עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Zander7,

יש לי UPS חדש מסוג PC650U של "אדוויס" וכל פעם שאני מפעיל את 3DMARK או משחק קצת "כבד" הוא מצפצף לי ורשום שיש עליו עומס יתר... גם שניתקתי את המסך ממנו... זה אמור לקרות??? המערכת שלי: Q6600 8800GT OC MSI N6 SLI

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by ofer_mat,

אחרי שקראתי עשרות אשכולות פה הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה P190 אבל זה מחיר גבוהה מאוד אז אמרתי נתפשר על P182 אבל גם הוא מאוד יקר מה קורה פה תגידו אי אפשר לקבל מארז שקט בתקציב "זעום" של 700-800 שקל? צריך את עזרתכם בנושא השקט והאוורור מאוד חשובים לי (אולי OC ( בעתיד המפרת שלי :Q6600+GT8800

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by shady121,

הספק יחזיק בקלות? ספק CORSAIR VX 550WATT E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. אפשר להסתפק ב Advice PRPC 650?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by *BYZ*,

עדיפות ל KSP אני עוד לא בחרתי כרטיס מסך אז נתתי לכם את ה-3 שאני מתלבט ואח"כ אני ישאל בפורום של כ. מסך יש לי גם עדיפות למארז של ANTEC ‏Eleven Hundred הוא יהיה בסדר?? ספק, אחרי שקראתי בסטיקי שלא כדאי לגעת בג'נרי איזה ספק של SEASONIC אתם ממליצים?? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by Shayvert,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למארז כרגע אני נמצא עם cooler master gladiator 600 הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי הוא הHD6950 והוא נכנס ממש בקושי מה גם שגדל אצלי מערך הדיסקים וכרגע אני עובד עם 5 דיסקים שונים, וזה דיי לחוץ שם כבר. הייתי שמח להמלצה על מארז פול טאוור (אין בעיה של מקום) בתקציב הנ"ל שיתאים לכרטיס המסך למערך הדיסקים תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חברי הפורום שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מארז של NZXT למחשב חדש (E4300, GA-965P-DS3, 8600GT, דיסק קשיח וצורב). בהתחלה התכוונתי ללכת על מארז "פשוט" ב 230 ש"ח, אבל מסתבר שהחנות ממנה אני קונה היא היבואן הרשמי של המארזים של NZXT, אז יכול להיות שאקבל באותו מחיר (או בתוספת קטנה) מארז של NZXT. מחיפוש בפורום ראיתי שממליצים הרבה על מארז ה APOLLO, אבל יש גם כאלו שהולכים על ה TRINITY. בהנחה שאני מוגבל לשלושת הדגמים הזולים של NZXT שמופיעים באתר של IQPC - ה DUET, ה ה APOLLO וה ה TRINITY, מהו המארז המומלץ ביותר? ושאלה נוספת - יכול להיות שספק הכח יהיה גם כן של NZXT, כנראה 400W (לא מופיע באתר שלהם). האם הספקים שלהם טובים? מצאתי ביקורת טובה על ספק חזק שלהם, אבל לא על ספק ה 400W. תודה על הת…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Baruchg,

לכל המעוניינים הזדרזו להזמין לפניי שיבצעו תיקון באתר אייבורי עשתה טעות ותמחרה באתר שלה את המארז ANTEC P280 ב 390 שקל ! אתמול שמתי לב לטעות וניגשתי לסניף שלהם כדי לרכוש. בעת הרכישה הוא אמר לי שהמחיר 550 שקל, הפנתי אותו לאתר ואכן הוא ראה את הטעות והיה חייב למכור לי במחיר הנמוך. מדובר בהנחה של 160 שקל למארז המעולה הזה ! מהרו להזמין לפניי שהם יתקנו את המחיר מצורף קישור http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7014 ותמונה למקרה שכבר יעדכנו את המחיר... תתחדשו 8) נ.ב. מקווה שלא עברתי פה על איזה חוק בפורום, אבל הייתי חייב לשתף את הידיעה כדי שעוד אנשים יוכלו להנות מהמארז המדהים הזה במחיר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איזה ספק משתלם ועדיף יותר מבין השניים עם בהשוואה למחיר של כל אחד: HEC 400TRT בעלות של 255 ש"ח או JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W בעלות של 180 ש"ח

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by moshel7,

האים מארז זה טוב יותר מה-THERMALTAKE SOPRANם?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. קראתי את המדריך לספקים מומלצים לפי קטגוריית מחיר המדריך לא עודכן זמן רב והומלץ שם על ספק COOLERMASTER EXTREME POWER 500W PCAP בטווח שעד 320-250 ש"ח ראיתי ב FOXPC את הספק Cooler Master 500W Extreme Power plus האם גם הוא מומלץ? או שזה פשוט גרסה עדכנית של הספק שהמלצת? מחכה לתשובה אני כבר רוצה להזמין את המחשב והספק הינו החלק שמעקב לי את הקניה בכל אופן אני מתכנן OC למעבד כך שיגיע ל3.5 MHZ מדובר במפרט מערכת: Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1380 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. ביקורות נהדרת על המארז,כולל בדיקה והשוואה של טמפ' שלו לעומת מארזים אחרים.. אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב השחור המינימליסטי,המארז ענק ומאורר כמו שצריך וכמו שניתן להבין מהביקורות החסרון היחידי שלו הוא במחיר.. http://techgage.com/article/tagan_a_black_pearl_full_tower/

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי אני מנסה להרכיב מחשב שיכלול מעבד ולוח AMD זכרון 2GB כרטיס מסך 8600GT ואולי דיסק קשיח עוד לא החלטתי כי יש לי במחשב הישן. אם תוכלו להמליץ לי על מארז יפה+ספק מהחנות הזאת אודה לכם מאוד. http://www.gibornet.co.il/ תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Screw_Master,

אהלן וערב טוב לכולם, הרעש מהמארז הנוכחי שלי קצת משגע אותי, אז אני חושב למכור אותו ולקנות את ה-Lian Li, שכבר מאז שכתבתי עליו ב-CeBIT 2008: http://hwzone.co.il/news/1205791061/37974/ מצא חן בעייני מאוד. ראיתי עליו גם ביקורת וידאו ביוטיוב: שבה הוא יוצא שקט. מצד שני, קראתי ב-BitTech ביקורת שאומרת שהוא רועש. מה נכון? למישהו פה אולי יש את המארז? אם לא, יספיקו גם עוד ביקורות.אני מעוניין בשקט מוחלט (אני ישן ליד המחשב) ובביצועי קירור מעולים, ומוכן לשלם על זה, השאלה היא האם המארז הזה מסוגל למה שאני רוצה. האם הוא שקט?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ballcall2,

חברה ראיתי את המארז החדש הזה של חברת Fractal Design שהגיע לארץ, שאמור להיות מארז דיי יחודי- כולו אטום בחומר אוטם רעש יחסית איכותי (לא כמו החומר ב-nzxt whisper), מראה חיצוני מדהים לדעתי וסידור כבלים טוב. המחיר שלו יחסית לתמורה שהוא מציע הוא לא רע-650 ש"ח. זה לדעתי סוג של מתחרה ישיר ל-antec p183, ולכן בחרתי לעשות השוואה קטנה על יתרונות של וחסרונות. P183: יתרונות: סולידי, קשיח, שלוש שכבות מבודדות, בידוד לספק כוח, די הרבה מקום ואיוורור טוב. חסרונות: יקר, מאווררים די גרועים, כלוב קשיחים לא הכי טוב... Define R3: יתרונות: מראה חיצוני מדהים, מחיר יותר טוב, חומר אוטם רעש בכל רחבי המארז, צבוע בשחור מבפנים, סידור כבלים טוב. חסרונות: פחות קשיח ויציב, אין שלוש שכבות, כלוב כוננים גם …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by pergola,

במסילה של 12V

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. שלום אני רוצה לדעת איזה ספק כח רצוי לקנות ללו אם ASUS P5QC היה לי ספק לפני אבל הוא לא מתאים הוא חלש מידי. איזה ספק רציני אני יכול לקנות ב 400~450 שקל בערך. יש לציין ללוח אם יש חיבור של 8 PIN ולא של 4 PIN ואני לא מתכוון ל 24 PIN שגם אותו אני צריך. תודה לעוזרים פשוט אני לא יודע איזה ספק נחשב לטוב לפיע הביקורות. מפרט מעבד: E8400 ספק:אין מארז :COSMOS 1000 לוח אם: ASUS P5QC כרטיס מסך:260GTX GAINWARD RAM:2X2DDR OCZ 1333MHZ HDD:2X160 WD

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cyanide,

קניתי את הספק של Corsair VX550 וגיליתי שהכבל שמחברים איתו את הספק לחשמל מגיע עם שני "פינים". האם זה בסדר? ראיתי בביקורות על הספק HX520 שהספק מגיע עם 3 "פינים".

19. האם קיים אל-פסק איכותי בתקציב הנל למערכת זו? תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. אני שוחחתי עם שני היבואים הרשמי והיחידים של GIGABYTE בישראל סידי לוג (CD LOG) ומור לוי (MOR LEVI). אמרו לי במפורש שהמארז החדש AURORA 570 לא יגיע לארץ בעתיד הקרוב לפחות אני מאד התבאסתי כי אני מתכוון סופית לקנות אותו ומארז הזה ולא יודע מאיפה אני אקנה אותו עכשיו אולי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את המארז החדש של GIGABYTE ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Liran3331,

לפי מה שהבנתי אין לו, וזה ממש לא הגיוני רק עכשיו ראיתי, יש לו 3 בצד ימין זה ממש לא נוח לעזאזל וגם המארז יהיה ממוקם אצלי בצורה שלא יראו את החלון שלו, יש מארז אחר שמומלץ ברמה שלו עד 400 שקל? ברמה שלו כי אם אין משהו יותר טוב בתקציב הזה אני יקח אותו בכל זאת

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by moshech,

שלום, יש לי מחשב שמריץ לינוקס. אני מעוניין לקנות UPS שנתמך בצורה טובה בלינוקס (הכרחי שהמערכת הפעלה תדע להבין שהיא צריכה להיכבות. עדיף שיהיה גם ממשק נחמד במידת הצורך.) מדובר במחשב סטנדרטי + מסך 24", ככה שאני מעריך שUPS של 750 אמור להספיק. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by ATk,

תודה מראש על צומת ליבכם

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by amirn,

היי, יש לי מפרט שכולל Q6600 , כרטיס מסך בסיסי, 4 HD ושני צורבים. במקור הומלץ לי על NZXT APOLLO ו-ENERMAX LIBERTY 400W אבל, אני עומד להזמין מזיגזג ואין להם את הדגמים הנ"ל באתר. איזה מארז וספק מומלצים מ- http://www.zigzag2000.co.il ? בסביבות 800 ש"ח לשניהם (ולא יותר מ-1000) שיהייה שקט יחסית ומאוורר. תודה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  25. שלום לכולם ! הספק שלי שבק חיים (דווקא ביום שישי בלילה ), צריך את חוות דעתכם המלצתכם לספק חדש. המפרט שלי הוא : qx9770 maximus II formula 4gb memory ati series 4800 wd 1TB X2 sound blaster חשבתי על הספק הבא : HEC Cougar 700Watt Power Supply Model COUGAR-700CM מחיר 450 ש"ח ב-pandas מה דעתכם ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.