להשיג אותו ב TMS ב 600 ש"ח בערך, ובחו"ל ב 400 ש"ח. למישהי יש ניסיון איתו? האם יש לכם המלצה על מארז אחר שנותן תמורה יותר טובה למחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.