ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללה מקורית (דגם AS10D31) עם נתונים של 10.8V, אבל עם 4.4Ah האם זה משנה שיש הבדל בין 4.2 ל4.4? או שתקין וניתן לרכוש בשקט. צירפתי קובץ תמונה עם הסוללה המקורית שלי. אודה למענה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז gx500-550? מתלבט לגבי מחשב חדש ותוהה איזה מארז לקנות חשוב לי האיוורר והשקט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש הסכום שאני מוכן להוציא על המארז והספק הוא פחות מ700 כמה שיותר זול ללא אפשרות חריגה כרטיס מסך:כנראה r9 290 או 970x מעבד:i5 4670 זכרונות: 2*4gb לוח אם:לא החלטתי עדיין אני מתכנן לעשות oc ועם אופציה לcrossfire בעתיד חשוב לי שהמארז יהיה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Asrock h61 Intel G2020 ספק כוח Antec BP400 מארז Antec Six-hundred אני מעוניין לרכוש את Sapphire Radeon 7850 2GB. האם הכרטיס יתאים לספק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המארז הזה [h=1]Sharkoon VG4-W ATX[/h] אבל אני עדיין יכול להחליף אותו. המחשב שהוזמן הוא : GAH97M-D3H I5 ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET אני צריך מארז בלי ספק אבל עם מאווררים בעל חיבור USB3 מקדימה בעלות של 200 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז ללוח אם Full-ATX, ושיהיה במימדים הכי קטנים שאפשר, במחיר של עד 250 שקל. כמו כן, לא צריך לכלול כלום פרט למארז עצמו, וגם לא ממש משנה איך הוא ייראה. עדיף שיהיה מארז ששוכב על הצד (שאפשר להניח על שולחן). תודה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, אני יודע שהכרטיס מסך אנטיקה ובכל זאת. המחשב בן 6 שנים. עד עכשיו היה לי Thermaltake toughpower 750W שככל הנראה נשרף\עם תקלה (הלוח אם לא מסכים אפילו לנסות להידלק איתו, הכפתורים מהבהבים, אבל עובד עם ספק אחר). מפרט: i7 920 ~ 130W 285GTX ~ 220W P6T Deluxe עם ראם והרד דיקס 1, לא נראה לי שזה צורך יותר מ 100W. הכרטיס מסך עשה בעיות בזמן האחרון אז יכול להיות שהוא גם דפוק (או שהבעיות נבעו מהספק הדפוק). לכן אני מחפש ספק שיוכל לסחוב את המערכת עם אופציה לשדרוג של הכרטיס מסך למשהו עדכני יותר (סדר גודל של 270X-260x או 760\960). הסתכלתי על הסדרה goldX של seasonic או הספקים של corsair אבל אני לא יודע אם אני באמת צריך את זה או שמשהו יותר פשוט יספיק. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב i5 בלי כרטיס מסך חיצוני, רק O/B. לא מתכונן להוסיף כרטיס מסך בעתיד. http://www.tms.co.il/product/13008 תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי שאלה למומחים האם יש מארז FULL TOWER ושקט או שרק Midi ATX ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לפני שידרוג ואחרי שנסגרתי על כלל החלקים בעזרת הפורומים באתר, הפינה האחרונה שנישארה לי האם הספק הישן שלי Enermax PRO82+ 525 W יחזיק את הכרטיס מסך העתידי Gigabyte GTX780 3GB GDDR5 OC GV-N780OC-3GD לפי הדרישות המינימאליות שלו הוא צריך 600W אבל נאמר לי פה בפורום (כרטסי מסך) שלא אמורה להיות בעיה, אשמח לעוד חוות דעת מקצועית לפני שאני רוכש כרטיס מסך משומש ב - 1000 שח...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה עם הספק כבר כמה שבועות - לוקח לספק 10 - 15 דקות להידלק לאחר הוצאתו מהחשמל. לדוגמא : כשאני מכבה את הספק עם המתג או מוציא את כבל החשמל. התופעה הזאת לא מתרכשת כשאני מכבה את המחשב ללא הוצאת הכבל. ברגע שהספק נדלק , המחשב עובד כרגיל (עובר בדיקת מאמץ אבל בכל זאת העניין הזה מדאיג אותי וטיפה אולי כדאי להחליף אותו . דגם הספק seasonic x760 נרכש ב 2011 ועבר 3-4 מערכות באחת מהמערכות היה sli של 670. אשמח לקבל גם המלצה לספק חדש 700~ w רצוי ספק עם אותו מיפוי כמו זה שיש לי כרגע (איו לי סבלנות להכין כבלים חדשים)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי כרגע אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ויש לי ספק של corssair 550w vx בן 5 שנים אולי אפילו טיפה יותר ורציתי לדעת אם הוא יספיק למעבד של i7 בלי oc כרטיס מסך gtx770 וזכרונות של 8 גיגה ולוח אם במחיר של 500 600 שקל בערך לגבי המחשב שלי זה כל המערכת שיש לי כרגע לא יודע אם זה חשוב אבל אני ארשום בכל זאת q9550 - מעבד 6 gb ddr2 - זכרונות p5q asus - לוח אם מארז temest nzxt h7850 - כרטיס מסך אז אני מתכנן לשדרג את כל זה חשוב לי לדעת אם זה יספיק לפני שאני משדרג
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן קניה של חלקים חדשים למחשב שאני ישים במארז שכבר קיים אצלי ומתכנן להשאיר גם את הספק כח וכרטיס מסך. אני צריך עזרה בלהבין אם המארז והספק כח יחזיקו את המחשב החדש ועל הדרך אם לדעתכם שווה להשאיר את הכרטיס מסך או להחליף (המטרה שיחזיק משחקים חדשים כמה שנים בהגדרות סבירות ושירוצו חלק) זה החלקים החדשים: מעבד אינטל: http://www.ksp.co.il/?uin=23152 ]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: http://www.ksp.co.il/?uin=13196 ]קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: http://www.ksp.co.il/?uin=23030 ]לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב יחסית חדשה (בסביבות שנה וחצי) שיושבת בתוך מארז ישן של 9 שנים Thermaltake Soprano מעבד: Intel Core i7-3770 Ivy Bridge לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H ספק: Seasonic S12II-430 430W 4 דיסקים קשיחים כרטיס מסך של הלוח אם ולפני מספר ימים המאוורר האחורי התחיל להרעיש ולאחר פירוק וניקוי הרעש נחלש אבל עדיין קיים רעש מעצבן. מחפש המלצות למאוורר אחורי 12 ס"מ במחיר סביר שיעשה את העבודה בצורה טובה ויחסית שקטה. בתודה מראש, שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז Silentium T1, המארז מגיע אם 4 מאווררים שהבקר שלהם נמצא בתוך הספק, לאחרונה קורה משהו מוזר המאווררים הפסיקו לעבוד, אך מפעם לפעם הם פתאום מתחילים לעבוד לאיזה 5 שעות ועוד פעם מפסיקים לאיזה 4 ימים. הדבר משפיע על הסירקולציה של האוויר בתוך המארז מה שגורם להתחממות. מישהו ניתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בספק עבור המערכת הבאה c2q6600@3.6 2900pro x2 CF + oc חברה בבקשה רק מי שיודע בטוח! כי התייעצתי לפני שקניתי את הכרטיסים וכולם אמרו לי שברור שהספק שלי יחזיק אותם..והוא ממש לא!אפילו בלי OC לשום רכיב במחשב..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הספק הנ"ל יעבוד עם פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ, לוח asus ip865p ומארז ATX ישן יחסית של איבורי..? מה עם כל העיניין של ה2 מסילות 12V בספקים החדשים וכו, בנוסף הספק הזה הוא ATX 2.01... זה מתאים גם למחשבים ישנים יחסית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איך הספק הזה "http://www.techaddicts.net/reviews/stealth500/stealth500.html, יחסית לliberty 400W. שניהם בpandas כמעט אותו מחיר, כ360 ש"ח. בסקירה המצורפת כתוב משהו על החיבורים - "An 8 Pin EPS CPU power connector is also not part of this power supply, so some dual core / multi-core cpu motherboards might not work with this PSU" האם הספק יעבוד עם e8500 ולוח אם - p35ds3l ? תודה. נ.ב מה עם החיבור החדש הזה - 6+2-pin ? האם הוא חשוב? יש אותו לליברטי שנמכר בחנויות?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום רב מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל במארזים בין RC-690 ל CM-690 ומה יותר טוב מבין שנייהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הערה: אני רוצה מארז שקט שלא ירעיש לי כמו טרקטור! 1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ ! 2. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ? או מארז EUREKA ALUMINUM BLACK + Window שאת האמת קשה מאוד להשיג לי לפחות איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ לדעתכם ומנסיונכם!?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
האם HX520 מתאים ל- SLI <? יש לו את החיבורים המתאימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=555
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-