עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by woogille,

אהלן אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מארז פול טאוור - כמה שיותר גדול יותר טוב, לא חייב להיות חדש אפילו, רק שיהיה גדול ושלם ורצוי במחיר סביר. בבקשה לפנות בהודעה פרטית או במייל elad.askari@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pou,

מפרט: Intel pentium dual - core cpu E5800 2m 3.2 דיסק קשיח: 500gb כרטיס מסך: GTX650 1GB זכרון ראם: 4GB DDR3 + 2GB DDR3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום ושבוע טוב! יש לי את המפרט הבא: Intel Core I3 Stock CPU Cooler Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2GB Kingston MSI Geforce GTX650-Ti 500GB HDD Seasonic 430W S12II Bronze צורב DVD וכל זה יושב היום בתוך מארז Raidmax Apex שהוא כמובן לא מתאים ל HTPC. לצורך אסטטיקה ויופי אני מחפש מארז שוכב\HTPC שיכיל את כל זה עם אופציה לוהספת SSD בעתיד, שיהיה מקורר טוב וכמובן ללא ספק, כי ספק כבר יש לי. המחשב ישמש אותי לצורך צפיה בסרטים ומשחקים ויחובר לטלויזיה. עדיפות עד 300ש"ח אבל אהיה מוכן לחרוג ל 400. תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש מגן ברקים תקציב ללא הגבלה אך שיהיה מ KSP מת''מ

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Forest14,

לפני מספר ימים החליט המחשב שלי לכבות את עצמו למוות לאחר כ30 דקות של משחק כבד יחסית. לאחר מספר ימים, זה קרה לאחר כ5 דקות עבודה, ללא קשר לעומס. מאחר וחשבתי שזה קשור לכרטיס מסך, החלפתי לכרטיס ישן יחסית. זה לא שינה כלום. ניתוק מזרם החשמל איפשר הדלקה מחדש לאחר כ5 דקות. החלטתי שהבעיה מהספק. נכנסתי להגדרות של הספק (860i קורסאיר) ב CorsairLINK2, וסימנתי Enable OCP בכל האפשרויות (כולל של הכרטיס מסך). מאז לא נתקלתי עוד בתופעה (בינתיים). אני לא ממש מבין עד הסוף מה קרה כאן. יכול להיות שהיה עומס גדול מידי והבקר כיבה את המחשב? מה בעצם שיניתי?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Ramboli,

שלום לכולם, כרגע יש לי מארז ישן של Thermaltake מדגם VBS1000BWS. אני מעוניין להחליף אותו למארז גדול ומרווח יותר המכיל 7 מקומות לכוננים קשיחים (כרגע אני משתמש ב6 למרות שיש לי רק 5 תושבות). בנוסף רצוי ששליפת הכוננים תהיה כלפי מעלה, כלומר אם המחשב שוכב, ניתן יהיה להוציא אותם ע"י משיכתם מעלה. האם יש דבר כזה בשוק? תקציב עד 400 ש"ח. תודה!! עריכה: מצאתי את CoolerMaster N600 עונה על צרכיי רק ב50 ש"ח יותר מהתקציב. שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להתקין את הכוננים הקשיחים בצורה הפוכה? כלומר שחיבורי הSATA יהיו כלפי הדלת השמאלית?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by CyberBot,

חשוב שיהיה חלון בצד ומספיק רחב לקירור MUGEN 3 REV B(מתוכנן OC) מתכוון ללכת על הCOOLER MASTER n300 אבל אולי יש משהו יותר עדיף עד 250 שקל מקסימום 270

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Crapy,

המליצו לי פה על המארז של Silverstone Redline 04 אבל היה להם בעיה איתו מסתבר שהוא פגום אז הביאו לי במקום את זה http://www.tms.co.il/product/10907 רציתי לדעת האם הוא טוב או שאולי אני צריך לבקש מהם מארז אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zionovadia,

בעיניין מארזי Itx וביחוד RVZ01 silversotne מציגה ספק גדול-קטן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yosh co.,

אני מחפש מארז לכרטיס PCI מלא. לטובת כרטיס של מסך לדים שמקנפגים אותו סיראלית והוא מקבל אינפוט מכרטיס DVI כך שאין לי צורך בתעבורת PCI רק מתח http://pinouts.ru/Slots/PCI_pinout.shtml אם יש לינק לכבל מתח כזה אשמח, מה שמצאתי זה ל PCIX http://i.imgur.com/ZHc8Oje.jpg

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shlomo.shlomo,

1

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Urix,

למחוק

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  13. י כולם, לקחתי את Antec SixHundred לסיקור וביקורת. מצאתי בו כמה פיצ'רים טובים אבל לא מעט חסרונות. במחיר של 200 שקלים, הוא יכול להיות מאו...... (טוב...להמשך המשפט פשוט תצפו בסרטון ) אם אהבתם, אל תשכחו ללחוץ Like ולהירשם לערוץ, יש עוד הרבה תוכן בדרך. הערוץ זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: instagram.com/yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming צפיה מהנה ושבוע מעולה לכולם! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by qwerty1987,

ברשותי Advice SV1000, שאחרי כ-3 שנים הסוללות עשו את שלהן... באל פסק יש 2 מצברים בטור: Yuasa NPW36-12 12v, 36W/Cell, 10min מה משמעות ה- 36W/Cell? האם יש מצברים מומלצים ששווה לרכוש, או לקנות את מה שהחברה מציעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בזמן הפסקת חשמל ארוכה, קרתה תופעה מוזרה עם מכשיר האל פסק שלי מדגם Advice PRD650: 1. כאשר התחילה ההפסקת חשמל, בתוכנת האל פסק שלי, קיבולת הסוללה ירדה מיידית מ-100% ל-50-60% (ידעתי כבר אז כי הסוללה גוססת). 2. לאחר ירידה איטית של קיבולת הסוללה לעבר מתחת ל-50%, שנמשכה כמה דקות שאני לא זוכר כמה בדיוק, פתאום הערך נפל ל-35% בערך, והאל פסק צפצף במהירות ומתריע על סוללה חלשה. 3. עוד לפני שתוכנת האל פסק שלי הספיקה אפילו להתחיל להכניס את המחשב שלי למצב Hibernate (התוכנה שלי מוגדרת להכניס את המחשב ל-Hibernate כאשר הסוללה עומדת להתרוקן), צנחה קיבולת האל פסק בתוכנה בתוך כמה שניות ל-0%, והמכשיר והמחשב שלי כבו שניהם. 4. מאחר וזמן קצר מכן, הייתי צריך לעזוב את איפה שאני גר, רציתי לכבות את מכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. CD-LOG יביאו אותו רק עוד חודשיים , מישהו מכיר מקום או "חבר" שמביא ?

17. Started by Cupid Me,

היי חשוב שיתמוך בספק ATX רגיל וכרטיס מסך רגיל (לא LOW PROFILE) ואם אפשר לחסוך משמעותית מהתקציב מה טוב המוביל שלי כרגע: elite 110 של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Arrow,

שלום לכולם, נתקלתי ב GS1200 בחיפושיי אחרי מארז למחשב חדש ומאוד נתפסתי עליו. יצא למישהו פה להתנסות בו או לראות השוואות שלו עם מארזים אחרים בתקציב שלו? (עד 1200 ש"ח) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום, אני בונה מפרט מחשב לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. בינתיים הגעתי למפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 כו…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. היי, יש לי מחשב עם חומרה ישנה שאני רוצה לארוז אותה באריזה קומפקטית, קלה, נוחה ושקטה ככל הניתן על מנת שישמש כ-HTPC. יש עם זאת, כמה "סוגיות" שהמארז החדש יצטרך לתת להן מענה: תאימות ללוח אם Full ATX תאימות לכרטיסי הרחבה הניצבים ב-90 מעלות ללוח (לחילופין, אם יש מאריכי PCI-E ו-PCI שיכולים "לשבור" את הזוית ולהעמיד את הכרטיסים במקביל ללוח על מנת לשמור על פרופיל נמוך, מה טוב!) כולל ספק כוח שקט(!) זול מספיק כדי להצדיק רכישה כזו עבור חומרה ישנה האם יש דבר כזה בשוק? אם יש, מהו ומה מחירו? *אני מתכוון לזרוק פנימה לתוך המארז לוח אם, זכרונות, מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח בלבד. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ~Pizza~,

שלום אנשים. אז ככה, זאת המערכת שלי כרגע: i5- 4760 Gigabyte windforce 280X 8GB ram (1 stick) וספק כוח Enermax naxn 750W. כרגע יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך Vapor-x 280x במחיר זול יחסית ואוכל לעשות CF. השאלה שלי היא- האם הספק הזה מספיק חזק? והאם תיהייה בעיה בגלל שהכרטיסים לא זהים לגמרי? (אני חושב שהמהירויות שעון לא זהות, אבל אולי אפשר לתקן עם קצת OC)

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by lyadz,

אהלן חברים כדי לסגור את קניית המחשב אשמח לשמוע את דעתכם על שני המארזים. אני יודע שמדובר במארז תקציבי (200 ש"ח), והקנייה מוגבלת ל-KSP כך שאין יותר מדי מבחר. לא הצלחתי למצוא ביקורות על השארקון ואין לי בסיס להשוואה עם ה-344. למי לדעתכם פוטנציאל להיות שקט יותר ולצבור פחות אבק? חג שמח

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by doronbxx,

אני לפני רכישה של המארז בצבע לבן ,זה המפרט שהיה: intel 5930K Asus X99 Deluxe G.skill 4*4 2666 Corsair H80i Seasonic M12ii Bronze 750W Gtx 460-מחליף בקרוב אשמח לחוות דעת או עצת יעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kokoki,

השבוע קניתי את ה- nzxt phantom 530 ושמתי לב שהפאנלים הצדדיים שלו לא נסגרים בצורה חזקה אלא רועדים קצת במקום (עדיין לא חיברתי את מערכת המחשב למארז כך שאני לא יודע אם הפאנלים ירעדו כשהמחשב מופעל), האם זו בעיה במוצר או שככה זה וזה לא ממש קריטי? אני אשמח לשמוע תשובה גם ממי שיש לו ניסיון במארז הזה, תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים